Pozovite Kupidon shop 062/695-596

U zagrljaju šefice

– „izdrkaj ga i misli na mene“…. Odzvanjale su mi te reči, kada je napustila sobu i zatvorila vrata. U glavi je postao haos, misli su se sudarale, tukle između sebe. Vrteo sam film šta se sve dešavalo u prethodnih nekoliko sati. Ispružio sam se na krevet i samo gledao u plafon. Polako sam se sećao svakog detalja, svakog mog i njenog pokreta, svakog poljupca, dodira, uzdaha, svakog dela njenog tela.

Svaki put kad bi mi njene grudi pale na pamet pojavljivala mi se slika pred očima. Ogromne grudi, sa velikim izbačenim bradavicama i narandzasto-braon krugovima oko bradavica. Kita je stajala uspravno i htela da eksplodira. Morao sam da je poslušam i izdrkam, da se olakšam kako je rekla. Otišao sam pod tuš i prisećajući se ne tako davnog zajedničkog tuširanja, ispraznio se veoma brzo.

Očistio sam za sobom, obukao se i izašao sa „mesta zločina“. Tako sam zvao njenu sobu, još nisam bio načisto da li je ispravno ovo što smo uradili. Ni sam ne znam da li treba da se kajem. Istog trenutka sam rekao sam sebi:

-nikad bolji sex u životu nisam imao, kakvo kajanje, ovo je bilo savršeno!

Sačekao sam lift i dok sam silazio u podrum uzeo sam telefon u ruke i iskucao poruku:

– Najbolji sex koji sam doživeo! Hvala! P.S. Ispraznio sam se, ne moraš da pogađaš koga sam zamišljao J

Došao sam na radno mesto iz podruma i ušao na zadnji ulaz. U predvorju hotela nije bilo nikoga, Miroslav je sedeo na svojoj stolici i čitao Novosti. Nije bilo nikoga za recepcijom. Posle 10-ak sekundi, pojavila se Valentina sa jednom koleginicom koja je bila šef sobarica, nešto joj je Valentina prenosila kako neko od gostiju ima primedbe na higijenu u sobama. Nisu obraćale pažnju na mene. Završile su razgovor i rastale se, a Valentina je samo prošla pored mene i otišla iza u njenu kancelariju, nije me ni pogledala. Nisam mnogo mislio o tome, ništa nije moglo da mi skrene misli sa dešavanja u sobi. Seo sam za svoje radno mesto i uzeo da popunjavam smenu i gledam kakav je plan za danas, da li neko napušta ili dolazi u hotel. Polako su dolazile i druge dve koleginice koje su radile sa mnom u smeni. Malo smo se raspričali i komentarisali kako je sve prazno i mrtvo, svi su kućama samo mi moramo da radimo. U nekom trenutku se pojavila Valentina u civilu. Skinula je uniformu i spremila se da krene kući.

-devojke i dečko, ostavljam vas da radite, smorićete se, kao što sam se i ja smorila celo prepodne.

Tiho sam se nasmejao što je ona primetila ali nije reagovala. Nešto je objašnjavala koleginicama u vezi posla i gostiju što su se žalili i poslala ih da se presvlače i spremaju za posao. Okrenula se ne pogledavši me i krenula ka izlazu. Miroslav je i dalje čitao svoje novine, a ja sam ostao nem i hipnotisan gledajući nju kako meša zadnjicom i odlazi ka rotirajućim vratima. Čim je prošla Miroslava i uhvatila se za vrata, okrenula se ka meni, stavila kažiprst na usne i poslala poljubac. Osmehnuo sam se i odmah mi je laknulo. Kao da sam prodisao, imao sam u plućima neku prepreku koja nije dozvoljavala da udahnem vazduh. Počeo sam glasno i duboko da dišem. Miroslav me je pogledao, a ja sam nekako uspeo da dođem sebi i da se iskontrolišem. Pomislio sam da se kaje, da nije zadovoljna onim što se desilo u sobi, da nisam nešto pogrešno napisao u poruci. Sve je bilo lakše kada sam video taj dugačak kažiprst kako pritišće njene usne i okreće se ka meni. Vraćao mi se usporeni snimak tok „poljupca“ u glavi.

