Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Tatina uspaljena kurčina

Bilo je letnje veče, mama je otišla u treću smenu. sestru sam uspavala jer je bila mala. Letnje veče jula meseca je bilo sparno. Moje sisice su se uspalile na šesnaestogodišnjoj srednjoškolki,tvrde ,sa krutim brdavicama koje su strčale bez grudnjaka kroz tanku kratku haljinicu tako da su se ocrtavale kroz tkninu bele boje tamne i šiljate bradavice. Ppostala sam cura, volela sam se tucati. Toplo vreme je u meni budilo poriv. Poriv za seksom .,Kako se lepo jebati,obožavam jebanje,kad me muška sila pritisne uz krevet a pička oseti da će biti jebana pa se uspali . Mnogo volim kad me jebu. Ne biram mnogo muškarce,bitno je da je izdržljiv i da ima dobr kurac ,da me dobro izburgija. Lica mi nisu bila bitna,samo me zanimao dobar seks. Balave na mene muškarci jer sam dobra pičkica,naročito oni koji mi očevi mogu biti. Volela sam i ja njih baš iz tog razloga,bili su iskusni sa ženama a i oni su me jedino i zadovoljavali u krvetu. Tako da sam obično matorce upražnjavala. Četrdeset godina protiv šesnaest. Volim tu razliku između mlade pičke i mužjaka. Kurac,mi je potreban svakodnevno. Nije ni bitno čiji je samo da je dobar i tvrd.

Večeras sedim u ćošku ugaone garniture sa skupljenim dugim nogama sa bradom na kolenoma. Moje lepe nogare su već probale muška ramena. Sada trnutno imam leptiriće u stomaku muči me želja za kurcem,onim tvrdim muškim mesom. Tiho ljubim sopstveno koleno da matori ne vidi iako sam okrenuta bokom prema njemu. On gleda tv, a ruka mu u gaćama. Tiho nonšalantno i sporo nadrkava svoju kurčinu. Jbt.zna li on šta radi. Uuhh, zavukao je celu šaku u svoje bokserice i mesi njegovu debelu kitu ,stiska je jako gležnjevi mu pobeleli,stiska tiho i dobro,kurčina mu je nadignuta maksimalno,upro je svom svojom dužinom u prednji deo gaća. On ga i dalje nateže. Kradom i povremeno baca pogled prema meni a ja ćutim ne odajem da ga posmatram. Pička mi bridi,vapi za kurcem. Ohhhh kako bih ga primila. Držim glavu na svojim kolenima ali i podvirujem. Matori sada već drka brže jer sam ja sagla glavu,misli da ne gledam a ja ne skidam oči sa tog najpoželjnijeg mesa.
Drka ga bezobrazno sada više i više, pogledava prema meni. Meni sinu. Moj sedeći položaj sa pokupljenim i blago raširemim nogama u potkolenicama je izbacio moju mlađanu pičku u prvi plan,onako nabubrelu željne dobre kite ,kroz bele gaćice.matori je to snimio i to je izgleda predmet njegove masturbacije. Kroz glavu mi lete misli. Joojjjjj kad bi me hteo pojebati samo malo ,samo dva minuta da mi smiri picu uzavrelu,niko ne bi za to znao. Ohhhh kakav kurac je izleteo kroz šlic iz gaća sa velikim debelim glavićem. Na njemu nabrekle plave vene samo što ne prsnu, kurčina je to koja traži pičku. Mom se matorom sviđa moja mačkica a neće da krene.

