Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Sexy saveti bake

Od silnog razmišjanja, pa čak i tokom razgovora sa Marijom, obuzimala me je neka čudna jeza, neko podrhtavanje, neki neopisivo lep strah, a sve se pojačavalo ako čvrsto stisnem butane ili još više ako, dok stiskam i širim bitine, svojim prstićima mazim pičkicu.
– Samo mirno lezi na leđa, diši na usta, raširi noge i polako se mazi. Evo tu, pri vrhu ima jedno zrnce, njega trljaj, videćeš kako poraste, kao grašak i pičkica se sva pokvasi i bude ti lepo…- posavetovala me je Marija drugu noć kada sam joj poverila svoja razmišljanja.
Probala sam odmah i stvarno je bilo lepo. Ležale smo svaka na svom delu širokog bakinog kreveta i tiho drkale.
– Marija, da li i baka ovo radi?
– Sigurno, pa ona je starija od nas!! I sigurno dobro zna kako to stvarno treba da bi bilo još lepše!
Već od sledećeg dana smo počele krišom da pratimo baku i odmah se uverile da ona stvarno zna kako to treba. Misleći da smo nas dve predveče otišle u komšiluk da se, po običaju, sa ostalim klincima igramo, baka požuri u štalu da pomuze kravu. Sela je pored Šarulje na malu tronogu stolicu, oprala joj vime vodom iz velike kofe i počela sa obe ruke da je muze. Stručno joj je stiskala sise povlačeći ih gore dole a iz njih je štrcalo mleko.
– E lepoto moja kako ti imaš lepe sise, ko momački kurčevi svaka!- reče glasno –Da mi je bar jedan ovakav!!
I na našu radost baka raširi noge još više, zadiže široku suknju i pokaza nam svoju mesnatu pičku zaraslu u gustu šumu crnih kovrdža. Levom rukom nastavi da polako muze Šarulju a desnu spusti na svoju pičku, nežno je pomazi celom šakom. Mesnate usmine joj počeše polako oticati. Baka ih poče dirkati sa dva prsta, sve više ih podižući ka početku orošenog rascepa, malo ih gurnu dublje u njega i lagano, kružnim pokretima, nastavi da ga masira.
– Vidiš, tako to treba.- šapnu mi Marija u uho
Njen šapat i vreo dah mi sjuriše neki grč niz vrat, preko zapupelih sisica (bolje reći oteklih ružnih bradavica, preko stomaka pravo do orošene pičkice.U istom trenu zadrhtah celim telom i osetih Marinu šaku na mom brežuljku.
– Seko, gaće su ti mokre.- ponovo čuh njen šapat i ponovo zadrhtah osećajući kako mi svojimsrednjim prstom preko gaćica klizi gore dole po rascepu moje pice.
Već u sledećem trenutku zavuče svoju šaku u moje gaće i njen prstić me darnu baš tamo gde se baka upravo trljala. Uzdahnuh i blago raširih noge. Marija je kopirala bakine kružne pokrete, stojeći pripijena uz moja leđa. Preko tanke suknjice sam osećala njen breščić na svojoj guzi kojom počeh od miline lagano da kružim. Čula sam je kako teško diše uz moje desno uho.
– Seko jel ti lepo?
Vrelina njenog daha me još više napali i ja se malo natrćih, zabacih obe ruke unazad i uhvatih je za guzove i počeh ih stezati i navlačiti je na sebe. Za to vreme baka je svoja dva prsta čas uvlačila duboko u svoju pičku, čas ih vadila i vraćala na veliki klitoris pa ga mazila sve jačim kružnim pokretima glasno uzdišući.
– Lepo mi je, lepooo. Nastavi Maro, malo jače, ahh, pri-ti-snii. – šaputala sam boreći se da dođem do daha, ali i da ne vrisnem.
Kolena su mi podrhtavala, butane se tresle a pičkica točila kao da piškim. Dok me je mazila Marija poče da me lupka svojim napičnjakom po dupetu, levom mi rukom podiže suknjicu, spusti mi gaćice do pola dupeta, pa još više i ja na svojim golim guzićima osetih njenu vrelu kožu. Brzo joj svojom rukom napipah pičku i počeh da je mazim. Dahtala mi je u uho kao kerić. Zbog nezgodnog položaja prst mi sa njenog zrna graška kliznu u vlažnu rupicu. Marija se zgrči i nabi mi jezik u uho.
