Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Zidari

*Nagradni konkurs*

Marko je stajao na ulazu u napušteno gradilište. Bilo je već obraslo korovom i bršljanom, malo izvan centra grada, ali sasvim dobro zaklonjeno. Malo ko je ulazio tu, čak su ga i skitnice zaobilazile. Bilo je to savršeno mesto.
Bila je jesen i radovi na njegovoj vili u banji bili su pri kraju. Radnici su se polako razilazili nakon isplate. Ostalo je samo par njih koji su posebno bili dobri i koji su zaslužili da ih gazda posebno počasti.

Stojao je na ulazu i pazio da neko slučajno ne naidje, mada je to malo bilo verovatno u ovo jesenje predveče. Jedna senka iz dubine gradilišta se približavala gazda Marku.

– Jao, gazda, ti si nama car, hvala ti od sveg srca! Rekao je tamnoputi radnik, sa velikim osmehom na licu. Bio je samo u boksericama i nosio svoje pantalone preko ramena.
– Jeli ti bilo dobro? Upitao je sa nekim skrivenim osmehom gazda
– Bilo mi je vrhunski, jebao sam je za sve pare!
– Eto vidiš da gazda ume i da počasti kako treba reče gazda marko i potapša crnomanjastog radnika po ramenu.
– Jeste gazda, bilo je divno.
– A Safet, gde je Safet?
– Ostao je da je on kara. Jebe je za sve pare, gazda. Mnogo on voli bele žene a ova kurva što si nam je doveo je vrhunska – sa oduševeljenjem i zahvalnoišću govorio je radnik, oblačeći se pred gazdom.
– Dobra je to kurva, dovodim vam samo najboilje stavri – reče gazda smejući se – Nego mislio sam da ćete je obojica odjednom jebati? Hvalili ste se da ćete je staviti u sendvič hahaha?
– Ma, gazda hteli smo, ali kurva je počela da nas izaziva, da se uvija i izigrava strip-tiz ispred nas. A ja kad sam video njene velike bele sise, nisam izdržao, krenuo sam da je sam vaćarim.
– Nisi valjda?
– Jao, jesam, ali nije se branila, sva se nekako izgubila i ona i dala mi da joj radim sve. Časti mi.

Gazda sa pažnjom slušade njegove reči – Evu da zapalimo po jednu pa da mi ispričaš kako je bilo dalje
Radnik, uze od gazde cigaru koju mu ovaj pripali i nastavi:
– Ma gazda, digao mi se odmah na nju. Znaš kako je, mesec dana nismo ništa jebali, a bele žene neće ni da nas pogeldaju… a ti nam dovede ovu kurvu, belu kao mleko.. a sva putena, ima sise, kukove, sve…
I ona onako se skidala, vrcka,a. Ja nisam izdržao kazda očiju mi, zagurah je uza zid onog gradilišta. Malo je povukoj u mrak, okrenuh je licem uza zik, i samo joj razmaknem guzove i surduknem joj ovaj moj obrezani pravo u pičku kurvanjsku.
– U bre, pa ti to bez pardona, haha?
– Al gazda, da vidiš, oan vrela, uska, ku da se ne kurva…sva mirisna… joooj.. Gazda ja se ne sećam da sam svršio samo se sećam da je gužvam rukama, da ona stenje i da se iz njene pizde na mojaj jaja cedi sperma…

– Pa ti si sjado svršio
– Jesam
– I to odmah u nju, gola kurca, pa gde bez kurtona u kurvu?
– Ma gazda, slatko mi bilo, a ona mirisna i mekana…ma čista je….
– A vala sad nije čista kad si je napunio onako – hahaha nasmejaše se obojica.
– i to ti završi? Upita ga gazda.
– Ma ne…. Ovaj moj nesrećnik nehtede da padne…još stojao ukrućen.
– Pa ti si jado pregoreo…
– jesam gazda, pregoreo… nisam ni osetio kada sam joj napunio belu pizdu, nisam ni osetio da svršavam kako mi je bilo lepo i potrebno….
– I šta bi onda?
– Okrete se ona, kleknu predamnom i uze ga u usta
– Au, pa onako umazanog spermom?
Tako mi očiju gazda. Bacila ono svoje crno aljinče i kleče na njega. Uize mi kurinu u usta i oliza ga –
– i bre, ismete, nisi joj valjda odma i usta napunio?
– Nisam bre gazda, nisam, pravdao se radnik pred gazdom, – dudlala mi ona a ja je držao za glavu da joj ne izpadne. Jako mi lepo bilo. A onda ona ustade i podiže nogu na zidić neki i raširi prstima pizdu.
– Jel skinula one štiklice? Upita gazda Marko
– Ma jok, ostavila ih onako profesionalno kao u pornićima.
– I pizdu kažeš raširila?
– Jašta. I još mi kaže „Ako mi uteraš stojeći od napored, možeš i u usta da me pljuješ i šamar da mi opališ“
– Ajde bre, ne laži sada. Jeste kurva al tolika… gazda niej verovao….
– Očiju mi bre gazda, začikavala me!

– Lažeš, reče gazda Marko bacajući pikavac na zemlju
– Ne lažem, još safet joj pridje od pozadi i reče mi „Ajde kume da je karaš kako ti kaže, ja ću da ti je držim“
– Ma kakvi ste vi lažovi, obojca

– Istina sve, dece mi! On mi je držao od pozadi dok sam je ja kurcem po sred pizde stojeći od napred!
– Maheri ste mi vi obojica.
– Ali morao sam u usta da je pljujem, tražila mi, a Safet joj dva tri šamara opalio.
– A jel svršila?
Jeste, siguran sam, kada sam je ja punio drugi put, osetim na kurcu kako joj se trza pizda… a pogledam je a onda zabacila glavu unazad i ljubi safeta. Vidim ja nisam ni čestito svršio a njih dvoje već počeli.