Kurac sve govori,ne pomeram se, isprekidano dišem. On ubrzava pa usporava.kurac mu je dobio impozantnu veličinu sa sjajnom glavićem koji viri iz velike poduže šake .Uhhhh kako je lep,blago mojoj mami. Svaka bi ga žena poželela. Usporava polako i vraća ga u gaće,jedva staje nazad,zauzeo je sav prostor u prostranim gaćama.- Ćero!! progovori on kao da se ništa ne dešava.- Podigoh glavu kao glumim dremku. Znamo oboje da oboje glumimo. – E izvoli tatice procvrkutah. Pogled mi na gaćama kurac je i dalje velik ali je u gaćama. Hoćeš nam skuvati kafu. Hoću poskočih odmah. Kafu sam kuvala u niši za šporetom, a u staklu prozora sam videla da ponovo mesi kurčinu samo sada ga nije vadeo.- donesi ovde. Stavih obe kafe pred njega na stočić sasvim slučajno i krenuh da sednem na staro mesto.- Ja ne mogu popiti obe kafe nasmeja se šeretski. Ah ,oprosti. Htedoh premestiti moju šoljicu ali on reče – dođi lezi pored mene pa ćemo zajedno pijuckati. Opaa,!! Obradovah se u sebi i pružih se pored njega. Moje lepe butine sevnuše ispod kratke haljinice, mrtvog bi probudile. Krv mi struji sto na sat,uzbuđena sam,tiho podrhtavam. Legoh mu u krilo svom svojom izvajanom dužinom. On me obgrli svojom velikom šakom oko pojasa blizu moje desne sise raširenim prstima ,mene prođoše žmarci. Blago me pritisnu uz sebe. Osetih rad njegovih pluća,matorom se očito jebe a mame nema. Kako bih je rado zamenila,samo jednom da probam tu lepu kitu. Osećam da mu se kurac naslonio na guzove, i on se ne odmiče , kurac je neumoran i dugačak .

Svojom desnom rukom me kružnim potezima miluje po ramenu laganim ritmom što je inače radio skoro uvek. Pica hoće da eksplodira,on to inače radi mahinalno po roditeljski,ali kurčina na mom guzu nije roditeljski potez ali prija. Hladno bih mu dala pičke i silno želim da me pojebe, da mi razvali mladu pičkicu. Pluća mu ubrzano rade osetim na mojim leđima. Kafu smo zaboravili. Matori je to izmislio samo da legnem pored njega. Hoće li imati hrabrosti da traži pičke od svoje curice pitam se,moram mu dati do znanja da ga hoću,promeškoljih se i usadih mu se jače u krilo. Sada već nije imao kud,doterala sam ga do naslona. Osetih njegov ogromni kurac sada već izleteo iz bokserica i zabio se među mojim butinama,ispao kroz labav šlic gaća,lagano ga pritisnuh butinama. Osetim ga celom dužinom,vruć i dugačak. Matori mi duva u vrat teškim dahom. Prebacio je desnu nogu preko moje obe noge,nisam mrdnula,sad osetim tvrdi kurac na ulazu u moju guzu. Matori diše sve brže i brže. Ja i ne dišem više. Vreme stoji.

Uplaših se da će odustati,reših da ga ohrabrim.promeškoljih guzove po njegovim jajima i kurcu još jednom. On odgovori tako što me uhvati najzad za desnu dojku. Obradovah se a bradavice poskočiše kao vojnici. Poče mi blago gnječiti desnu sisu i ljubiti vrat vlažnim jezikom. Ćutim i dopuštam mu. Kurac mu izleteo kroz šlic od bokserica i pružio se preko ulaza moje guze.- on šapuće -,jebote ćero,ovo ne bi smeli. O ovom ne smeš nikome pričati reče mi tiho u uho.- pojebi me, jedva izustih. Prođe desnom rukom od mog kolena preko butine do moje sise tako par puta. Zadnji put stade u unutrašnjosti moje butine do same pičke. Otkinu prečku slabašnih gaćica i pička ostade slobodna. Pretrnuh od uzbuđenja..poče mi mesiti guzove svojom krupnom šakom. Provukoh ruku iza leđa i nađoh njegovu krupnu kurčinu, nežno sam ga držala u ruci i polako ga drkala labavim stiskom,dahtao je teško. Sobu ispuniše tihi uzdasi,ogroman kurac mog matorog je pulsirao u mojoj ruci i balio sperminu sluz od koje mi je šaka bila sva sluzava,a on mi je nežno ljubio vrat. Vlažan jezik je palacao po mom vratu da me je podilazila jeza po kičmi.