Koleginice su došle i odma krenule sa čavrljanjem o svemu i svačemu. Pokušao sam malo da skrenem misli sa šefice, kad se iz mog džepa začuo zvuk da mi je stigao sms. Nisam smeo odmah da izvadim da pročitam zato što su ove dve bile pored mene. Malo sam se odvojio i pogledao telefon, molio sam Boga da je ona. Bila je to šefica:

-neću da pogađam, ja sam ti i rekla na koga da misliš. Drago mi je da ti je bilo lepo i meni je.

Istog trenutka sam odgovorio:

-Bilo je lepo, a biće još lepše. Za prvi put je bilo odlično J

-kako bre još lepše, kako znaš da može lepše ako si rekao da ti ovo bio najbolji sex do sada, hehehe

Nasmejao sam se na ovu poruku i koleginice su krenule da me zadirkuju:

-sa kime se bre ti to dopisuješ, pa se još smeškaš? Ne prijavljuješ ništa…

-ma ništa bre, dopisujem se samo sa drugarom.

-da, da sa drugarom hehehehe…

Morao sam da joj promenim ime u imeniku, da neko ne bi pročitao nešto i posumnjao. Malo sam morao da se posvetim koleginicama, pošto su krenule da navaljuju i nakon nekog vremena odgovorio na poruku šefici:

-javlja mi se da može biti i bolje od ovog, da nisi pokazala šta sve umeš, a i znam da ja nisam pokazao sve…

Nije odgovarala. Predpostavio sam da je stigla kući i da ne može sad da se dopisuje sa mnom. Tako malo po malo završi se smena i spremali smo se da krenemo kući. Malo po malo, ja bih pogledao u telefon, ali ništa od poruke. Napustili smo hotel i svako je krenuo na svoju stranu. Meni je u tom trenutku stigao sms. Krenuo sam da izvučem telefon iz džepa da što pre vidim šta je napisala i spetljao se i ispustio telefon na zemlju. Rasturio se na 5 delova. Žurio sam da ga sklopim, da ga upalim, kao da je pitanje života ili smrti. Dok sam čekao da se upali cupkao sam i psovao sam sebe što sam tako smotan. Upalio sam ga i dalje je stajala jedna nepročitana poruka:

-ne mogu da stignem da ti se javim, puna mi je kuća. Ne mogu da prestanem da mislim na tebe. CMOK

Kada sam to pročitao, sa mog lica nije mogao da se skine osmeh, uživao sam u tom osećaju da neko misli na mene i to ne bas neko, nego ona, koja je bila nedodirljiva, ozbiljna odrasla žena, iskusna… Ko zna koliko je muskaraca prošlo kroz njen život… E ona ne prestaje da misli na mene, moj ego je narastao do maksimuma.

Nisam hteo da je uznemiravam i da joj pišem, bio sam u onom klinačkom fazonu da čekam da se ona javi. Tog dana se više nismo čuli, mada mi mali milion puta palo na pamet da joj napišem poruku, ali izdržao sam nekako.

Sutradan sam došao na posao i odma me je uhvatila gužva, neki seminar se održavao u hotelu i svi su bili u haosu. Video sam Valentinu da je 2-3 puta proletela pored mene, ali nisam imao vremena da obratim pažnju na nju, a ni ona na mene. Celo posle podne nisam stigao ni da mislim na nju. Kada se malo stišalo i rasčistila gužva primetio sam da je nema, nisam je spazio već neko vreme. Krišom sam otišao do njene kancelarije ali nije bila tamo. Vratio sam se na svoje radno mesto i uzeo telefon u ruke da joj pošaljem poruku, a u tom momentu je stigla poruka od nje:

– iskradi se nekako i dođi gore, trebaš mi J

Nasmejao sam se, šefica mi traži da bežim sa posla. Nisam znao kako da se odvojim sa recepcije, sve koleginice su bile tu. Rekao sam da moram da odem na kratko do banke i da me menjaju dok nema gužve. Obukao sam jaknu i izašao na glavni ulaz, polako se okrenuo da vidim da li ima nekog poznatog i vratio se na ulaz za osoblje i spustio se u podrum, ušao u teretni lift i pritisnuo dugme za četvrti sprat. U stomaku se opet javio onaj osećaj kao kada smo se prošli put zajedno bili u liftu. Leptirići su radili 200 na sat. Lift je stao, ja sam izbacio glavu i video da nema nikoga i izašao i krenuo ka sobi. Kucnuo sam dva puta i bez čekanja da se neko javi, otvorio vrata i ušao unutra. Valentina je stajala u sobi samo u bade mantilu i peškirom trljala mokru kosu. Stao sam na 2 metra od nje i nasmejao se:

– šta je smešno? – nekako ljutito ali uz osmeh je upitala.