– Ahh što je lepo! – prostenja
Kad počeh da mrdam prst umočen u njenu rupicu ona nastavi da mi sisa i liže uvo i gurnu svoj prstić u moju picu. To je bio nov, prelep osećaj. Valjda je to priroda sama udesila da telo iako bez iskustva reaguje tako da mu bude još lepše te sam kružila kukovima, trljala se o njenu šaku, pocupkivala i namicala na prst. U trenutku kada je baka glasno ciknula nabivši oba svoja prsta duboko u pičku svršavajući – svršila sam i ja prvi put !
– Bežimo, da nas baka ne vidi!- šapnu Marija i nas dve šmugnusmo od štalskih vrata u senik i stropoštasmo se jedna preko druge u suvo i mirišljavo seno.
Marija je ležala ispod mene teško dišući. Pomazih je desnom rukom po kosi, licu i vratu i počeh, ko zna zašto da je ljubim po licu, nosu, očima pa joj najzad poljubih usne, ona ih malo otvori, valjda da nešto kaže i ja joj slučajno stavih jezik u usta! Ona ga prihvati svojim i mi počesmo strasno da se ljubimo.Ostajale smo bez daha, mešale pljuvačku, sisale jedna drugoj jezik ali nismo odustajale. Ruka mi krete niže i ponovo joj napipah pičku.
– Skini mi gaćice, stežu me!
Ja joj odmah sa obe ruke spustih gaćice ispod kolena te ona sama izvuče desnu nogu iz njih i pokaza mi najlepšu mokru pičkicu devojčice kojoj su plave dlačice tek počele klijati. Oduševljena sagoh se i iz čista mira je poljubih u picu. Ona ciknu. Nastavih da joj ljubim pičić, a jezik sam krete da je lizucka .Marija me zgrabi rukama za glavu.
– Joooj, seko, jezikom je lepše nego sa prstom. Ah, lizni me, tu, ahh, tako, liži, liži. Ajj, nešto , nešto će biti, jaoo upiškiću se! – i Marija svrši
Ležale smo još malo u senu dok nam se tela nisu smirila, a onda se sredismo i nazad u kuću.
Ušle smo tiho i baš na vreme. Baka dobro napaljena u štali nastavila je, zaboravljajući valjda da s mo i nas dve tu negde, da pričinjava sebi zadovoljstvo. Ležala je na kauču u letnjoj kuhinji raširenih nogu, dignute suknje i nabijala sebi u pičku povelik krastavac. Dahtala je kao krmača i brzo gurala i vadila krastavac da se šljaptanje čulo na vratima. Nas dve stadosmo kao ukopane. Baka je dahtala, vrtela dupetom kao mešalica, kliktala, nešto mrmljala, usrkivala vazduh i vrlo brzo svršila cičeći kao uplašeno štene. Nekoliko minuta je ostala da leži sa krastavcem u pički, a onda ga lagano izvadi i stavi u usta, lepo ga obliza, uzdahnu i sede. Tek tada nas ugleda, pa kao da se ništa neobično nije desilo mirno reče:
– E deco moja, kad nema bolje ni krastavci nisu loši!

Jeste Nela starija od mene ( čitavu godinu!), jesu njoj sisice počele da rastu i ima lepu šumicu iznad pice, ali sam ja ipak preduzimljivija kad treba nešto novo probati, a posebno kad je u pitanju “ono”.
– Bako moram nešto da te pitam. – počeh hrabro neskidajući pogled sa krastavca koji je ona, raspukle pičketine još uvek držala u ruci – Hoćeš li ti nas dve da naučiš kako da nam bude još lepše!
Baka se osmehnu.
– Šta to srećo bakina?
– Pa mislim to, kako da se mazimo, ljubimo, kako da …Znaš već, kao ono ti i Crni Đorđe.
– Uh cure bakine osetile vruće međ nogama pa poletele. Još ste vi male, ima vremena.
– Nismo male!- pobuni se Nela – Mi smo sve videle šta ti radiš i nešto smo probale. Lepo nam je ali ti to bolje radiš I kad te gledamo više uživaš nego nas dve, više se treseš,više uzdišeš. Sigurno zato što ti je lepo!
Vidim da od prazne priče neće biti ništa pa priđoh baki I zagrlih je.
– Hajde bakice nauči nas!
