Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Izjednačio si, tečo

Vikende često provodimo u jednom planinskom selu, tridesetak kilometara od grada. To je kuća mamine i tetine bake i deke. Kuću i sve ostalo domaćinstvo sredio je moj teča. Ustvari oko teče se kod nas u familiji i sve vrti, on je u principu nekako glavni. Verovatno zato što je on inženjer i uspešan privatnik i što ima novca, a i stvarno je okej tip. Sve nas pomaže, zaposlio je sve iz familije koji su hteli da rade, tako da svi na njega gledaju sa posebnom pažnjom.

Ja sam pre desetak dana završila drugi razred gimnazije. Inače, tečina i tetkina deca su u osnovnoj školi. Ima već više od godinu dana kako skoro pri svakom susretu (a srećemo se vrlo često) sa tečom u njemu vidim nešto drugo, ustvari stalno razmišljam o seksu sa njim.
Teča je stariji od mene dvadeset jednu godinu, odnosno ima trideset osam i izgleda fantastično. Svaki put koristim priliku da ga zagrlim i poljubim što i on učini. Vrhunac mog ludila je dostignut pre tri, četri dana kada sam sa đačkom knjižicom svratila kod njega u firmu. Bio je sam u kancelariji. Čuo je moj razgovor sa sekretaricom i već je ustao kada sam ušla. Sa vrata sam raširila ruke i upala mu u zagrljaj. – Tečo, 4.62! Znači, odlična.
Stegao me je i podigao, osetila sam kako mu moje sisice probijaju grudi. Držao me je tako podignutu i njihao levo-desno, a onda me spustio i poljubio u čelo.
– Sedi, mala – odmah je otvorio fioku i iz neke koverte izvadio i dao mi sto evra. – Ovo je od teče. Odreagovala sam čini mi se dobro: – A od mene teči, još jedan poljubac. Prišla sam mu i poljubila ga. Uzvratio mi je poljubac u vrat, pošto je on sedeo a ja stajala. Pila sam sok, a došla je i teta iz susedne kancelarije, jer ju je on zvao. Izljubila sam se sa tetom.
– Pa, časti dete, zaslužilo je.
– Ja, normalno, hoću a jesi li ti dao šta?
– Ja sam ja, a ti daj ako hoćeš za sebe.
– Kada dođe kod mene, ja ću dati – kaže teta.
– Nemoj, teto, dao je teča…

Otišla sam kući i celo popodne razmišljala kakav li je osećaj imao kada me je stegao i podigao, kada su mu moje sisice pritisle u grudi… Izašla sam sa dečkom i društvom u grad na piće, vratili smo se kod mene kući. Posle ponoći imali smo seks na moje insistiranje, samo da bih zamišljala kako se trpam sa tečom. Prvi seks sam imala, za koji dan će biti, pre dve godine. Bilo je to na raspustu kada sam završila osmi razred. Da budem iskrena sadašnji dečko mi je treći.
Sa tečom sam se čula telefonom sutradan, kao da mu se zahvalim za poklon i da mu kažem da sam častila društvo jer je on to i rekao. Popodne smo otišli u selo teča, tetka, mama, brat (tečin sin) i ja. Uobičajeno raspremanje stvari, mama je skuvala kafu, a ja sam je iznela na terasu. Svi su bili u kući osim teče koji je iznosio nešto iz džipa, bio je samo u bermudama i majici.
– Je l’ gotova kafa?
– Jeste, tečo, hajde.
Dok se peo stepeništem i prilazio mi, gledao je negde na stranu a rukom se kao nehotice uhvatio za kurac i protrljao ga kroz bermude. Kada je to učinio ponovo posle dva, tri minuta dok je sedao za sto, shvatila sam da to čini namerno pošto smo sami. Dobro sam pratila, nije to ponovio posle toga nijednom. Verovatno zato što nismo bili sami i što je uvek neko bio prisutan. Jedino što sam uočila to je da se u desnoj nogavici bermuda klati pozamašno parče mesa. Dok smo pili kafu sedela sam sa tečine desne strane, a mama i teta prekoputa nas. Držao je ruku na naslonu klupe i par puta me jednim prstom počeškao ispod plećke. Niko nije ni primetio niti obratio pažnju na to, osim naravno mene. Pre spavanja sam se obrijala. Kada sam legla da spavam, pred očima mi je samo bila slika kako teča trlja kurac. Nisam izdržala, ubacila sam prst u picu i zamišljajući da to radi teča, dovela brzo sebe do slatkog orgazma. Nekako sam zaspala.
Kada sam ujutru ustala, svi su osim malog brata već ustali i bili na terasi. Izljubila sam se sa svima i normalno sa tečom. Mama mi je rekla da kuvam kafu, oni su jednu već popili. Dok smo pili kafu teča je pitao:
– Ko je raspoložen da ide u pečurke?
– Je l’ daleko, tečo?
– Nije.
– Ja onda idem.
– Pa, ti reče jutros da nema ništa – reče teta.
– Ma idem sada gore, prema livadama. Biće nešto.
Tad sam ukapirala da je teča već išao u pečurke.
– Prvo doručkujte, pa onda idite – rekla je mama.
– Ja ću kada se vratim – reče teča. – Biće valjda pečurki.
– I ja ću posle, rano mi je sada.
– Mala, ako ideš obavezno patike i čarape na noge, a gore nešto sa dugim rukavima – reče teča.
Normalno poslušala sam i otišla u kuću da se obučem. Ostala sam u čipkanom šortsu, obula patike, skinula majicu i brus i obukla neku kariranu mušku košulju. Na stolu je već stajala torba sa kesama i flašom vode koju teča uze, mene zagrli drugom rukom i krenusmo.
– Da čekamo pečurke? – upita mama.
– Pa, normalno, svastika – reče teča kroz smeh.

