Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Zadovoljstvo je u masaži

Pronašli smo se na sajtu za ljude sa velikom seksualnom energijom. One koji traže i one koji nude.Ovde, ja sam nudio.. sebe, svoje umeće i raspoloženje, svoju umešnost u masaži, ali i tvrd kurac.Oni, par. On bi voleo njoj da udovolji, da je izmasira neko dobar, ma šta dobar, odličan maser, da je opusti, napali, a ko zna.. možda i pojebe. Sam. Ili sa njim, u troje. Ili da je jebe dok muž gleda. Ma, sve su želeli od toga, da uživajju, ukratko.

Dogovorili smo se da se nadjemo prvo u kafiću u Delta City-ju, na neutralnom terenu, da se upoznamo, popričamo, procenimo i tek onda odlučimo šta dalje. Ja sam svakako iznajmio stan na dan u obližnjem naselju, razmišljajući pozitivno.Sreli smo se. On visok, crn, malo sitniji od mene, mlađi nekih 5-6 godina.Ona plavooka, slatke face, većih grudi i bokova. Kako ja to volim reći – pune ruke posla.

Reč po reč, opustila se. Prvo je bila stisnuta, za svaki odgovor prvo gledala njega u oči, ali kad je shvatila da on nema ništa protiv, da je ovaj susret da bi ona uživala, da će on svakako biti prisutan i da se ne može ništa loše desiti, da će uživati – jednostavno rečeno – onoliko koliko ona želi.

Posle popijene kafe, krenusmo ka stanu. Ja sam tamo spremio ambijent – peškire, mirišljavo aromatično ulje za masažu, zvučnik za opuštajuću muziku. Kondome u fioci.

Skidala se bojažljivo. Malo po malo, otkrivajući svoju put našim pogledima. OK. Mom pogledu, on je to već viđao nebrojeno puta. Ostala je u brusu i gaćicama koje su se.. sakrile između njenih obraza guze. Rekoh – ne želiš da umažemo taj lepi veš..

Kaže – Pa ne bih.. I skida lagano brus, vadi prelepe sise, sad već sa bradavicama koje kreću da narastaju.

Gleda me, ja pogledom usmeravam na gaćice, i ona skida i gaćice, ali okrenuta meni bokom, da ne mogu ništa videti. OK. Prihvatam sramežljivost.On se zavalio u fotelju pored, muzika lagano daje takt srcu i disanju, svetlo je prigušeno…

Kako bih ostao i ja meumazan, skinuo sam se samo u boxerice. Slip. Pa neka vide i reakciju. A poneo sam svakako rezervne, ako se umažem.Krećem od ramena. Lagano.. niz ruke.. Lepe prste ime..Pa se zadržavam na vratu.. napetom.. i uspevam da joj blagim pritiskom popustim napete mišiće. Treba tu jačeg pritiska da bi se skroz opustili, ali to onda ne bi bila relax masaža koja .. nadam se.. vodi u sex..

Spuštam se niz ledja, između plećki, masiram struk… Uvija se.. osetljiva je.. Sviđa mi se to, takva reakcija na dodire. Znači da ona masažu doživljava.. kao uvod u uživanje..Sizalim niz bokove na noge.Masiram joj obe noge sa spoljašnje strane, istovremenom, pa se spuštam niz listove ka stopalima. Masiram – prst po prst, pa tetive prstiju na stopalu, stopalo sa donje strane.Čuju se blagi uzdasi.

Ponovo krećem uz listove, sa unutrašnje strane, i .. kao sliučajno.. dodirujem svojim poludignutim kurcem na njene tabane. Osetila je.. Mrda ih, meškolji, shvata da dobijam na čvrstini i polako kreće da mi obuhvata kurac stopalima sa obe strane. Sve jače se pritiskam na stopala pokušavajući da dohvatim visoko uz butine, do guze. Sipam malo ulja između guzova i spuštam prstom.. niz anus na pičkicu..pa onda ponovo kap ulja i prst druge ruke. Osećam vrelinu pičkice..

