Pozovite Kupidon shop 062/695-596

U krilu sina Mikija

*Nagradni konkurs*

Bio je avgust. Proveli smo jutro pakujući kola. Naš sin, Miki, odlazi na fakulet. Bilo je jutro, ali napolju je već bilo 30 stepeni. Miki, muž, i ja smo se prilično znojili utovarujući auto. Prtljažnik je već bio pun i zadnje sedište takodje. Miki se vratio u kuću da uzme poslednje stvari.

Čula sam ga kako izlazi iz kuće. Okrenula sam se i video ga kako nosi svoj televizor sa ravnim ekranom od 42 inča.

„Gde ćeš da staviš televizor?“ Čula sam da ga je otac pitao.

„Ne znam, ali ne želim da ga ostavim. Možda možemo da premestimo neke stvari na zadnjem sedištu.“

Pogledala sam na zadnje sedište. — Mislim da nije, sine. Miki je pogledao u auto. „Možemo ga staviti na sredinu prednjeg sedišta.“

„U redu, studentu“, rekao sam. „Gde će onda tvoja mama da sedi?“

Na njegovom licu sam video da pokušava da nađe rešenje. „Imam ideju“, rekao je. Otvorio je vrata na strani suvozača. Stavio je televizor u sredinu. Zatim je ušao i seo. „Vidi ima dosta mesta. Evo mama sedi pored mene.“ Pokušala sam da sednem pored sina. Mogla sam da sednem na sedište, ali vrata se ne bi zatvorila. Ja nisam velika žena. Visoka sam oko 1.65 m i imam oko 60 kg. „Nisam ja ta koja zauzima sav prostor, nego ti. Ovako neće moći. Da ti kažem nešto, ostavi televizor i kad ti dođemo u posetu ponećemo ga sa sobom.“

„Nema šanse“, odgovorio je kada sam izašla iz auta i stala pored vrata.

„Odluči se, Miki, ovde je vruće.“

„U redu“, Miki me je pogledao. „U redu, možeš da mi sediš u krilu.“

„Miki, do tvog koledža ima pet sati vožnje“, rekao je njegov otac.

„Znam, ali mama nije teška. Šta kažeš, mama. Hoćeš li da mi sedneš u krilo?“

„U redu, sšću ti u krilo. Ali ako ti postanem teška, želim da se zaustavim.“ Rekla sam gledajući Stevu svog muža. On se složio. „U redu, hajde da se istuširamo da bismo mogli da krenemo na put.“

Moje tuširanje nije dugo trajalo. Pošto ću pet sati sedela u krilu svog sinova, želela sam da obučem nešto zaista udobno. Farmerke bi bile preuske. Osim toga, bilo je prevruće da ih nosim. Pogledala sam u ormar. Dok sam pregledavala svoju garderobu, našla sam letnju haljinu koju sam skoro kupila. Bila je to kratka haljina bez rukava koje se zakopčavala napred.

Otkopčala sam je i obukla. Kada sam završila sa zakopčavanjem, primetila sam da mi se previše vidi grudnjak. Odlučila sam da skinem grudnjak i ipak obučem tu haljinupet. Pogledao sam se u ogledalo. Zaista mi nije trebao grudnjak. Čak i sa trideset sedam moje sise su i dalje bile čvrste. Haljina je bila kratka, do polovine mojih butina. Obukla san tanga gaćice i pogledala se poslednji put u ogledalo. Pomislila sam. „Za majku osamnaestogodišnjeg sina i dalje sam izgledala dobro. Znam da se mom mužu i dalje sviđa kako izgledam. Pokušava da me jebe najmanje pet puta nedeljno.“ Čula sam sirenu automobila.

Otrčala sam dole, zatvorila i zaključala ulazna vrata i krenula ka autu. Sin je već bio u kolima. Sela sam mu u krilo i zabacila noge. Primetila sam da mi haljina jedva pokriva bedra. Popela se prilično visoko. Sin je nosio široki šortc i majicu. Zatvorila sam vrata i krenuli smo.