„Kakve pečurke“ prođe mi kroz glavu „ja čekam nešto drugo“. Zezali smo se usput baš opušteno, bez ikakvih predznaka, a od pečurki ni traga ni glasa. U jednom momentu sam pomislila da pitam teču da on ne traži nešto drugo, ali bilo bi to i suviše sa moje strane i baš providno.
Prolazili smo polako kroz šumu, našli smo dve, tri pečurkice i ništa više. Stvarno je sve uzbrdo i nije lako ići.
– Tečo, ja se umorila.
– Evo, još malo pa da sednemo.
– Važi, tečo. Koliko smo prešli?
– Pa, manje od kilometara.
– Joj… Meni kao sto kilometara.
– Nisi, mala, navikla.
Stigosmo do jednog panja, odnosno odsečenog drveta, a drugo je bilo uz njega. Teča sede i nasloni se, baš se lepo uvalio, kao na neku stolicu.
– A gde ću ja?
– Sedi tu – pljesnu se teča po svom kolenu.
– Da skinem malo patike, žuljaju me.
– Pa, skini. Neću da te bijem zbog toga.
– A zbog čega bi me tukao?
– Pa zato što si nevaljala.
– Nisam, tečo, dobra sam ja.
– Pa, bogami jesi.
Prođe me neka jeza. Sagnem se da skidam patike, pogledam u teču i ukapiram da on gleda u moje sisice koje sam mu u tom momentu stvarno baš nesvesno servirala. Spustim patike i sedam teči na koleno gde je i pokazao. Nekako sam mu bila poluokrenuta leđima. Teča obema rukama poče moju kosu, koja je skoro do pola leđa, da skuplja u rep, a kada to uradi, poljubi me u vrat.
– Trebalo je da vežeš rep.
– Što, tečo?
– Pa ne znam što, ali da nešto predložim. Šta ima veze…
Nasmejasmo se oboje. U međuvremenu rešim da otkopčam neprimetno još jedno dugme na košulji.