Smeškao sam se i dalje i odgovorio:

– dobio sam naređenje od šefice da pobegnem sa posla…

– ahahaha – na sav glas se nasmejala, uhvatila za stomak i presavila, u tom trenutku joj je gola noga ispala iz bade mantila.

– šta ćeš, ima nas raznih šefica, ti imaš protekciju – nastavila je da se smeška samo sada diskretnije

– imaš li nešto na sebi ispod tog bade mantila? – upitao sam je iznenada, još uvek se osmehujući.

Polako mi je prilazila, sada već ozbiljnog lica. I meni je nestao osmeh, samo sam je pohotno gledao u oči. Pogledi su nam se sudarili. Došla je na 10 cm od mojih usana i odgovorila:

– Nemam ništa!

Istog momenta me je strasno poljubila i stegla rukama, obesila se oko mog vrata. Nismo prestajali da se ljubimo, mislim da su poljupci trajali satima. U sobi je bila tišina i prigušena svetlost koju su jedino parali zvukovi naših poljubaca. Polako sam proturio ruku između nas i podvukao je kroz procep bade mantila. Napipao sam sveže obrijanu ribicu, već dobrano ovlaženu. Polako sam ugurao ruku između njenih nogu, na šta ih je ona malo raširila i obezbedila mi više prostora. Ni trena nismo prestajali da se ljubimo. Provukao sam dva prsta kroz njene usmine, kao da je momentalno tuš proradio, postala je nenormalno mokra dole.

– ne lažeš, stvarno nemaš ništa ispod – prekinuo sam poljupce i kroz osmeh joj rekao. Nisam prestajao da je mazim po ribici dok su reke curile iz nje. Zatvorila je oči i odgovorila:

– ti znaš da ja nikad ne lažem kad su te stvari u pitanju. Mmmmmm šta radiš tooo?!

Drugom rukom sam joj odvezao kaiš od bademantila koji se taman toliko razmakao da je njena velika dojka iskočila napolje i pojavila se na svetlost. Uhvatio sam je rukom, spustio glavu i počeo da sisam bradavicu. Kao da me je udario neki šok, sva mi se krv u kurac sjurila , ukrutio se hteo je da pocepa, pantalone. Polako sam je spustio na krevet i krenuo ubrzo da skidam košulju pa pantalone. Ona je ležala na leđima, otvorenog bademantila. Sam pogled na nju takvu me je dovodio do ludila. Mislio sam svršiću samo ako joj priđem.

Skinuo sam pantalone i košulji i krenuo da skidam i gaće. Ona me je uhvatila za ruku i povukla u krevet:

– ostavi nešto i za mene.

Pomerila se u stranu i napravila mi mesta da legnem pored nje. Spustio sam se na krevet i počeli smo ponovo da se ljubimo jako i strasno, bez prestanka. Kao da nam je samo to bilo dovoljno. Ona je ležala na boku, do pola pokrivena bade mantilom. Ja sam ležao na leđima i prstima šarao po njenom stomaku, boku, dojci, svaki deo njenog tela koji je bio pokriven sam mazio. Kao da me je privlačilo to što je sakriveno. Ona me je rukom mazila po obrazu, vratu, grudima… Zanosili smo se u tim poljupcima, uživali u svakom trenutku. Ništa drugo nije postojalo oko nas. Tišina i samo zvukovi naših usana i jezika koji su se uvezali i nemaju nameru da se odvoje. Njena ruka je polako počela da se spušta na dole ka mom tvdom kao kamen kurcu. Preko gaća ga je navukla dva tri puta, odvojila se od mene i prekinula poljupce:

– idem malo sa njim da se igram, malo sa njim da se ljubim.