Bilo mi je drago što sam obukla ovu haljinu. Mogla sam da osetim zadnji deo svojih golih nogu na golim nogama moga sina. „Kako si?“ pitala sam ga.

„Dobro, mama, stvarno mi nisi teška.“

Pogledala sam preko retrovizora muža. „Imate li dovoljno prostora za vožnju?“ pitao je.

„Naravno“, odgovorila je. „Možeš li uopšte da me vidiš?“ Smejala sam se, ali i on.

„Samo tvoja glava, draga.“ Da li vam je udobno?“

Vrtela sam se u krilu svog sina. „Da, ovo mi uopšte ne smeta.“

Upalio je radio. Dok sam slušao muziku. Počela sam da osećam nešto tvrdo. Pomerila sam dupe, ali sam i dalje osećala. Takođe sam primetila da se moj sin stvarno ućutao. „Nije ga bilo kada sam sela.“ Pomislila sam. Tada sam shvatila šta osećam. Moj sin se uzbudio. Zaista nisam razmišljala o tome da mu sedim u krilu. Mogala sam da osetim da i dalje raste. „Bože moj“, pomislila sam u sebi. „Koliko će biti veliki. Pitala sam se šta on misli. Da li on misli da ne mogu da osetim njegov nabrekli kurac između svog dupeta?

Pogledao sam u ​​svoje noge. Haljina mi se još malo podigla. Skoro sam mogla da vidim svoje gaćice. Ruke mog sina su bile sastrane na sedištu. Pitala sam se da li je mogao da vidi koliko se visoko podigla moja haljina. Shvatila sam da mi se sviđa ideja da mi haljina bude tako visoko podignuta. Malo me je oduševilo to što sam znala da mogu da napalim svog sinu.

 Na putu smo bili oko sat vremena. Ostalo je još četiri sata vošnje. Znala sam da muž ne može da vidi koliko mi je visoka haljina, jer TV blokira sve. Osetila sam kako moj sin pomera telo. Kada je to uradio, njegov kurac je završio na mom dupetu. Nekako sam poželela da pokuša nešto.

„Kako si, sine“, pitala sam ga.

„Dobro sam, mama, kako se osećaš?“

„Sviđa mi se ono što osećam“, odgovorila sam. „Da li ti se umaraju ruke?“

„Da, malo,“

„Evo probaj ovako da vidiš da li će biti bolje“, rekla sam dok sam ga uhvatila za obe ruke i stavila ih na svoje gole butine. „Je tako bolje?“

„Da, tako je mnogo bolje.“

Pogledao sam u butine. Kada sam mu stavila ruke visoko na butine, spustila sam ih dlanovima nadole. Njegovi palčevi su bili naslonjeni na unutrašnju stranu mojih butina, veoma blizu mojih gaćica. Svideo mi se taj osećaj. Poželela sam da ih pomeri i dodirne moju macu. Znala sam da neće.

Što sam više osećala njegove ruke na sebi, to sam više postajala napaljena. Oslonio sam ruke na njegove. Počela sam da mu trljam vrh ruku kao i svaka majka, ali imala sam nešto drugo na umu. Pogledala sam svog muža. Svidela mi se ideja o rukama mog sina sa mojim mužem tamo. Dok sam mu trljala ruke, pokušala sam da ih malo pomerim do moje vrele mačkice. Nije mi pružio nikakav otpor.

Sada su mu ruke bile na mojoj suknji sa prstima i dalje na mojim golim butinama. Malo sam se podigla da bih mogla malo da podignem suknju. Njegove ruke su se pomerale sa mojom suknjom. Pogledala sam i mogla sam da vidim svoje gaćice, a njegovi prsti su bili tako blizu da ih dodirne. Podigla sam njegovu desnu ruku i stavila je na svoje gaćice. Nije je pomerao.