Bez brusa sisice su bile na izvol’te.
– Gde si bio jutros?
– Na drugoj strani pa sam se vratio ovim putem kući – kaže teča sve vreme igrajući se sa mojom kosom.
– Kada si ustao?
– U četiri.
– A, joooj…
– Što? Ujutru je baš lepo.
– A i sada je dobro, tečo.
– Ma jeste… A je l’ ti, mala, misliš tako da sediš okrenuta leđima teči i da pričaš sve vreme?
– Ih, tečo, okrenuću se
Ustanem okrenem se i sednem na tečinu nogu. Teči je pogled bio na mojim sisicama. Malo je zastao, pogledo me u oči, pokazao kažiprstom na sisice i rekao:
– Da poljubim.
– Šta, tečo?
– Ovde…
Slegla sam ramenima, kao ono kada se kaže ne znam, i zatvorila oči. Gotovo je, sve je jasno. Bila sam svesna, šta sam htela dala sam do znanja. Žmurim i očekujem poljubac u sisicu, ali već osećam prste u kosi i usne na vrhu nosića. Dobijam blag poljubac koji se ponavlja, ali sada osećam i palacenje jezika po vrhu nosića.
Teča mi polako rukom potisnu bradu na gore i usne nam se spojiše. Sva sam u transu, jeza mi ide niz kičmu. Nije moguće opisati stanje u kom se nalazim, dok gutam njegov jezik i uzvraćam mu uz povremeno hvatanje vazduha. Tečina ruka mi polako obrađuje butinice i ovlaš prelazi preko ribice. Iako imam šorts, osećam dodir kao da je gola.
Prekide se taj poljubac, a teča mi jezikom preko lica dođe do uvenceta i tiho reče:
– Izvadi je.
– Koga?
– Sisicu.
Mrdnula sam glavom kao ono znaš neću.
– Izvadi je! Otkinuću ti pičkicu – i jako je steže kroz šorts.
– Pa, izvađena je – jedva nekako progovorih.
Ponovo me jako stegnu za picu, što mi je i prijalo, i prošaputa:
– Izvadi je celu i daj mi tvojom rukicom da je ljubim.
Uvučem ruku i samo malo pomerim košulju u stranu, sisica cela napolju. Ja je držim, a teča se spusti do nje i moja nabrekla bradavica ode u njegova usta. Osećam naizmenično lizanje jezikom, grickanje zubima i uvlačenje duboko u usta. Uvuče mi, čini mi se, celu sisicu. Zagrlila sam ga i privukla što je moguće više, samo da ne prestane sa obrađivanjem sisice.

Prija mi i kada je ljubi i kada ujeda bradavice. Desnom rukom mi obrađuje pičkicu, nabija prst u nju sa sve šortsem i gaćicama. Nalazim se, čini mi se, na ivici života. Prođe mi misao, „Nevena u pravim si rukama“.
– Daj mi drugu – reče teča.
Otkopčam skroz košulju, a teča pređe ustima na drugu sisicu. Pusti picu i uze rukom sisicu. Vrhovima prstiju mi do slatkog bola gnječi već nabreklu bradavicu. Ljubi, gricka, sisa bradavicu i sisicu. Ja, na drugom nebu…
Osećam da rukom svlači svoje bermude, malo se diže da ih svuče ali sisicu ne ispušta iz usta. Uhvati me za ruku i spusti je među svoje noge. Odmah sam čvrsto uhvatila kurac, ali nisam mogla da sastavim prste koliko je debeo. Krenula sam gore-dole, a kada sam prešla rukom preko glavića, bio je sav vlažan, već je počeo da curi. Teča mi pusti sisicu i uhvati me obema rukama za butine. Iako sam žmurila, osećala sam da gleda kako mu drkam i mazim kurac. Stavio je i on ruku sa mojom na kurac, ali mi je ubrzo ubacio prst u usta. Osetila sam ukus soka sa njegovog kurca koji je on namerno skinuo sa glavića i dao mi da sisam.
Tiho mi šapnu na uho: – Ustani.
Podigla sam se, a on je počeo da mi skida šorts. Morala sam pustiti kurac da bih izvukla nogu iz šortsa. Čim sam to uradila, osetila sam prodiranje prsta u pičkicu koja je već odavno bila rasplakana i čekala ovo. Ustvari, čekala je kurac…
Ja ne otvaram oči. Još nisam pogledala teču. Kurac sam mazila i drkala, osetila sam ga u ruci celog ali nisam ga videla. Teča je sedeo na panju, a ja sam stajala pokraj njega u sred šume. Privuče me i osetih jezik u pupku. Lizao je rupicu i ljubio me po stomaku. Podiže mi nogu i ukapiram da je hoće na svoje rame. On se spušta sve niže, hoće da mi liže picu. Nekako se namestimo, moja noga na njegovom ramenu, on u nekom polu ležećem položaju, a što je najvažnije tečin jezik mi obrađuje pičkicu, ubacuje ga u nju, liže klitoris, ujeda ga blago, uvlači u usta.
Ovo nisam doživela nikada… Iz pice curi, osećam baricu između tečinog lica i pičkice. Stegla sam ga oko glave obema rukama, tek tada sam otvorila oči i shvatila da smo u sred šume, ali nema veze.

