Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Učiteljica kurvanja

Nekako je suviše otvoreno gledao u moje bele butine dok sam sedela na mestu suvozača i sise mi blago talasale kad god bi zakočio. Nekako je suviše otvoreno gledao u moje sise, nepristojno i bezobrazno. „Čujem, komšika, pustila si se u promet“ Rekao je Bojan komšija nepristojno kao što me je i pogleđivao. „Molim…?“ rekla sam baš drsko, jer nikada tako nije pričao sa mnom i to nisam očekivala.

„Šta moliš, pričao mi Jugoslav da te je jedno vreme stalno guzio, a čuo sam još neke priče priče po kraju“ rekao je spustivši ruku na moju golu nogu. Pomerila sam mu je sa noge i rekla mu da stane, da hoću da izađem. „Pa nemoj tako komšika, znaš koliko dugo sam čekao da mi se ovako namestiš, zato sam i stao kad sam te video da čekaš autobus. Kurac mi se odmah digao kad sam te video u toj žutoj suknjici koja samo što ne ispuca po šavovima“ rekao je i ponovo stavio ruku na moju nogu i počeo da mi povlači suknjicu na gore. „Bojane, prestani!“ Rekla sam, na šta se on samo nasmejao i stisnuo me jako šakom. „Hajde, Maja, super nam je prilika, onaj tvoj nikad neće da sazna da mu majstor Bojan jebao ženu“. „Hoće, rekla sam, upravo me čeka u gradu“ što je i bilo istina, jer trebali smo da se nadjemo i da pazarimo nešto po gradu.

Nekako se nisam osećala prijatno u tom razgovoru, nisam bila nimalo uzbuđenja, ne znam ni sama zašto. Nije bilo zato što je Bojan bio ružan, jer nije bio, omanji, sa neuglednom bradom, godinu, dve, stariji od moga muža sa povećim stomakom i okrugao u licu, izgledao je prosečno. Nekako me nije palilo ni to, što je komšija i što redovno popravlja mome mužu auto, pa ni ta misao da ću time još da ponizim muža. Jednostavno sam bila hladna i nezainteresovana, možda jednostavno nisam bila raspoložna, pa i tad kad je rukom zašao duboko ispod suknje, samo sam duboko udahnula i izvadila mu je. „Stići ćeš komšika na vreme, uštedeo sam ti bar dvadesetak minuta klackanja po autobusu“ rekao je i još uvek vozeći izvadio ga je iz farmerica.“ Hajde, bar mi ga izdrkaj usput sisata, budi dobra komšika“ Rekao je, te me uzeo za ruku i stavio je sebi na kurac. Nisam ga gledala, oseila sam kako je podeblji i čvrst, ne tako veliki i počela sam lagano da mu ga nadrkavam. „To Maja, tako, tako, drkaj taj kurac“ Govorio je sve teže dolazeći do daha. Drkala sam mu ga sve brže i brže, kad je najednom skrenuo sa glavnog puta i ušao u parking fabrike pored puta, gde je i zaustavio kola. Okrenula sam se ka njemu, kad me je uhvatio za glavu i povukao je ka svojim preponama. Ustvari, okrenula sam se sa namerom da se raspravljam, ali kada mi je povukao glavu, shvatila sam da to ničemu neće voditi i da zakasniću, a onda će muž onakav kakav jeste da galami i da me vređa u sred grada. Zato sam odmah otvorila usta i smestila taj napaljeni komšijin kurac među zube. Dahtao je i natiskivao mi glavu duboko u prepone, nabijao ga u kratkim zamasima, dok me je drugom rukom obavio snažno meseći mi sise. „To maja, uhh komšika, sisaj, prava si spermuša, profi si pušikarka“ Smenjivao je izraze, dajući mi razne titule dok mi je njegov kurac tumarao po vilici. Nisam osećala ništa, baš ništa. Kao da sam odrađivala neki posao, tako sam se osećala i nekako jedva čekala da svrši.Nije prošlo dugo, kad mi ga zadnji put snažno nabio držeći me za glavu, a onda krenuo da drhti i prosipa obilnu količinu sperme u moje grlo, koju sam jedva postizala da progutam. Ostavio me je stanicu pre, pre toga zabivši mi prstenac dok sam ustajala sa sedišta, gde je rekao kako će da mi kara dupe, a ja sačekala bus i videvši se sa mužem pružila mu jednu duboku žvaku, ustima u kojima sam još osećala ukus sperme njegovog komšije i majstora za kola. Nekako, to mi je jedino od celog dogadjaja pružilo zadovoljstvo.

