Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Staro prijateljstvo

Znao sam je iz osnovne škole. Nismo bili u istom odeljenju, čak ni u istoj smeni, ali smo se često sretali u gradu. Sa njom sam izgubio nevinost, u osmom razredu. Među prvima se „pustila u promet“ i bila jako popularna u školskom WC-u. Onda je upisala srednju medicinsku u drugom gradu, pa se zaposlila kao medicinska sestra u tamošnjoj bolnici. Dugo je nisam video. Do tog dana.

Vraćao sam se od zubara, kad sam je sreo u lokalnoj bolnici. Niskog rasta i sitnog stasa, malih grudi i plave kratke kose, lepršala je hodnikom.

„Hej, školski! Koju muku mučiš?“, rekla je, ljubeći me u obraz.

„Išao sam kod zubara. Nisam znao da si ovde.“

„Pa, eto… svuda pođi, svojoj kući dođi. Baš mi je milo što te vidim. Nego, ne mogu sada da pričam. Da izađemo večeras, da popijemo nešto za stara vremena?“.

„Naravno. Može oko 21h?“

Dala mi je broj mobilnog, poljubila u obraz i odlepršala niz hodnik, još jednom se okrenuvši, smeškajući se. Naravno, izlazak joj nije bio ni na kraj pameti. Taj poziv je značio samo jedno – seks.

Otišao sam kući i istuširao se. U 20.30 sam je nazvao.

„Opet pada sneg. Aj’, bolje dođi kod mene. Sama sam.“

Porukom mi je javila adresu.

Otvorila mi je u trenerkama i papučama, iako sam očekivao nešto izazovnije. Ipak, kad smo seli na trosed, a ona prekrstila noge, mrežaste najlonke su zasijale na njenom malom stopalu.

Razgovor smo počeli uz čašu vina. Pričali smo o sasvim običnim temama. Ipak, alkohol je ubrzao stvari. Nakon druge čaše, raskopčala je gornji deo trenerke, opkoračila me i odmah mi nabila jezik. Uzvratio sam istom žestinom i skinuo joj trenerku, a zatim i divni crni grudnjak. Ona je meni raskopčala košulju, prešla prstima po mojim grudima, pa vratila dlanove na moje obraze i nastavila da me ljubi.

Par puta sam probao da joj usisam jezik. Kad je shvatila šta hoću, ispružila ga je koliko je mogla i praktično počela da me jebe u usta. Sisao sam njen slatki, vinom umiveni jezik, gutajući njenu pljuvačku.

Grlio sam je i mazio joj leđa i guzu. Koža joj je bila tako meka i glatka. Ipak, previše se trljala pičkom o moj kurac da bih mogao dugo da izdržim u tom položaju. Prevrnuo sam je na leđa, ali me je presekla:

„Čekaj. Idemo u spavaću sobu. Uzmi vino i čaše“.

Krenuo sam za njom.

Crvene lampe su osvetljavale veliki krevet. Pustila je „Šade“. Atmosfera me je opila više nego vino. Stavio sam vino i čaše na noćni stočić, i privukao je sebi. Plesali smo i ljubili se. Njene ruke su bile oko mog vrata, a moje na njenoj guzi. Ljubio sam je po vratu, grudima i stomaku, a onda joj svukao trenerke. Crne čipkaste gaćice i crne mrežaste čarape sa halterima su me dokrajčile.

Kroz tanku čipku nazirala se obrijana pička. Svukao sam joj i gaćice, i krenuo da je poližem. Odmakla se, legla na krevet i raširila noge, sve vreme me gledajući pravo u oči.

Skinuo sam ostatak svoje odeće i kleknuo na krevet. Spustila je pete na moja ramena, gornjim delom stopala mazeći me po potiljku. Nežno sam mazio njene tanke noge. Dodir najlonki me je uvek posebno palio.

Jednim stopalom je počela da me mazi po licu, sve više ga privlačeći mojim ustima. Otvorio sam usta, a ona mi je gurnula palac. Sisao sam ga u slast, povremeno sišući i ostale prstiće, koliko su najlonke dozvoljavale. Obraz sam mazio o njenu drugu nogu.

Počeo sam polako da drkam. Gledala je šta radim i mazila bradavice, oslonjena na laktove.

Zgrabio sam je za članke i raširio noge. Glavu sam polako spuštao na njenu pičku, usput mazeći joj noge. Počeo sam da je ližem. Nikad slađu pičku nisam lizao, ni tako glatku. Doduše, lizao sam ja nju još u osnovnoj školi, ali tada nije bila ovako glatka, niti je ijedna pička u mom životu bila takva.

Uvukao sam klitoris među usne, a ona je glasno uzdahnula. Počeo sam da ga valjam među usnama, a zatim joj nabio i prste. Stenjala je prilično glasno, uopšte se ne obazirući da bi neko mogao da je čuje.

Ližući je, spustio sam prste do njenog anusa. Osetio sam da je podmazana. Uvukao sam jedan prst u nju, pa zatim još jedan, a palac vratio u pičku. Klitoris mi je i dalje bio među usnama. Lizao sam joj i usmine, ali me je ona uporno vraćala na klitoris. Onda me je snažno stegla nogama i svršila.

