Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Zgodna instruktorka aerobika

Stala bi na trenutak kako bi mi poklonila koji sočni liz, istraživala je jezikom svaki komadić nabrekle pičkice, sokovi su joj ljepili lice, njena pohlepa postajala je sve jača. Okomila se na moj klitoris poput podivljale životinje i nije ga puštala sve dok nije iz mene izvukla jecaje i gromoglasne krikove užitkaDiana me izluđivala toplim i sočnim jezikom, lizovi su postajali sve dublji i nasilniji, moja rasplamsala mačkica tražila je sve više te joj se pohotno trljala o lice, pokušavajući zarobiti njen debeli jezik. Valovi orgazma približavali su se poput plime, lagano i nezaustavljivo, čvrsto sam je povukla za kosu dajući joj do znanja da je vrhunac blizu. Nastavila je još bržim tempom, istovremeno meseći moje nabrekle sise. Grčevito sam se uvijala pod njenim prstićima, upijajući s užitkom svaki dodir.

Bila je predivna, samouverena i izrazito ženstvena, u njenim rukama zaboravljala sam na sve i kao da sam počela živeti za sate aerobika gde sam je mogla neprekidno posmatrati kako izvija svoje prekrasno tielo. Sati aerobica su bili još slađi jer sam znala da će uviek započeti i završiti našim malim seksi igricama.

U sali je obično bilo petnaestak devojaka,ali ni s jednom nisam bila preterano dobra, osim s Dijanom, instruktorkom. Uviek mi je poklanjala najviše pažnje i obično bi na meni pokazivala sve nove vežbe, još i prie nego sto smo započele intimniji odnos. S vremenom mi je postajala sve privlačnija, a njeni slučajni dodiri u meni su počeli izazivati uzbuđenje koje sam nastojala potisnuti. Sve više sam maštala o agresivnijoj igrici s mojom instruktorkom, ali nisam bila sigurna kakvu igru ona vodi. Sve dok jedan dan nisam došla da platim članarinu u njenu malu kancelariju i upoznala pravu Dijanu, spremnu na sve, samo da s mene skine i ono malo krpica koje su prekrivale tek intimne dielove.

Tokom razgovora neprekidno me dodirivala, čas po licu, čas po prekrstenooj nozi, bilo me je strah da priznam, ali osećaj je bio predivan, trnci su se u trenutku raspršili telom i umalo da je nisam zgrabila za tu njenu preslatku glavicu i strasno je poljubila. Nesigurnost i lagana sramežljivost sprečile su moje nagone, ali na sreću Diana je preuzela inicijativu ,naglo mi se približila kao da mi nešto pokušava došapnuti. A umesto toga, nežno me pocela ljubiti po vratu i dodirivati po golom stomaku. Uzvratila sam joj dugim poljupcem u usta, pogledala me jebozovnim pogledom i započela otkopčavanjem pretesnog grudnjaka, koji je već bolno počeo stezati moje nabrekle bradavice.

Obliznula ih je nekoliko puta vrelim jezikom i još više ih nadražila. Grč je stegnuo moje telo, pomalo me je bilo strah pokazati svu strast koju sam osećala prema Dijani. Jezikom je vijugala po mom mekom stomacicu, klizeći sve više prema rubu uskih, kratkih pantalonica. Naslonila sam se na drveni radni sto, nadajući se da će Diana spustiti male pantalonice i pomaziti moju već odavno sasvim mokru mačkicu. Kroz nekoliko trenutaka moja je slatkica bila otkrivena, a Dijanin tanani prst je sve dublje uranjao u njenu dubinu. Širila sam noge koliko god sam mogla, sve dok mi Diana nije došapnula kako bi bilo najbolje da se popnem na radni sto i fino opustim, uživajući u njenim preslatkim dodirima.

Mačkica se skroz rastvorila, požudno očekujući svaki novi ubod. Bila sam oduševljena pokretima Dijaninih prstiju; jebala me je poput dobro izvežbanog kurca, bokovi su se zanosno njihali prateći njen ritam. Stala bi na trenutak kako bi mi poklonila koji sočni liz, istraživala je jezikom svaki komadić nabrekle pičkice, sokovi su joj lepili lice, njena pohlepa postajala je sve jača. Okomila se na moj klitoris poput podivljale životinje i nije ga puštala sve dok nije iz mene izvukla jecaje i gromoglasne krikove yadovoljstva. Savršeno me lizala, istovremeno gurajući u usku rupicu nekoliko prstića.

Čvrsto sam se uhvatila za ivice stola i odigla guzu pokušavajući servirati mačkicu što bliže Dijaninom pohotnom jeziku. Oduševljeno me zadovoljavala, tražeći sve moje “bolne” tačke, lice joj se zajapurilo od brzinskog treninga, ali izgledala je predivno sveže, kao i dok je vodila program aerobica. Odgađala sam orgazam što sam duze mogla, želela sam što duže uživati u Dijaninom mokrom zagrljaju. No, snažna struja orgazma preplavila je uskoro moje znojno telo, dovevši me u svojevrsnu ekstazu. Diana me još nije puštala iz naručja, ljubila me je po celom tijelu, snažno se privijajući uz mene. Rasplamsala je u meni predivne osećaje i više me nije bilo strah pokazati što zaista prema njoj osećam.

Svaki novi sat aerobika uz nju je bilo neopisivo uzbuđenje, dok sam je gledala kako izvija svoje prekrasno telo, poklanjajući mi osmijehe od kojih su mi telom prolazili trnci. Jedva sam čekala kraj šezdesetog minuta kako bih mogla potpuno uživati u njenom telu i našim slatkim igricama. Družile smo se intimno već nekoliko meseci kad mi je dopustila da i ja poližem njenu mačkicu.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Eksperimentisanje u sexy

Zimsko vreme,  sem izlezavanja i odmaranja sta drugo raditi. Prelistavam jedan od sajtova ovakvoga tipa i naletim na poruku od jednoga para sa kojim nikako da uskladim vreme da se vidimo. Posaljem poruku, odmah stize

Provod sa profesorkom

Putujemo za Italiju. Prijatelj i ja sasvim slučajno seli smo iza profesorke engleskog. Najdoteranija profesorka u školi. Farba se u boju koja naginje na plavo. Frizura uvek na mestu. Napried su uvjek šiškice usmerene na

Sestra se jebe sa kumom

Došlo je jutro i ja sam ležala u krevetu kuma Irfana. Bila sam mu žena nekoliko dana koliko da domenim majku koja je odvela kumića Suada u našu kuću da ga uvede u svet ljubavi