Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Veza bez obaveza

Znam da se u tuđe ne dira. Naročito ako je u pitanju rodbina. Ali, život je lakrdijaš i često se poigrava sa nama na čudne načine. Kao da nas iskušava. Tako sam se našao u situaciji da kresnem bratovljevu ribu. U stvari, nije mu ni bila prava riba. Ona je htela, on nije hteo, i dok su se njih dvoje natezali, uleteo sam u prazan prostor.

Njoj je bio potreban muškarac, moj brat nije bio spreman da se upušta u takvu priču sa koleginicom. Tako je breme njihove neuspešne veze palo na moja, nejaka pleća. Glupo mi je bilo što se znamo relativno dugo, što znam da se njoj dopada Stevan, moj burazer, i što on ne bi trebalo da sazna za našu kombinaciju. Sa druge strane, baš me je bilo briga jer on i tako nije iskoristio brojne šanse koje mu je ona pružala. Neko vreme je situacija bila „nit’ pas kosku glođe, nit’ je drugom daje“. 

Svo troje smo uživali da slobodno vreme i vikende trošimo na izlete po Srbiji. Prosto, ubodemo prstom na kartu i odemo tamo, pa šta nađemo. Uvek ima nešto što nismo videli ili negde gde nismo bili. Izleti su počinjali telefonskim pozivom i dogovorom oko vremena kad ćemo se naći, i gde. Zatim bi usledilo bodenje prsta na mapu. Nju smo najčešće skupljali kod njene kuće. Ali, dešavalo se da dođe kolima do Stevanove zgrade, a i ja bih najčešće dolazio tamo. Razlog je prost. Kad Stevan izađe iz zgrade na Novom Beogradu i stane pred ulaz, nema pojma na koju stranu sveta je, recimo, Miljakovac. Nema pojma kuda bi trebalo da vozi, da bi došao do tamo. Jedino što je tačno znao, je da dođe do Ceraka. Ako bi trebalo da dođe kod mene na Zvezdaru, morao bi da pali navigaciju. Tako je nama dvoma bilo najlakše i najbrže da dođemo do njega. Onda bih ga ja dalje navodio kuda da idemo. No, sve je to potpuno nebitno za ovu priču. 

Na jednom od izleta po Fruškoj gori, Dragana i ja počesmo da se „milo pogledavamo“. Već sam naslućivao da sam sledeći izbor, jer kreten od mog brata palamudi i ne zna šta hoće. Ne zna ni šta neće, što je još gore. On i bi, i ne bi. Ali, kako kaže naš narod, ne možeš i da stisneš i da prdneš u isto vreme. Naslušao sam se njegovih priča zašto bi i zašto ne bi, i već mi je prekipelo. Dragana je sasvim zgodna žena u srednjim godinama. Ničega ni previše ni premalo. Vesela, interesantna, inteligentna, sa lepom guzom i sasvim pristojnim grudima. Noge duge, vrat beo, vitka koliko treba, obla svuda gde treba. Jedino što ima malo čudnu boju glasa, ali bože moj, niko nije savršen. Ima baš plavo plave oči.

Krelac ide korak ispred nas kao oslobodilac. Na stomaku mu, kao na polici, čuči pogolem foto aparat sa kojim ne zna šta da radi. Ali eto, kupio ga je jer mu se može. Nas dvoje smo počeli neku priču koju je on svaki čas prekidao. Ne trpi kad nije u centru pažnje. Jeste mi brat, ali smo nas dvojica ne drugi svet, nego druga galaksija. I to je sasvim nebitno. Dragana i ja smo se očima dogovorili da ćemo biti dobri i nastaviti priču kad budemo sami. Tako je i bilo posle par dana, kad me je pozvala i rekla da kad god poželim, mogu da je pozovem na kafu. Naravno da sam je odmah pozvao i našli smo se isto po podne posle posla. Leto, dug dan, toplo veče, savršeno za sedenje i priču. Taman smo počeli, kad eto ti krelca. Nanjušio je da smo u blizini. I opet nismo rekli šta smo želeli, pa smo to obavili porukicama te večeri i sutra dan . Praktično smo se dogovorili da oboje želimo neobavezan seks, odnos bez opterećenja, smaranja i ljubomore. Meni se i tako povraća na ljubomoru. Njoj, takođe. 

