Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Zgodna zrela pička

Prodjoše skoro tri godine otkako nisam bila kod rodjaka i napokon tata odveze mene i mamu za vikend kod svog rodjaka Uroša.       Samo sad sam bila zrela žena – devojka – kako kažu zrela pička zgodna još lepših oblina i malo su mi porasle sise. Nisam bila visoka 163cm sa svojih 52kilograma, manje čvrste guze sa veoma jakim i oblim lepim nogama. Volela sam se jebizovno oblačiti i nositi kratke suknjice. Nema ko me ne bi jebao kako sam dobro izgledala pogotovo još duge kose ofarbane u plavo, pogledima su me skidali i jebavali kad bih ulicom prolazila. Guzila sam se uveliko skoro svaki dan i sa mladjima i starijima. Primala male i velike kurčeve,mada sam počela voleti veće i deblje iako bi me od njih bolela pičkica.
        Kad stigosmo kod rodjaka više nije bilo onih dečkića,bila su to tri odrasla momka koji su se počeli i brijati koliko sam na prvi pogled primetila dok sam se ljubila sa njim bockala me brada po licu. Kako su me samo odmeravali a mogu misliti kako su bili željni moje pičkice. Nismo išli na kupanje sedeli smo i mnogo razgovarali koji gde ide u školu i koji je  razred. Najstariji je išao na Faxs a mladji su išli u srednju školu. Izrasli su u veoma lepe i zgodne momke. A ja ko luda ko će se prvi ženiti pošla ih zezati. Najstariji je imao devojku i ćale mu je davao forda karavana da vozi jer je položio vozački ispit. Pitala sam ih šta rade gde izlaze – kažu idu na igranku – nešto kao diskoteka i u jedan kafić a mladji kažu da im je brat najopasniji postao faca svi ga se boje. Očima su me skidali i jebavali.
      Tog dana kad sam stigla nisam nigde izlazila. Sedeli smo vani i zajebavali se sve dok nism otišla na spavanje.
    Sutra dan su me pozvali da izadjemo svi skupa u kafić pa posle u diskoteku a i ja sam jedva dočekala da promenim okolinu i vidim gde izlaze kako se kod njih provode mladi.
       Predveče sam se sredila obukla uski kratki minjak, čarape nisam htela obući volela sam da pokažem lepe noge bakarne boje . majicu i štiklice mada sam ih mrzela ali radi njih namerno sam se skockala. Meni su ostavili prednje sedište, sela sam i krenusmo.     
      Prvo smo stalii pred kafićem i ušli konobar nam je odmah pokazao slobodnu kiflu i sedoh izmedju rodjaka mojih jebača. izmedju najmladjeg i najstarijeg. Za piće sam uzela djus-votku a rodjaci piva. Popila sam dva tri pića i počela sam grliti i ljubiti u obraze rodjake dok su neki gosti začudjeno gledali. Nije prošlo malo za sto naše kifle sede jedan stariji čovek (posle sam saznala da je gazda kafića) naruči svima piće na njegov račun i upita ko vam je ta zgodna devojka a najstariji rodjak mu reče ovo je naša lepa rodjaka a ovo je gazda Mića upoznasmo se.Sigurno je bio mislio da sam neka kurvica koju su negde pokupili da pojebu i odmah prileteo ne bi li i on omastio brke. Ispod kratkog minjaka sevale su moje bele gaćice a primetila sam da gazda pogleda u moje medjunožje. Govorila sam u sebi ko ga jebe nek gleda imam ja svoje rodjake. Sa moje desne strane sedeo je namladji a ja sam ga držala za jaku butinu i neprimetno klizila i stiskala rukom po njoj. Popila sam još dva pića malo me uvrnulo i platiše i krenusmo u diskoteku.
       Diskoteka je bila bezveze. Stadosmo za šank i meni nadjoše visoku stolicu i sedoh a oni oko mene stajahu. Ponovo sam pila djus-votku ustala bih kad bi mi se koja pesma svidela i djuskala i vrtela guzom a uvek bi mi jedan od rodjaka pravio društvo da mi se ne bi ko upucavao.
      U neko doba mi se pripiškilo a bila sam već polu pijana i uvatila sam najmlajeg da me povede do toaleta. Toalet ni T od toaleta čučavci sa trulim vratima i veoma prljavo ušla sam u jedan i skinula gačice i piškila pred rodjakom otvorenih vrata čim sam završila i izišla iz kabine uvatila sam rodjaka i zažvalila ga ko luda i pomazila mu kurac kroz hlače i rekla izgleda da je mali porastao. Vratili smo se za šank i dalje sam pila pića i onda im rekoh da krenemo kući. Sela sam otraga sa najmladjim i dirala ga za kurac dok je on mazio moju pičkicu preko gaćica koja ih je već navlažila. Bila sam veoma napaljena i željna da se što pre pojebem. 