Kada sam raširila noge, njegova ruka je upala između mojih nogu. Uhvatila sam ga za ruku i pritisnula je na svoje gaćice. Ruka mog sina je sada bila na mojoj mačkici prekrivenoj gaćicama. Osećala sam da uzbudjenje raste i da sve više vlažim. Nisam želela tu da se zaustavi, htela sam više. Kada sam pomerila ruku, njegova je ostala na meni. Nije je pomerao samo je držao na mojoj pičkci. Čekala sam da počne da pomera prste. Ništa. Možda se plašio. Znala sam šta treba da uradim.

Uhvatila sam ga za ruku i pomerila je do vrha mojih gaćica. Kada sam znala da su mu prsti iznad mojih gaćica, pritisnula sam njegovu ruku uz svoje telo i polako kliznula njegovim prstima između mojih gaćica i gole kože. Nastavila sam da pomeram njegovu ruku nadole sve dok nisam osetila da mu vrhovi prstiju jedva dodiruju vrh mojih usana.

Gurnula sam mu ruku još niže. Konačno sam osetio kako pokušava da pomeri ruku niže kako bi mogao da pronađe ulaz u moju pičkicu. Kada sam izvadila ruku ispod gaćica, njegova je ostala  na mojoj pičkici. Podigla sam kukove, palčevima povukla gaćice i spustila ih do kolena. Čim sam to uradio, osetila sam da je Miki pomerio ruku kako bi mogao da uvuče prste u mene. Gaćice su me sprečile da raširim noge kako bi me zaista osetio.

Pre nego što sam uspela da skinem gaćice, Miki je drugom rukom počeo da ih povlači oko mojih članaka. Podigla sam nogu da može da ih skine do kraja. Raširila sam noge koliko sam mogla. Ovo je bilo sve što mu je trebalo. Bila sam toliko mokra da je zabio dva prsta u mene odjednom. Počeo je polako da me jebe prstima. Uživala sam i počela da mešam dupetom. Sve više sam širila noge i nameštala se na njegovoj batini. Izvadio je prste i počeo da mi mazi klitoris. Osećala sam da je nabubreo od uzbudjena. Trljao ga je sve brže i brže a ja sam grizla usne i nastojala da se kontrolišem kako muž ne bi ništa primetio. Približavao se orgazam a je nisam želela da prestane. Ubacio je sada tri prsta I dovodio me do ludila. Mešala sam i sve jače se nabijala na njegove prste. Zamisljala sam njegov narekli kurac u sebi. Odjednom mi se zavrtelo u glavi, zategle su mi se žile na vratu i osetila sam snažan orgazam. Ispustila sam tihi jauk.

„Jesi li dobro?“ pitao me muž dok je gledao je u mene. Nasmejala sam se i reklao: „Odlično sam, mislila sam da će biti problem da mu sedim u krilu, ali zaista nije. Ovo neće biti tako loša vožnja.”

„Da li želite da napravimo pauzu?” upitao je muž.

„Ne želim da stanemo dok ne odemo još malo dalje“,

„A ti, Miki, možeš li da odeš malo dalje?” upitala sam sina, pogledala ga i namignula mu.

Oceni
[Total: 13 Average: 4.9]
Moj prvi CD

Bazam internetom u potrazi za zabavom. Naravno, to se, kao i obično, završi pornografijom ili sajtovima za upoznavanje. Na nekom takvom sajtu sam se registrovao u nadi da ću naći žensku osobu za povremeni, neobavezni

Divljačka želja za rasturanjem

Posle tako divljeg i mazohistickog sexa, otisla je kuci a ja sam cekao da me pozove. Rekao sam joj da cu upasti u kucu, vezati tog njenog smokljana i da cu je jebati dok on

Tražio sam da mi izjebe ženicu

Jutro je već uveliko prošlo…Svaki čas sam gledao u ekran telefona, čekajući da mi stigne SMS od ženice, ili, bar, da vidim da je dostupna. Kako me drolja počela nervirti, ne zbog toga što je