Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Kurac je kurac

Sve je počelo dok smo se sunčali na Adi.
Nikada ne idemo u gužvu, smestimo se blizu nudističkog dela, možda par stotina metara pre njih.
I tako je moja žena, smatrajući da smo gotovo na nudističkoj plaži, sputila gaćice na butine i izložila svoje poprilično dupe zracima sunca. Nisam u tome video ništa loše, zašto bih, mada sam je počastio komentarom da jednoj matorki ne treba da bude bitno da li joj je dupe belo ili crno – kome će ga i pokazivati.
Nije to bio komentar na njene godine, nego na nešto što je godinama bila naša seksualna igra – pre seksa bi smo, često, razmatrali planove kako bi se ona kresnula s nekim, pa bi smo zamišljali kako bi to izgledalo i tako se zagrevali za sam seks. Tokom godina sam postajao sve sigurniji da ćemo neminovno sa priče preći na konkretno, ali godine su prošle, a to se nije desilo. Pa su čak i naše priče postajale sve ređe, kao i sam seks.
A ovo pokazivanje dupeta mi je na neki način i godilo – sa svojih 48 i dalje je izgledala veoma jebozovno, imala je oble, lepo oblikovane noge, fin struk i poveće istrćeno dupe. Znao sam da će svaki slučajni prolaznik sa zanimanjem osmotriti prizor i to me je uzbuđivalo. Pogled je i meni prijao, jer je već dugo viđam samo u nekakvoj džakastoj odeći, a pred povremeni seks jedva da stignem da joj osmotrim noge – samo svuče pantalone i to je sve od golotinje. To sam joj otvoreno zamerao, mada nam se i mnogo štošta ostalog u životu svelo na zameranje. Naš život nije više bio ispunjen strašću i zanosom, kao nekad.
Ali, sada sam osećao kako se u meni budi seksualna napetost, gledajući je tako izloženu.
A onda je postepeno sve otišlo u stranu koju ni u snu ne bih mogao da zamislim.
Počelo je tako što sam, prevrćući se na stomak, nehotice osmotrio okolinu i primetio da deset-petnaest metara od nas, na plaži sedi i neki klinac od jedva petnaestak godina. Piljio je u njeno dupe i petljao se bi među nogama, prikrivajući to nevešto nabačenim peškirom.
– Onaj mali drka na tebe – šapnuo sam joj.
– Zezaš?
– Stvarno. Pogledaj ga samo.
– Ako pogledam, znaće da je provaljen. Neću da ga prekidam. – Rekavši to, promenila je položaj, malo raširila noge, omogućavajući mu da vidi nešto mnogo bolje i uzbudljivije.
– Ti nisi normalna! – zapanjio sam se. – Da nećeš i da mu popušiš? Što da se mali muči?
– Nije ti to loša ideja. I da znaš da sam se ovlažila.
Morao sam malo da razmislim šta mi je to rekla.
– Ne bi se valjda sa klincem od petnaest godina?
– Što da ne? Mogla bih štošta da ga naučim.
Ostao sam bez reči. Zapanjio sam se. Ali mi je istovremeno kurac skočio, kao na opruzi. Zamislio sam kako joj se klinja zabija među noge i zamalo da svršim. Naprasno sam, bez mnogo razmišljanja, odlučio da zaoštrim započetu igru. Igrali smo je mi mnogo puta, ali uvek kada smo sami, u mraku svoje sobe. Ali ovako, maltene u realnim uslovima, nismo. To što je objekat igre klinac, a ne neki pravi potencijalni jebač, umanjivalo je realnost situacije, ali sam ipak morao da se trudim da mi glas ne podrhtava kada sam joj rekao:
– Idi onda i popuši mu.
Pogledala me je kao da sam poludeo.
– Šališ se? Ne verujem da to ozbiljno misliš.
– Ne šalim se.
– Igramo se, jel da?
– Ne igramo se. Ozbiljno mislim, popuši mu.
– Ovde, na plaži?
– Pa, osim nas i njega, nema nigde nikog.
