Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Sex na motoru

Vraćao sam se od drugara kući, motorom, crno-srebrnom jamahom, na koju su mnoge curice iz naselja drndale danima svoje pičkice. Bile su željne da oritrljaju rupetine po makini. Na nekih par kilometara od gajbe sreo sam Marinu, drugarevu ribu, rasnu crnku ogromnih zategnutih sisa i guzice za deset. Moj dobar drug me je stalno palio da nije normalno koliko je dobro kad joj ga stavi u prdaru, ili da je jebe između sisa dok mu puši.

Stao sam i pokupio je, sela je iza mene i uhvatila me jako oko struka. Počela je odmah nešto da priča, kao i svaka riba, ali je nisam slušao, vozio sam napred. Nisam inače neki paćenik da se kurčim motorom, ali sam ovaj put dao veći gas zbog nje. Stezala me je sve jače oko struka, nabivši moju glavu na moja leđa.

Vikala mi je da vozim brže, što sam i uradio, lepila se za mene. Kako smo pičili dalje, Marina je sve više spuštala ruke prema mojim mudima, u prvom momentu sam pomislio da je mahinalno ali je ona ispraksovano išla prema onom što želi.

Kao i sve ribe, željna je dobrog sočnog kurca. Nisam joj ništa govorio, a ona se spuštala niže da bi ga na kraju bez pardona iskusno, uhvatila. Malo sam usporio, zbog adrenalina i uzbuđenja, koje me je oblilo. Nosio sam šorc, tako da je lagano mogla da ga obuhvati.

Nastavio sam da vozim, drkala mi je kurac i navlačila preko šorca. Držala se za moju kitu dok sam vozio, to mi do sada nije ni jedna radila, pa ni moja žena. Jesam je jebao na motoru, ali mi nije drkala u toku vožnje. Stezala je kitu sve jače i jače. Gubio sam razum, i sve više usporavao. Nisam mogao normalno da vozim.

Kada sam naglo skrenuo nasmejala se ko budala, nepuštajući kurac. Bio sam napaljen ko stoka. Jednom rukom me je mazila po bulji pokušavajući da dođe do čmara. Uživao sam. Od uzbuđenja sam krenuo da šoram, pustio sam mlaz u o šorc. Primetila je i bez gađenja krenula da trlja šorc oko kite. Išorao sam se skroz, trljala je kitu preko mokrog šorca ponovo i navlačila je.

Nisam mogao više da izdržim, skrenuo sam sa puta kući i odvezao nas do parkinga motela iznad grada.

Svukao sam šorc i bacio ga sa strane. Bio sam sav mokar od svoje pišaćke, ali i ona. Otišao sam iza motora, postavio nju da leži na njemu na leđima i gurnuo joj odmah kitu duboko. Zacvilela je i izvijala telo. Gurao sam joj svom brzinom, treskajući jajima  o njeno dupe. Lepljivo telo od mokraće je pljeskalo o njeno, razvaljivao sam joj pičkicu sve jače.

Uzdigla se i krenula da me ljubi. Razmenjivali smo pljuvačke neizmenično. Gutala je moju pa ja njenu. Već sam bio duboko u njoj i tresao je jako koliko sam mogao. Lizala mi je obraze, uvo, grickala obrvu. Bila je napaljena kuja, željna muškaraca. Mesio sam joj ogromne sise i shvatio Nemke vilo da tuda provlači kurčinu.

Uhvatio sam je za strruk i obrnuo, sada je na motoru ležala na stomaku. Rastegao sam joj ogromne mesnate lopte, pljunuo joj par puta na čmarić, promrmljao prstima malo i nabio kurac u njega. Vrsinula je jako, ali se videlo da je razrađena i da joj punjenje u bulju nije strano. Uhvatio sam je za guzove i nabijao palamar u čmar. Gurala je prste u pičku i stenjala, a i ja sa njom.

A onda je uradila nešto što mi nikada ne bi palo na pamet, spustila je glavu i lizala sedište na motoru gde sam malo pre sedeo. Skupljala je ostatke moje vodice koju sam malo pre prolio. Mirisala je i pohotno oblizivala sedište, dok je orgazam nije skroz ukočio.

Ne da mi se nije to zgadilo, nego me je i veše popalilo. Zabacivao sam glavu u nazad u naletima adrenalina.