– Ajde da vidimo šta rade, reče gazda i njih dvojica se zaputiše u dubinu gradilišta. Veče je skoro skroz palo, ali iza jednog otvora nezavršene zgrade čuli su se ženski uzdasi.
Kada su dva kibicera prišla, ugledali su Safeta, i kurvu kako se dobro rokaju. Njene velike sise klatile su se levo desno , bial je potpono gola, na jednom stopalu imala je štiklice a suknja je bila pod njom, dok ju je Safet grubo jebao od pozadi. Nije tu bilo priče, niej bilo bliskosti samo grubi, sirovi seks.
Radnik koji je bio sa gazdom htede nešto da kaže, ali ga ovaj prekide. Nije želeo da pekidaju jebački par u zanosu. Safet je bio do pola golišav. Krupno bronzano telo još više tamno od sunca sa gradilišta gotovo je zaklanjalo kao mleko belo telo kurve pod njim. Ona je glavu spustila da joj visi i prepustila se nejgovim bedrima da rade ono što im je oboma očigledno prijalo. Povremeno ju je lupao po guzici i hvatao za sise koje su se pod nejgovim muškim naletima razletale na sve strane.
– Ne stenji mi kurvo kurvanjkska, ovo je muški psoao, zamukni da te ni ubijem kurcem! Bio je rečit Safet.
Ova je samo stenjala. Marko je mroao da prizna da je bio narajcanjoš od razgovora sa radnikom a ova scena kojoj su prisustvovali još više mu je ukrutila kurac.
– Jeli kurvo, jeli gazda platio da se izroljamo u tebe?
– ohhh…ohhh…ohhh…
– Govori kurvo jeli platio da te obojica napunimi da ne bacam spermu bez veze na zemlju?
-…… jesteee…ahh…platio da me punite.
– Tooo kurvooo imamo najboljeg gazduuuu uzviuknu Safet i poče snažnim nabijanjima kukova i navlačenjem njenih kukova da svršava, pratkično njenim kukovima drkajući svoj kurac koji j eočigledno bljuvao njegovo seme u nejnu pizdu. Trajalo je do bar dvadesetak navlačenja. Onako muški,rednički.
Kurva je verovatno svršila, kako i ne mi. On je malo ležao po nejnim ledima, a onda ustade i krene da se oblači.

Ugledao je ovu dvojicu i prišao im.

Ona je ustala, nesigurna u svoje noge i kolena….Pogeldala je ka suimraku i videla njih trojicu kako nešto pričaju. Oblačila se polako. Radnici odoše, ostade samo gazda. Prilazio joj je.

– Bila si dobra.
Ona je ćutala
– Ostala ti je sperma po gutici, obriši se, primetio je.
Ona ga je sa pogeldom punim moći pogeldala, onda u nejgovu izbočinu na pantalonama koje su bezuspešno pokušaće da sakriju nadignuti kurac.
Samo se sagla, i izvadila ga iz njegovih pantalona. Uzela ga je sebi u usta i zafafala. On je samo zabacio glavu i posle nekoliko trenutaka počeo da joj ozbacuje seme u grlo.
Stenjali su oboje. On od svršavanja i svega što je doživeo a ona od gutanja njegove sperme iz pulsirajućeg kurca koji joj se trzao duboko u ustima.
Oblizala je une i ustala. Okrenula mu je ledja izazovno i namerno navukla pamučnu crnu hačjinicu preko spermom umazane kuze. Sperma se odmah probila kroz takni materijal haljine. Delovalo je prelepo – crno haljinlče i sperma jebača na njoj. Okrenual se ka njemu i strasno su se poljubili, dok ga je zagrlila.

– Da li ti je bilo lepo? Upitala ga je ljubeći ga.
– Jeste…..rekao je tiho
– Hajdemo u džip. Rekla je
– Umazaćeš sedište spermom….
– Ko ga jebe opraće se hehehe.
Seli su u džip dok je ona na prs svoje ruke stavljala burmu.
– Idemo kući da se istuširam pa onda kod tvoje majke na večeru, zvalanas je, sećaš se?
– Sećam se, nisam zaboravio
– nadam se da nisi zaboiravio da nam je godišniica iduće nedelje? Rekla je mazno, dok je džip polako nestajao u gradkoj večernjoij vrevi. Ona je naslonila svoju glavu na njegovo rame, srećna…..

Oceni
[Total: 2 Average: 4.5]
Slatka bratova kurčina

Moja sestra je imala 16 a ja 17 godina.Sve se desavalo jedne noci kad sam prespavao kod njih.Tog dana sam bio dosao iz Beca i bio sam poprilicno umoran.Svratio sam kod tetke i tece jer

Oglas

Sve je ispalo nekako spontano, valjda je tako najbolje. Sasvim slučajno sam na Net-u pronašao Oglas gde je lik hteo da priča sa nekim o svojoj mladoj Ženi. Posalo sam poruku i za divno Čudo

Swingerski početak

Marija je jedna zaista izuzetna devojka, zajedno smo vec nekih 8 meseci i pored uobicajenih problemcica sve ostalo ide kako treba. Ona je prelepa, ima crnu kratku kosu i malo niza ali sa svojih 168cm