Spustila se polako dole ljubeći me po grudima i stomaku, stigla do njega koji je i dalje bio u gaćama i jedva čekao da iskoči. Ljubila ga je preko pamučnih gaćica i nežno ga grickala zubima. Na belim gaćama se pomalo ocrtala fleka od sluzi koja je sve jače izlazila kroz rupicu na glaviću

– i ti si dosta ovlažio – rekla je i nastavila da ga zubima pritiska centimetar po centimatar.

Polako je uvukla ruku u gaće i masirala ga, ali još uvek nije htela da ga izvadi. Podmetnuo sam jastuk pod glavu da bi se izdigao i još više uživao u pogledu dok se ona igra sa mojom kitom. Nežno i stidljivo se nasmejala kada je videla da sam se podigao samo da gledam:

– uživaš dok gledaš?

Samo sam klimnuo glavom. Odmah ga je izvadila i krenula rukom da ga navlači dok mi je drugom rukom spuštala gaćice dole, sve dok ih nije skinula. Opkoračila me je preko kolena i polako se digla gore da me poljubi dok se sisama trljala preko kurca. Poljubili smo se, a ja sam je držao za glavu i nisam joj dao da se odvoji od mojih usana, a ona se sve vreme uvijala i sisama trljala moj glavić. Nekako se odvojila i rukama protrljala po sisama:

– skroz si me umazao, curiš bre… – nasmejala se naglas

– očistiću jezikom ako treba!

– nego šta ćeš!

Ponovo je počela da se spušta ka mom kurcu ljubeći me po grudima i stomaku. Došla je iznad njega držeći ga jednom rukom i polako počela da ga navlači gore dole. Drugom rukom mi mazi jaja i gleda me pravo u oči. Gledamo se, ne trepćemo. Spušta pogled ka glaviću koji se sija od sluzi na prigušenom svetlu u sobi. Rukom mi bez prestanka drka, spušta se niže ka njemu i jezikom nežno liže po vrhu glavića.

– ahhh – glasno sam uzdahnuo.

Istim pokretom u povratku pređe vrhom jezika preko rupice na glaviću. Tanke providne niti kao konac se razvlače od njenog jezika do glavića. Ne podiže glavu više od 10 cm od njega. Ponavlja nekoliko puta pokret po glaviću i sada ne odvaja jezik od njega. Taj prizor me dovodi do ludila, te tanke niti koje ne daju da se razdvoje moj sjajni glavić i njen jezik, kao da ih magnet steže. Sada se moja sluz spojila sa njenom pljuvačkom, ona se baš igra, uživa u tome, juri te tanke niti, kruži po mom glaviću, spuštajući sve više pljuvačke na njega. Sada mi je ceo kurac vlažan, ruka joj samo klizi gore dole, a drugom šakom stiska jaja taman toliko da malo zaboli ali da prija. U svoj toj njenoj igri joj se omane i neki pogled ka meni. Jedan se malo duže zadržao gledajući me, ali ne prestajući sada već malo šire da mi jezikom masira glavić. Odvojila se od njega i ispružila ka meni, zgrabila za glavu i strasno poljubila. Pucalo je od zvukova naših poljubaca…

– uživaš a? – pitala me i brzinski me jezikom liznula po usnama, ne prestajuci da mi rukom drka kurac, rukom koja je sada u kombinaciji sa mokrom kitom pravila one „mljac“ zvukove.

– kao nikada u životu – odgovorio sam i sada ja nju brzim pokretom liznuo po usnama – ni ti ne uživaš ništa manje!

Nasmejala se i opet se spustila dole. Sada je već u prvom pokretu strpala ceo glavić u usta i krenula da ga vadi toliko taman da 1 milimetar ostane unutra, pa ga onda opet vracala celog unutra. On je kao pečurka rastao u njenim ustima, hteo je da eksplodira. Samo što je sada svaki put stavljala sve više u usta. Pri svakom pokretu na dole, sve je manje kurca ostajalo da se vidi. Tako dobro je radila to, pao sam u trans. Više od pola je bio u njenim ustima. Sada kada ga uvuče unutra zadrži ga malo duže, jezikom kruži oko glavića dok joj je u ustima.

