Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Zabranjeno voće

Imam 21 godinu,i mislila sam da nikad neću tako uživati s nekim. Radi se o prijateljima koji su u se iz drugog grada preselili u moj. Imaju 40 godina. Ona je vrlo sexy,on visok plavih očiju crne blago valovite kose vitak zgodan. Sviđa mi se takav tip muškarca. Nikad nismo bili on i ja nasamo,do nedavno. Obavljali smo pripreme za jednu zabavu bližih prijatelja. Bili smo sami u kući. Sjela sam u trpezariji za stol da se odmorim.

Nakon koji trenutak osjetila sam kako me njegove čvrste muške ruke dodiruju. Osetio je kako mi prija njegov dodir. Prsti su mu dodirivali moje grudi,mada ne baš toliko velike. Ustala sam naglo i dodirnula mu nabrekao kurac. Otkopčala sam mu hlače i izvadila ga. Lagano sam ga drkala,godilo mu je,ali htjela sam ga iznenaditi,počela sam ga nabijati do kraja u svoja usta. Rekao mi je da ustanem,naslonio me na stol,zadigao moju suknju i počeo jednom rukom da mi mazi klitoris. Radio je tako dobro. Nisam mogla vise izdržati preklinjala sam ga da mi ga stavi da me jebe. Kad želiš evo ti,rekao je i tako ga jako do kraja gurnuo a nije znao da sam još uvijek bila nevina. Kad je saznao to ga je više uspalilo. Mahnito ga je gurao,a ja sam uživala. Izvijala sam se i stenjala i vrištala,a to ga je izluđivalo bio mi je prvi i vidi koliko me dovodi do ludila. Htio je da me guzi,pristala sam,mogao je da radi šta hoće bila sam njegova. Dok me guzio bio je grub,valjda je svqtio da me to dovofi do ludila,a uz to me udarao povremeno po guzi. Čuli smo korake na stepenicama,ali se nismo mogli zaustaviti,jer smo svršavali,i to sto smo znali da je to njegova žena još nam je pojačalo orgazam. Svršio je u meni,i dok se njegova vruća sperma slivala zajedno s mojim sokovima niz moju butinu njegova žena ulazi u trpezariju i govori kako ni ona ne dovede svog muža do tako jakog orgazma. Prilazi nemu i ljubi ga strasno i dolazi do mene i dodirnu me po grudima i prste zavuče u moje međunožje što mi je bilo malo neugodno. On joj istovremeno govori kako mi je prvi,i kako to reče njen prst poče da miluje moj klitoris a on poče da skida nju. Sa zamamnim usnama dodirnula je moje usne i počela da mi ljubi veat a on je predložio da odemo u spavaću na krevet. Legla šm na leđa,raširenih nogu pustila da mi liže pičkicu,dok je on nju guzio. Ali moja pičkica željna njegovog kurca. Dok je guzio ženu ona je svršila,ali je i svatila da on i ja želimo jedno drugo. Prepustila mi ga je. Opet mi ga je naglo stavio. Uvijala sam se i izvijala. A još nas je vise palilo to što nas ona gleda i ona gura prste u svoj vlažan pičić. U istom ritmu smo sve troje stenjali. Ona je svršila prije nas. Nas dvoje smo opet zajedno svršili.htio je da mi svrši po grudima ali sam ga molila da svrši u meni što je i učinio. Ležali smo neko vrijeme onako goli sve troje onda smo nastavili s poslom na koji smo bili potpuno zaboravili.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Naguzio me tata

Zovem se Lea imam 17 god . Prvi put sam spavala sa ocem! Bilo je nezaboravno iskustvo! Bio je to jedan obican dan Tata se vratio sa posla, a mama je bila na poslovnom putu.

Kako sam kresnuo udatu komsinicu

Kako sam izjebao moju sexi komsinicu necu ime njeno spominjati ipak Kumanovo ke mali grad. Ona je nesto mladja dobro gradjena lepe. Sise lepo dupe milo neznije lice bas onako jebozovna. Slusao sam razne price

Probudjena požuda

Posle dva meseca ubedjivanja pristala sam da sa Majom odem na otvaranje nekog novog kluba. Inace njen muz radi kod mog Dejana u firmi pa se tako i poznajemo. Cesto je svracala na kafu kod