Samo što smo se vratili kući, stigla mi je poruka od Bojana na fejsu i to ne bilo kakva, već video u kojem ja njemu drkam i pušim kurac. Rekao je da dodjem, da me čekaju on i Dejan njegov brat i ako ne dodjem u roku od pola sata, poslaće snimak mom mužu. Na trenutak sam pobesnela i uplašila se, međutim kad sam razmislila, znala sam da foliraju, jer kada bi kojim slučajem i pokazao mom mužu, moj muž budala i ludak kakav jeste tu bi ih na mestu i pobio. A poznavali su ga dobro, nije ni dugo prošlo od kada je lovio one cigane koji su ga pretukli jednog po jednog i sa njegovim drugom sa ratišta prebijali ih bez milosti. No, ta misao, da je tu i Dejan njegov brat, koji mi se prilično i sviđao, rešila sam da pristanem na igru. Dejan je popravljao mobilne telefone, pa sam mužu rekla da ću da skoknem do njih jer mi se telefon ukočio pa da pogleda. Nije nešto ni obratio pažnju na to što sam rekla i ja sam izašla .

Smeđokosi Dejan otvorio je vrata. Odgledao me od glave do pete, onako kako sam se vratila iz grada još uvek našminkana, sa štiklama na nogama u tesnoj žutoj suknjici i sisa koje su se ocrtavale utegnute u prozirnoj žuto sivoj bluzici i tamno sivim brusem. „Uh Majče, došla si“ Rekao je te me poveo u sobu. Tamo su me zajedno stisli, Dejan od napred,a Bojan od pozadi. Njihove ruke su se mešale na mojoj guzi, mojim sisama. Bojan mi je ljubio vrat, a Dejan povukao bluzicu na gore, izvadio mi sise iz brusa i halapljivo ih zasisao. Počela sam da uživam, baš, baš da uživam, uvijajući se između njih. Dejan mi je rastezao sise i bradavice koje je gutao svojim ustima, Bojan mi je već zadigao suknjicu, navukao ruku u gaćice, između guzova, a prst u moju guzu kojim je prodirao što je dublje mogao. Bojan je povukao moju bluzicu na gore te je skinuo, otkopčao mi brus. Dejan ga povukao rukom te ga skinuo,a zatim su mi zajedno zamesili sise. Dejan je tad povukao moju suknjicu na dole i ja sam ostala gola pred njima, samo sa stiklicama na nogama. „Oh, kakva si sisuljina. Jaka si kurva komšika. Stvorena za karanje“ Govorili su. Dejan je zario svoj jezik meni u usta, šaku u moju pičku dok mi je Bojan već uveliko širio guzu svojim prstima. Tad su me stavili na kolena, konačno se skinuli i ja videla dva komšijska kurca kako lelujaju i Dejanov kurac prav, poveći i čvrst završava meni u usta. Bila sam zadovoljna pomislivši kako Dejan komšija konačno završava s mojim kurcem u ustima.A dugo smo se gledali.Godinama, pamtim da mi se oduvek smeškao i bio preterano prijatan sa mnom. Znala sam da mu ispunjavam jedan san, jednu želju. Na Bojana nisam nikad obraćala pažnju, uvek mi je delovao nekako tupavo, bezizražajno. No Bojanov kurac doveo me je do Dejanovog i htela sam mu se odužiti, pa kada je oteo moju glavu iz Dejanovih ruku zasisala sam ga onako sa željom, puna strasti. Dugo su se tako smenjivali u moja usta.Sama sebi sam se činila lutkicom stvorenom da u njena usta muškarci guraju svoje kurčine.Ali uživala sam, kako ni jedna lutka ne bi, uživala gledajući ih i slušajući kako oni uživaju dok jebu usta svojoj komšiki, dok me šamaraju tim lepim kurcima po usnama, obrazima, licu i bore se za moju glavu, koju jedno drugom otimaju iz ruku i stavljaju svoje kurčeve u pohodu na moja usta. Smejali su se, pričali kako nema bolje kurve na svetu, kako sam dobra, sisata i guzata, a Bojan je nadodao kako, ako mom mužu može da radi na kola, da takođe može i na ženu da mu radi.

