Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Tatin k…

Tata je svoje dane bolovanja uglavom provodio u svojoj sobi. Ležao bi u krevetu sa nogom u gipsu, izdignutom na jastuku. Negovale smo ga nas tri žene. Prva, naša spremačica Vera koja je bila zadužena za hranu i piće. Redovno mu je donosila sve što mu treba i stavljala na nadkasnu pored njegovog kreveta. Isto tako, ona je bila i zadužena za provetravanje i čišćenje njegove sobe.

Druga sam bila ja, zadužena da svako jutro odem do trafike i kupim brdo novina i časopisa i donesem mu ih za čitanje. Onda bi nas dvoje malo popričali uz jutarnju kaficu, da bi se posle toga ja uputila na fax ili da vršim neke druge svoje obaveze. Treća je bila medicinska sestra Mila, koja je dolazila dva puta dnevno. Po par sati pre i po podne. Ona je pored medicinske nege, sa mojim ocem i radila određene vežbe koje su mom tati omogućavale da se ne uleži i ubrza mu oporavak kako bi se što pre vratio na posao. Mila je bila rasna riđokosa žena, sa ogromnim sisama koju bih ja rado odvukla u krevet i čudila sam se što tata nije nešto pokušao sa njom. Četvrta žena, moja majka, nije imala nikakvu ulogu. Ona je par puta došla, po meni reda radi, da ga poseti i uljudno pita kako je. Onda bi pravdajući se da je zauzeta odlazila, mada smo i tata i ja stekli utisak da je to radila više zbog mene, nego što je stvarno želela da se vidi sa tatom. I naravno na kraju, moj braca, koji nam je služio čisto kao fizička sila. On je bio tu ukoliko je trebalo tati da se pomogne da ustane, ode do toaleta ili da se pomera. Ipak je on bio fizički najjači u kući.
I tako su prolazili dani u našoj kući. Moj ćale je bio kao neki sultan. Nas tri žene smo se utrkivale ko će mu više udovoljiti, a on je samo ležao u krevetu i uživao. 
Tog popodneva, tata je ležao u ležaljci iza kuće i sunčao se. Sunce je polako zalazilo kada sam došla i zatekla ga tamo.
– Ej… – pozdravila sam ga sa vrata – Šta se radi? Kako si danas?
– Oooo… evo moje veverice… Evo odmaram, mada ne znam od čega.
– Kako si proveo dan? – upitala sam ga i sagla se da ga poljubim u obraz.
– Kao i uvek… Mislim da meso otpada od mene zbog dosade, ali šta ću…
– Gde ste vas dvoje? – Viknuo je moj braca pojavivši se na vratima.
– E super da si stigao… – reče mu tata – Taman da mi vas dvoje pomognete da odem do sobe. Dosta mi je bilo napolju.
Braca i ja smo uhvatili tatu sa po jedne strane i držeći ga ispod ruku pomogli mu da se popne do sobe. Smestio se je u krevet, a braca je napustio sobu. Ja sam ostala još koji minut kako bih mu pomogla da namesti nogu sa gipsom i ušuškam ga posteljinom.
Sutradan sam ustala ranije nego inače. Trebalo je da pre odlaska na fax ćaletu kupim novine i odradim još neke stvari za njega jer ću čitav dan biti odsutna. Sve sam mu prinela na dohvat ruke, poljubila ga u obraz i tiho mu rekla:
– E odoh ja sada… Da li ti treba još nešto?
– Ne, a i ako zatreba, doći će Vera za koji sat…
– Ok… vidimo se i budi dobar… Nemoj da luduješ…
– Čuvaj se veverice – reče mi tata uz osmeh i ja sam napustila kuću.
Tog dana mi je raspored bio prenatrpan. Pre podne sam imala predavanja, a popodne sam morala ići na praksu u bolnici. Između sam imala kratku pauzu, jedva da nešto pojedem i popijem kafu.
Međutim, na ulasku u bolnicu me je dočekala glavna sestra i pozvala da uđem kod nje u kancelariju. Tamo su bile i ostale moje kolege. Stajali smo svi postrojeni ispred stola i čekali da vidimo šta će nam glavna sestra reći.
– Deco… – obratila nam se dosta službeno. – Neki od vas već znaju, a neki ne. Kompletno osoblje je od danas stupilo u štrajk. Radićemo samo hitne slučajeve i sve što je neophodno. S toga, svi ste slobodni da idete kućama. 
– A koliko će štrajk trajati? – upitao je jedan kolega.
– To ne znam da vam kažem, ali ćemo obavestiti vašeg profesora i on će vam javiti kada da ponovo nastavite sa praksom. Ja se izvinjavam u ime mojih kolega, kao i u svoje ime, ali to je viša sila. Što se mene tiče svi ste slobodni.
Napustili smo bolnicu i uputili se u obližnji kafić kako bi uz kaficu popričali o svemu. Već nakon nekih sat vremena sam krenula kući. Super, pomislila sam, bar ću imati više vremena da se posvetim tati. On i ne sluti da ću doći ranije jer je praksa otkazana.
– Ja sam… – viknula sam glasno dok sam ulazila u kuću. Iako sam znala da me tata ne može čuti na spratu, mi smo uvek u porodici praktikovali tako da se javimo kada neko uđe u kuću. 
Otrčala sam do sobe, ubacila svoje stvari kroz otvorena vrata i uputila se do kraja hodnika do tatine sobe. Vrata su bila odškrinuta nekih 20-tak centimetara i ja sam promolila glavu da vidim da li je tata budan.
IZNENAĐENJE…
