Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Ordinacija tetka Branke

Imao sam blizu šesnaest godina kada sam doživeo svoje prvo voajersko iskustvo. Sve se deslio sticajem čudnih okolnosti, jednog aprilskog dana, dok sam eskivirao školu i zatekao se u pogrešno vreme i na pogrešnom mestu. Roditelji su mi otišli van grada na nedelju dana i ostavili su me tetke i teče, kako mi ne bi palo na pamet da složim neku ludačku žuraju. Branka, moja tetka, nije podnosila laž i bilo kakvo izvrdavanje od škole. Teča i ona nisu imali dece pa me je valjda zbog toga gledala kao svoje. To je nije sputavalo da ponekad bude stroža prema meni i od mojih roditelja. Nikada je nisam video da pije ili puši.

Psovke nisu postojale u njenom rečniku i uvek je bila dostaojanstvena i smerna. Branka je bila fizioterapeut. Imala je tada trideset i pet godina i izgledala je fenomenalno. Imala je lepe, duge noge, lepu guzu, dugu, ravnu plavu kosu, čiji su uvijeni krajevi dopirali do do njenog struka, koji je bio kao u devojčice. Preko kupnih, plavih očiju, nosila je naočare sa lepim okvirom koje su joj davale strog izgled, što je i bila. Njene grudi su bile posebna priča. Velike, okrugle i kako nije rađala još uvek čvrste.
Tog dana sam, kao što sam rekao, eskivirao školu i ušao sam u njenu ordinaciju koja se nalazila u prizemlju kuće, kako bih uzeo jednu blanko poštedu za fizičko. Trebalo je to mojoj devojci i žurio sam da to obavim kako bi se video sa njom. Taman sam prišao njenom stolu kada sam čuo kako se otvaraju dvorišna vrata. Kroz prozor sam ugledao Branku kako svojim dugim koracima žurno grabi ka ordinaciji. Bio sam iznenađen i prilično uplašen. Iznenadilo me je to što je vidim u to vreme u kući, a uplašilo da me ne zatekne u ordinaciji, počto sam jednom već bio uhvaćen u krađi opravdanja. Tada mi je oprostila uz napomenu da mi tako nešto više nikada ne padne na pamet. Uostalom, bilo je dovoljno da me vidi u vreme kada bi trebalo da sam u školi i da momentalno pobesni. A kada Branka pobesni treba joj se skloniti sa puta. Osvrnuo sam se i primetio uzan, visoki orman koji se nudio kao jedino rešenje u trenutku kada su njene štikle odzvanjale po pločicama kratkog hodnika. U jednom skoku sam uleteo u orman. U njemu nije bilo gotovo ničega. Samo još jedan Brankin beli mantil i neke papuče. Video sam kroz prozor da već ima na sebi onaj iz bolnice i nadao sam se da neće otvarati vrata mog skloništa. U visini očiju tog ormana bile su tri rupe, oko četiri centimetra u prečniku, i iste tri takve pri dnu. Kroz te rupe sam mogao da vidim čitavu ordinaciju i nadao sam se da spolja ne mogu videti mene.
Branka je ušla i sela za sto. Mantil joj je bio potpuno otkopčan i prekrstila je svoje duge noge u crnim čarapama. Podigla je slušalicu i nazvala nekoga, dok sam se ja preznojavao u svom uskom skloništu.
„Dobar dan. Mogu li dobiti Radišu?“, govorila je, „U redu.“ Branka je pogledala na sat na svojoj ruci dok je čekala da se taj Radiša javi. „Zdravo Radiša. Ja sam u ordinaciji i čekam tog tvog golmana.“ Zaćutala je. „Već je na putu. Odlično. Čujemo se Radiša.“
