Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Odlicno mi ga je pušio

Upoznao sam Maria u prvom srednje. Radili smo praksu zajedno pa smo se zbližili i postali drugari.

On je uvek imao nekakve gay fore, nije ga bilo sramota zajebavati se na taj način. U toj zajebanciji jednom me je počeo dirati po leđima. Ništa posebno, samo je prolazio lagano prstima gore dole po leđima. U početku su ta diranja trajala par sekudni pa smo se smejali tome jer je, naravno, sve to samo zezancija.

No ubrzo su ta diranja postajala duža i naizmenična. Da, i ja sam počeo njega dirkati tako. Ništa posebno, ali eto lep je to osećaj nekako. To se naravno događalo samo dok smo bili na praksi i dok nikoga nije bilo oko nas.
Čim bi se netko pojavio nas dvojica smo bili normalna dva dečka koji sede jedan pored drugog i zajebavaju se. Srednja škola je polako prolazila i maturirali smo. Nakon mature počeli smo se još intenzivnije družiti. Išli bi na piće, gledali tekme zajedno ili igrali igrice…

Kako imam dva stana uglavnom bi vreme provodili u drugom stanu koji je prazan. Igrali smo igrice i tu su se počele zahuktavati stvari. Jedan dan smo došli i upalili neke trke (neću reklamirati igricu haha) i izmenjali se jednu trku on jednu ja. I tako nakon nekih pola sata ja igram i odjednom osetim njegovu ruku na svojoj nozi.

Pogledao sam ga a on se samo smešio. Pitao me dal mi to smeta, rekao sam naravno da ne. Potpuno suprotno, skroz mi je prijalo iako nikad pre nisam razmišljao o muškom polu. Uvek sam trčao za curama, i dan danas je tako.

Sve češće smo se družili u mom praznom stanu i sve češće dodirivali. Dok bi ja igrao on bi me mazio po nozi i polako pomerao ruku između mojih nogu, centimetar po centimetar.
I napokon ga je dodirnuo. Osmehnuo se i rekao da je iznenađen kako mi je kurac tvrd. Ja nisam bio jer mi se ukrutio čim smo ušli u stan, jer sam znao da ćemo se maziti i dirati a to me strašno napaljuje. Stisnuo je šakom moj tvrdi kurac preko pantalona i nekako jedva ga natezao.

Nije baš lagano drkati preko pantalona. Odjednom mu je zazvonio mob. Mama na vezi, treba ga nešto hitno. I tad je morao ići, nažalost.

Kad je ustao video sam da mu je kita dignuta, samo što ne probije pantalone. Samo sam čekao kad ćemo se opet videti i odlučiti da skoknemo do stana “ da igramo igrice” .

To se i dogodilo. Bili smo napolju i on je kao iz zezancije predložio da odemo do mene. To je bilo uveče oko 23h, subota. Ušli smo unutra i dok sam zaključavao on me već vatao po guzici i obrglio me oko struka pokušavajući dosegnuti do moje kite.

Otišli smo u dnevni boravak na trosed, seli jedno kraj drugoga i prvo se mazili i dirali svuda. Valjda se ni jedan od nas nije usudio da napravi taj korak. To je trajalo nekih 10ak minuta dok se spontano njegova ruka nije spustila među moje noge i zavukla ruku u pantalone. To je već napredak.

Osetio je kako su mi bokserice mokre i to ga je valjda toliko napalilo da ih je odmah povukao dole i zgrabio me za kurac. Uf kakav osećaj. Pomislio sam u sebi zašto ovo već nismo radili? ? Zatim sam otkopčao njegove pantalone i izvukao ogromnu debelu kurčinu. Bilo je tako dobro držati ga u rukama i drkati ga onako vlažnog.

Sve je špricalo po meni a do sperme još nismo ni došli. On je drkao meni, ja njemu. Uzajamno smo se zadovoljavali i stenjali. Nije nam dugo trebalo da svršimo.

Prvi sam svršio ja. Mislim da nikada toliko sperme iz mene nije izašlo. Imali smo maramice ali to nije ništa pomoglo. Moja sperma je štrcala na sve strane pa i po njegovim pantalonama.

Kad sam svršio posvetio sam se potpuno njemu. Drkao sam mu iz sve snage i mazio ga malo po jajima malo po guzi. Odjednom se prst moje leve ruke zabio u njegov čmar. Počeo je da stenje kao lud i svršio je kao i ja, ogromne količine sperme.

