Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Udri druže! Guzi, guzi!

Kraj mame i Milana odjednom se stvore tri lika s balkona. Najstariji, onaj napaljeni, imao je šest banki ili više. Bio je ćelav. nizak i trbušast, kratkih ruku, u odijelu koje je djelovalo skupo. Oči mu nisu silazile s mame dok se ovijala oko Milana. Đubre je držao ruku oko njenog boka, i gladio je posjednički.

Trebalo je dugo da mu se dlan provoza s jednog na drugi kraj maminog dupeta. Ćelavi mu se primakne s druge strane i započne razgovor. Ostala dvojica su piljila u mamu. Nisu bili mlađi od 50. Poslovni ljudi koji su se zatekli na dočeku bez žena. U potrazi za mesom.

Mama im se osmjehivala ljuljajući bokovima. Polako sam uviđao da je više ne prepoznajem. Nije to bila ista žena. Ova napaljena muzara spremna da zadovolji svakog muškarca,s tim kurvanjskim cerekom. Koja ne bježi ni od pogleda ni od dodira. Jedna naramenica joj je spala i pola mlekarstva je virilo van. Nitko nije mogao da ostane ravnodušan pored tolike sise. Milan i ćelavi su razgovarali i desetar je par puta zavrtio glavom, a onda kimnuo. Ćelavi izvadi novčanik iz zadnjeg džepa, prilično debeo. Stade da izvlači novčarke, ali tako da ih moja stara ne vidi. Milan ih je preuzeo jednim pokretom ruke. Potom se okrenuo mami i nešto joj šaptao u uvo. Ruka mu dohvati velik komad mamine guzice i protrese ga. Ćelavi pusti slinu. Milan se izmakne između njih i približi ih. Bilo je očito da ih i službeno upoznaje. Šta li je đubre nalagao tom starom kurvaru nalagao o mojoj mami?

Prvo se rukovahu, razmjene nekoliko riječi, dok im je Milan natakao čaše vinom. Onda se kucnuše, Milan nešto reče i svo troje se nasmiju. Mama vrlo glasno i jebozovno. a onda ćelavko i mama otpočnu s plesom. Nije to bio ples, barem kad je on u pitanju. Bio je niži od moje stare i lice je zabio u njen dekolte, među sise koje su plivale. Činilo se da oće da se udavi u njima. Nije gubio vrijeme. Rukama je zadizao njenu haljinu i dograbio je za dupe meseći gole debele polutke. Stara ga je obrglila oko širokih ramena i pripila se uz njega trbuhom. Svakim pokretom je govorila da uživa u onome što joj se događa. Stari ćelevac je u plesu okrenuo dvojici prijatelja, i maminim guzovima sjevnuo u njihovom pravcu. Večeras su mnogi vidjeli taj moćan prizor. Potom rukama široko razmakne mesnate polutke i donekle uspije da im otvori pogled na skriveni dio… Gledali su kao oduzeti, kako ubacuje ruku, a potom se naginje kao pokušava ući rukom još dublje. Videlo se da mama reagira blago izvijajući tijelom. Ruka joj se popne na njegov vrat, a drugom ga pogladi po ćeli. Nešto joj je govorio uzbuđeno. Smijala se. Potom se malo odmakla, pa mu ruka ponovo završi da njenom guzu. Milan koji je to posmatrao nešto dobaci i mama se zacerekala. Ćelavac je iznenada zgrabi za vrat i povuče prema sebi. Drugom rukom je ščepao za guz. Stade da je silovito ljubi, i mama mu uzvrati. Ljubili su se neko vrijeme. Čvrsto je stezao za vrat i za dupe. Izgleda da joj se to svidelo. Uzvraćala mu je jezikom i pripijala se uz njega. Ćelavi se obrati Milanu i svo troje krenuše prema izlazu. Za njima i dva prijatelja starog. Putovali su kroz gužvu kao pohotna karavana. Krenuo sam za njima. Išli su prema parkingu. Ćelavac je neprekidno mjesio mamino dupe, ali i ostala dvojica pokušavala su dobiti dio. Milan se cerekao hodajući zadnji. Parking je bio u mraku kad su mu prišli. Ćelavi klikne i upale se svjetla velikog crnog BMW-a.

„Opaaaaa ima se! Hahhah!“- mama se zacereka pijano, ali je ćelo prekine poljupcem.

Zadigao joj je haljinu i okrenuo prema limuzini, a onda presavio preko haube. Veliki okrugli guzovi bjelasali su se na mjesečini. Zveknuo im je dva jaka šamara, dok je vadio karu, debelu kao ruka. Uterao ga je jednim pokretom. Mama jeknu i prostre sise po haubi. Bio je grub i guzio je kao da je želi poniziti. Ona dvojica joj odignuše trup od haube i dograbe joj sise. Djelovali su uigranu.

„Jes dobra kurva! Nije mi žao maraka!“- reče stari ćelavac u zanosu nabijanja.

Mama prostenje i zavrte bokovima. Poduprla se na šake kako bi ona dvojica mogla da joj priđu ispod grudi. Nasta neviđeno coktanje i slinavljenje po golemim sisama. Ćelo je brzo svršio. Jedan od dvojice odmah pusti sisu koja se zaljulja u punoj težini, i zađe iza da ga utjera. Milan nije mogao da samo tako gleda kako se sisetina izazovno klati pa je s obe ruke unese sebi u lice.

„Koja si ti muzara!“- reče i počne da doji.

„Ohhhhhhhhhh!!!!“- mama povisi glas.

„Dobro dupe! Tesno! Navuko samo joj ga do kraja!“- reče lik iza radeći kao zec.

„Udri druže! Guzi guzi! Ima mesa za brigadu!!!“- reče Milan i nastavi da sisa.

„Aooooooooohhhhh! Uhhhh, bogte!“- zarokće mama klecajući u koljenima.

Ruka joj krene prema Milanovom međunožju, on spremno izvadi patku.

„Hmmmmmmmm…Uhhhhmmmmmm!“- ne prestajući da je sisa.

„Bog vas jebo! Kako je dobro!“ – mamin glas postajao je dublji i hrapaviji.

Oceni
[Total: 2 Average: 5]
Komčinica Vera

Bilo je letnje vreme, jul. Ja sam kao i svakog leta ustajao kasno jer nisam imao baš nekih obaveza preko leta pa tako ni tog dana. Imao sam tada 21. godinu i bio prilično napaljen

Na svadbi kod njene sestre

– Ovde nema nikog.– Jesi li siguran?– Jesam, požuri.– Evo idem! Oceni [Total: 1 Average: 4] Broj pregleda 612

Perverzni doživljaji

Razveden sam vec nekih osam meseci,mada sam u braku i bio samo jednu godinu.Lepo mi je.Imam svoj mir,radim sta i kad hocu.Imam svoj lap-top,svoje drugare… Ali…ima jedan nedostatak u mom lagodnom zivotu…premalo sexa ;( Neko