Oooo… bio je i te kako budan. Na prvi pogled nisam mogla da shvatim šta se dešava, ali sam odmah došla k sebi. Sestra Mila je zajahala mog tatu i jebavali su se sve u šesnaest. Tatu nisam mogla videti jer je ležao sa uzglavljem nasuprot vratima. Videla sam mu samo noge i jedna mu je bila u gipsu. Sestra Mila je na sebi imala raskopčani beli mantil, a njene savijene noge unazad su bile u belim najlon čarapama. 
Rešila sam da ih ne prekidam i vratim se u sobu, međutim, drolja u meni je opet proradila. Nisam mogla da odolim, a da ih ne gledam. Ponovo sam provirila kroz odškrinuta vrata.
Sestra Mila je karakterističnim vrckanjem kukova mešala mom tati u krilo. Njena zabačena glava unazad je nedvosmisleno govorila da dobrano uživa u jebačini sa mojim ocem.
Moj tata je, koliko mu je to gips na nozi omogućavao, kratkim trzajima kukova zadavao udarce, i jedino sam mogla da čujem njegove uzdahe zadovoljstva. 
Tada se je sestra Mila i dalje sedeći mom tati u krilo, malo ispravila i skinula mantil sa sebe. Opa, kurvica nije nosila gaćice ispod mantila, već samo brus, koji ona takođe uhvati rukama iza leđa i on spade na tatine noge. 
Sada sam već lepo mogla da vidim Milino sočno dupe razvučeno preko tate i tatin kurac kako joj se u ritmu gubi između sočnih guzova. Kao da je predosetila da ih posmatram, Mila tada uhvati sebe za guzove i raširi ih do maximuma. Sada sam mogla da joj vidim i sočnu, vlažnu, obrijanu pičkicu, razvučenu do maximuma. Iako mi je bilo malo neprijatno, nisam mogla da se otrgnem i odem odatle. Po prvi put u životu vidim mog tatu u ovakvoj situaciji, a i prvi put mu vidim kurac. Imao je debeo kurac, a dužinu nisam mogla da procenim, jer je bio duboko zaboden u Milinu picu. Muda su mu bila ogromna i mekana, klateći se u ritmu jebanja.
Cela ova situacija me je jako napalila i ja sam nesvesno zavukla svoju ruku u gaćice i počela da trljam svoju pičkicu. Začas mi se pičkica navlažila i ja sam zavukla srednjak unutra. Toplina mi obli telo i ja sam zagrizla donju usnu da ne bih pustila glasa.
Tada je moj tata ščepao Milu za njene ogromne dojke i ova kriknu:
– Ahhhh…. toooo… jebi me….
– Uhhh…. – dahtao je moj tata – … imaš odlične sise…
– Tvoje suuu… uhhh… šta mi radiš….
Ove njihove reči i žestoko jebanje me još više popališe. Gledala sam kao omađijana u tatin kurac kako cepa i jebe sestra Milu. Iz priča sam znala da medicinske sestre pale muškarce, pa tako ni moj tata nije bio izuzetak.
Ono što me je tada pomalo zbunilo je to što mi se tatin kurac jako dopao. Ne, nisam mislila na tatu, već samo na njegov kurac. Imao je prelep kurac i odlične veličine kao ni jedan moj partner do sada u krevetu. Na momente sam poželela da takav kurac sisam, pušim i da me izjebe dobro, kako u pičkicu, tako i u guzu… ali da ipak ne bude tatin…
Napaljena tim maštanjem, već sam dobrano gurala tri prsta u svoju pičkicu koja je obilno curela. Prvi orgazam mi protrese telo i ja sam stisnula usne kako me ne bi čuli.
U tom trenutku, sestra Mila naglo poskoči i tatin kurac joj ispade iz pičke. Oh, kakav divan primerak. Moj tata je imao i dugačak kurac. Lepota jedna… Bio je sav sluzav od jebanja i pulsirao u ritmu prcačine. Mila se naglo okrete i zgrabi jednom rukom tatina muda, a drugom tatin kurac za koren i naglo ga sjuri sebi u usta. Upao joj je do grla, a grčenje tatinih nogu i trzanje kukovima mi reče da joj puni usta spermom. Mila je u slast gutala svaku kap tatinog semena, onog istog semena koje je mene napravilo. 
Tata je svršio i Mila odvoji glavu. Na bradi joj je još uvek stajao beli trag tatine sperme. Ona ga obrisa kažiprstom i usisa u svoja usta. Tada je podigla pogled i pogledala na moju stranu. Trznula sam se od straha, međutim, Mila mi samo kurvanjski namignu i okrete se ka mom tati, ostavljajući mi da joj vidim razvaljenu picu i znojavo dupence. Kurva je ili znala ili predosećala da ih sve vreme posmatram.
Brzo sam otrčala u svoju sobu i zbacila svu garderobu sa sebe. Zgrabila sam vibrator i odmah ga strpala sebi u pičkicu. Zapahnuo me je miris moje pičketine i laganog znoja jer nisam stigla da se istuširam po povratku sa faxa. Taj prelepi smrad, vibrator duboko u meni i zamišljanje slike tatinog kurca me dovedoše do orgazma koji ću dugo pamtiti.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Sexy igrice

 Vrlo sam privržena poslu i očekivala me je naaporna nedelja „začinjena“ seminarom od tri dana. Ako mi je išta tih dana prolazilo kroz glavu, bile su razne teze koje sam pripremala za pomenuti seminar.   Napokon

Seoska drolja

Tada sam bila klinka od petnaest godina, slatka i lepo razvijena, svesna svoje seksualnosti i privlačnosti za muškarce. Od malih nogu sam živela sa ujakom van grada na njegovom seoskom imanju. Te godine sam pošla

U potrazi za većom alatkom

Udata sam 12 godina. Odlučila sam se za potragu za većom alatkom jer je mom mužu mali, i zbog toga nisam mogla nikako da se napalim kako treba. Prolazili su dani i meseci i eto