Nela priskoči sa druge strane pa I ona zagrli baku .ponavljale smo ko prava deca “hajde, hajde” I baka se odobrovolji.
– Dobro, za početak trk svi u kupatilo!
Odjurismo sve tri u kupatilo. Baka se prva poče skidati. Ispod šarene tanke bluzice ispadoše dve velike sisetine ogromnih tamnih bradavica, a ispod suknje gusta crna šumetina u kojoj se jasno video pičani rascep. Baka je imala velike ,okrugle, bele guzove, prilično čvrste nasađene na krupne butine. Ne obazirući se na nas ona uđe u kadu, odvrnu vodu i poče da se temeljito sapunja i pere, od vrata pa naniže. Brzo skidoh sve sa sebe i stadoh uz kadu. Nela uradi isto. Dok se baka sapunjala i lagano spirala počesmo da joj pomažemo u pranju. Trljale smo joj stomak, leđa, butine. Mlaka voda se slivala sa nje, niz naše ruke i tela. Lagano joj protrljah jednu sisu. Baka se strese, a bradavica joj se ukruti. Bez razmišljanja je strpah u usta u počeh kotrljati između zuba lizuckajući joj hrapavi vrh.
– Ooh, pile moje- prostenja baka i okrete se tako da joj Nela može uzeti u usta drugu bradavicu, što ona i uradi.
Stajale smo ispred bake i dudlale joj krute bradavice.
– Uđite u kadu!
Sada smo sve tri bile u kadi. Baka nas prvo dobro pokvasi mlakom vodom pa nas dobro nasapunja i opra.
– Hajde sad idemo svi u sobu, na krevet!- naređivala je baka i mi je poslušasmo. Bakin krevet je bio onaj starinski, bračni, velikih zastranjača, ogromnog dušeka. Ona leže u sredinu a nas dve svaka sa po jedne strane. Odmah sam nastavila da joj mazim levu sisu i da joj sisam bradavicu. Nela je to isto radila sa desnom.
– Još malo i vama će porasti lepe sisice. Momci vole sise. Vole da ih diraju, stežu. Pustite da vam to rade. Kad vam se ukrute bradavice znači da vam telo reaguje, da se bude sokovi.Ahh! Dajte im da ih stegnu, dajte im bradavice, tako, da sisaju, da ih grickaju, ahhh. Tako Maro, tako kao ti meni. Ohh, Nela, sunce bakino, polako je liži, samo vrhom jezika, tako, tako. Sad je stavi celu u usta, sisaj.Ohh!
Radile smo pažljivo sve kako je ona govorila. Baka je podrhtavala, uvijala se, mrsila nam kose, privlačila glave sebi.
– Onda ih pustite da vam maze telo i stomak. Tako, da vas ljube po telu. Onda će vam uplesti prste u vaše čupice…
Spustih ruku na bakinu šumu kovrdža. Bila je gusta , ali su joj dlake bile meke. Osetih i Nelini šaku pored svoje. Onda ih poklopu bakina topla šaka.
– Ah, ovde pile, polako daj prstić. I ti Nela…
– Bako kako si mokra i glatka. Jesi li gotova?
– Ne srećo! Tek počinje. Kada ti je lepo pička počne da vlaži, da se topi , da luči sokove kako bi dobro podmazala prolaz za glavonju koji treba da uđe u nju da je prodžara, napuni, razradi, izjebe…
– Misliš…
– Mislim srećo na kurac. Na ono što je najlepše kod svakog momka. Na palamar sav u žilama, glavat, sa lepom rupom na sred te glavice u koju kad možeš zabodi svoj jezik, poliži ga slobodno, stavi ga u usta, do grla.
Pod prstima napipah klitoris. Baš je bio povelik, tako da ga zakotrljah između palca i kažiprsta. Baka jeknu.
– Ooohh, to mi lizni, slobodno Maro. Kao malopre bradavicu. Ohh kako je to lepo!!
Uzeh njen klitori zubićima. Šuma kovrdža mi je bila pod nosom a mokra pička na bradi. Imala je lep miris i ukus, sluzava, vruća. Coktala sam upijajući njene sokove. Baka savi noge u kolenima, izbaci kukove i malo ih podiže. Sad mi je njena pičketina bila tačno ispred lica. Lizala sam je celu kao sladoled od dole na gore, draškala joj jezikom klitoris. Baka je mešala i nabijala mi glavu u sebe.