Prekinula je vezu i odšetala do velikog ogledala. Malo je popravila ruž na usnama, otkopčala dva gornja dugmeta na košulji i prsnula parfem po vratu. Zadigla je malo kartku, crnu suknju i prsnula jednom na svoje međunožje. Interfon je zazujao i ona otključa vrata pritiskom na dugme. U ordinaciju je ušao neki visoki baja u trenerci. Branka se okrenula na stolici, maloj, okrugloj, bez naslona i dohvatila sa stola neke papire. Tip je stao između nje i stola za masažu. Branka je ponovo prekrstila noge i gledala u verovatno rezultate pregleda tog tipa. Koliko sam iz Brankinih pitanja i njegovih odgovora shvatio lik je imao problema sa preponama ili tako već nečim. Branka ga je u jednom trenutku upitala kakve bolove oseća na šta je on rekao:
„Imam… Bole me, znate…. Osećam bolove u jajima.“
„Testisima mislite.“, ispravila ga je Branka hladno.
„Da. Baš tako.“
„Skinite se da vidimo to.“
Tip je skinuo trenerku i bokserice i prišao Branki. Ona je malo protljala dlanove i podigla mu mlohavu ali prilično veliku i debelu kurčunu. Počela je drugom rukom da mu ispipava velika jaja. Povemeno bi ih stisnula i upitala boli li ga. Tip je odgovarao sa da, ne ili malo.
„Ovo u stvari i nije vezano za fizioterapiju mnogo.“ , rekla je Branka i nastavila da ga opipava. „Ali mislim da mogu da ustanovim eventualni problem. Koliko često masturbirate?“
Tip se malo zbunio i nije odgovorio iz prve. Posle nekoliko dugih sekundi, kada je Branka podigle pogled očekujući odgovor, nekako je procedio.
„Pa… Ne masturbiram.“
„A seksualni odnosi? Je li ih bilo skoro?“
„Pa ne baš.“, rekao je tip postiđeno.
„Ovde je sve u redu.“ ,rekla je Branka ali nije prekidala sam pipkanjem i gnječenjem njegovih jaja. Video sam kako se tipu polako diže i kako Branka sve više pažnje poklanja njegovoj probuđenoj kurčini. Branka mu je preporučivala drkanje, govoreći mu kako je to dobro i pustila mu jaja. Sad mu je drkala već potpuno uzdignut palamar i govorila mu gledajući ga u oči. Branka je raširila noge i privukla se bliže na stolici, ne puštajući mu kurčinu iz ruke.
„A što se ovih bolova tiče pomoći ću vam odmah.“, rekla je i na moje zaprepašćenje liznula mu kurčinu od korena do glavića i smestila ga u usta. Sisala ga je držeći ga u korenu, dok je tip ubrzano disao i stenjao povremeno. Branka ga je lizala oblizujući ga celog, pa nastavila sa sisanjem. Mljaskala je je i trpala ga do polovine u usta. Osećao sam kako mi se diže i sećam se da sam zavideo tom liku do neba. Tip je uhvatio za kosu na potiljku i gurao joj glavu ka sebi, dok ga je ona sve predanije sisala. Zadigla je suknju do bedara ne ispuštajući mu kurčinu iz usta, što on iskoristi i sjuri joj ga gotovo do grla. Branka se malo zagrcnula, uhvatila ga ponovo u korenu i nastavila da ga obrađuje. U jednom trenutku je prestala, rakopčala košulju i izvadila svoje raskošne sise iz čipkastog grudnjaka. Sam pogled na te krupne bradavice, uokvirene širokim, braon areolima bio je dovoljan a se potpuno izgubim. Kurac u gaćama mi je pulsirao i imao sam utisak da bih svršio samo kada bih ka pipnuo. Tip ju je milovao po sisama dok mu je drkala. Branka je obuhvatila rukom levu sisu i bradavicom mu milovala vrh glavića istovremeno mu drkajući. Nastavila je da mu ga sisa dok je tip gnječio njenu desnu sisu. Branka je sisala sve žešće i sve glasnije mljaskala. Zastenjala je glasno kada ju je tip zgrabio čvrsto za levu sisu i stisnuo je. Sisala mu ga je dok je on stiskao njenu sisu i dahtao. Branka ga je izvadila iz usta i počela da mu ga drka.
„Dobro ti ide za nekoga ko nije skoro tucao.“, rekla je uz osmeh.