Teča je ubacio i prst u picu, a jezikom je obrađuje do onesvešćivanja, osećam već da sam na ivici i da nisam u stanju da odložim orgazam. Počinjem polako da jecam, teča me oseća i ubrzava. Kao da se otvorilo nebo… Uhvatila sam teču za glavu i počela da ga pritiskam uz sebe, kao da sam želela da mu cela glava uđe u moju pičkicu.
Noga na kojoj sam stajala kao da poče da me izdaje. Krete u meni celoj, počeše trzaji, ne znam da li cvilim ili tiho kukam… Gotova sam, hvatam vazduh. Teča je usporio, izvadio prst i gricka mi klitoris. Konačno skidam nogu sa njegovog ramena. Teča podiže ruke, uhvati me oko vrata i reče mi da sednem. Sedam mu u krilo. Osećam nabrekao kurac među nogama.
– Hajde, sedi na njega. Ubaci ga – reče teča i dovede mi ruku do kurca.
Podižem se polako, namestam ga, malo protrljam glavićem po pici i počnem se polako spuštati. I pored ogromne želje uhvati me strah od debljine. Međutim, čim prođe glavić, teča me uhvati za kukove i poče navlačiti. Spustih se do kraja i tek tada osetih koliko sam puna od kurca.
Teča me zagrli i počesmo se ponova ljubiti, usta mi puna jezika a pica tečinog kurca.
– Radi malo brže – reče teča i uhvati me vrhovima prstiju za obe bradavice. – Pogledaj me…
Ja i dalje žmurim, ali se polako klatim na kurcu.
– Pogledaj me… – reče mi teča i jako kao znak upozorenja stisnu bradavicu.
Zaboli me ali neka. Otvorim oči i nasmešim se.
– Kaži mi kakvi su ti dani.
– Pa, valjda je dobro.
– Jesi li sigurna?
– Jesam. Je l’ hoćeš da svršiš u mene.
– Hoću…
– Važi…

Ponovo me uhvati za kukove i poče me ljuljati napred-nazad. Sva sam u transu, počinjem da mešam kao nikada u životu. Nabijam se na kurac koliko mogu, ovo je nešto što nisam mogla ni da sanjam.
Teča me drži za guzu i pomaže. Stvarno je majstor, nikada nisam bila srećnija. Osećam, a sama se trudim da odradim još jedan orgazam. Teča me zagrli levom rukom, a desnom mi već uništava moju levu sisicu. Prvi put u životu sam shvatila da je bol sladak, jer teča je bukvalno stezao, kidao i uvrtao bradavicu, a ja sam se približavala drugom orgazmu.
Odjednom me teča privuče k sebi, stegnu sisicu i umiri se. Osetih kako me poče oblivati mlaz sperme u mojoj već punoj pici. To me dovede do ludila i ja se u istom momentu ukočih i zadrhtah. Čini mi se u momentu kada se teča ispraznio, da sam nastavila i imala najduži orgazam u životu. Nailazio je u talasima. Polako smo se smirili.
Teča me mazi po licu, a ja sedim na kurcu koji je još čvrst. Kada bi moglo, nikada ne bih ni sišla sa njega. Ćutimo, ja na njegovom ramenu osećam kako mi curi iz pice, a teča me mazi.
– Izvini – reče teča.
– Što?
– Pa, ne znam, ako sam te povredio ili ako nešto nije u redu.
Gledala sam ga u oči i rekla:
– Ja ovo čekam skoro dve godine.
– Pa si se u međuvremenu pripremala – nasmeja se teča.
– Pa, morala sam.
Bilo mi je jasno šta je hteo reći, ali ne znam što.
– Znaš li ti, mala, koliki je rezultat?
– Kakav rezultat?
– Pa, ja mislim da je dva jedan za tebe.
– Jeste, tečo – ukapiram.
– Moramo izjednačiti. Hajde, ustani malo.

