Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Vece sa starijim jebacem

Dogovorili smo se da dodje po mene I da odemo kod njega kuci da prenocimo. Spakovala sam stvarcice u ranac I sacekala, pokupio me I krenuli smo kod njega. Kada smo stigli odmah me je odveo do kupatila I sacekao ispred da se skockam.

Obukla sam najlonke, crne cipkane gacice I preko crne satenske pantalone, uske, elegantne, zatim stiklice, gore se I ne secam tacno, ispod isto neke cipkice I saten pa preko crnu providnu kosuljicu, kada sam se sredila izasla sam iz kupatila, on me je cekao ispred, malo smo se tu ljubili a onda me je uhvatio za ruku I izveo napolje, rekao mi je da idemo u drugu kucu koja se nalazi na drugom delu dvorista. Vodio me je preko dvorista uzurbano da nas ne bi neko od komsija video, a onda se zaustavio pored zida u senci, I otkopcao pantalone, odmah sam kleknula I pocela da mu pusim, vrlo kratko a onda ponovo za ruku I u drugu kucu. Usli smo u njegovu sobu I odmah krenuli da se ljubimo. Vec nakon par minuta lezali smo na krevetu, ljubili strastvenu I jako pribijali jedan uz drugoga.

Zajedno smo skidali stvari sa njega, a kada je ostao go pocela sam da ga ljubim po grudima, stomaku, I na kraju spustila skroz dole do kurca, sve se jako brzo odvijalo, malo sam mu pusila a onda me je postavio tako da sam lezala na stomaku I uzdigao se iznad mene. Otkopcala sam pantalone I spustila ih malo, on mi je pocepao najlonke, pomerio gacice I poceo da mi prstima polako siri rupicu I priprema za kurac. Naslonio se svojim rukama na krevet tako da su bile sa obe strane moje glave I onda sam osetila njegov glavic kako polako prilazi rupici a zatim pocinje pomalo bolno da prodire u mene sve dublje I dublje. Svojim rukama sam se uhvatila za njegove ruke I pocela da stenjem. Vrlo brzo se ta bol prenela u cist uzitak.

Jebao me je osrednjim tempom, ja sam stenjala, I uzivala dok me je on ljubio po vratu I uzdisao, svojim prstima mi je dodirivao usne a onda gurao u usta. Nikada necu da zaboravim trenutke u kojima su mi usta puna njegovih prstiju, ja ih lizem, gutam, ljubim, cuje se ckripa kreveta, I takt srednje brz kojim moja guza puca od njegovog tela, njegove uzdahe osecam na vratu, koje prekida on tako sto me pita da li zelim da mi svrsi u guzu. Ja na to odgovaram sa uzbudjenjem –da,da,da! Krenuo je sve brze I brze, sve jace I jace je uzdisao dok u jednom trenutku ga nije nabio skroz do kraja I glasno uzdahnuo.

Ocekivala sam da osetim nesto, ali nisam osetila nista, on ga nije vadio samo je polako legao na mene I pribio u krevet. Pitala sam ga da li je svrsio, I on mi je potvrdio. Malo je razocarenje bilo u meni jer sam se nadala da cu osetiti mlazove sperme kako ulaze u mene, ali na kraju krajeva I logicno je da necu nista da osetim. Ipak sam bila presrecna, dok je on zadihan bio na meni ja sam ga umiljato ljubila po saci koja mi je bila do tada u ustima I srecno mesala guzom dok je jos u meni.

Kada ga je izvadio samo se izvalio na krevet, ja sam I dalje bila napaljena, ususkala sam se pored njega I malo posle zapalila cigaretu. On je poceo da gleda neki film na tv-u. ostatak veceri smo proveli tako sto je on odgledao ceo film a za sve to vreme ja sam ga ljubila po celom telu I pusila opusten kurac, davala sam sve od sebe da ga ponovo podignem, da ga jos malo osetim unutra, ali nisam uspela. Ne znam da li je to bilo zbog mene ili njegovih godina, ipak je imao skoro 60.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
KAD ako NE SAD

Moje ime je Boban imam 33 god, a sa svojom devojkom sam 4 godine u vezi. Veza nam je super i skoro smo rešili da stanemo na taj ludi kamen. Moja Ana je 7 godina

Napini me,žedna sam…

Trazio sam stan preko malih oglasa objavljenih u dnevnim listovima. Gde god sam otisao, bilo je kasno. Suton se polako spustao. Bezvoljan sam izasao iz poslednje zgrade koju sam posetio zbog oglasa. Imao sam osecaj

Nežan i izdžljiv

Upoznali smo se na odmoru na moru u Grčkoj, družili i sasvim kulturno razgovarali o svemu. Uopšte nije bilo reči o sexu, ali osetilo se u vazduhu neki čudan naboj i nedefinisana erotika. ženska je