Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Nova faza našeg braka

Jednom dobijam poruku od moje zene dok sam bio na poslu:
– Ceo dan razmišljam i moram ti priznati da me pali ideja da budem kučkica. Vlažna sam i mislim da ću se pojebati sa nekim pre nego što stigneš kući.

Nisam mogao da verujem svojim očima. Kurac mi se digao u sekundi. Drhtavim prstima sam joj odgovorio da mi ne smeta ako se jebe sa drugima. Da ću je voleti još više.

Nakon toga mi nije pisala ali posle oko 2 sata mi je stigla fotografija kako dudla kurac. Nisam mogao više da se fokusiram na posao od napaljenosti. Gledao sam fotku moje ženice kako guta nečiji kurac. Nakon toga stiže fotka kako leži sa raširenim nogama na krevetu i mazi svoju pičku. Na to sam odlepio i javio sam šefu da moram ranije otići kući. Zatim je usledila fotka kako prima analno. Jedva sam dočekao da stignem kući i da počnem da drkam.

Nije me zanimalo sa kim se jebe, bilo mi je bitno samo to da uživa sa drugim muškarcem. Izdrkao sam kurac i čekao sam je da stigne kući. Čuo sam kako parkira auto i stiže mi poruka:
– Skini se go i lepo dočekaj svoju kurvu

Učinio sam to. Legao sam na krevet go. Ušla je u kuću, počela je da se skida, prišla je krevetu i učinila upravo to što sam priželjkivao. Čučnula je iznad moje glave i namestila se da joj ližem pičku. Od snažnog ukusa i mirisa pomešanih sokova mi se kita ukrutila. Gutao sam sve što je izašlo iz njene pičke. Prvi put sam sisao nečiju spermu iz nje. Kada sam je očistio samo se okrenula i pljunula mi je u usta i rekla:
– Od danas i ti postaješ moja poslušna kurva.

Ispričala mi je da joj se taj tip nabacivao već neko vreme i da je danas odlučila da se pojebe sa njim. Otišla je kod njega i počela je da mu puši čim su ušli u stan. Nakon toga su napravili fotke za mene i počeli su da se karaju. Kaže da je uživala u kurcu, da su se jebali u svim mogućim pozama i da su se dogovorili da je sledeći put on jebe sa svojim ortakom.

Tako je moja ženica počela da ulazi sve dublje u sexualne avanture. Nije mi smetalo. Palilo me je to.

Oceni
[Total: 3 Average: 3.7]
Sexy sestrica

Zovem se Ivan i zivim u Subotici.. Imam 25 godina i zivim sam u lepo uredjenom stanu.. Imam sestru Ivanu koja studira u Beogradu. Ima 23 godine,visoka je 170 cm,55 kg.. I moram reci da

Kad želja postane realnost

Polako počinjem da gubim onu moć iz mladosti, pedeset pet mi je i nije to ono od pre pet a da ne govorim od pre deset godina. Ona sve više uživa u sexu i sve

Trpam joj do kraja

Prijatelji i ja ulazimo u dvoranu,utakmica samo što je počela,nezapamćena gužva.Dvorana prima nekih 1000 ljudi,unutra je sigurno tri hiljade.Ipak je borba za ulazak rukometaša u prvu ligu učinala svoje.Na tribinu nema šanse da se zakorači.