Uzdišem sve jače i brže. Primetila je to i malo je smanjila tempo. Izvadila ga je i jezikom krenula od vrha glavića po onoj žili sa donje strane da ide na dole. Osećam neko veoma prijatno golicanje kako se sve više približava jajima. Ponovo se vraća gore, pa spušta sve niže. Jezikom sada oblizuje jaja, kruži, juri ih , stavlja u usta, uvlači. Pomalo boli ali i te kako prija. Spušta se najviše što može, vrhom jezika liže koren jaja, onu žilu koja vodi ka čmaru. Vraća se gore, jezikom se penje uz kurac, stavlja glavić 2-3 puta u usta i ljubi preko stomaka i nastavlja gore. Ne mogu da se pomerim, ukočen sam, hipnotisan… Ona kao da je osetila to, čvrsto mi je stisla kurac i krenula da ga vuče na gore kako se penjala po meni. Dolazi do mojih usana i ponovo se dugo ljubimo. Ne ispušta kurac iz ruku, i dalje ga jakim stiskom ruke drži i odradi poneki pokret gore dole. Svaki taj pokret prati zvuk. Ljubi me i kao da me liže po celom licu. Penje se na mene i opkoračuje me, a kurac je počela polako da trlja po svojoj pici, mazeći svoje usmine. Osećam kako curi iz nje. Stavila ga je polako u sebe i duboko uzdahnula. I dalje je u bademantilu koji se sada okačio od njena ramena i malo joj je obavio leđa pa viri oko struka. Njene sise su sada najviše došle do izražaja, kao dva brda vire iz ravnice. Prelepe su, prosto savršene, kompaktne, usklađene…

– ne mogu više da izdržim – izgovara to i spušta se malo po malo na njega, ali sve iz jednog pokreta dok nije ušao ceo. Osetio sam kako ulazi u nju milimetar po milimetar… Zadržala se nataknuta do korena i zatvorila oči. Kao da je sve stalo, kao da je neko pritisnuo pause dugme, tišina. Ona se ne pomera, ne diše, ja takođe, samo oči mogu da pomeram. Odozdo posmatram svaki deo njenog tela, osećam tu dobrotu koju i ona oseća. Želim da ostanemo tako dugo, baš prija ovaj pogled, ovaj osećaj, ne znam da li je ona svesna, da li može da se pomeri ali ja ne. Skamenjen sam. Ostala je tako 10-ak sekundi. Osećam kako mi kurac pulsira u njoj, vrela je. To me je malo odvojilo iz tog predivnog osećaja. Nekako sam došao k’sebi i desnom rukom počeo da je mazim po levoj sisi. Kao da sam je probudio, počela je polako i sitno da se nabada na moj kurac, svaki put do korena. Nije otvarala oči. Sve sam jače pritiskao dojku, a drugu sam uspomoć leve ruke krenuo da trpam u usta. Izgubila je pamet, nataknuta do kraja krenula je da se pomera napred nazad, klitorisom se trljala o mene. Sve brže i brže se pomerala, sve jače i jače. Krevet je udarao u zid, mislio sam probićemo u drugu sobu. Počela je da svršava, a ja nisam prestao da ispuštam njene sise, jače sam ih sisao i pritiskao. Njeno inače glasno dahtanje je postalo još glasnije, nije stajala, samo se pomerala napred nazad nataknuta na moj kurac. Trajalo je to po mojoj proceni možda i ceo minut, ali i ja sam van pameti pa moja procena nije merodavna. Nisam joj dao da se primiri nego sam nastavio da je punim odozdo, svaki put sam sve jače ulazio od nje, ne ispuštajući njenu sisu iz usta. Uspela je nekako da me odvoji i poljubi jako u usta:

– ahhhhh, nemoj da staješ, molim te!

