Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Zajednicka prijateljica

„Hej, juče me zvala Ana i pitala da li bi mogao da joj prebaciš knjige za engleski i malo joj pokažeš šta si radio na prvom semestru, i ona hoće da se upiše na kurs“ – upita me žena dok smo pili jutarnju kafu. Ana je inače njena dobra drugarica iz osnovne škole i živi nedaleko od nas.

„Pa ne znam, možeš i ti da joj odneseš“ – odgovorio sam. „Ti bolje znaš šta ste radili, glupo je da ja sada prepričavam, hajde učini mi uslugu, znam da hoćeš“ – reče ona, a kako je sjedila preko puta mene, svoju desnu nogu stavi mi na međunožje i poče da stopalom stiska kurac. Kako je bila samo u bade mantilu pred očima mi se ukazala čupava pičkica moje žene, pošto je skoro ustala i kada smo vikendom kući voli da bude bez donjeg veša. Kurac mi se već ukrutio i prijeti da iskoči iz gaća.

„Pravi si diplomata, znaš da ubjediš suprotnu stranu“ – rekao sam. „Zar si sumnjao u moje sposobnosti“ – odgovori vragolasto, priđe mi bližei zavuče ruku u gaće. „Mmmm, mogla bi jutros kafu sa šlagom da popijem“ reče ona i spusti se niže i usisa glavić u usta. Čim sam osjetio vrelinu njenih usana počeo sam da se prepuštam čarima svoje žene. Pušila ga je dobro, iako smo ovo radili ko zna koliko puta, uvijek me je obarala s nogu kako dobro puši. Gutala ga je do kraja i vadila kao da hoće da ga otkine. Dok joj je kurac pulsirao u ustima jednom rukom se dirala po pičkici. Čim sam to vidio pružio sam svoju nogu između njenih. Momentalno je sjela na moju nogu trljajuci se o nju kao da je nabijena na kurac. Noga mi je bila mokra od njene sokova iz pičke. Samo je blago stenjala ne vadeći ga iz usta. Nakon par minuta počela je da ubrzava ritam i pušenja a i trljanja o moju nogu. Znao sam da će svršiti i pokušao sam da se strpim da zajedno explodiramo, ali nisam mogao. Počeo sam da joj punim usta vrelom spermom prije nego je ona počela da svršava. Kada me je ispraznila počela je i ona da se grči i svršava po mojo nozi.

„Ahhh, prostenjala je, opet me nisi sačekao, mangupeeeee.“ rekla je. „Jbg teško je sa diplomatama“ rekao sam i nasmijao se. „Znači mogu da računam da ćeš otići do Ane“ – upitala je nekako pobjednički. „Nakon ovoga nemam srca reći ne“ – odgovorio sam i nastavio da pijem kafu.

Nakon kafe i doručka pripremio sam literaturu i rekao ženi da me najavi kod Ane.Nedugo nakon toga javila je da odem oko 5 poslijepodne pošto je tada Ana kući. Tako je i bilo, u 5 sati sam bio pred Aninim vratima. Čim se pojavila, zahvalila se sto sam došao i pozvala da udjem.

„Raskomoti se, jesi li za kafu?“ upitala je. „Može, taman će mi prijati jedna slađa domaća“ – rekao sam to sa osmjehom. Namignula je i rekla “ Stiže prava domaćica onda“ i otišla do kuhinje. Ana je bila zgodna djevojka i veoma privlačna. Lagao bih kada bih rekao da nisam je ponekad odmjeravao kada bi došla do moje žene ali nisam imao nikada namjeru da je muvam.

Nakon par minuta došla je sa kafom i sokom. „Stiže prava domaća“ reče i spusti kafu na stolić. U tom momentu kako se malo sagnula, ukazao se lijep dekolte pred očima. Vau kakve sise ima pa nisam ni primjetio do sada, pomislio sam. Odmah mi je alarm u gaćama proradio i počeo da neugodno zateže hlače. Meškoljio sam se da ne primjeti i uzeo knjigu u ruke.

Narednih sat vremena smo proveli uz kafu i priču oko engleskog. Objasnio sam joj osnovne stvari, kakav je kurs i slično. Kako smo dublje ulazili u razgovor osjetio sam da je sve opuštenija i otvorenija. Par puta smo istovremeno krenuli ka knjizi i ruke su nam se par puta dodirnule. Ona je svaki put sa osmjehom me pogledala direktno u oči. Osjetio sam neku pozitivnu energiju i privlačnost njenog pogleda. Nisam htio da prihvatim ali činilo mi se kao da oboje nesvjesno flertujemo. Par puta sam spustio pogled na njene grudi, bile su tako blizu i tako privlačne. Miris njenog parfema me dodatno uzbuđivao. Sve više i više sam osjećao neku toplinu u stomaku i želju da je dodirnem, da je privučem uz sebe, da je imam na sebi i da budem u njoj. Primjetio sam da i ona često prebacuje nogu preko noge i kao da želi da kaže da se isto osjeća.