– On je bre klinac. Da pušim klincu? Ajde, nađi mi nekog muškarca.
– Koliko si puta rekla da je kurac kurac. I da bi se jebala sa svakim?
Pogledala je okolo i uverila se da smo zaista sami, a onda, shvativši šta radi, zagledala mi se u oči. Znao sam da je govorila istinu kada je rekla da se ovlažila, lako se uzbuđivala, ali sada sam joj u pogledu video i nekakav čudnovat bes. Kao da sam je na neki način razočarao. Uzvratio sam joj pogled ne trepćući i uhvatio trenutak kada se u njoj pomerio neki prekidač.
Naglo je ustala i u nekoliko se koraka, navlačeći gaćice, našla nad klincem, koji je panično izvukao ruku ispod peškira, praveći se da je ne vidi. U tom trenutku sam bio siguran da će mu odvaliti šamarčinu i ispratiti ga sa par kočijaških psovki. Ona mu je strgla peškir i zastala, iznenađena – kurac mu je i dalje uspravno stajao i bio je to vrlo ozbiljan primerak kurca. Gledala je u njega, zatečena, a onda je sela kraj njega i stavila šaku na to mlado, usijano meso i počela polako, pažljivo, da mu šeta kožicu.
Mali se, zapanjen, samo ukočio i zajapurio. A i ja, takođe. Sedeo sam ukočeno, dok mi je lice gorelo od navale krvi u glavu i gledao kako mu lagano drka. A onda se sagla i uzela mu glavić u usta. Dečko je glasno ispustio vazduh. Sisala mu je ne duže od dve-tri sekunde i zastala kada joj je štrcnuo pravo u grlo. Međutim, nije se povukla, iako meni nikada nije dozvoljavala da joj svršim u usta, naprotiv, uviđavno mu je sisala još desetak sekundi, dok se mali grčio, doživljavajući prvi seks u životu.
Ustala je, pljunula vraćajući se prema meni i sela kao da se ništa nije dogodilo.
– Jesi li zadovoljan – u glasu joj je bilo poprilično besa.
– Ja… Da li sam zadovoljan? Pa ti si luda, načisto si poludela – prasnuo sam, još bešnji.
– To si hteo, zar ne?
– To je bila igra. Jesi li normalna, shvataš li šta si uradila?
– Šta, nisi to želeo?
– Naravno da nisam.
– A što ti je onda kurac dignut? Možda si i svršio?
To je bila istina, nije moglo da se sakrije. Što me je još više razbesnelo. Tek sad nisam mogao normalno da rasuđujem. Moglo bi se reći da sam u tom trenutku bio gotovo lud.
– Svršiću tek kad vidim kako te jebe! – prosto mi je izletelo. A hteo sam da je povredim i uvredim.
– To hoćeš? Znaš li ti šta pričaš?
– Pa nisi ovlažila tek onako. Kad pička ovlaži, znači da traži kurac.
– E pa traži! – nikad je nisam video tako besnu. – Pokupi stvari! – dobacila mi je preko ramena ponovo se uputivši ka klincu koji se nije ni pomerio sa mesta na kojem je bio. Nešto mu je rekla, naterala ga da ustane i povela ka šumici.
Na brzinu sam prikupio stvari i sustigao ih tek kada su zašli u gustiš. Nije mnogo birala, samo mi je naredila pokazavši na najbližu čistinu:
– Spremi nam mesto!
Hteo sam da se pobunim, pomislih da li da joj lupim šamarčinu i odvučem kući, ali je samnom u tim trenucima upravljao neki đavo koji mi ne dozvoli da bilo šta kažem, nego me natera da ćutke raširim naše prostirke i peškire. Već u sledećem trenutku ona je na njima stajala gola, pomažući klincu da svuče gaćice.
Uhvatila ga je za opušteni kurac i počela da ga žustro drka. Dečko jauknu.
– Izvini – izustila je i klekla pred njega.
Smireno je uzela mlitavi kurac u usta i počela senzualno da ga sisa. Mali uzdahnu i prebaci se sa noge na nogu. Ubrzo kurac poče da mu raste i otvrdnjava.