– Ahh srećo moja gurni mi jezik u pičku, još, ahh, tako, tako. Oh, kako palacaš tim jezičkom kao zmija. – stenjala je baka i sama se nabijajući na moj jezik.- Hajde ti Nela
– Pomerih se i Nela zauze moje mesto, Klimala je glavom kao besna. Baka se uvijala, stiskala svojim šakama sise, roptala i najzad prosikta
– Ahhh, da nam je jedan kurac sad. Oh kako ga želim u sebi. Videćete, kad vam se pizda ovako raskvasi onda je samo kurac može smiriti. Polako ga umočite na sam ulaz da mu osetite glavu, da ona krene unutra, da raširi kanalčić,da ga pička stisne. Ohh, onda on klizne dublje, apička ga zaokruži i ravnomerno počne da stiska, da mu oseti debljinu. Ohhh, dublje, još dublje da uže, do kraja i još da ga ima . Ohhh, napred, nazad. Kurac treba da ulazi i izlazi, brzo , brže, a pička da ga prima, guta, lomi, da kruži oko njega…
Setila sam se krastavca i otrčah u kuhinju po njega. Prinesoh ga bakinoj pički, pomerih Nelinu glavu i polako gurnuh unutra. Baka vrisnu.
– Ahh, evo ga!!
Vratih ga nazad, paopet, ali malo dublje.
– Daj mi ga srećo, napuni me!!
Izvadih ga pa opet ugurah, sada veđ do pola. Bakin stomak je igrao kao živ. Npge je raširila kukovima muljala i pocupkivala. Počeh da brzo guram i vadim krastavac ali samo do pola. Baka je dahtala.
– Još, još. Jebi me zlato moje. Dublje! Napuni mi pičku.
Gurnuh krastavac najviše što sam mogla. Sada sam ga nabijala i vadila toliko brzo i jako da me je ruka počela boleti.
– Evo sad ću, sad ću. Sad ću svršiti!!
I baka se zgrči, steže butine i tresući se celim telo svrši.
Izvadih krastavac i dadoh joj da ga poliže što ona jedva dočeka.
– E sad ću ja vama pokazati kako se liže!
Baka postavi mene i Nelu jednu pored druge i poče da nam liže pičiće, malo moj malo Nelin. Imala je veli, vlažan jezik. Osećala sam ga na svom klitiću, pa mi je blago razrgtao usmine i nežno džarkao rupicu. Mešala sam dupencetom na svaki udar bakinog jezika. Talas lepote koji mi je grčio telom poče da buja.
– Daj i meni krastavac bako! – zacvileh u želji da mi nešto popuni pičkicu koja se maksimalno otvarala.
– Ne sređo, veliki je za tebe! – čula sam baku kako mi tepa – Evo ti jezik!
Osetih ga kako mi uđe dva tri santimetra u picu, ona ga poče stiskati i svrših jecajući!! Baka nastavi da obrađuje Nelu. Mala kurvica joj zgrabi glavu sa obe ruke i poče nabijati u sebe.
– Još bako, još mi ga daj. Oooh, osećam ga u sebi, kako je mokar i debeo. Jebi me bako jezikom, Oh,oh, oooh, kako me puni
Tresla se, dahtala, uvijala ali nikako da svrši. Priđoh joj do lica i počeh da je ljubim. Gurala sma joj jezik guboko u usta kao da joj guram kurac u grlo. Krkljala je i sisala ga.
– Svrši seko, svrši.-šaputala sam joj u uho
– Neću još, neću!! Oh kako uživam, kako mi je lepo!! Daj bako gurni ga opet u moju picu. Tooo!- najzad vrisnu i svrši
Umorne legosmo jedna pored druge. Baka uze još sluzav krastavac i njime nam je draškala stomake, bradavice, spuštala ga između nogu, malo njime vrtela izmedju naših otečenih usmina.
– Sutra će vam doći Perica, ujakov sin. Ostaje celu nedelju kod nas. Vaše je da ga ubedite da vam pokaže kurac. Možda ga i probate!!- najzad reče baka

Moji su me naterali da dođem kod bake u selo. Nije mi se išlo, naročito jer su tamo već bile one dve pekmeze Nela i Marija, tetkine ćerke. Šta sam mogao da radim sa tim dosadama. Bio sam stariji od njih dve-tri godine. One su samo peljale neke lutke, dosađivale mi, zapitkivale. Fudbal nisu volele, nisu znale da se igraju kauboja i indijanaca, a od njih nisam mogao ni minut biti sam, bar da na miru malo drkam. Od prošlog leta to sam radio uvek kada sam se dosađivao, ili kad nije bilo muškog društva za ozbiljne momačke igre.