      Podobro pripita rekla sam da skrene u neki šumarak. Otvorila sam svoja vrata a najmladjem rekla da izadje i ostavi vrata otvorena. Legla sam na zadnje sedište skinula gačice i majicu štikle bacila na pod i zadigla minjak digla jednu nogu visoko preko zadnjeg sedišta a drugu spustila savijenu u kolenu i raširila je koliko mi je prostor dozvoljavao. Rekoh im sad me jebite svi kao nekad. Odmah najstariji me uvatio povukao malo prema kraju sedišta protrljao prstima uzduž pičke video da sam vlažna i zabio mi kurčinu da sam jauknula ali ceo sam primila i počeo me žestoko guziti. Vrtela sam guzicom a mladji je gledao sa suprotnih vrata uvatila sam ga za kurac kroz lače izvadila ga  nije više bio mali kao pre sad je bio dobar debeo i tvrd. Slasno sam ga privukla sebi i uzela u usta i počela ludački pušiti, Glava mi je visila na kraju sedišta dok sam halapljivo gutala kurac dok me drugi jebao tako brzo i žestoko da sam počela svršavati i mumlati sa ustima punim kurca a zvuci zadovoljstva su mi na nos izlazili kao mumlanje. Napokon mi je pičku počeo puniti najstariji a  najmladji mi je punio grlo spermom.   
      Kad su se ispraznili pridigla sam se uzela torbu i iz nje maramice palome i nekoliko puta izbrisala pičku iz koje je curela sperma. Ponovo sam se namestila i srednji mi ga lagano utera ma klizio je jer je u meni ostalo još sperme,samo sam govorila jebi,jebi,jebi me nežali me koliko možeš jače i brže,do moje glave prešao je najstariji i dao mi kurčinu koju sam strpala u usta sisajući ko obezmanjena. Majko draga srednji me tako guzio da sam se počela kreveljiti i kukati govoreći mu jebi ,jebi pocepaj mi pičku. To ga je napalilo da je počeo još žešće a ja sam se uvatila sisanja kurca samo sam ga ispustila da izbacim koji vapaj i jauk dok sam svršavala skupa sa srednjim koji me je preznojio celu. Dugo se praznio i trzao u pički dok sam ja drkala i pušila i dovela najstarijeg da svrši ali ne u usta držala sam kurac usmeren na moje sise dok nije počeo da arlauče i prska toplu spermu po sisama. Još je ostao najlepši da me pojebe, čim sam obrisala pičku sjurio mi je debelu kurčinu koja mi je širila pizdu ko žvaku. Guzio me jednim tempom kao da želi što duže da me guzi. Raširih noge koliko sam god mogla da mi što dublje udje. Ispod mene je bilo sve mokro što od znoja što od sperme koja se slivala pod guzu. Mali-najmladji me guzio najduže isčekivala sam da svrši ali on me i dalje ubadao debelim kurcom dok su mu muda pljeskala po mojoj mokroj guzici. Preuzela sam inicijativu i počela mešati i stiskati mu kurac picom a onda sam se raskukala i drečala jebi me ,jebi me jako brzo brzo dok su ga braća gledala kako me guzi i govorili mu zadaj joj ga što jače sve dok nije počeo da me stišče za guzove i nabija sto jače kurac osećala sam da će da ispali u mene vedro sperme i napokon su me preplavili topli mlazovi i trzaji poslednjih jakih uboda koji su počeli da slabe čim je ispraznio muda u moju pizdu. Ležao je na meni dok god nije svaku kap istresao u mene. Zgurala sam ga jer sam ostala bez daha sva u goloj vodi dobro me preznojiše moji rodjaci. Ustala sam i onako bosa izašla ispiškila se pored auta i nekoliko puta brisala pičku i mokru guzu. 
         Sela sam na kraj sedišta zatražila im cigaretu dadoše mi zapalih i rekoh im da su me dobro pojebali – zadovoljili i da su postali jaki,veliki,snažni,razvijeni momci i dobri jebači te da su im kurčevi porasli da mogu njima dobro zadovoljiti devojke. Ispušila sam još jednu i upitaše me bi li još mogla da im dam da me pojebu još po jednom, mmmmmm kako ne sa mojim dragim jebačima mogu sve dok u meni ima snage baljezgala sam im polupijana.
