Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Učila sam sa drugaricom

Zvala se Marija. Znamo se od početka školovanja, skoro 15 godina. Najbolje smo drugarice. Nikada nije imala ozbiljnu vezu. Uvek sam sumnjala da je bar biseksualka. Za razliku od nje, ja sam iza sebe imala dve duge veze i mnoštvo kraćih veza i kombinacija.

Jednoga dana, pozvala sam Mariju da spremamo ispit zajedno. Nije mi bio prvi put da to radim. Na sebi sam igrom slučaja imala sexy komplet, koji sam spremila za novog dečka, a imam običaj da ga nosim jedan ceo dan, da vidim da li je udoban, pre nego što ga obučem za njega. Očekivala sam da dođe Marija, da ponese knjige, sveske, flomastere, olovke i slično. Sve je išlo kako treba. Sele smo na moj krevet, pošto sam spavala na francuskom. Ovoga puta sam osetila kao neke leptire u stomaku, kada je bila pored mene. Gledala me je nekim posebnim očima. Nije mi bilo jasno, ali sam se lepo osećala. Mislila sam da mi tu magiju donosi moj novi sexy veš. Počele smo da učimo. Marija se sve nešto nećkala, prevrtala, videlo se da joj ne ide, i da se uopšte ne trudi.
– Šta ti je danas, znaš li da su ispiti uskoro? Moramo da zapnemo – upitala sam je.
– Nije mi do učenja, baš sam raspoložena za zezanje. Ne ide ovo na silu. Ajmo nešto druga da radimo! – spremno je odgovorila.
– A šta bi ti, mlada damo? – osetila se doza ironije u mom glasu – imaš li išta u planu?
– Nemam, ali masaža uvek dobro dođe, zar ne?

Kao da je znala! U tom trenutku me je preseklo nešto preko stomaka, zenice mi su se raširile. Bože, šta mi se ovo dešava, zašto me ovo uzbuđuje? Nisam jasna sama sebi – pomislila sam.
– Ali, ja ne znam da masiram, da li mlada dama ište nešto drugo?
– Ko ti je tražio? Ti si ta, koja će biti masirana!
– E, sad mi je lakše! – odgovorila sam. Zatim sam legla na stomak, očekivajući onu bezazlenu masažu, preko majice, po vratu i ramenima.
– Ajde, skini majicu.
– Zašto, što ti ona smeta?
– Ne mogu ulje preko nje da mažem, Olja, aman!
– O kakvom ulju govoriš? – ostala sam zatečena. Marija je uzela ulje koje stoji na mom noćnom stočiću! Na MOM noćnom stočiću! Pojma nisam imala da imam ulje za masažu – Odakle to ulje tu, o čemu se radi?
– Ne znam ja, ali sam sigurna da ga voliš. – nasmejala se osmehom đavolice. Ubrzo sam ukapirala. Kada je stigla, ostavila sam je samu na par trenutaka, dok sam donela sok. Verovatno je tad izvadila to ulje iz svoje torbe i stavila među moje kreme i ostale preparate na stočiću. Hm, da li to znači da ću doživeti prvo lezbijsko iskustvo? Da li mi se zbog toga šire zenice, da li od toga imam osećaj leptirića? Ništa mi nije jasno.

Skinula sam majicu, a ona mi je otkopčala brus. Računam, neće da izmasti brtele. Masirala me je nežno, od vrata, da donjih leđa. Postepena toplina me je napustila. Sad je nastupila vrelina. Neverovatno velika vrelina. Hormoni mi rade, šta mi se dešava ovo??? Prepustila sam se.
– Majo, odlično ovo radiš, mogla si i ranije da predložiš… – jedva sam izgovorila. Mislim da je iz ovih reči uočila da sam napaljena.
– Nije to ništa, tek ćeš uživati. Laganim pokretima me je okrenula na leđa. Počela je da masira stomak. Bila sam golicljiva do tog trenutka, u tom trenutu sam se osećala božanstveno. Zabacila sam glavu i raširila ruke. Polako mi je skinula brus. Nisam sigurna, ali mislim da sam se i uspavala. U jednom trenutku sam se trgla, vidim svoje telo bez brusa, sa Majom u predelu butina, kako sedi. Vidim, još imam farmerke.
– Šta se dešava? Gde mi je brus, o čemu se radi? – bila sam preplašena.
– Opusti se, na podu je. Predivna mu je čipka, i lepa mu je ova mat boja. Bilo mi je žao da ga isflekam. Nadam se da se ne ljutiš? – upitala me je.
– Oh, mislim da sam se uspavala. Ne ljut…eeeej!! ZAŠTO SU MI GRUDI U TVOJIM RUKAMA??
– Oprosti, zanela sam se u masiranju. Izvini, molim te. Mada, tvoje bradavice mi ne govore da ti smeta. Poprilično su krute – namignula mi je, i vratila ruke na grudi.
– Zapravo, i jeste lepo, nastavi slobodno.
– Baš su lepe, baš imaju lep oblik.
– Hvala ti, sve je to od treninga. Eej, za..aaaa..što li..iiižeš braaa…adavice? – ni sama ne znam zašto mi je glas zadrhtao. Srce je sve jače udaralo, htelo je da iskoči, bila sam napaljena, i vrela. Ne mogu da verujem šta mi se desilo, ej Marija me je napalila! Nije se obazirala na moje pitanje, nastavila je da ih liže i gricka. – ti, ti, ti si leee…ezbejka???
– Zapravo, biseksualka. Iskusna sam u ovome, ali to ne zna niko, i ovo će biti naša mala tajna. Zar ne? – opet je namignula.
– Hm, zanimljivo, sumnjala sam. Ja sam hetero, i moram da ti priznam da mi se ovo sviđa. Mada, stala bih ovde, dosta je za prvi put, zar ne? – dok sam to izgovarala, Majina ruka je već otkopčala moje dugme sa farmerki, spuštala je moj rajsferšlus.
– Kako dosta, kad su ti tange mokre? I u kompletu sa brusom? Hm, čini mi se, da si ti mene odvela u krevet, ne ja tebe. – osmehnula se.
– Hej, sad je stvarno dosta, šta uopšte želiš od mene?
– Samo da vidim tvoju guzu u tangicama, i da je masiram, ako nije problem?
– Samo to? A, ako nastaviš dalje?
– Ako nastavim, može samo da ti se svidi, ne brini. – zagolicala mi je maštu.
– Ok, ali, našta tajna?
– Naravno, ja se još uvek krijem.