Elem, došao sam u selo i za divno čudo Nela i Marija su bile fine. Držale su se po strani, nisu me davile, nešto su stalno međusobno šaputale. Baka je po ceo dan radila oko kuće ili u bašti, devojčice su umele da odu do nje i tako meni omoguće da jurcam okolo tražeći klince iz komšiluka sa kojima mogu da se glupiram do mile volje.
– Perice, ti i devojke ćete spavati u mojoj sobi- reče baka uveče. – Krevet je dovoljno veliki za svo troje, a ja ću prosreti sebi jorgan na patos pored prozora. Da ne raspremam sada svakome krevete gore u kući, biće nam i u ovde dobro!
E jebiga, pomislio sam, ali šta da se radi.
Istuširali smo se i pravac krevet. Nela i Marija su legle jedna pored druge, a ja do prozora, pored Marije.
– Spavanje!- komandovala je baka.
Umoran od puta i vitlanja za loptom stvarno sam brzo zaspao. Neznam šta me je probudilo tek kada sam otvorio oči u sobi je bila polutama. Osluškivao sam neke čudne zvuke, kao da je neko tiho jecao, šuštao je svileni jorgan. Napregnuh oči i ugledah baku na jorganu ispod prozora. Glava joj je bila okrenuta ka meni, čaršav kojim se pokrila spao sa nje, spavaćica joj podignuta do pupka, leva noga savijena u kolenu, a desna ispružena i odmaknuta u stranu. Uh, jebo te al je imala crno runo! Osetih da mi se diže kurac. Polako uvukoh desnu ruku pod ćebe i i uzeh ga u šaku. Počeh da drkam.
– Šta to radiš, Pero? – oprži me Marijin šapat
Ukočih se.
– Pazi da te baka ne čuje. – šaputala mi je Marija pravo u uho
Onda mi liznu ušnu školjku, jednom , pa još jednom. Osetih njenu vrelu šaku na svom stomaku. Kružila je njome I polako je spuštala naniže. Uhvati me za ruku, kliznu niz nju I svojom šakicom obuhvati moju u kojoj sam još uvek stiskao dignut kurac.
– Daj mi ruku!- šaputala je I uzela mi ruku I stavila medju svoje noge.
Uh, jebo te, osetih njeno brdašce I paperje koje ga je tek počelo obrastati.
– Hoćeš li da te uhvatim za kurac? I ne čekajući odgovor osetih njenu šaku oko svog okamenjenog kurca. – Al je čvrst, I veliki!
Srce mi zabubnja kao ludo. Činilo mi se da ga čuje i baka koliko je jako tuklo.
– Daj da ti vidim kurac!- molila je Marija I već sledećeg trenutka me otkri, polako se uspravi I zagleda u mojih velelepnih 12-13 santimetara.
– Perice može li I Nela da vidi tvoj kurac?
O bože šta se ovo dešava. Mora da sanjam. Pomerih ruku po Marijinoj pičkici, a ona mokra. Jok, budan sam.
– Može!
– Pomeri se na sredinu kreveta!- povuče me Marija ka sebi I već sledećeg trenutka Nela nas prekorači I leže sa moje leve strane .
– Vidi seko, lep je.
– Jeste- složi se Nela I uzimajući moju levu ruku stavi je sebi na pičku. I ona je bila mokra. Počeh da mazim I jednu I drugu. Marija mi ga je polako drkala. Podigoh glavu da ih bolje vidim I oduzeh se od straha. Pored kreveta je stajala baka, gola, jednom rukom je držala levu sisu a drugu je zavukla sebi izmedju nogu I mahnito trpala prste u pičku.
– Nela uzmi ga u usta, srerćo!
– Hoću bako!!
Osetih kako mi kurac uđe u njena usta.
– Ne tako. Polako, kako sam vas učila. Čekaj, prvo mu lizni glavić, tako, tako. Malo umoči jezičak u tu rupicu. Pusti Maru. Tako Marija, tako. Sad ga stavi u usta do pola. Izvadi. Polako gore dole, gore dole…
Svrših iznenada I naglo sipajući seme pravo u Nelino grlo. Devojčica se zagrcnu. Sperma joj linu iz usta. Marija se saže I strap moj slinavi kurac u svoja usta.