     Skinula sam i preostali minjak sa sebe i prišla bosa do prednjih vrata bilo je spuštano staklo uvatila se za njih raširila noge i naguzila se isturila im guzu sa izjebanom picom. Najstariji uze kurac i protrlja ga kroz moju pičku i opet mi ga nabi konjski da su mi noge klecale,uvatio me za kukove jako i natezao kao da će mi probiti u stomak kurcom. Osećala sam svaki ubod a namestila sam mu se tako da mi ga do jaja moze nabiti, ubadao me silovito tresle su mi se male sise a kukove mi sve više i više stiskao i natezao me na kurčinu što je mogao jače i ubrzo svršavali smo oboje dok sam ja jaukala on je arlaukao i praznio muda a meni su noge klecale i drhtale jedva sam stajala na njima. Kad se ispraznio izvukao je kurčinu a iz mene je pocurela sperma niz noge se slivajući i kroz šumicu po stomaku. Stajala sam i tresla se na drhtavim nogama brišući pičku po neznam koji put da može sledeći da me zguzi.   
      Opet sam se namestila u istu pozu i prišao mi je najmladji otraga i naglo nabio osrednju ali podebelu kurčinu da sam ciknula kad ga je sjurio i nabio žestoko, odmah je ubrzao što je mogao brže da sam bila skoro svršila ali je naglo usporio i kroz minutu opet ubrzao ko lud a meni je ponovo nadolazilo stiskala sam kurac pičkom i protresao me talas grčenja i zadovoljstva drhtave noge gubile su tlo ali me on držao tako čvrsto nabijenu i ubrzavao dalje dok nije riknuo ko životinja i počeo prazniti muda u mene topla sperma ispunila mi je celu pičku i još je počelo da lije niz noge, jedva sam stajala na drhtavim nogama čekajući da istrese svaku kap iz kurca.Provukla sam ruku ispod i napipala potpuno mokru šumicu umazanu spermom. Moje noge klecnuše i padoh na kolena držeći se za vrata a sperma mi je kapala sa njegovog kurca po guzi a ponovo nadrla da curi iz pičke niz noge.   
        Podigao me je pitao dal sam dobro – dobro sam samo da malo odahnem i da se obrišem. Čučnula sam uz auto i stiskala pičku da izadje sperma koliko može i obrisala se ponovo. Rekla sam još srednji da me zguzi i idemo kući,  (pička i noge su me užasno bolele jedva sam izdržala najmladjeg još sam pala i razbila sam jedno koleno ali nisam htela da im kažem da nemogu više, još samo da izdržim srednjeg i gotovo,)                           
         Namestila sam se isto kao prethodnoj dvojici i prišao mi je i odozgo mi ga nabi naglo i podvi kolena lomio mu se kurac u mojoj pici a meni je nanosio bol da sam ajkala ko neka bolesnica joj niko mi ga tako nije stojećki zguza nabijao uništavao mi je pičku a svoj kurac lomio u njoj stalno se spuštao da bude niži od mene da može da lomi kurac u meni da mi rastura pičkucu . Zabijao ga je ko životinji nije me štedeo uvatio me za sise i počeo natezati joj al me bolelo jaukala sam a on je počeo da ubrzava tegleći moje sise sve brže i brže ja sam cičala a on mi pusti sise i uvati kukove tako čvrsto i nategnu me nekoliko puta tako jako da sam zavriskala suze mi na oči udarile i zadnjim ubodom poče da prska spermu punio me i držao čvrsto i nabijao sad već slabim ubodima nisam više mogla izmakla sam se smaknula sa kurca a on je još prskao po meni dok mi je curelo iz pičke ko iz vedra. Ponovo sam piškila i čučala da iz mene izlazi sperma i usput oblizivala kurac koji se upravo ispraznio u mene.     
       Izvadiše kanister vode iz auta i dadoše mi da se operem. Oprala sam prvo temeljito pičku a posle sam morala komplet noge oprati jer su bile umazane spermom. kad sam sve završila obukla sam se sela napred i zapalila cigaretu i rekla im rodjaci razjebali ste me celu sve me boli pička noge jedva stojim na njima i izljubila svakog al sam im rekla da bi volela da ponovimo kroz neko vreme, na što reče reci kad doći ćemo po tebe i vratiti te posle kući.   