Okrenuh se njemu. Spojiše se naše usne u dug francuski poljubac. Zajaših ga nogama a on me je držao za guzove. Odigoh se malo da mu dam prolaz za njegov kurac. Uze svoju glavatu kurčninu i provoza je po čmaru i pički. Ugura kurac ravno u mokru pičku do polovine i tu zastade. Valovi vrućine me spopadoše pica poče lučiti sokove a on poče kurčev ples. Debeo i jak kurac razvuče pičku njegove mezimice do maksimuma,blagi bol pomešan sa užitkom preplavi moja telo i ja se podah svom tatici da mi
tuca pičku do besvesti. Počeo je nabijanje glavića prvo lagano pa kad je osetio da je tu već bio kurac poče žestoko karanje svoje devojčice. Kurac je uletao i izletao velikom brzinom. Samo se čuo zvuk mokrih sokova koji su šljapkali pod naletom velikog kurca. Kako je bilo lepo, opisati ne mogu. Jebe me tatica ,nije mogao izdržati. Tatica je razvaljivao ćerkinu prelepu i premladu pičku toliko željnu kurčetine krupnog i velikog. Baš me briga bitno je da mi je lepo a za to ne mora niko znati. Počesmo se jebati divljački. Pokidao mi je bretele na haljinici i ispred njega ispadoše moje prelepe cice,oslonio se na laktove da bo lakše došao do njih da ih dudla i liže dok sam ja igrla vratolomni ples na kurcu. Skakala sam gore i dole i napred se nabijala i nazad. Desnom rukom sam drkala klitoris dok je velik kurčina klizila duboko unutar moje pohotne pičke. Ahhhh..aaaass.ooohhhhjjjojjj. Majko moooojaaaa daaaj miiii nabij do jaja.

Okrenuo me je dole i ušao među noge. Sisao mi je pičku jako i sirovo i onda se popeo na nju. Šesnaestogodišnja pička je odbijala sve napade rasnog iskusnog kurca moga starog kao da joj je trideset a ne šesnaest godina. Nabila sam se jako i obuhvatila se nogama oko njegovih slabina. Ni jednog momenta kurac nije bio u mojoj pički a da jaja nisu dodirivala moje guzove. Pucala je koža da je sve crvenilo ali ja sam se podavala tom kurcu svaki centimetar. Tucao me i sisao jezik,više od pola sata nije silazio sa moje pičke. Kurac je sav mokar balio po mojoj unutrašnjosti a jezik po usnoj duplji. Bali dole ,bali gore.čvrsto sam ga držala za guzove i usnama za dugačak jezik,strašno se ljubio. Guzni mišići su se upinjali da naguraju kurac što dublje u inutrašnjost moje pičke a ja sam ga držala da se ne pomera u nazad. Jebao je kao da jebe moju mamu a ne svoju ćerkicu. Ludela sam od saznanja da me jebe moj matori i to tako jako i tako požudno.

Nije kurac vadio iz moje pičke do samog kraja. Osetih da će svršavati i ja otpustih noge sa njegovih ramena gde sam ih držala do malo pre, ali sa kurca nisam silazila da bi što dublje mogao da ga zabija u mene. Izvadio je kurac brzo naslonio glavić na ulaz pičke i počeo me prskati po njoj i stomaku i sisama, mlazevi sperme su bili dugi jer je bio uzbuđen. Dugo je praznio muda po meni. Kad je stao uhvatila sam još uvek tvrdu kurčinu i počela sisati spermu koja je ostala u njemu. Posisah svaku kap dok me on gledao odozgo i verovatno se čudio otkud njegovoj ćerkici to znanje. Nije rekao ništa. Na kraju je legao pored mene zamišljen.- Ovo smo sada uradili i nećemo nikad više ,reče ozbiljno.
Ćutala sam i mislila,NIKAD NE RECI NIKAD. Jebala sam se sa tvojim kurcem ne sa tobom.sa tobom sam u rodu ,sa njim nisam.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Najvatrenija i najbolja jebačica

…Vec sledećeg dana, pre polaska na posao, moja droljica je razmenila desetine poruka sa novom jebačemm Gašparom, kojije sinoć uspeo da se domogne njene pičkice i dobro je izjebao u motelu „Era“.Od tada , on

Perverzna Profesorka

Sve se deilo u 4. razredu srednje skole. Profesorka Engleskog jezika nas je sve mucila, imala je oko 50 godina. Duga crna kosa, nasminkana, utegnuta. Kad smo bili prvi razred bila je jebozovna ali smo

Nova mlada nastavnica

Nova mlada nastavnica engleskog jezika, Marina, od prvog dana školske godine svojom pojavom dizala je kurčeve većini učenika završnog razreda Gimnazije i izazivala zavist kod učenica, jer je izgledala lepše i jebozovnije od većine njih.