„Karao sam ženu pre dva sata. Ali kad sam te video tako raskopčanu odlučio sam da probam. Bože kako si dobra.“
„Hvala ti.“, rekla je Branka i nastavila da mu sisa.
Branka se malo pomerila na stolici, ispustila mu kurac iz svojih usta, potpuno raširila noge i otkrila čipkaste, crne gaćice sa belom mašnicom ispred. Tip ih je sklonio u stranu, otkrivajući potpuno izbrijan pičić i smestio joj srednjak, dok mu je Branka drkala. Sad je glasno stenjala.
„Ah… To… Tako… Oh…. To…“. govorila je.
Pustila mu je kurac i sela na sto iza svojih leđa, šireći noge. Tip je srednjaku dodao i domali prst i počeo da je obrađuje. U jednom trenutku je izvadio prste i olizao Brankine sokove sa njih.
„Kako ti se sviđa ukus doktoricine mace?“, upitala ga je.
Tip je sam nešto zamumlao i vratio prste u njen pičić. Branka je stiskala svoje sise, stenjala i govorila mu da radi jače, brže i dublje. Baja joj je lizao desnu bradavicu, radio prstima i drkao sebi, dok je Branka govorila:
„To… Sisaj mi bradavice… O da… Tako… Aahhh… Dublje prste… Dublje… Aaahhh… Još… Joooš…“
Tip je radio tako još nekoliko sekundi, odmakao se od nje i Branka se spusti sa stola. Skinula je gaćice, okrenula se, pomerila mantil u stranu i zadigla desnu nogu na sto. Bila je u crnim samostojećim čarapama, što mi je i dan danas jedan od omiljenih fetiša. Došlo mi je da zaplačem od muke što nisam na mestu njenog jebača. Tip joj je smestio kurac u pičić i Branka zastenje tako strasno da je ličilo na jecanje. Tucao ju je polako, nabijajući se u nju čitavom dužinom. Branka je iz prve stenjala, zatim jecala, da bi počela da vrišti kada je ubrzao tempo. Gledao sam je kako se izvija, stiska svoje sise, vrišti i na kraju isprekidano govori:
„Uhvati me za kosu…. Ah… Razbij me… Oh… Raskidaj me tim kurcem….Aaaahhhaahh…“
Uhvatio za kosu i povukao je ka sebi. Branka se izvila u leđima i nasadila se na kurac do jaja. Zavrištala je a on je nastavio da je razbija u ludačkom tempu. U jednom momentu Branka se oslonila desnom rukom o zid ispred sebe, dok je drugom pokušavala da ga obuzda držeći je na njegovim grudima. Nije joj to mnogo pomoglo jer je tip još ubrzao tempo. Branka je svršavala trzajući se celim telom i vrištala tako da se ordinacija orila. Lik je usporio tempo kada je svršila i tucao je tako još neki minut. Odvojio se od nje i legao na sto za masažu. Branka mu je prišla, uhvatila ga za jaja i počela da mu ga sisa. Legla je pored njega posle nekoliko sekundi i podigla desnu nogu uvis otkrivajući mu međunožje. Tip se okrenuo ka njoj i smestio joj ga u pičku. Obuhvatio je rukom njenu uzdinutu nogu i spustio šaku na njenu desnu sisu. Gricako joj je bradavicu i stiskao joj sisu tucajući je sve brže. Branka je zaurlala i kroz jecaje tražila da je jebe kao životinju. On joj pusti sisu, malo se odmakne od nje, uhvatio joj je nogu u vazduhu za podkolenicu i ponovo ubrza. Branka je zavrištala, a on je drugom rukom uhvatio za kosu na temenu, pridržavajući je tako da ne padne sa stola. Tucao ju je kao sumanut, dok je ona grizla kragnu svoje košulje i približavala se novom orgazmu. Njegova se ruka spustila na njenu butinu, pustio joj je kosu i draškao joj klitoris, dok je ona pridržavala svoju uzdignutu nogu. Zavrištala je u novom orgazmu par minuta kasnije. Tip je pumpao i dalje, ljubeći je, lizajući joj bradavice i polako usporavao. Nije prestajao da je tuca ni kada je svršila. Jebao ju je sve brže da bi se na kraju odmakao od nje i sišao sa kreveta.