Razbijao sam čmarulju ortakovoj ribi, i znam da bi on voleo da sve ovo gleda. U momentu sam poželeo da i ja njega gledam kako mi razjebava ženu, ali ona to ne bi pristala, bar tako mislim.

Krenuo sam da drhtim, osetila je da ću da svršim, izmakla se i okrenula i stavila kurca uzmeđu svojih sisa. Stisla ih je sa strane i pojačala trenje. Dok je glavić hvatala usnama, pičkicu je trljala o još uvek vruć motor. jebao sam je kao lud i kad sam hteo da svršim, uhvatila je kurac rukama i nabila u usta.

Mešala je guzom napred nazad trljajući se o sedište, dok je rukama halapljivo nabijala moj kurac u usta. Ušao je skroz do jaja, i nije ga vadila. Sisala je i grcala. Oči su joj se iskolačile, a ja sam jaukao od zadovoljstva. Držala je moju kitu u grlu dok se nisam potpuno ispraznio.

Svršavao sam bar pola minuta, nakon čega je odgurnula i naglo povratila na zemlju. Disala je duboko posle par minuta davljenja. Udisala je vazduh pohotno kao moj kurac pre par sekundi. Ošamario sam je par puta, već modro lice, da me ne umire kao budala. Nasmejala se i rekla da sednem na motor.

Seo sam normalno u položaju za vožnju,a ona je glavu spustila iza mene do moje bulje. Nabila je facu u moj čmar i trljala licem, setio sam njene usne i jezik.

Tel tada sam i sam ukapirao šta hoće da radi. Isplazila je jezik i počela da mi liže bulju. Lizala mi je čmar kao kučka, to mi žena nije nikada radila i video sam šta propuštam. Gurala je jezik u njega i oblizivala ga.

Uživao sam u tome i bio pred svršavanjem. Ujedno dok sam trljao čmarom po njenoj faci, trljao sam kurac od motor nadržujući ga tako još više. Kako je prodirala u moj čmar, mislio sam da ću poludeti, ne pamtim da sam se tako napalio.

Noktima mi je grabala kožu na butinama, a ja sam trpeo bol. Bilo je fenomenalno, mislim da mi je ceo jezik ugurala u čmarulju. Sve jače sam trljao kurac o sedište da bi na kraju počeo da se tresem i grčim i svršio sam obilno po motoru.

Ustao sam, uhvatio joj kosu i primakao sedištu. Uzela je sama da liže spermu i skuplja je sa jamahe. Zadovoljno sam je gledao, mlaratarajući kurcem pored njenog lica. Iscedio sam glavić do kraja i obrisao ga o sedište. Pokupila je sve, a onda stavila kurac u usta i lizala ga dok ga skroz nije očistila od svih tragova mojih i njenih izlučevina.

Kada je završila sa lizanjem, uhvatio sam je ponovo za kosu i digao. Nabio sam joj jezik u usta i krenuo divljački da je ljubim. Nabijao sam joj jezik u grlo, i muljao po njoj. Vidno je uživala.

Odvojio sam je od sebe naglo, da je pala na zemlju. Pogledao sam u šorc na žbunju sa strane i rekao joj da mi ga donese. Otišla je po njega, donela, i pre nego što mi je dala, pomirisala ga je. Verovatno je smrdeo na piš. Navukao sam šorc, seo na motor, i odvozao je kući. Rekao sam joj da ću od sada da je redovno karam. Nasmešila se i poljubila u obraz.

Vratio sam se kući i odmah bacio šorc u prljav veš, da žena ne bi videla da je mokar. Krenuo sam i nju da punim istog momenta, ali ne tako divljački kao Marinu.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Decko sa chat-a

Jos pre godinu I po dana izasla sam iz duge veze,i samo sa tim deckom sam imala sex….Posle njega nisam zelela ni jednog…Mazila sam svoju pickicu svakoga dana ali nisam zelela ni sa jednim drugim

Želim jos mnogo puta

Zivimo na zapadu vec nekih 12 godina. Moja zena Sanela ima 38 godina, a ja 40 i zajedno smo skoro 17 godina. Inace nas brak je perfektan u pravom smislu i na svakom polju. Nas

Pička plače za oplodnjom

12 godina smo u braku, ali nije uspela da zatrudni. Lepa je, zarazni osmeh, najlepše usne na svetu. Prirodne grudi, 3 plus, vitka u struku, uzdignuta guza, noga prave, skladno građena, a o njenoj slatkici