Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Uzdasi nevine ljubavnice

Ne mogu da se pohvalim da sam bio sa dosta žena, ali ovih desetak koje su mi dale da zađem u njihova međunožja su se uvek vraćale. Iako sam želeo da kao i moji ortaci nađem devojku sa kojom ću biti samo jednu noć, to se nije desilo. Ovu doduše nisam imao noću, već samo danju, ali jeste bilo samo jednom. Od tada mi povremeno šalje poruke, ali nikako da se ponovo vidimo i kresnemo.

Nju sam upoznao na žurci prijatelja. Došla je sa tipom za kojeg sam kasnije saznao da joj je muž, koji ju je konstantno obasipao pažnjom. Dečko je bio gotovo iste građe kao ja, puniji, jaka ramena, izražene oči i smeđa ekstremno kratka kosa. Ko nas ne poznaje mogao bi da pomisli da smo rođaci, ako ne i braća. Samim tim što ličim na njenog izabranika znao sam da joj se bar malo dopadam, a kada je on na pola žurke on otišao na posao, ona mi je prišla i nastavila druženje samnom. Bila je nametljiva, možda čak i previše. Govorila mi je kako me je videla još dok sam ulazio u stan i da od tada oči ne skida sa mene.

Ona nije bila neka lepotica. Prosečno lice, lepe plave bistre oči, svetlo smeđa – gotovo plava kosa i ogroman dekolte. Oduvek sam voleo žene sa velikim grudima. Pomislio sam da su možda silikoni je*u grudi bile totaln van proporcije sa ostatkom njene figure. Njene duge ali izrazito tanke noge i uski kukovi nisu bili predviđeni za tako raskošnu bistu. Verovatno je isticanju njenih grudi doprinelo to što je nosila poluprovidnu bluzicu i bar dva broja manji brus. Grudi su kipele na sve strane i molile za slobodu svojim podrhtavanjem dok je igrala.
Razgovarali smo o svemu i svačemu, a ona je uvek priču navodila na seks, što je potpuno tipično za devojke, posebno kada su u mom društvu 🙂 Pričao sam joj o Madridu, koji je jako lep, ali izuzetno prljav grad, a njen odgovor je bio “I ja sam izuzetno prljava i puna španskog temperamenta. Prosto tražim da me neko obuzda.” Nisam navikao na takav pristup, ja sam uvek bio taj koji je uvodio seksualne konotacije u razgovor.
Našao sam se malo u nebranom grožđu. Pre nego što sam mogao da shvatim (alkohol mi nije pomogao da bistrije razmotrim sve) zamolila me je da pođem sa njom do toaleta pošto ne može da se zaključa, kao da joj čuvam stražu da ona obuče majcu i skine bluzu i brus jer je jako stežu. Zajedno sam ušao u WC sa njom, ona je skinula bluzu i brus i moje šake prislonila na njene velike grudi. Bile su tople i neobično čvrste za grudi te veličine. Pošto sam već bio pripit, bez obuzdavanja sam kleknuo i počeo da joj ližem bradavice dok je ona duboko uzdisala. Mahinalno sam izvadio kitu iz pantalona i počeo silovito da drkam. Kada je to videla rekla je “Stavi mi ga između grudi, želim da ga osetim.” U WC je u tom trenutku upao domaćin, koji se dogegao do šolje i povratio. Srećom, nije nas video, a dok je završio sa istovarom svega što je popio u šolju ona je već bila obučena, a ja upristojen. Izašli smo iz WCa, a ona je nestala u gomili. Nismo se ni pozdravili.

Sutradan mi je stigla poruka “Ostavila sam ti poklon pred vratima”. Pomislio sam da je moja bivša devojka jer sam par dana ranije čuo kako još uvek pati zamnom, ali sam pred vratima video paket uvijen u parče svile, kao što se uvijaju paketići za novu godinu, sa sve mašnom. Ušao sam u stan, otvorio paket, a unutra su bile izrađene slike njenih golih grudi. Na desetine slika (dok se tušira, kako leži, u providno-belom brusu). Momentalno mi se digao. Pozvao sam broj sa kojeg je stigla poruka, a ona je samo rekla “Ne mogu sada, zovi za jedan sat.”. Niti znam ko joj je dao broj, niti šta želi. Zvao sam za sat vremena ali nije bila dostupna. Zvao sam par puta i odustao.
Par nedelja kasnije, jedne subote, sedeo sam u stanu i spremao neku dokumentaciju za posao. Zazvonio je telefon, to je bila ona i šaptavim glasom rekla “Znam da si sam u stanu. Gledala sam kako odlaziš i vraćaš se sam.
Skini se i tek mi onda otvori vrata.”. Došla je u letnjoj haljini iako vreme nije bilo za tako lagano odevanje. S vrata me je uhvatila za kitu i šapnula mi na uvo “Ovo samo znači da mi se sviđaš, ali ne želim seks!” Skinuo sam joj haljinu i ostala je samo u tangicama. Lizao sam joj ogromne grudi, gladak stomak i butine, kada sam pokušao da joj skinem gaćice rekla je “može, ali ne želim seks!” Gaćice su spale, a uživanje je počelo. Svojim glavićom sam joj masirao kliću, ali sam pazio da slučajno ne ulatim unutra. Stenjala je, molila da usporim a njene grudi su se gotovo hipnotički njihale u ritmu njenog disanja.