„Dođi ovamo i lezi na sto.“, rekao je.
Branka je uradila šta je rekao i raširila noge. Zadigao joj je nogu na svoje levo rame i nastavio da je jebe.
„Slušaj…“, rekao je, „Ovo može da traje u nedogled. Imaš tako veliku pičku da bih mogao da te jebem danima. Jesi li se jebala kad u dupe doktorice?“
„Jesam… Samo budi pažljiv… Jako ti je velik…“
Tip se nabio u nju još nekoliko puta i izvadio ga. Branka mu je pomogla da ga smesti u njen čmarić i on polako počne da prodire, držeći joj levu nogu za štiklu cipele.
„Polako… Polako… Aaahhh… Po… Ohh…“, stenjala je, „Jesi li ga smestio do kraja?“
„Ne… Tek je pola…“
„O bože…. Samo polako…“
Gurnuo ga je još dublje i Branka vrisne.
„Stani… Ne mogu… Ah… Sačekaj malo…“
Branka je dahtala dok je tip stajao u mestu.
„Hajde ponovo… Samo polako…“
Gurnuo ga je još malo i Branka ponovo vrisne zatraživši da stane. Međutim, tipu je očigledno bilo dosta tog zajebavanja. Obuhvatio joj je noge oko butina i sjurio joj ga do jaja u jednom trzaju. Branka je zavrištala koliko je grlo nosi a on nastavi da je jebe u ludačkom tempu. Brankini krici su se uskoro utišali i zamenillo ih je stenjanje, pomešano sa jecajima.
„To, to…“, vikala je, „O bože… O bože, svršiću ponovo… Aaahhhh…“
Tip je počeo da joj draška klitoris pumpajući je i dalje nesmanjenom žestinom. U jednom momentu je privukao sebi zabio se u nju do jaja, ostavši u tom položaju kružeći kukovima. Branka je zaurlala i počela da svršava prskajuće sokove iz pičke, dok joj je on draškao klitoris brzim pokretima ruke. Bila je nataknuta na veliku batinu i svršavala je uz vrisku i trzaje.
„O da… O da…“, govorila je smirujući se, „O kako ga osećam… Celom dužinom… Oooohhh… Tako… Oh… Tucaj me… Tucaj me još malo molim te… O kako je divno… O bože…“
Tip je počeo ponovo da se zabada u nju. Nakon desetak žestokih trzaja on izađe iz nje i Branka klekne pred njega. Drkala ga je nekoliko sekundi i on prolije potok sperme na njeno lice, pokrivajući njom njene naočari. Branka ga je drkala i dalje dok se spermna slivala po njenim sisama i košulji. Liznula mu je jaja i poljubila ih ne ispuštajući mu kurac iz ruke.
„Ako te ponovo zaboli nemoj se ustručavati da dodješ.“, rekla mu je.
„Neću ne brini. Javiću ti se.“
Tip se obukao i otišao. Branka je stala pred ogledalo i obrsala spermnu sa sebe. Obukla se i otišla. Izašao sam kada sam čuo ulazna vrata i požurio da se nađem sa svojom devojkom. Mene su testisi za razliku on onog lika tada stvarno bolela.

Oceni
[Total: 3 Average: 5]
Javnost me uzbudjuje

Dragan i ja smo najcesce vidjali u prepodnivnim casovima u mojoj kuci.U to vreme najcesce sam bila sama a i njemu je zbog posla odgovaralo.Nravano da je bilo i drugih mesta i u drugo vreme

Slast zabranjenog voća

Leto je bilo vrelo. Pasja zega. Ivana je ustala iz kreveta, znojava i nekako umorna kao da nije ni spavala. Otisla je u kupatilo i stala ispod tusa. Okrepile su je prve kapljice vode koje

Bolničarka se nasadila na k…

Bolničarka Tanja sa svojih 45 godina i 17 godina rada u bolnici, ima već prilično jebačkog staža. Znate kako je, noćne smene, rasne medicinske sestre. Iako sam srećno oženjen, nikada do sada nisam odoleo. Izgleda da