        Vratili smo se kući ušunjali se lagano bilo je 4 ujutro ja sam se obučena uvalila u krevet samo sam se nasprejala dezodoransom da moji ne osete miris jebačine. Spavala sam dugo i  čim ustadoh odmah u kupatilo tuširala se presvukla al pička me bolela i noge u preponama bas uz pičku i razbijeno koleno. Rodjaci čekali sa kafom na terasi pred kućom,pitali su me dal sam dobro – jebano rekoh nasmejaše se svi, popila kafu zapalila dve cigarete, kad moji gde ste vi omladino u zoru se dolazi a sad se mamura. Ušla sam u kuću i rovila po neseseru našla hansaplast i zalepila na koleno i vratila se za sto vani. Stariji i srednji rodjak odoše tražiti neke delove za jedna kola po nekim otpadima a ja ostadoh sa najsladjim čekao me dok sam jela i pošli smo šetati i na kraju do njihovog kupališta gde više nije bilo brane ni jezerca sedeli smo i razgovarali a ja pušila cigaretu i nabacih mu ovdje ste izhubili nevinost i imali prvo krštenje sa pičkom.     
       Neda mi djavo mira ja ga uvatih za kurac i počeh mu ga trljati kroz pantolone čim se ukrutio raskopčala sam mu šlic i počela mu ga sisati celoga sam gutala debeljka tako sam mu tepala i onda mu rekoh daj mi ga malo stavi iako me boli pička želim ga samo budi nežan. U trenu sam ostala bez gaćica i povaljena na ledja a on se našao na meni trljajući kurcem kroz moju pičku vlažeći ga mojim sokovima i lagano mi ga utera i postepeno klizeći sa njim kroz moju bolnu pičku, lagano mi ga je nabijao a ja sam tako ovlažila da je klizio i nisam osećala da me boli pica. Stisnula sam ga nogama i žestoko smo se ljubili dok me lagano ubadao začas sam svršila dok je on i dalje gudio moju picu i onda me stisnu za ramena i nategnu jako nekoliko puta i poče se prazniti u meni se razljevala topla sperma po mojoj unutrašnjosti tek ga je izvadio kad mu je spao već napola i omlitaveo. Prevrnuo se pored mene.     
         Kleknula sam i počela mu ga oblizivati i pušiti dok ga ponovo nisam dovela ukrućenog i u punoj veličini i samo sela na njega, uleteo mi je ceo bez problema i ja sam počela da se nabijam i mešam na njemu. Zavukao mi je ruke ispd majice uvatio me za sise i počeo ih obradjivati dok sam se ja sve više nabijala na kurac i posle nekoliko snažnih nasedanja nabijanja ciknula sam svršavajući i vrteći se i lomeći mu kurac nastavila sam još brže i ponovo sam bila napunjena spermom. Sedela sam na njemu sve dok mu kurac nije spao i sam izleteo iz pičke. Digla sam se skinula sandale zagazila u plitku vodu i ćučnula i prala pičku. Malo se sredila obukla gaćice i ljubili smo se još malo i krenuli nazad kući jer su moji trebali ubrzo krenuti.     
      Spremila sam stvari pozdravila se sa svima i boga pitaj kad ću se ponovo pojebati sa njima. Kad sam došla kući odmah sam se otišla okupati a zagledala sam izjebanu, modru natečenu pičku koju nisu odavno ovako dobro pojebali da sam jedva izržala poslednjeg ali me alkohol sjebao da nisam pila izdržala bih ja sve bez problema čak i više. Imala sam masnice po kukovima od silnog natezanja na kurčeve i razbijeno koleno. Više nikad nisam išla kod rodjaka jer je izbio rat i sve se razišlo po belom svetu. 

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Gospodaru, samo recite

Bio je vreli dan na kraju avgusta. Vikend. Subota. Napokon, posle duge nedelje u kojoj se gotovo nismo ni videli, imali smo priliku da budemo sami zajedno. Prethodna nedelja bila je puna obaveza za oboje,

Jebao sam ih kao lud

Auto sam parkirao tačno ispred ulaza. Boleo me je kurac da li će nas videti neko od komšija. Svoje stvari sam smestio u gepek, sve osim velike kese, pune igračaka koje sam nabavio za ovu

Zavrsila sam na njegovom kurcu

Da,jebem sam se covekom koj je pre desetak godina imao vezu sa mojom majkom..27 mi je godina,ekonomista po zanimanju,grudi jaka cetvorka,guza srednje velicine,duga crna kosa,imam verenika,ali eto desilo se,slucajno sam srela maminog bivseg jebaca i