Kako joj je tvrdo meso sve više ispunjavalo usta, ona ga je obrađivala sa sve očiglednijim zadovoljstvom. Polako je pomerala glavu napred-nazad, držeći šakom muda i koren kurca. Činila je to veoma pažljivo, sva posvećena onom što radi. Usne su joj klizile uz žilu, pa nazad do glavića. Tu bi zastala i, pretpostavljam, znajući njenu tehniku kada je baš raspoložena, jezikom poradila na oko samog glavića. U jednom trenutku ga je izvadila iz usta. Presijavao se od njene pljuvačke, a glavić se crveneo od navale krvi. Znalački ga je osmotrila i, siguran sam, zaboravivši i na mene i na ceo svet, uživala u njegovoj veličini i tvrdoći i sirovoj snazi kojom je odisao. Prevukla je noktima po nabreklom udu, a mali se stresao. Stegla ga je šakom, prislonila glavić na usne, pa mi uputila dug pogled.
– Kako mi pristaje? – upitala me je preko glavića.
Zakrkljao sam. Moje stegnuto grlo nije moglo ni glas da pusti. Fiksirala me je pogledom i lizala mu glavić.
– Mmmm… – Sladila se. Noktima druge ruke ga je pokladila po nabreklim mudima i pogledala ga onako odozdo. – Jesi li jebao nekad?
– N… Nisam. – prostenjao je.
– A jel bi mene jebao?
– Da… Bih…- odgovorio je gotovo šapatom.
– Pa ja sam matora za tebe. Nije valjda da ti se sviđam?
– Sviđaš mi se – požurio je da je uveri.
– Šta ti se sviđa? Vidi mi sise, nisu baš čvrste – podigla je slobodnom rukom jednu sisu.
– Meni se sviđaju.
– Hoćeš da pipneš?
– Hoću.
Mali se sagnu i uhvati je za ponuđenu sisu, pomalo grubo i nespretno.
– Ne tako! Baš si divljak. Klekni!
Mali kleknu i sad su oboje klečali jedno pred drugom. I dalje ga je držala za kurac i lagano pomerala rukom, održavajući mu erekciju. Mali pažljivo uze obe sise i poče pažljivo da ih gnječi.
– Dobro je… Taako… Možeš malo jače.
On malo pojača stisak. Sise su mu se prelivale u šakama. Opipa joj ukrućene bradavice, pa opet stisnu za sise.
– Da ga pustim da me jebe?
Trebalo mi je nekoliko sekundi da shvatim da se meni obraća. Gledala me je podsmešljivo, ali joj je pogled sadžavao još nešto. Želju za jebanjem, naravno.
– Ne, bre, jesi luda! Ajde, idemo, dosta je bilo! – povratio sam moć govora. Zvučao sam više molećivo, nego zapovedno. Samo sam želeo da se sve ovo prekine, da je odvedem odavde i pošteno izjebem. Ove scene kojima sam prisustvovao i njena spremnost da ih učini još snažnijim dizaće mi pritisak do kraja života.
– Greh je…- promrmljala je. – Vidiš kako se jadničak napalio. A znaš kako bi mi bio zahvalan… A i meni se sad jebe. Baš sam se ovlažila…
Uzela mu je jednu ruku i stavila među svoje noge. Mali spremno opipa.
– Jel mokro?
– Jeste, mokro je – odgovorio je i nastavio da joj mrsi među nogama, dok joj je i dalje stezao drugu sisu.
Pokušah da povratim inicijativu.
– Ja ću da te jebem – predložih.
Pogledala me je podsmešljivo.
– Vidi kako je velik i tvrd. Hoću da ga osetim.