Sledećeg vikenda smo opet svo troje išli negde, a sa nama je pošla i jedna moja tadašnja kres kombinacija. Dragani to uopšte nije smetalo jer, kako je sama rekla, da je bolja, ne bi bila kres kombinacija. Znala je iz moje priče da uopšte nisam zadovoljan odnosom i da je samo pitanje trenutka kad ću kres kombinaciju „razrešiti dužnosti“. Dok smo sedeli na ručku, u nekoj kafani pored Dunava, kolenom sam ispod stola dodirnuo Draganinu nogu. Osetio sam da je svoju nogu jače pritisnula o moju. I, počeli smo da se „pipamo“ kolenima ispod stola. Iznad stola se ništa nije primećivalo, što je celoj situaciji davalo poseban šarm i dinamiku. Na povratku kući, ponudio sam da odvezem Draganu do kuće. Podrazumevalo se da ću odvesti i kres kombinaciju. Prvo sam odvezao Draganu, a potom i malu. Tako nikome nije palo na pamet da bi Dragana i ja mogli da imamo bilo šta. U porukicama od te večeri je pisalo da mi se digao na nju i da je ona napravila baricu na gaćicama dok je sedela u kafani. Svi uslovi su se stekli da se koliko sutra vidimo negde gde nas niko neće ni tražiti, ni naći. 

To je bio moj prvi seks dogovoren porukicama. I njoj je, takođe, bio prvi unapred dogovoren seks, bez da smo se pre toga i poljubili. S obzirom da nije živela sama, odlučili smo se da uzmemo sobu u nekom hotelu i prenoćimo. Pokupio sam je ispred njene kuće sa poslednjim zracima sunca. Do hotela smo se vozili relativno kratko, ali smo se kao pravi klinci držali za ruke. Recepcioner je našao moju rezervaciju i dao nam ključ od sobe. Zapravo, to je bio pravi, mali apartman. Dnevna soba sa velikim televizorom, spavaća soba sa manjim televizorom i prilično prostrano kupatilo. Zaključao sam vrata za nama i tek tada smo stali jedno ispred drugog, zagrlili se i poljubili. Prokomentarisao sam da mi to liči na unapred dogovoren brak i oboje prasnusmo u smeh. 

Nastavili smo da se ljubimo na trosedu. Nije nam se žurilo, pa smo se malo mazili, pričali, ljubili, pa tako u krug. Baš se lepo ljubila i uživao sam u svakom dodiru naših usana. Njen gladak, mek jezik je istraživao moje usne. Potom bi zamenili uloge i jezici bi se preplitali svaki put kad bih sa njenih usana prešao na zubiće. Gurali smo se jezicima i na kraju se smejali jer niko nije hteo da bude pobednik takvog nadmetanja. Pričali smo o strasti, maženju, sklonostima, našem novonastalom odnosu. Prvi put u životu naleteo sam na ženu koja ne želi da se nameće, da smara i da ulazi u duboku vezu. Želela je seks i da nam svaki put kad se vidimo, bude lepo bez obaveze da se viđamo svaki dan. To mi je potpuo odgovaralo i u sred te rečenice, rukom sam prešao preko njenih grudi. Ni male, ni velike, dojke su bile tačno za moj dlan.

Uzdahnula je i jače gurnula jezik u moja usta. Isterao sam ga napolje i ugurao joj moj jezik skoro do krajnika. Zagrlio sam je jako i navalio se na nju. Ležao sam preko nje i gurao joj jezik, a rukama sam istraživao butine i guzu preko farmerki. Odmakao sam se u jednom trenutku jer više nismo mogli da izdržimo obučeni. Poskidali smo se u trenu i odskakutali po hladnom podu do kreveta. Pod pokrivačem smo nastavili da se ljubimo i mazimo. Pitala me je da li mi zaista odgovara da se ne viđamo redovno, na šta sam odgovorio da ovo što smo počeli, ne znači da smo „momak i devojka“ nego da smo dvoje koji žele da uživaju bez opterećenja. Siguran sam da, ako se nađu dvoje sa istim stavom, veza ne mora postojati. Redovno ili povremeno viđanje ne sme biti obaveza, već želja. Kad oboje poželimo, videćemo se.