Prolazim sa strane, sad već vidno nauljenih boxerica, ali tako da on ne vidi. On i dalje sedi u fotelji, opušteno.Ajde prodješ sa druge strane, da vidim kako je masiraš, govori, pošto sam stajao između nje i njega.Prolazim, primećuje da mi je kurac dignut u nauljenim gaćama. Stajem pored nje i krećem da masiram butine, ona ih lagano širi.

Pogledam, glava joj je okrenuta na stranu na kojoj sam ja, gleda u moje gaće i – oblizuje se. Opa.. prvi znaci napredovanja su tu.Masiram joj butine, penjem se uz njih sve više, ona širi noge..Nekako mi se čini da sam napeta baš tu, između – izgovara mi i ja naslanjam dlan na pičkicu. Vulkan. Gladak vulkan.Pritiskam. Uzdiše – Da, baš tu.. treba mi malo masaže.Stiskam dlan preko pičkice, masiram je. lagano prstima prolazim izmedju usmina i dodirujem njenu vrelinu.. čujem neko meškoljenje.

Pogledam ka njemu – Skida se. I gaće. Ostaje – dignutog kurca. Znači da sam na dobrom putu kod nje kad se i on napalio.Seda nazad u fotelju i lagano ga drka.Uzimam ulje, prilazim mu, sipam mu na glavić i puštam ga da nastavi drkanje, sada još lepše.Glasno uzdiše kad mu je šaka kliznula niz tvrdi kurac.Ej, pa glupo da ti budeš obučen, kaže mi ona. A i umazaćeš gaće…a hvatam svoje umazane boxerice za rub i spuštam ih. Obrijan tvrdi kurac se propinje, oslobođen.

Nastavljam sa masažom gde sam stao. Dva prsta skliznuše u pičkicu, Ona savija noge u kolenima, podiže stopala, širi butine još više, kako bih mogao da joj diram pičkicu. Pogledam u njega.. Drka.. ubrzava..Ustaje i prilazi. Staje naspram nje, ona izvlači ruku i hvata ga za kurac. Nauljen, pa ruka samo sklizne.. Sada mu ona drka, a on uživa.Ona izvlači drugu ruku i pruža je ka meni.

Pogledam u njega, potvrdan pogled. Prilazim, ona hvata moj kurac drugom rukom i počinje i moj kurac da drka. Malo ulja dodatno pomaže u tome pa njena ruka sklizne i na obrijana jaja.Momci, mislim da sam spremna za nešto više od masaže, izgovara i tu počinje.. druga dimenzija…

On prelazi ispred nje, nudi joj kurac za pušenje. Ona ga lagano hvata usnama i usisava glavić.. Naslanja mu ruku na bok i nabija ga dublje u usta, pošto leži na krevetu i ne može da se pomeri.. Meni ga drka jače, stiska ga, pa popusti, menja ritam.

Dva moja prsta su u pičkici dok palac pritiska anus. Pričali su da su pokušali anal par puta ali da joj se nije previše svideo. Mada, uz dobru pripremu, anal ume da bude odličan, provereno. Nastavljam sa akcijom, nauljeni prstu samo lete po njoj.

Muž je hvata za glavu i počinje jače da se nabija, simulira jebanje u usta.U sledećem trenutku se pomera, okreće je na ledja, prolazi ispod, podiže noge i nabija se u njenu vlažnu pičku.Ja sam se samo odmakao u tom trenutku, ona me pogledala onako.. vrelo.. ali nisam prilazio.. Čekam znak.Seo sam na fotelju i počeo lagano da nauljenim dlanovima drkam svoj kurac i da masiram jaja.

On se nabija sve jače u nju, ubrzava tempo. Kao da se bliži kraju.Utom ona spušta noge koje je on držao podignute, rukama ispod kolena, i odguruje ga.On se odmiče, a ona prilazi, gurne me da se naslonim skroz na fotelju, opkorači moj kurac i uhvati ga u ruku.Samo nemoj odmah da mi svršiš – daje mi savet, i naslanja svoju vrelu pičku iz koje je muž tek izašao, na moj glavić.

Kratko opuštanje i.. eto je na kiti.. odjednom. Ceo…Naslanja usne na moje.. I kreće da meša.. ludilo.. vrelina njene pičke mi se svidja, ali razmišljam.. o toome kako beru lavandu ne bi li napravili ulje na koje ona miriše.. Odlažem svršavanje…Za to vreme, on stoji pored, lagano ga drka.. Uzima ulje.. sipa na svoj dlan.. u prelazi preko kite.. masira ga..