Bojan me je tada podigao i stavio da sedim presavijenih kolena na stolici, dok je Dejan seo na sto, raširio noge, a moju glavu stavio sebi između nogu. Sisala sam ta njegova jaja sa smedjim dlakama potpuno želja svega što mi nude. Čula sam Bojana pozadi kako oduševljen mojom guzicom viče kako će konačno da je kara. Osetila sam njegov kurac kako polako širi moje dupe uronjena u Dejanova jaja. osetila kako zadovoljstvo struji mojim telom, penje se duž kičme svakim santimetrom tog kurca koji je klizio u moje dupe. Konačno osetila sam njegova jaja ispod guzice,a onda je započeo da ga nabija, komšijski, muški, dok bi mi Dejanova jaja upadala u usta. „Boki da nas sad vide žene haha“ rekao je Dejan.“Mogle bi svašta da nauče od ove kurve“ nadodao je Bojan te su se nasmejali. Inače, žene su im bile, pristojne, lepe. Bojanova višlja crnka, zgodna, nosila je naočare, Dejanova omanja, smedja, slatka u licu i krupnija sa većim sisama. No, valjda je istina da je uvek tuđe slađe, s čime se i sama moram složiti, jer najviše sam uživala upravo sa muškarcima koji nisu moj muž. tako sam i osećala kako muževi mojih komšika uživaju dok jebu, dok moje sise odskaču sa svakim Bojanovim ubodom i dok Dejan uživa sa mudima koji upadaju meni u usta. „Hoću ja sad da jebem ovu kurvu“ rekao je Dejan, te je izvukao brata iz moje guzice i umesto njega on upao svojim kurcem željan jebanja mog dupeta. Bojan je stao sa strane i ja se okrenula i uzela taj njegov kurac u usta sisajući ga tako popaljena, znajući da me upravo jaše njegov brat.

Kroz glavu, prolazile su mi misli o njihovim ženama i slike njihove face dok gledaju kojom silinom njihovi muževi karaju njihovu komšiku, kojoj su uvek kuvale kafu kad bi došla i davili je svojim glupim temama. Kroz glavu, prošlo mi je i izduženo lice mog muža, dok gleda kako mu majstori komšije jebu ženu, tu negde, blizu njega. Dovoljno da za par minuta stane pod njihovim prozorom i čuje svoju ženu kako vriska pod udarima jaja njegovog komšije. Te misli su me činile još osetljivijom, osećala sam njihovu energiju kroz sebe, osećala svoju kako putuje sa mojih usana preko nogu, butina, jaja i kurca koji sam im ljubila, kad su zaseli na krevetu, dok sam ja puzala pred njima i ljubila ih naizmenično. Tad me je Dejan podigao rukom koja mi je uhvatila kosu i ja se podigla, opkoračila ga i sela mu na kurac, gurajući mu sisu u usta. Bojan je zašao pozadi, mesio mi i šamarao guzove koji su talasali kad god bih se nabila na Dejanovom kurcu. Konačno, osetila sam i njega gde mi prodire u guzu. Uhvaćena izmedju dva znojna muška tela , osećajući dva komšijina kurca u sebi svršavala sam kao poludela. Oni nisu prestajali. Osećala sam koju su glad imali za mojim telom. Zasisala sam Dejanovo uvo glasno uzdišući.