Odlučio sam da preduzmem nešto. Lagano sam ispod stola približio svoju nogu do njene i dodrinuo je ne odmičući nazad. Ona se malo trznula ali nije vratila nogu nego je nastavila da pokazuje nešto u knjizi. Dok je pričala počela je da zamuckuje, kao da ju je taj potez malo zbunio. Nastavio sam da je dodirujem nogom i pogledao je u oči.

„Mislim da je to to, dao si mi dovoljno informacija“ – rekla je sva crvena u licu, kao da je shvatila da smo blizu da pređemo granicu i željela da prekine.

„U redu, bilo mi je zadovoljstvo“ rekao sam, i malo se povukao nazad. Kako sam se povukao tako se moglo vidjeti moja nabreklina u hlačama. Primjetila je i nije odvajala pogled nekih par sekundi, kao da nije mogla da vjeruje sta vidi.

„Izvini, prirodna reakcija muškarca“ – rekao sam i nasmješio se. „Ma ništa“ rekla je i spontano spustila ruku na svoju nogu ali nekako vise sa unutrasnje strane butina. Vidio sam da su joj se bradavice ocrtavale na majici. Bila i ona uzbuđena ali nije htjela to da pokaze na taj nacin na koji sam ja zelio.

„Izgleda da moja prijateljica često ima pune ruke posla“ – rekla i nasmijala se, kao da je se povratila malo u normalu od prvobitne zbunjenosti.

„Ne samo ruke, često pune ima i nešto drugo“ – odvratio sam i spustio ruku na kurac preko hlača.

„Hmm, mislim da bi trebali završiti ovaj razgovor“ reče ona. „Ok, kako ti kažeš, a mogao bi i ja da krenem polako“ -rekao sam i ustao.

„Hvala još jednom za literaturu i pomoć“ reče ona i kako je i ona ustala bili smo jedno preko puta drugog veom blizu. Mogla se osjetiti napetost izmedju nas. Pruzio sam ruku da se pozdravim, i kada je i ona pruzila uhvatio sam je za ruku i samo je privukao sebi. Kako sam je trznuo osjetiom sam njene grudi na svojima. Spustio sam joj ruku na kurac i rekao – „Mogla bi i ti da imaš pune ruke posla“.

„Ne, nisam sigurna da je ovo ok, mi smo dobre prijateljice“ rekla je ali nije vratila ruku kada sam je pustio već je spontano stiska kurac kao da opipava koliki je.

„Dobre prijatreljice sve dijele, znas li “ upitao sam je, i jos blize privukao i spustio poljubac na njene usne. Prihvatila je poljubac. Dok smo se ljubili zavukao sam joj ruku sa prednje strane u hlače i ispod gaćica. Bila je jebeno vrela i mokra.

„Pa ti goriš“ rekao sam.

„Jebi se, napalio si me a znaš da nisi smio, ne smijemo dalje“

„Necemo dalje od ove sobe“ rekao sam i počeo da je skidam. „Jebi se 100 puta se jebi“ govorila je dok je sve teže disala i otkopčaval mi šlic pokušavajući da dođe do mog kurca.

„Polako, dobićeš ga“ – rekao sam i nastavio da je skidam sve dok nije bila skroz gola. Spustio sam je na dvosjed i kleknuo među njene noge. Morao sam da probam tu pičku, koja je tako bila vlažna da je se osjetio slatki vonj u zraku. Sa prvim dodriom jezika počela je da stenje i privlači moju glavu sebi među noge. Pička je bila tako vrela da sam imao osjećaj da mi prži jezik. Bila je tako ukusna, totalno drugačiji okus nego kod moje žene. Lizao sam je sa uživanjem. Kako sam sve jače lizao ona je sve više dizala noge izbacujući svoju guzu. U tom momentu sam jezikom prešao preko njenog vlažnog i ružičastog anusa.

„Ahhhhh,kako je ovo tek dobro, liži ga, molim te“ – zavaplia je. Prešao sam na guzu dok sam joj prstima razradjivao pičkicu. Nisam mogao više da izdržim moram ga staviti.

Ustao sam i skinuo se do kraja. Prišao i stao ispred nje. Uzela ga je u ruke i rekla “ Stvarno pune ruke, a bogami sada će i usta“ i usisala ga cijelog. Ostao sam iznenađen kako ga je progutala. Pušila ga je prilično dobro, lizala od korijena ka glaviću, ljubila i vraćala u usta gutajući do kraja.

„Mmmm kako ga dobro masiras tim svojim ustima“ rekao sam i poceo lagano da se njisem kao da je jebem u usta. Prihvatila je ritam i zadovoljno mumlala. Dovodila me je do granice svršavanja, morao sam da prekinem, izvadio sam ga i malo je odgurnuo.

„Ima još mjesta koje treba da se popune“ rekao sam i uhvatio je za noge podigavsi ih u zrak a kurac sam nastimao na sami ulaz njene pičke.