To kao da mi je dalo još više snage i počeo sam još jače da se zabadam u nju. U sekundi sam je okrenuo i sada je ona bila ispod mene. Nekako sam uspeo da joj svučem bade mantil koji je završio na podu. Bili smo u misionarskoj pozi, s’tim što sam ja bio oslonjen na moje ruke koje su bile između mene i njenih nogu, skoro pa su njene noge bile na mojim ramenima. Tako sam jače i dublje ulazio u nju. Uhvatio sam ritam i svaki put ulazio do korena. Otvorila je oči, ali nisam mogao da prepoznam njen pogled, kao da je ošamućena, pogled koji je mutan, ništa ne vidi. Ponovo je zatvorila oči i istim intenzitetom nastavila da dahće.

Meni je krenula sperma da dolazi. Nisam hteo da svršim. Izvadio sam kitu i malo je tresnuo o Violetinu ribicu i protrljao gore dole. Napravio sam mini pauzu, ljubio sam je. Pretpostavila je o čemu se radi i samo se osmehnula. Vratio sam ga unutra i nastavio sada još jače. Prilikom prvog ulaska je ispustila jak uzdah i pritisla uz sebe. Kao da je pokušavala da se još više nabije na moj kurac. Učestvuje u mojim naletima, želi još jače. Izvukao sam ruke ispod nje i prilepio njene ruke za krevet i krenuo da je ljubim. Nije mogla da mrdne, svojim telom sam bio preko nje, a šake sam joj stegao tako da nije mogla da se migolji. Bili smo spojeni, zalepljeni jedno za drugo samo se moja zadnjica izdizala u ritmu kako sam ulazio u nju. U tom polozaju smo ostali nekoliko minuta…

– nemoj da staješ, nemoj da prestane molim te – nežno me je poljubila izgovorivši to.

Meni je tog momenta sperma ponovo krenula. Opet sam ga izvadio da odložim, ali ovog puta nije pomoglo. Dok sam se izdigao i izvadio ga krenulo je da prska po njenoj nozi, njenom listu leve noge i čaršafu.

– ufff – ispustila je taj zvuk – pa neee, nije valjda…

Zastao sam, kao da mi se zamutilo u glavi. Nije mi dolazio kiseonik do mozga, nije htela jeza od orgazma da me prođe. Svršio sam i taj osećaj me je oborio, pao sam na kolena i pogledao u nju. Zatvorila je oči i disala duboko. Pribrao se malo, pogledao dole, a on je i dalje bio tvrd. Idemo još, rekao sam u sebi. Vratio sam se u istu pozu i krenuo ponovo da ulazim u nju. Pribila me je uz sebe, poljubila i nasmejala se. Njen osmeh je sve govorio, nije bilo potrebe da kaže ništa.

Sada sam krenuo još jače da ulazim u nju, hteo sam da ispunim želju i njoj, a i meni je bilo predobro, nisam hteo da prestane. Opet smo se ljubili dok su nam se tela zajedno pomerala u ritmu. Osetio sam neki poseban nagon, malo se odvojio od nje i krenuo još snažnije i brže da ulazim u nju. Kao da sam je iznenadio odakle toliko snage, pre minut sam svršio. Pokušava da mi se izmigolji, da se pomera, kao da se koprca. Opet sam je uhvatio za podlaktice, stisao za krevet i zaronio u njene sise. Uzimao sam u usta malo jednu pa drugu. Osećao sam da imam snage do sutra da krešem, a i kita je bila kao kamen tvrda. Nisam hteo da izronim iz njenih grudi, halapljivo sam ih uzimao u usta.