Legla sam opet na stomak. Ispred Marije sam bila samo u tangama, pošto je čarape strgla sa farmerkama. Masirala je prvo na suvo, tako reći vatala me, štipala. Odgovaralo mi je. Spuštala se i niz butine, nisam se bunila. Masaža je bila fenomenalna. Nisam ni verovala, ali počela sam da stenjem. Pogotovo, kada je počela da prelazi rukom preko moje ribice. Oteo joj se osmeh, koji sam čula. Tad je već bilo kasno da stanem, pa sam nastavila da stenjem. Prekinula je masažu na dve ili tri sekunde, i osetila sam da pokušava da mi skine tange.
– Ne, Majo, dosta je, stvarno.
– Ma, daaaaj, ajde malo uljem, ne želiš valjda da ih zamažem?
– Joj, ubiću te. – rekla sam to dok sam sama, mahinalno, skidala tange. Onda mi je kvrcnulo u glavi, da ja veoma uživam u ovome. Masirla mi je cele noge, uz osmehe, i oblizivanja, dok sam ja stenjala. S vremena na vreme, ruku bi gurnula između mojih guzova. Imam stvarno lepu guzu, bez lažne skromnosti. Ovo mi je još više odgovaralo, počela sam i da hukćem. U jedno trenutku se nešto probudilo u meni i naglo sam se okrenula.

– Preterala si, Marija, sad je previše.
– Olja, molim te. Skinula si majicu, brus, farmerke, čarape i tange. Masiram te već sat vremena. Vidiš li koliko se trudim? Uspela sam da te skinem golu, a ti sad ne želiš seks? O čemu pričamo?
– Ali ja stvarno mislim da idemo iz krajnosti u krajnost. Do pre sat vremena, nismo znale jedna drugoj seksualno orijentaciju, a sad imamo ovako žešći peting, i ti još hooo…ooćeš see..eks?? – verujte mi, ne znam kako, ali, dok sam ovo izgovorila, već sam ležala raširenih nogu, sa Marijinom glavom na ribici. Nežno mi je lizala kliću dok je masirala usnice. Gurala je prste i gledala me pravo u oči. Ej, pa to je moje prvo lezbijsko iskustvo. Na trenutak je pomerila glavu.
– Šta sad imaš da kažeš?
– Imam da kažem da trebaš da vratiš galvu i prste tu, smesta! – kurva! Taman sam bila pred svršavanjem, ona je sve pokvarila zbog svoje radoznalosti. Ali, opet me je vratila na stare staze. Lizanje i sisanje klitorisa je bilo sve jače i bolje, prsti su išli sve dublje, boja ruka se našla u njenoj kosi, čvrsto sam je držala za glavu. Jedna ruka joj je bila u meni, druga u torbi. Vadila je dildo. Ščepala sam ga. Gurnula sam ga u ribu, a njenu glavu, držeći je za kosu, sam prevukla na moj anus. Nastavila je sa lizanjem guzova, kada sam digla noge, a u anus mi je nabijala prst. Nije mi se preterano svidelo, pa sam bacila dildo, i vratila joj glavu, gde joj je mesto. Par trenutaka posle, osetila je ukus mojih sokova, jer sam svršila. Onako umazanu, povukla sam za kosu i počela da ljubim. Zatim sam je bacila na drugu stranu kreveta, i duboku uzdahnula. Doživela sam prvi lezbo orgazam. Još uvek ne verujem. Pogledala sam je, a ona me je ponizno gledala sa kažiprstom u ustima. Bila je strašno seeeeksi.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Susret generacije

Bliži se dvadeset godina mature. Prošlo kao tren.Za nama su brakovi, deca, za nekima i razvodi, pojedini su ostali sami, svojevoljno, najčešće.Posao je takav da nam nije mnogo dozvoljavao susrete, druženja i kafe koje su

Volela je jak,žestok sex

Dakle nebitno je ko je ona bila kako smo se upoznali…bitno je da njeni nisu bili kući i da sam prespavao kod nje. Ne, nismo mnogo spavali.Ujutro su me probudili njeni poljupci. Malo ovlaš usnama,

Stvorena samo za seks

Zovem se Snežana, imam 19 godina, treniram odbojku i većina mojih vršnjaka iz muške ekipe ložila se upravo na mene, iako ni druge devojke nisu loše, ali eto, ipak sam ja bila i ostala prva