– Bako, zašto je ovako brzo gotovo?- čuo sam Nelin plačni glasić
– On je mlad momčić, naiskusan kao vas dve. Ali nemoj da brineš sad će on opet da skoči, jel tako pile moje?
I baka se saže i uhvati me za omlitaveli kurčić. Sa dva prsta ga poče pumpati i on se opet poče buditi.
– Šta sam vam rekla. Jeste brz ali i živahan. Biće to za koju godinu pristojan komad – tepala mu je baka i polako ga lizuckala.-Odi Nelice, lezi ovde pored Pere. Raširi nogice, tako. Hajde Maro malo je lizni da lepo ovlaži. Marija poče lizati sestru. Ova se uzigra, poče da stenje, meša kukovima. Baka mi ga je stručno pušila i kurac mi se ponovo maksimalno ukruti.
– Hajde Perice da i ti malo osetiš pičke, dosta si ga drkao na suvo- komandovala je baka i postavi me na Nelu među njene raširene noge. Svojom rukom mu nacentrira glavu na ulaz u njenu pičku i poče da je razmazuje. Nela je tiho skičala.
– Bako stavi mi ga dublje, molim te. Molim te.
Ja ga malko gurnuh i osetih tesan ulaz sestrine pičke.
– Evo srećo bakina, evo. Samo pola glavice ti je stavio. Osećaš li je.
– Oh, kako je vruća i velika.
Baka poče polako da mi ga drka umačući mu glavu u Nelinu pičku. Pripomagao sam i sam gurajući kukovima napred nazad.
– Vidi ti petlića kako se kočeperi. Da nećeš možda da joj ga dublje gurneš, mangupe? Smešila se baka I pomerila svoju šaku tako das am joj između dva prsta progurao pola kurca I zabo ga u nelinu rupicu. Bila je tesna I mokra. Šljapkao sam gore dole osećajući kako me stežu njeni mišići.
– Ah bako kako je debeo, ohh kako me širi I peče.
Baka skloni svoju ruku I jag a celog gurnuh u Nelu. Ona ciknu, primi ga srećno I stegnu. Osećao sam kako joj srce kuca u samoj pički. Uhvatih je sa obe šake za napupele sisice I počeh da ubadam.
– Uh, ah, uh , ah- stenjela je Nela u ritmu mog nabijanja
– Hajde curice pusti ga malo da jebucka, tako, tako lepoto bakina. Vidiš kako klizi, al te zakucava Pera ko pravi!!
– Oh bako kako je ovo lepo. Hoću još. Jebi me bato jače, jače…
Sada sam već štepao I brže I jače. Čuo sam kako pička mljacka I osetio nečiju šaku na svojim mudima. To me je Marija pumpala u ritmu sestrinih uzdaha.
– Ubrzaj Perice, ubrzaj sad će svršiti!- čuo sam baku I nabih ga dva tri puta jako I brzo u Nelu koja me ščepa I rukama I nogama, pička joj se poče grčiti I ona svrši jecajući. Taman sam I ja hteo da ga ispraznim kad me baka skide sa Nele, okrete na leđa I nabi se na moj otekli kurac. Svršio sam isti čas sipajući u babinu mokru rupu sve do zadnje kapi.
– Tako snago bakina. Smeš da svršiš samo u mene, nikako u njih. Još je rano, male su za to!!- pričala je I mešala kukovima kao luda. Činilo mi se das u mi I muda upala u njenu pizdu.
Baka je I dalje vrtela kukovima, malo pocupkivala, trpala mi sise u usta koje sam halapljivo gutao. O, pa meni je kurac I dalje bio dignut.
– Maro da li bi ga I ti želela .?
– Da bako, odmah. Hoću I ja da ga osetim.
Baka ustade sa mene a zameni je Marija. Njena mala pičkica mi dodirnu kurac.
– polako sunce bakino, polako. Samo po malo se nabijaj na batin kurčić. Tako lutko moja, tako. Eto ušla ti je glavica. Mešaj malo, mešaj. Tako, tako. Sad ga još umoči.