Dok smo pričali, ruka mi je istraživala njene sisice i tvrde bradavice. Njene ruke su šarale mojim telom. Tokom godina sam nabacio višak kilograma i odavno ne spadam u manekene. Njoj to nije smetalo, čak nije ni obraćala pažnju na moj stomak. Koža joj je mirisala na cimet. Bila je bela i glatka sa naznakama bora oko očiju. Za njene godine, vrlo dobro se držala. A šta drugo i očekivati od bivše karatistkinje? Sport je definitivno ostavio traga u definiciji mišića. I ja sam definisan, negde ispod masnih naslaga. I na meni je vaterpolo ostavio traga. Ima tu mnogo mišića, ali su savršeno kamuflirani. 

Sve manje smo pričali, a sve više se mazili. Na kraju sam počeo da je ljubim po telu. Prvo ramena, pa grudi, pa stomak, pa donji stomak… Ruke su mi bile svuda okolo gde nisam ljubio. Upijao sam njeno telo, miris cimeta i klizio jezikom po koži, beloj kao alabaster. Ispod su se nazirale sitne vene što je još više isticalo njenu belinu. Sa osobitim uživanjem sam se spustio da joj ljubim butine. Okrenuo sam se glavom ka njenim stopalima. Mazio sam joj stopala dok je jezik bio zauzet mekim delom tik iznad kolena. Gricnuo sam je tu par puta i umalo ostao bez zuba jer je bila golicljiva. Za uzvrat, njene ruke su čas posla zašle između mojih nogu i počela je da se igra mojim jajima. E, taj potez nije mogao ostati nekažnjen, pa sam se uspuzao jezikom do njene obrijane ribice. Uzimao sam jednu pa drugu malu usminu u usta i povlačio, usisavao. Zatim sam jezikom prešao na savršeno oblikovan klitoris. Kontranapad je usledio usisavanjem glavića i gutanjem kite. 

Legao sam na leđa i povukao je na sebe. Bili smo u pozi 69. Nabijao sam jezik u mirisnu, ružičastu ribicu iz koje su se cedili slankasti sokovi njene strasti. Ona je gurala jezik u rupicu na glaviću i tražila moju kap. Prstima me je masirala između jaja i guze. Mesio sam joj guzove, butine, širio joj guzu i prešao jezikom preko rupice. Stesla se, ali se nije bunila. Nastavio sam ra obrađujem obe rupice i klitoris koji je rastao u mojim ustima kad bih ga sisao. Sve više sokova je teklo iz ribice koja bi se stisnula kad bih ušao jezikom ili prstom, a zatim se opustila i otvorila da prihvati moju muškost. A muškost je bila tvrda skoro do bola. Čas bi mi sisala glavić, čas ga lizala od vrha do korena. Uzimala je po jedno jaje u usta, a prsti su sve vreme šarali između jaja i moje guze. 

Odgurnuo sam je sa sebe rešen da uđem kitom u nju. Nije htela da bude dole već me je opkoračila i pustila da se njena vrela ribica i moja, kao kamen tvrda kita, dogovore oko detalja. Rasprava o detaljima nije dugo trajala i u par kružnih pokreta njene karlice, našao sam se do korena u njenoj vrelini. Legla je na mene, spustila glavu i poljubila me. Uzvratio sam, strasno, jako, muški. Želeo sam je svuda, celim telom. Kad bih mogao, ceo bih ušao u ružičastu, klizavu ribicu, otvorenu da me prihvati. To je, izgleda, bila i njena želja jer se jako nabijala. Mešala je svaki put kad bih dotakao dno. U vihoru želje i strasti, rekla je da joj je žao što ne mogu da joj uđem pravo u matericu. Ne znam da li je posle dva porođaja razvila neki osećaj, ali me je to baš napalilo. Sa mukom sam se kontrolisao da ne svršim. 