Kad se Bojan skinuo od jahanja moje guzice,polegli su me na ledja, glavom koja je visila van kreveta. Dejan se uglavio medju mojih butina i stavio mi ga ponovo u pičku, dok mi je Bojan raskoračio glavu, šakama mi uhvatio teme, a zatim mi ga odozgo ugurao u usta. Jebao je moja usta nemilosrdno, gledala sam kako mi njegova guzica pada na lice svaki put kada bi mi ga zabio što je dublje mogao. dok je Dejan u meni izazivao takvu strast, da sam se tresla pod naletima njegovog kurca i od siline nabijanja osećala sam kao da plutam negde u nekom bestežinskom stanju i odbijam se sa njegovog kurca u kurac njegovog brata. Mesio mi je sise i jebao. Mislila sam, kada bi bar deo od tog jebanja dali svojim ženama, ne bi im se one skidale sa kurca. Da je tako jebao moj muž,ne bih se ni ja skidala sa njegovog. Ali možda je baš sva lepota bila u tome, da te neki nebitni tipovi jebu najbitnije i da te pamte kao jednu od bitnih stvari u životu.

Tada osećala sam Dejana da me puni. Sperma još jednog čoveka završavala je u meni, ta sperma kojom je nekad kupao svoju ženu, sad kupa mene, iznutra, čini da lebdim, znajuči da će kroz svoju spermu zauvek da ostane u svakoj pori mog tela, mog bića, mojoj svesti. Tad me je Bojan pridigao da sam potpuno ležala na krevetu, a zatim nastavio gde je njegov brat stao. Zaglila sam ga, kao žena svog najdražeg ljubavnika, tako sam ga osećala, iako ranije tog dana dok sam mu sisala u autu nisam osećala baš ništa. Sad je bio u meni i ja ga grlila i ljubila se s njim, sisala njegovu pljuvačku iz usta, utapajuči se u znoj njegovog tela i kad je počeo i on da prazni svoja kurac u meni, znala sam da ću ih poželeti opet i opet. Da ću ih zadovoljavati na različite načine, da ću ih slušati i otimati njihove kurčine od njihovih glupavih žena.

Kući kad sam došla, zatekla sam muža gde spava s jednom rukom u gaćama. Pomislila sam da ga drkao, pa se potom uspavao. Gledala sam ga smejući se u sebi. Imao je pravu vatru pored sebe, ženu koja je postala gladna lavica, koja se jebala tako da su svi svršavali u njoj i želeli je ponovo. A on, drkao je kurac, možda baš maštajući o njegovim komšikama, o onim glupačama čiji su me muževi punili i postali deo mene. Bila sam zadovoljna. Tako ponosna na sebe.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Sex sa Jasnom

Otkad znam za sebe, znam i za Jasnu.   Ćerka naših prvih komšija, Zdravka i Milice, je bila čest gost u našem stanu.   Starija od mene četiri godine, neretko je bila zadužena da mi pokazuje matematiku,

Budjenje

Moja ruka je lutala krevetom dotaknuvši Dubravku. Njeno uspavano, ali toplo tielo uzbudilo me po ko zna koji put u rano praskozorje. Istraživanje je, po obicaju završilo na najslasnijem delu njenog tela. Dubravka na to

Snažno svršavanje

Tih dana smo koristili poslednje lepe dane Miholjskog leta. Želeći da dograbimo što više lepog vremena pre duge zime, neko moje društvo je organizovalo roštilj na jednoj vikendici izvan grada.Sastali smo se već oko 10