Iako joj je pica bila *aknuta, njena usta definitivno nisu. Znalački me je uhvatila za koren kite i gutala je kao profesionalac. Radila je to tako dobro, bolje od bilo koje žene koja mi je do sada pušila. U pauzama pušenja mi je lizala kitu, sisala jaja i provlačila moju kitu kroz njene ogromne grudi.
Tokom pušenja me je gledala u oči, ali onako pohotno, kako to samo najveće drolje umeju. Onda je rekla “Želim da me jebeš u grlo, kao što bi me jebao u guzu”. Iako mi je dokazala da bez teškoća može da proguta moju celu kitu, nisam bio siguran da li je spremna za to. Posle par minuta usaglašavanja silovito sam je jebao u usta, kako to samo u najboljim pornićima rade. Gutala je kitu, a ja sam joj silovito nabijao facu na moju kitu, držeći je s obe ruke za potiljak. Baš je umešna. Kada smo napravili pauzu primetio sam da joj je šminka razmrljana, i pomislio da sam možda preterao sa grubostima, ali je ona rekla da slobodno mogu i grublje, jer je ona navikla na grub seks.
U jednom trenutku je ustala i rekla “Moram da te imam u sebi”. Pomislio sam da će mi dopustiti da joj zađem u picu, a onda je ozbiljnim (nimalo seksi) glasom rekla “Ja sam nevina, čuvam se za svog verenika Nenada, mi smo duboko religiozni ljudi i ne želim seks pre braka!”. Ostao sam zapanjen. Tako atraktivna, a nevina!

Prislonila je moj kurac svojoj guzi i rekla “Jebi me!”. Mislio sam da se šali, ali guza je lagano primila moju kitu. Njena guza je vibrirala pod naletima moje kite, a njena rupica je primala svaki santimetar mog mesa. Tokom celog odnosa imao sam osećaj da ću svršiti u roku od pa*ekundi, ali to se nije desilo. Jaka stimulacija me je toliko palila da sam je u toj doggy pozi karao desetak minuta, a onda je ona legla na leđa. Podigla je noge, stavila svoja stopala na moje grudi i tada sam opet ušao u nju, ali ovaj put još dublje.
Lizao sam joj grudi dok sam joj silovito punio guzu. Osećaj je bio fenomenalan a njeni tihi uzdasi i stenjanje dodatno su me palili.
Onda me je odgurnula nogama tako da sam legao na leđa. Kao mačka je ustala i hitro se nasadila na moj kurac i nabijala na njega. Prizor je bio veličanstven. Njena kosa je padala preko njenih velikih grudi vlažnih od mog lizanja, a guza je je prosto gutala moju kitu. Njeno ritmično nasedanje na moju kitu me je nekoliko puta dovodilo do svršavanja, a onda bi kao da oseti izastala, a potom nastavila istom silinom. Kada sam jednog trenutka osetio da nema nazad rekao sam “Siđi, svršiću”, ali se ona nije obazirala. Stresao sam i zadnju kap sperme u nju, a ona se još uvek nabijala. Onda me je dugo i sočno poljubila i ustala sa kite. Otišla je do frižidera i otvorila limenku ledeno hladnog piva, a dok je ona uživala u pivu niz njene butine se slivala moja sperma.

Krajičkom oka je pogledala na sat, bez reči ušla u kupatilo, tuširala se bukvalno minut, obukla i otišla. Sve što je od nje ostalo je šnala u nijansi haljine u kojoj je došla. Par puta mi je slala poruke kako ponovo želi da se vidimo, ali svaki put kad ugovorimo njen verenika, a sada muž nađe neki izgovor da joj oduzme i to malo vremena koje je odvojila za mene.

Oceni
[Total: 2 Average: 4.5]
Nije sve u novcu

Kako sam pre porodjaja bila uzasno debela, a za vreme porodiljskog uspela da se stesem, resih da kompletno promenim „imidz“… Osim sto sam smrsala, mnogo sam ucinila na nezi tela i koze, kompletno se izdepilirala,

Sex sa ujnom i sestrom

Moja ujna je ujakova druga žena, jer mi je prva ujna umrla pre deset godina. Zove se Jelena, ima sada 48 godina, a ujak je stariji od nje 12 godina. Od sve rodbine ona mi

Ljubav brata i sestre

Iz preterane bliskosti se obično dešava ili mržnja ili ljubav. Bilo da je u pitanju odnos osoba istih ili suprotnih polova. Iz moje bliskosti sa osobom o kojoj ću vam ispričati se desila strast. Dakle