I prije nego sam ga gurnuo ona me je iznenadila i privukla me sebi dok je kurac bio progutan od strane njene pičke. Tako je bila vlazna da je bez problema usao u nju.

„Ahhhhhhhhhhh, mmmmmmm kako je dobar i vreo“ – rekla je i pocela da se nabija sve vise i vise. Svojim pokretima je ona u stvari jebala mene a ne ja nju. Kao da nije bila jebana mjesecima. Uhvatio sam ritam i polako poceo da preuzimam inicijativu. Bila je tako dobra. Sa svakim ulaskom sam sve više uživao. Sve jace je stenjala i tražila jos. Opet sam morao da prekinem. Izvadio sam ga i okrenuo je otpozadi. Kako je dobru guzu imala nisam ni primjetio. Uhvatio sam je za oba guza, malo ih razvukao i nabio ga u pičkicu. Jauknula je zadovoljno, dok je jednom rukom sirila svoj guz i nabijala se sve jace na kurac.

„Tako me dobro jebes, ahhh, daj ga, hocu da uzivam u tvom kurcu“ – govorila je. To me je palilo maximalno a ona je to namjerno radila. Kako sam ulazio u nju, anus joj se sve vise otvarao. Bez razmisljanj sam ga izvadio i stavio na ulaz guze.

„Mmmmm, znas sta želim, samo polako nisam odavno u guzu“ – e sada me je totalno zbunila, nisam ocekivao da je uopste ovakva jebulja.

Guza je bila uska ali je vrlo lako primila navlazeni kurac. Vidjelo se da uziva i da voli analni sex. Bilo je tako vrelo unutra. Znao sam da ga necu vaditi dok ne svrsim. Uhvatio sam je za kukove i poceo sve brze da se zabijam u nju.

Samo je stenjala u ritmu „Ah, ah, ah, ah“ kao da umire. Blizio mi se vrhunac a nisam zelio sam da svrsim. Desnu ruku sam zavukao ispod i dirao joj klitoris i pickicu.

„To, hocu da svrsimo zajedno“ kao da mi je citala misli. Uhvatili smo ritam koji nisam htio da nikada stane. Kako sam je nabijao tako sam sve brze trljao njenu pickicu. Pocela je da se trza i znao sam da dolazi, Opustio sam se i prepustio trenutku.

„Svrsavam, ahhhh,“ istovremeno smo rekli i priljubili se jos jace jedno uz drugo. Bili smo mokri oboje. Nekih minut dva smo jos bili spojeni a onda smo samo pali po krevetu i dolazili do daha.

„Kako je dobro bilo, bas si me dobro uputio u prvi semestar, moracu da se zahvalim prijateljici“ – rekla je zadovoljno.

„Samo da znas ima 4 semestra pa ti vidi“ – rekao sam i osmjehnuo se.

„Mmmmmm, bice pune ruke posla“ – rekla je i pukla od smijeha.

„Prozdrljivice jedna“ rekao sam.

Nakon nekih pola sata smo se malo sredili i ja sam morao da idem.

„E hvala jos jednom, nadam se da ovo nece pokvariti drugarstvo sa tvojom zenom“ rekla je.

„Pa ako joj ne kazes nece, a kao plus dobili smo zajednicku prijateljicu“ – odgovorio sam. Nasmijala se, poljubila me i otpratila do vrata.

Kada sam stigao kuci zena je gledala TV. „O pa ti si se bas dao da joj das upute u prvi semestar“ rekla je pomalo upitno.

„Pa trazila si da je uputim kako treba, ipak je ona „nasa“ prijateljica“ – nasmijao sam se. „Samo da znas i ja bi trebala malo da ponovim gradivo, da se ne zaboravi“ – rece i razmaknu bade mantil ispod kojeg opet nije bilo gaćica.

Nisam mogao da vjerujem, pa veceras ako me ne ubije pička neće nikada ali morao sam da se „žrtvujem“ ipak sam večeras dobio još jednu prijateljicu.

Prišao sam ženi, spustio se do njene pičkice i zaronio duboku u noć

Oceni
[Total: 2 Average: 4.5]
Mala fuksa

Nije uopšte razmišljao koliko je dugo vec preko okeana. Pet, šest, godina kao milion vekova. Stotine žena i stotine ljubavi merenih kilometarskim krevetima. Eh, sada je došlo vreme da opet, kao i mnogo puta pre,

Porodični prijatelj (gay)

-Prošlo je dosta godina od ovih događaja ali sećanje me služi toliko dobro da kada zatvorim oči,mogu se setiti svakog događaja a i ponovo ih osetiti na svome telu.-Živeli smo u Vogošći,predgrađu Sarajeva,skladna i harmonična

Droljasta pička

Svanulo je… Milan je bio u krevetu sa mojom jebozovnom ženicom. Ona je zadovoljno prela u njegovom krilu. Zgužvana posteljina i velike fleke sperme po njoj, svedočile su o bludničenju moje ženice i njenog starog