Ustanem, teča me spusti na mesto gde je on sedeo i stade pokraj mene. Kurac mu je bio u pravcu mog lica. On ga treska i pljesnu ga nekoliko puta po mom licu, pa prevuče po usnama. Jasno mi je šta hoće. Uzmem u jednu ruku jaja, a u drugu kurac. Sada sam ga prvi put gledala, stvarno je impozantno parče, posebno zadivljujuće debljine.
Mazila sam ga, drkala, ljubila, sisala, lizala jaja i sa njima punila usta. Probali smo koliko mogu duboko da ga uzmem i da nije ovako debeo, mogla bih možda i celog, ali ovako jedva preko pola. Teča je stajao pokraj mene mazio me i samo se povremeno saginjao da mi pomazi sisice i malo izgnječi bradavice.
Uživala sam u kurcu iz koga je sve vreme po malo curilo tečinog sokića koji sam ja gutala i razmazivala po licu petnaestak minuta, kao što je i on kada mi je lizao pičkicu.
Teča poče polako, ali sve učestalije da mi ga gura sve dublje. Osetila sam da se približava kraju. Izvadi mi naglo kurac iz usta, saže se dole i poče me ljubiti onako svu zamazanu.
– Gutaš li spermu? – upita me.
Odmahnula sam glavom u znaku ne, iako sam to par puta i radila. Nije rekao ništa, vratio mi je kurac u usta i ja sam nastavila da ga pušim. Nikada ništa tako veliko, slatko i sočno nisam imala u ustima.
Teča me hvata za kosu obema rukama, privuče me k sebi i da nisam držala kurac rukom nabio bi mi ga celog u usta. Osetih topao mlaz duboko u grlu, teča se umirio i privukao mi glavu do stomaka. Drži me čvrsto, nema izlaska dok se ne isprazni.
– Gutaj, sunce moje. Progutaj, srećice tečina, sve… Sve…
Gotov je, pusti mi glavu, ja odahnuh. Uzimam vazduh. Htela, ne htela, skoro sve sam i progutala jer je on tako hteo, a i znao je kako da me sjebe. Ispraznio se duboko u grlo.
Poljubim ga u vrh glavića nekoliko puta, zagulim ga do kraja, uzmem u usta glavić, rukom ga stegnem od korena i povučem na gore. Izađe iz kurca još malo sperme, a teča se nasmeja.
– Znaš, mala… Znaš kako se radi.
Pustim ga, ustanem, gledam ga u oci i kažem:
– Izjednačio si, tečo.
– Ti si izjednačila, ti si ga onesvestila.
Poljubi me u usta iako su sva zamazana.
– Jesam li spermušica?
– Ti si sve, sunce moje.

Oko nas šuma. Oboje gledamo okolo, nema nikoga, a i da je bilo mi ne bismo videli. Mogao je gledati ko hoće. Umivamo se sa ono malo vode iz flaše, da se malo sredimo po licu da se ne primeti kada se vratimo.
– Vidi šta si mi uradio sa sisicom – pokažem mu ogrebotine i masnice po levoj sisi.
– Izvini, to mi je slaba tačka. Kada hoću da svršim, nemam kontrolu. Uvek dobijem želju da se iživljavam na sisama, da ih kidam, da ih samaram… Ne znam šta radim.
– Nema veze. Proći će. Bilo je lepo, a i ja volim malo jače.
– Biće drugi put i jače, ako hoćeš.
– Hoću, naravno.
– Sutra se vraćamo kući. Hoćemo li uveče u moju kancelariju? Već sam videla sebe na kožnoj garnituri i teču kako me jaše.
– Važi.
– Hajde, idemo da vidimo šta ti rade mama i tetka.
– Idemo.
Posle stotinak metara teča stade, pomeri neku granu, izvadi kesu punu pečurki i poče se smejati. Ukapirala sam, ovo je nabrao jutros i ostavio da bi doveo mene.
– Čestitam ti, tečo.
– Pa, naravno, sunce moje. Sada ćemo da se hvalimo kako smo brali pečurke.
– Lud si, tečo, kao struja.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Verujem ti mama

Mamine ogromne grudi svakodnevno su šetale pred mojim očima. Dubok dekolte koji prosto mami muške uzdahe,a njena guza utegnuta u helanke me je svakodnevno primoravala da odem u kupatilo I olakšam se,a tamo bi uvek

Napaljeni čika

Kad sam se sa svojih 20 godina preselila u jedno naselje prvo sto me je odbilo od tog kraja bio je jedan iritantni komsija. Imao je oko 55-60 godina. Stalno je nesto dobacivao kad bih

Na leđa, mala!

Hajde malo da se igramo:)Svako ima 3 minuta na raspolaganju da navede partnera da svrši.Za to vreme, partner mora da se prepusti i ne sme da bude aktivan. Po isteku 3 minuta, „protivnik“ preuzima igru.Gubitnik