Bez oklevanja se spustila na leđa i povukla malog na sebe. Sleđeno sam posmatrao kako pokušava da joj ga ugura. Blenuo sam u njegova bubuljičava leđa koja su se napinjala i mršavo dupe koje se instiktivno trzalo dok je pokušavao da je nabode. Glavić mu je klizio po njenom mokrom međunožju, zaranjeo među usmine i isklizavao iz njih, neuspevajući da pogodi rupu. Njene raširene, bele noge su nestrpljivo podrhtavale. Pojavila se i njena šaka koja ga dograbi za kurac i usmeri ga gde treba, a on joj ga sjuri do jaja i poče mahnito da je jebe, udarajući mudima u njene nakvašene guzove. Noge joj poskočiše u vis.
– Aaa… Aaa… – zaječala je čudnovatim glasom. – Polako, rasturićeš me, uspori!
Dečko naglo uspori, dok sam ja hipnotisano gledao kako njegova kurčina ulazi i izlazi u raširenu pičku moje žene. Noge je visoko podigla, uhvativši ga šakama za guzove i podešavajući mu ritam. Par puta mu kurac iskliznu, ali je glavić, sada već naučen, lako nalazio put nazad. Jebao ju je metodično, nabijao se u nju, cepao je na našim peškirima. Obuhvatila ga je nogama, a on je uhvatio šakama za glavu i krenuo da je sad jebe veoma sporo, kao da tek sada shvata šta radi i da je to posao za koji čovek ne želi da se ikad završi. Ali, kraj je ipak došao – odjednom se ukočio, par puta se zabio kratkim, brzim trezajima, a onda se prućio preko nje, kao obeznanjen.
Pustila ga je da malo odleži, pa ga svukla sa sebe i ostala da leži raširenih nogu. Zurio sam u njenu još uvek širom otvorenu pičku – rupa je zjapila posle tek izvađenog kurca.
– Zapali mi cigaru – zapovedila mije.
Ruke su mi se toliko tresle da sam dve cigare polomio dok nisam izvršio naređenje. Prinesoh joj upaljenu cigaru.
Otpuhnula je dim i pogledala me odozdo.
– Ala mi je prijalo – izgovorila je, kao da smo upravo završili krug na biciklima.
– Jel ti se svidelo? – upitala me je.
Ćutao sam i gledao je, gutajući pljuvačku.
– Kurac ti je dignut. Znači da jeste.
Nesvesno spustih pogled. Kupaće gaćice ništa nisu mogle da sakriju.
– Dođi ovamo – naredila mi je.
Kleknuh, a ona baci cigaru i svuče mi gaćice.
– Pih. Ala si zabalavio!
Ipak se pridigla na lakat i uzela me u usta.
Tek što je počela da mi puši, a dečko joj se priljubi uz leđa. Ona blago raširi noge, a njegov ponovo ukrućeni kurac se pojavi među njima pa joj spretno ukliza u pičku. Mali poče polako da je jebe ležeći na boku, dok joj je slobodnom rukom stiskao sisu.
Ritam njenog sisanja se poremeti, pa postade grčevit – sada mi je sisala svom silinom dok joj je iz grla dopiralo prigušeno stenjanje.
Nisam više mogao da izdržim. Sručih joj tonu sperme u usta, navukoh gaćice i, zapalivši cigaru, izađoh iz šumice.
Čekao sam još sat vremena. Za to vreme mali ju je jebao još dva puta. Jedva je izašla iz šumice.
A to nije bio poslednji put da ju je jebao tog leta.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Sisačica

Još kao klinka volela sam u igrama da budem uhvaćena i „mučena“. Još kada bi me vezali za kakvo drvo, mojoj sreći nije bilo kraja. To mi je bilo ono što najviše volim, a tek

Proslava 8. marta

Prošlo je neko vreme nekoliko meseci,stalno sam slušao priče o Vedrani i njenim vulgarnoistima,i na poslu i van toga.Tog dana sam menjao kolegu i bio prinuđen da se uverim u neke stvari.Bio je to 8.mart

Kućna pomoćnica

Nakon mature i stresnog prijemnog ispita za fakultet, kremula sam da radim kao kućna pomoćnica kod prijatelja mojih roditelja. Želela sam da zaradim za more. To je bio moj, prvobitni plan. Oni su se povremeno