Posle nekog vremena dobrog tempa, usporio sam. Polako sam ga izvadio iz nje i okrenuo je na stomak. I njoj je prijala promena, pokušavala je još malo pre da se okrene, samo nije mogla od mog nasrtanja. Malo se izdigla na kolena i čekala da uđem polako. Skupila je noge čim sam ušao u nju. Imao sam osećaj da je baš uska. Od pozadi sam ulazio u nju polako, do kraja i skoro do kraja vadio. I tako ponovo još bezbroj puta, sve polako. Gledao sam kako kurac prošaran venama nestaje u njoj i opet se pojavljuje. Uzdisala je tako kao da oseća svaki centimetar moga tvrdog kurca. Zavukao sam ruku spreda i između njenih nogu nekako uspeo da napipam klitoris i počeo da ga trljam. Njeni uzdasi su postali sve glasniji, a moji ulasci sve snažniji i brži. Ispružio sam se preko nje i stiskao joj sise, ljlubio u vrat. Bukvalno sam se oslonio na nju, svu moju težinu je nosila na leđima. Nogama sam samo održavao ravnotežu i spremao svaki sledeći jači nalet. Svaki moj udar je dočekala čvrsto i odbijala, čekala da sledeći bude još jači. Sve je prštalo, preznojili smo se, osećao sam u ustima ukus njenog znoja sa vrata. Kao da smo zalepljeni jedno za drugo, nastavljamo u ritmu da se krešemo, ona snažno dočekuje moje ulaske, pruža otpor iako je na kraju snage. Sve jače i brže diše, a ja osećam da mi iz pete kreće sperma. Hvata me jeza i ceo se tresem. Sve brže i jače ulazim u nju. U poslednjem trenutku ga vadim i prskam po njenim leđima. Enormna količinu sperme izlazi iz mene, više od pola leđa sam joj isprskao, po neka kapljica je odletela do njenog vrata, možda završila i u kosi. I ona je takođe svršila i samo se ispružila na krevet. Legao sam preko nje, nisam imao snage da se zadržim na kolenima i rukama. Inercija me je povukla na dole i samo sam se zalepiona nju i umazao se svojom spermom.

– napravio si haos – rekla je čim je došla do daha, uz blagi osmeh me je poljubila sitno preko ramena- ne mogu da se pomerim, odvalio si me.

– posle jebanja nema kajanja – rekao sam onako zavodnički- zar nisi to htela, zar sve žene ne želite to?

– ne žalim se, samo konstantujem da je odličan sex i nemoj da me porediš sa drugim ženama…

– i nisi za poređenje sa drugim ženama što se sexa tiče, jedinstvena si. Nikad nisam ovako nešto doživeo…

Odvojila se od mene, okrenula i počela da me ljubi. Jednom rukom me mazila po obrazu, a drugom jako zgrabila za kurac koj se sada već spustio i počela jako da pritiska, da gnječi…

– da malo i njega boli kao što mene boli svaka kost, hehehe…

Ustala je, ne ispušta kitu iz ruke, kreće ka kupatilu i vuče:

– ajde na tuširanje, ajde traži će te dole. Naređujem ti da se vratiš na posao.

Nasmešio sam se i krenuo za njom u kupatilo. Dok smo se tuširali, krenuo sam da je mazim po sisama od pozadi i da se trljam kitom od njenu zadnjicu.

– ej ne igraj se, nemam ja 20 godina, oćeš da ti umrem na kurcu ovde, a i moram kući, a i ti da radiš

– gde ćeš lepšu smrt odgovorio sam.

Nasmejali smo se glasno oboje. Ona je uzela kupku, mrežu za kupanje i na brzinu me oprala i bukvalno isterala iz kupatila..

-ajde požuri oblači se, traži će te…

Obukao sam se na brzinu i na izlasku šljapnuo po guzi i poljubio po vratu od pozadi dok se ona brisala peškirom i izašao.

Sišao sam teretnim liftom, izašao napolje i ušao na glavni ulaz. Čim sam ušao odmah su počela pitanja, gde si do sad, u koju si to banku išao, vidi kako se zajapurio sigurno si žurio da se vratiš… Sve su me koleginice zafrkavale samo je jedna starija koleginica prebacila :

– gde si bre ti, zabrinule smo se, nije te bilo pola sata….

POLA SATA…. a ja sam mislio da je trajalo satima 

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Sisu tvoju ljubim

Najgore je za muškarca kad radi ženski posao i još je mlad i drčan. Tako sam i ja radio u prodavnici tekstila, tačnije prodavao sam materijale za šivanje. S druge strane mi je godilo što

Njegov vreli sočni jezik…

Sedela sam na kafici sa mamom i dogovarale smo se oko našeg zajedničkog letovanja. Nikako nismo mogle da se dogovorimo gde ćemo pre svega ići. Ja sam htela da posetimo Ibicu, dok je moja mama

Sa tobom može sve

Tog prepodneva je Toma zapalio za Sarajevo. Ja sam nakon ručka sedeo u bašti hotela i ispijao pivo. Čekao sam da padne mrak pa da krenem u kamp. Ispred, ulicom se je kretala reka ljudi