Marija je malo mešala, malo se nabijala I tako u krug dok mi cela njena tesna pica nije sela na kurac. Uh kako je bila vrela I uzana.Kao da sam navukao kožnu maminu rukavicu na kurac. Sve je dihtovalo cakum-pakum. Mariji je trebalo malo više vremena nego Neli ali I ona svrši lomeđi mi kurac skoro do bola.
– Joj svršila sam. Kako mi tutnji u glavi.
– Hajde Maro daj sad meni tog mangupa- čuo sam opet baku – Odi Perice stavi ga u bakinu pičku srećo. Tako, dečače moj. Oh, da je bar malo veći. Jebi srećo jebi. Slobodno jebi jako, još jače. – vikala je glasno baka I mešala tako žestoko da sam jedva držao ritam pazeći da nespadnem sa nje. Baka me je držala levom rukom za dupe a desnom je trljala otekli klitoris. Osećao sam kako pored mog glavonje trpa I srednji prst u pičku.
– Bako hteo bih da svršim u Nelu!
– Ne, rekla sam Vam to nikako.
– Ali bako tako bih to voleo!
– I ja bako! Htela bih da osetim kako šprica u mene.
– Odi Nela ovde pored nas. Klekni, podigni guzu visoko a glavu stavi na dušek. Tako, curice jebozovna.
I baka joj poče draškati picu I zavlačiti prst u nju.
– Oh bako koliki ti je prst.Oh kako me I on lepo jebe!
– Hajde Perice stavi joj ga u guzu. Tu smeš da im svršavaš, samo tu. U njihove male guzice sipaj slobodno.
Iskobeljah se iz bake, kleknuh iza Nele I počeh da joj ga guram u dupe. Išao je mnogo teže nego u pičku, ali je išao. Nela je tiho jaukala nabijena na bakin prst dok joj je moj kurac ulazio u dupe. Najzad ga nekako ugurah, uhvatih je za kukove I počeh da pumpam.Bila je još tešnja nego Marina pica, stiskala me je do bola, a duž kurca činilo mi se da osećam bakin prst u njenoj pički.
– Marija srećo poliži me!- stenjala je baka
Osvrnuh se I ugledah Mariju među bakinim nogama, gurnug kupac u Nelino dupe do samog korena I počeh da svršavam.
– Joj kako me puni. Ahh, kako je vruće. Ohh, bako !!
– Tako je Nela, stisni mi prst, stisni. Joj devojčice kako iz tebe lije.
Mislim da I baka svrši, jedino je Marija ostala uskraćena za orgazam I zato je baka privuče na svoje lice, nabi joj jezik u malu pičkicu I dok ju je njime nabadala, stavi joj lagano onaj prst mokar od Nelihih sokova u dupe. Marija je roktala kao nazimica nabijajući se čas na bakin jezik, čas na prst. Ja ga još nisam izvadio iz Nele. Za divno čudo bio je dopola podignut pa nastavih da je jebuckam. Guza joj je bila puna moje sperme pa je sve išlo lakše. Taman kad je Marija svršila meni je kurac opet bio u pravoj veličini.
– Bako, hoćeš li da ti ga stavim u dupe?
– Hajde, guraj!
Razmakoh joj velike guzove I nekako ga ugurah u njenu tešnju rupu. Sada sam već jebao bakino dupe ko pravi I dugo I jako. Baka je mešala, I stenjala u ritmu mojih nabijanja. Potrajalo je stvarno pristojno dugo prenego što sam zalio I bakino dupe.
– Uh Perice, dete, baš si nam učinio!- uzdahnu baka – Hajde odmori se. Biće ovo lep raspust I za tebe I za nas tri!!

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Sa Japankom na moru

Oduvek sam imao zelju da jebem crnkinju i japanku nzm zasto ali su me one veoma palile… Oceni [Total: 1 Average: 4] Broj pregleda 191

Moj ginekolog

Zovem se Staša, iz Beograda sam, imam 27 godina i nema dečka, jer uživam u seksu bez emocija sa različitim partnerima. Nisam iz sado-mazo priče, ali u krevetu volim da budem dobra kurvica muškarcu sa

Ćerka i tata

Tata: “Ma ubiću ga! Samo da ga se moje ruke dočepaju!” – nervozno je šetao po dnevnoj sobi držeći čašu viskija u ruci. – “On će moju ćerkicu, moju jedinicu… da ona jadnica iz sobe