Polako sam joj skinuo jednu čarapu. Ponovo sam ljubio njeno malo stopalo i lizao joj prstiće. Gledala me je zadovoljno. Povremeno bih usnama projurio i preko njene glatke noge, ali bih se uvek vraćao na prstiće.

Zatim sam legao pored nje i zagrlio je. Ležali smo tako desetak minuta i pričali o tome ko šta voli u seksu. Palili su me bezobrazni razgovori, a ona je bila izuzetno bezobrazna. Pitao sam je da li da preskočimo klasični seks i pređemo odmah na analni, ali je rekla:

„Ni slučajno. Idemo redom.“

Ustao sam, uzeo kondom i dao njoj da mi ga navuče. Malo mi je milovala testise, a onda je ponovo legla, podigla noge i raširila ih. Ušao sam u nju i spustio se preko nje. Zagrlila me je čvrsto i obgrlila nogama, dozvoljavajući mi tek onoliko prostora koliko mi je trebalo da je pojebem. Povremeno bi mi grickala vrat i grebala leđa. Jebao sam je snažno, najsnažnije što sam mogao, a ona je stenjala još snažnije, tik pored mog uva. Zaista je volela kurac.

Obgrlio sam je i počeo da je podižem. Čvrsto me je zagrlila. Klečao sam među njenim nogama, a ona se čučeći snažno nabadala. Držao sam je za guzu. Njena stopala su dodirivala moja.

Svršio sam u njoj. Čvrsto je zagrlio i poljubio. Polako je sišla i klekla pored mene. Skinula mi je kondom i prolila spermu po grudima.

„Sad znaš za drugi put“, rekla je i namignula mi.

Razmazala je spermu po sebi. Polizavši prste, počela je da mazi pičku. Privio sam se uz nju, milovao je i ljubio. Osetio sam svoju spermu na njenom jeziku.

Prepustila mi je pičku i zgrabila moj poluopušteni kurac. Posle par minuta drkanja, kurac mi je bio kao kamen. Dao sam joj kondom. Navukla mi ga je i naguzila se. Njena slatka guza je sijala pred mojim očima. Nežno sam spustio glavić na vrh njenog anusa.

„Mmmmhh…!“, prostenjala je.

Raširio sam je i polako joj nabio. Sa svakim centimetrom, njeni uzdasi su bili sve jači. Nabio sam joj do kraja, ali nisam odmah počeo da je jebem. Mazio sam joj leđa i guzu, uživajući u toplini njenog anusa.

„Hajde“, rekla je.

Nabijao sam joj polako. Njeno zmijsko telo se izvijalo sa svakim mojim ubodom.  Nežno me je grlila svojim anusom. Bila je dobro razrađena.

Stiskao sam joj guzove i štipao ih. Sve čvršće i čvršće sam je mazio. Dopalo joj se.

Osetio sam da ću skoro svršiti. Izašao sam i ljubio joj guzove, a onda prešao na anus. Vrhom jezika sam lizao njegovu ivicu, a onda ceo jezik ugurao unutra. Bio je vreo.

Prste sam provukao do klitorisa i drkao ga, ubacujući ih i u pičku, ali ona je tražila da se vratim u nju.

Ponovo sam joj nabio i jebao je nekoliko minuta. Ipak, nisam mogao dugo da izdržim. Previše mi se dopalo. Izašao sam, skinuo kondom i rekao „Dođi! Svršiću!“.

Svršio sam joj po licu. Sperma se cedila po njenim grudima, a ona ju je razmazivala po telu. Počeo sam da joj ljubim grudi. Lepljivim rukama me je mazila po kosi. Oborio sam je na krevet. Hteo sam da još jednom svrši. Lizao sam je i sisao najbolje što sam umeo. Ubrzo je svršila.

Prespavao sam kod nje, a ujutru smo se ponovo pojebali. Dok smo doručkovali, našalio sam se:

„Sad nešto razmišljam… ne znam za lenjost, ali škola zaista leči samoću.“

Slatko se nasmejala. I tako je divan pogled imala. Poželeo sam da me tako gleda do kraja života. Da se budimo zajedno i da bude samo moja.

Nažalost, nisam bio te sreće. Jedan joj nije bio dovoljan.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Extra zarada

Narednih dana prepričavali smo predhodne doživljaje i jebali se kao u prvim danima veze. Iznenadio sam se koliko mi prija ova kombinacija. Da mi neko drugi jebe ženu i da ja u tome uživam. I

Moj Swingerski pocetak

Marija je jedna zaista izuzetna devojka, zajedno smo vec nekih 8 meseci i pored uobicajenih problemcica sve ostalo ide kako treba.Ona je prelepa, ima crnu kratku kosu i malo niza ali sa svojih 168cm ima

Mala crnka

Bilo je to ovog leta kada sam upoznao jednu malu lepu crnku nije bila baš nešto lepa ali je bila sisata i imala je extra bulju. Ona u početku nije pokazivala znake ljubavi niti znake