Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Žestoko tucanje sa matorcem

Mojim komšijama se porodila ćerka pa su pozvali moje roditelje na kafu. Pošto su imali puno obaveza i nisu mogli da odu, par dana kasnije su kupili poklon i rekli meni da odem umesto njih.

Došla sam sa faksa, istuširala se, obukla helanke, a preko obične majice navukla duks. Volim da se oblačim ležerno. Inače, zovem se Vesna, imam 22 godine, visoka sam 174cm, vitka sam i skladno građena.
Uzela sam poklon i krenula. Vrata mi je otvorio moj komšija Mića i pozvao me da uđem. Poslužio me je kafom i ubedio da popijem jednu rakiju. Bio je sam kod kuće, žena na poslu, a ćerka više ne živi sa njima. Razgovarali smo neobavezno. Bilo mi je prijatno u njegovom društvu i dok je tako vreme prolazilo, popila sam još dve rakije.

Opustanje uz alkohol

Pod uticajem alkohola opustila sam se i počela malo podrobnije da posmatram komšiju. Imao je oko 55 godina, bio je jako duhovit i zgodan za svoje godine. U želji da ga malo izazivam, skinula sam duks, a moje čvrste grudi su lepo zatezale majicu. Nisam nosila brus, pa su se moje šiljate bradavice ocrtale na majici. Primetila sam da ih gleda ispod oka i da se meškolji.

Razgovor je postao malo prisniji. Pitao me je za dečka i nije mogao da veruje kad sam odgovorila da sam već tri meseca sama. Delio mi je komplimente, a ja sam se samo smeškala i zahvaljivala. Kada mi je ponudio još jednu rakiju, pitala sam da li to želi da me napije i izazovno se nasmejala.

Umesto odgovora akcija

Umesto odgovora uradio je nešto što nisam očekivala. Obuhvatio je usnama moju bradavicu preko majice i počeo da je liže. Reakcija je bila trenutna. Bradavice su mi se ukrutile i postale još šiljatije, a između nogu sam osetila toplotu. Zagrlila sam ga i počela da ga ljubim po vratu. On mi je skinuo majicu i počeo da mi liže i gricka bradavice. Htela sam da poludim. Preko trenerke sam mu mazila i stezala kurac. Skinuo mi je helanke i tange i nežno poljubio klitoris. Potom je počeo da liže moju osetljivu tačku, pa da mi sisa usmine. Kada mi je stavio prst u ribicu osetila sam da vrhunac dolazi. Sokovi su mi potekli i nekontrolisano sam dahtala, a on nije prekidao da me liže. Tako zadovoljenu povukao me je da ustanem.

Dok smo se ljubili, mesio mi je grubo guzove, a ja sam na njegovim usnama i jeziku osećala ukus svoje pice što me je dodatno napalilo. Legao je na krevet i povukao me na sebe. Spuštala sam poljupce sve niže i počela jezikom da se igram sa njegovim stidnim dlakama. Mazila sam se licem o njegov debeli kurac i slušala njegovo mrmljanje. Jezikom sam prelazila preko njegovog ukrućenog kurca, a onda počela da mu sisam jaja.

Sto dublje i zistrije

Lizala sam mu glavić, a onda otvorila širom usta da bih mogla što dublje da obuhvatim debelu kurčinu. Stisnula sam ga usnama i počela brzo da pomeram glavu gore-dole dok sam mu snažno drkala. Pomerao je bokove i još dublje se zarivao u moja usta. Pica mi je bila vlažna i više nego spremna. Opkoračila sam ga i polako se natakla. Njegov debeli kurac je širio moju picu. Osećaj je bio neverovatan. Sve žustrije sam počela da se nabijam na njega, nezasita dok nije ceo ušao.

Dok mi je mazio i uvrtao bradavice, ja sam menjala tempo, čas sam se jako nabijala pa potom lagano mešala kukovima. Podigao se i seo. Počeo je da mi liže i gricka bradavice, a ja sam glasno dahtala.
Izašao je iz mene i rekao mi da legnem. Stavio mi je noge na ramena, a kurac prislonio na moju ribicu. Molila sam ga da nastavi, ali se on samo trljao o mene. Kada je video da više ne mogu da izdržim zabio se u mene ceo, a ja sam od slatkog bola vrisnula. Nametnuo je jak tempo, a ja sam izvijala kukove da bi što dublje ušao.

Nikad se nisam tako žestoko tucala. Osećala sam drhtaje u stomaku i znala šta sledi. Orgazam je bio toliko jak da sam mislila da ću se onesvestiti. Izvijala sam kukove i glasno stenjala. Ubrzo je i on dostigao vrhunac. Izvadio ga je i prineo mojim ustima. Osetila sam slatko slankasti ukus sperme. Gutala sam, a ono što je ostalo na kurcu uredno očistila jezikom.
Pošto sam se dugo zadržala, morala sam odmah da krnem, ali ne pre nego što sam dogovorila naredni put.

Oceni
[Total: 13 Average: 3.8]
Moja koleginica, moja miljenica

Zvala se Biljana… Neki bi rekli da izuzetno smara… neki da previse prica… drugi pak da je dosadna… a za mene… za mene je uvek bila olicenje prave zene, zenstvene, strastvene, elegantne. Sklop njenih boja

Zahvalnost majke i ćerke

Zvala se Marija, 18 godina, zivela je sa majkom u malom stanu na periferiji. Maksimalno izmucena, iskoriscena i razocarana njena majka ipak je bila prelepa zena. Jos uvek mlada u ranim cetrdesetim izgledala je fenomenalno.

Savršen sex

“Prokleta vrucina”, izustih dok se moj jos dobro stojeci Yugo provlačio kroz saobracaj jednoga avgustovskog podneva. Imao sam jedini smelosti da kolima podjem na posao, bez obzira na katastrofalan saobracaj i na cenu benzina pa