Okrenuli smo se i sada je ležala na stomaku. Ulazio sam u nju od pozadi, a rukama sam joj širio guzove. Uhvatio sam je za ramena i vukao ka sebi. Ušao bih i jajima u nju, samo da sam mogao. Na kraju sam je dovukao do ivice kreveta i rekao da klekne. Šljepkao sam stomakom po njoj dok sam ulazio u nju, obnevideo od požude. Stiskao sam joj sise, vukao bradavice, hvatao je za kukove. Na kraju sam osetio da se stiska. Cvilela je, dahtala, cičala, svaki put kad bih se zario u njenu ribicu iz koje je tekla reka sokova. Jednom rukom me je povukla za butinu i rekla da je slobodno napunim. Nisam čekao da završi misao. Počeo sam da je punim spermom držeći je za kukove kao da se plašim da će pobeći. Potpuno suprotno od toga, sama se navlačila kako ni slučajno ne bih ispao iz nje.

Izvrnuli smo se na leđa i hvatali dah. Srce je htelo da iskoči iz grudi. Teško sam disao, a pred oči su mi iskakali svetlaci. Miris cimeta je bio još jači. Na kraju sam je pitao od čega tako jako miriše na cimet. Rekla je da u skoro svako jelo stavlja cimet i da svako jutro napravi sebi „blato“ od cimeta, meda i đumbira. Obožavam cimet i to što ona miriše na slatki kumarin je nešto što i danas žudim da doživim. Zaspali smo odmah posle tuširanja, zagrljeni, sa osmehom na usnama. Jutro je donelo novi seks, ali nežniji. Još uvek sneni, mazili smo se i spojili sasvim polako. 

I danas, posle nekoliko godina, se viđamo kad god se poželimo. A često se želimo. Viđamo se i na kafi, odlazimo često na izlete, ali bez pratnje. Samo nas dvoje. Krelac je upoznao neku tetku iz komšiluka i valjda mu je dobro. Još uvek nema pojma da se nas dvoje viđamo. Dragana i ja se i dalje „milo pogledavamo“, skoro svakog dana se čujemo ili dopisujemo preko vibera. Nema obaveze, nema smaranja, nema ljubomore. Želja nije nestala, čak je porasla. Tokom vremena, desila se promena. Više se ne ljubimo onako strasno, da nam se zubi sudaraju. Sada se ljubimo nežno, meko, ljubavno, erotično. I dalje je ljubim po telu, i dalje ona mene mazi i ljubi svuda. Razlika je u tome što smo prvi put želeli tela, a sad želimo i ostatak. Zato često sedimo i pričamo, mazimo se bez seksa. Ništa nije pod moranje. Ako jednom ne odgovara da se vidimo, ne vidimo se. I nema ljutnje. Sve češće razmenjujemo sitne poljupce dok se mazimo po licu u sred neke priče. Biće da naša veza, koja nije veza, u stvari jeste veza. I da je jača od ostalih veza pre.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Goran

Ovaj dogadjaj se desio nakon godinuipo dana od mog porodjaja. Sa svoih 50 godina jos sam izgledala super,od mleka grudi su mi se jos vise povecale i dobile onaj lep otekli oblik,tanak struk,guza malo jaca

Seks kao osveta

Nakon sto sam raskinuo sa mojom dotadasnjom devojkom, sa kojom sam isao skoro 2 godine, poceo sam da se ponasam kao izgubljen slucaj. Osecao sam neku odbojnost prema devojkama, osecao sam se kao budala jer

Gospodja Tanja

Kako radim u jednoj stranoj firmi,inače imam 32 godine I još uvek sam slobodan, u opisu mojih mnogobrojih obaveza je I odlazak u banku u kojoj firma ima otvoren račun, mogu reći da u centrali