Prilazi.. ona zastaje… spušta se,, niže.. naslanja kitu izmedju njenih guzova, trlja ga gore-dole..Osećam kako dodiruje moju kitu.. U tim prilazima.. Da li će da ga smesti u pičkicu, uz mene.. ili će ipak u guzu da pokuša.. možda je video da je ja pripremam..

Ipak.. odlučio se za guzu.. Nisu do sada imali trojku, tako su mi rekli..Ona zastaje sa mešanjem na mojoj kiti.. osećam.. pritisak.. .. i još jedan neobičan dodir.. tvrd.. kurac.. koji se trlja sa mojim…Uspeo je da joj ga smesti u guzu. Ona stenje, pogledam je.. sa osmehom. znači ne boli, nije to.. Sjajno.

Sad sve manje može da se pomera, ali se ja malo izvlačim i laganim pokretima nabijam odozdo, dok muž lagano nabija u guzu. Ona se oslonila na naslon fotelje i samo stenje, sve glasnije.Rekao bih da joj se anal ipak sviđa, možda tek u ovoj kombinaciji.

Nabila se snažno na moj kurac i stala, a on je krenuo da ubrzava u guzi.Ja se i dalje trudim da ne svršim, nemam ni kondom, ne bih da je napunim.ali zato, on, nema taj problem.Osećam trzajeve njegovog kurca u njenoj utrobi. Osećam kako se izvlači i nabija sve jače..Ona – počinje da grči pičkicu nabijena na moj kurac

Smanjuje se pritisak koji sam osećao od njegovog kurca, malo je popustio, ali ga i dalje nije izvadio.Ona meša sad jače, on se oslonio na fotelju preko nje i daje joj prostora, ali ne izlazi iz njene guze.Drhti. Vrela, mokra. osećam kako curi niz moja jajaOn se odmiče, izlazi iz guze. Staje sa strane, blizu.Ona se opušta kratko a onda podiže sa mog kurca.

Ostajem da sedim, tvrd, napaljen i sav mokar. Niz moja jaja cure njeni sokovi.Spušta se na kolena i kreće da mi puši. Rukom mi stiska jaja i navlači svoje usne na moj kurac.Konačno, pomišljam i zaboravljam na polja lavande, mašine koje je beru i cede i slično….Kurac mi se napinje, ona me pogleda u oči, treptajem daje dozvoli i moja sperma kreće ekspresnom linijom iz jaja, pravo u njena usta.

Jedan, drugi, treći mlaz. Zastaje, nije očekivala toliko i tako jako, ali onda nastavlja da ga dudla.. jako..Još dva mlaza i prestaje da mi se grči kurac, nemam više sperme.Podiže se, vidim kako guta spermu.Sedaju na krevet pored.Pogled ka meni.Odlično si je izmasirao, druže, progovara muž. Vidim da je više ni vrat ne boli, da je opuštena. I prepuštena.Malo da odmorimo, pa da doradiš, do sledećeg puta.Osmehujem se, ona naslanja glavu na njegovo rame.Muzika i dalje svira.Miris lavande se širi prostorijom, nagoveštavajući novu masažu…

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Besex orgije

Izdepilirala sam se, pripremila guzu i okupana izmazala erotskim uljem s feromonima. Na golo telo sam obukla čipkastu crvenu haljinu. Bila je skoro skroz providna, uska i toliko kratka da je jedva pokrivala guzu. Dekolte

Moj najbolji seks

*Nagradni konkurs* Ja živim u dobrom braku, sa svim problemima koji zavise od mnogo čega. Prvenstveno od zdravlja, a i finansija. Ima tu još dosta faktora koji utiču na jedan dobar brak. Svakako na prvom

Svršava čim ga primi

Parkirao sam odmah ispred ulaza u diskoteku, srecan da necemo morati dugo da pešacimo. U toku vožnje nismo mogli da se svadamo zbog glasne muzike koju sam pustio, ali duža šetnja bi otvorila mogucnost razgovora