Nešto neverovatno. Pošto je to pravi život a ne idealni pornić to je bilo to. Nemojte me pogrešno shvatiti, bilo je savršeno, ali nije bilo ništa više od drkanja. Za to se moralo pričekati jedno vreme.

Kako to inače biva, čovek svrši, izgubi volju za seksom, samo bi ležao i ne bi pričao ni sa kim, pogotovo ne sa prijateljem kome je upravo izdrkao. Nakon toga ti svašta prolazi kroz glavu a najviše “pa šta ja to radim? nisam gay ovo je bila greška.

. ”. Svako je otišao svojim putem i nismo se čuli čitavih nedelju dana. Valjda nam je bilo neprijatno.

Onda me on nazvao jedan dan i pitao hoću li napolje? U šali je rekao “Eh šta smo radili onaj dan, a? Oćemo da ponovimo? ” Smejao sam se i sarkastično rekao “Da, naravno ” Ali nisam trebao biti sarkastičan jer smo se opet našli on i ja – sami. Naime, vozikali smo se po gradu sa trećim drugarom.

Ja sam bio napaljen i kako sam sedeo iza Maria počeo sam ga dodirivati po ramenu. Smeškom sam mu davao znakove da želim biti sam s njim. Nešto me uhvatilo, ta napaljenost. Nedostatak seksa možda ili jednostavno požuda za nečim zabranjenim.
Za tajnom vezom punom užitaka. Rekli smo frendu da idemo kući, on nas je ostavio i otišao svojim putem. Završili smo, pogađate, kod mene u stanu. Opet isti scenarijo, diranje, drkanje.

Mada ovaj put je otišlo i dalje. Napokon smo rekli “Ma ko ga jebe, idemo do kraja” i skroz se opustili. Jednom se živi.

Spustio sam se prvi i počeo mu lizati taj tvrdi debeli kurac. Jedva mi je stao u usta. Bio je tako sočan, vlažan, napaljen i vruć. Onda je on odlučio navlažiti moj.
Bilo je jebeno. Odlično mi ga je pušio i vlažio svojom slinom i u isto vreme rukama prolazio po mom telu, bokovima, nogama .

Nakon nekoliko minuta odličnog pušenja ustao je i namestio na pravu pozu za jebanje u guzu. Odmah sam skočio do njega i gurnuo jedan prst, pa dva i napokon tri. Fino sam ga raširio i nabio mu svoju kitu u guzicu. Bio je tako uzak, jedva sam ušao u njega.

Prejeben osećaj. Nisam mogao verovati kako je dobro. Imam osećaj da sam ga jebao satima, iako naravno nisam. Ali tih 20ak minuta i skromne dve poze su bile večnost.

On je uživao i svršio dok sam bio u njemu a zatim sam i ja izvadio kitu iz njegove uske rupe i svršio mu po guzi. Sperma mu se slivala od guze, po nogama, sve do stopala. Ostali smo iscrpljeni ležati jedan kraj drugoga u tišini i ubrzo zaspali. Ovakve scene smo prošli još par puta dok se jednostavno nismo prestali družiti.

Svako se od nas počeo družiti s drugim društvom i tu je pukla veza. Ne samo seksualna već i prijateljska. Danas on ima devojku, ja sam nedavno prekinuo sa svojom. Krenuli smo dalje no lepo se nekad prisetiti tih lepih trenutaka.

Tog zabranjenog užitka koji se mesecima odvijao kasno uveče u mom praznom stanu.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Sa dva uspaljena kurca

Nikada nisam bila razmažena curica koja bi htela neku pompu za svoj poseban dan i zbog toga me je partner i cienio. Znao je da me pomera želja za posebnim igrama u krevetu i to

Napaljena udovica

Moj muž, Nikola, umro je iznenada, mlad, tek uzeo četrdesetu. Ostala sam udovica sa trideset i četiri godine, bez dece, sama u pustoj velikoj kući u samom centru malog grada.Trebalo mi je desetak dana da

Uživaš li u ovome?

Tog leta odlucio sam da po prvi put mojim motorom krenem preko Drine, obozavam da vozim motore i cesto idem na vikend putovanja, no ovaj put smo imali 5 dana na raspolaganju i plan je