Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Specijalna mušterija

Zvoni mobilni telefon. Javljam se. Sa druge strane se cuje muski glas. Opet zovu u vezi posla. Mog posla. Zeli da se nadjemo za dva sata. Uzeo je hotelsku sobu uprkos tome što zna da ja ne volim prljave hotelske sobe. Mozda je neka prljava sala pohotnih muskaraca na racun jedne kurve koja samo zeli da zaradi novac kako ona zna i ume. A mozda je to samo jedan usamljeni mladic zeljan ljubavi koji je nije nasao na mestu gde se ona nalazi vec je hoce kupiti i skratiti svoje muke.

Čujem njegov drhtavi glas kako polako izgovara ime Hotela i broj sobe. On je uplašen, stidljiv. Ja sam mu prva. Ne volim nevine. Po glasu bih rekla da nije klinac. Približno mojih godina. To još nisam doživela ako su moje pretpostavke tačne. Ali šta je tu je. Mora da se živi od nečega a ja od ovoga živim. Ko zna, može biti i ovo jedno poučno iskustvo.
Posle nekoliko sati nalazim Hotel i ubrzo nadjem hotelsku sobu. Soba 420. Kucam na vrata. Čujem neku tutnjavinu u sobi ali ne obraćam pažnju. Mora da se dečko uplašio jer po svemu sudeći ovo mu je možda i prvi bliži kontakt sa ženom. Otvoriše se vrata. Ugledala sam visokog mladića, kratke kose, mršavog stasa. Učtivo me uveo unutra i ponudio da sednem. Soba je delovala dosta pristojna za osrednjeg hotela. Dečko je delovao dosta smireno. Po njegovom licu bih rekla da je nekoliko godina mladji od mene ali previše star da sada gubi nevinost. Nisam mogla nikad da razumem osobe takvog karaktera. Za koga se čuvaju i zašta. Ali na kraju to je njegov razlog i njegova odluka kao i odluka da je sada došao kod mene da mu ja skinem nevinost. Pa ipak nisam bila sigurna da li je sve ove moje pretpostavke tačne ali pre nego što sam počela skinuti odeću sa sebe već mi je odmah na početku priznao da je nevin. Da mu je ovo prvi put. Bilo mi ga žao. Tolike godine je on patio, tolike godine je maštao i da sad prvi put posle tolikih godina završi sa mnom. I to za novac. Pomislila sam da mu ne naplatim ništa jer mi je delovao kao dobra osoba ali ipak ja od toga živim. To je moj hleb. On će posle ovih sat vremena otići a ja ću opet biti sa drugom mušterijom koja ima neke sasvim druge probleme. Ne. Platiće punu cenu a ja ću se potruditi da svaki euro koji je dao bude za njega isplatljiv.

Kažem mu da legne na krevet. Kako je smešan. Sluša sve šta mu kažem. Ovo zaista nisam doživela. Jeste da sam imala i osamnaestogodišnjake kao nevine mušterije ali i oni su se uvek pravili važni. Dajući mi do znanja da pošto su me kupili na pola sata da me poseduju. A ja sam morala da trpim. Na kraju krajeva platili su me i ne krivim ih za to ponašanje. Možda mi se ukazala prilika da se osvetim muškom rodu tako što ću ovoj mušteriji da vratim milo za drago za sve one nasilne manijake koje sam imala i za sva poniženja koje sam imala. Pa ipak ja jesam kurva ali nisam loša osoba. Posao je posao i ne treba mešati u njemu emocije. Odradiću kako to obično odradjujem i otići. Brzo će proći i tih sat vremena. Skinula sam se gola. Kad me ugledao i pogledao moje telo on se skamenio. Njegov pogled lagano se spustio dole a ja sam se za momenat osetila „ ružno“. Dečko se razočarao u mene kao da nije očekivao ono što je mislio da će naći. Sad nema kud. Morao je da odradi ono što je naumio. Biti sa mnom tih sat vremena makar se samo gledali. I žmureći bi znala da ne želi ovo jer mu se penis tek malo mrdnuo da nisam znala ni kako da počnem.
Leži na krevet i ja polako mu prilazim. Govorim da se opusti i da nema čega da se boji. Polako mu milujem noge da oseti moje ruke i lagano prelazim preko njegovih muda. Trgnuo se na dodir moje ruke ali mu šapnem da se opusti i da ne obrati pažnju na ono što sam naumela. Masiram mu jaja nežno dok se on polako počeo znojiti.
Počelo je da deluje moja sugestija. Prilazim mu usnama i počnem lizati njegova muda nežno a on samo me gleda i nemože da veruje da mu se ovo dogadja. Naizmenično mu masiram penis i ližem. Njegov penis stavila sam izmedju moje dve nabrekle sise i masiram njegova muda. Oho ovo mu se već dopada, i ovo zaista nije očekivao. Hmmm počinje da balavi njegov penis, znak da treba da stavim kurton. Navukao sam mu kurton hitrim pokretom dok se on začudio brzinom kojom sam u tom momentu odradila. Nije to očekivao. Mislim se ja u sebi, dečko mnogo toga nećes ti očekivati.
Polako se postavljam u pozu da ga uzjašem. Dodirujem njegov tek ukrućeni penis koji još nije dostigao erekciju koju je potrebna da bi ušao u meni. Milujem mu grudi dajući mu potreban stimulans da se njegov mali prijatelj uzdigne do potrebne veličine. Lagano mu penis zgrčeno ulazi u moju vlažnu pičkicu. Kako se samo muči dečko. On želi da udje u meni ali ne može. On je u meni ali ne osećam ga. Govorim mu slatke reči, govorim mu da ga volim, da je on moja ljubav, da je on ceo moj život. Ali on i dalje je u meni ali ga ja ne osećam.
Traži od mene da prekinem. Sad ja nisam ovo očekivala. Želi da ja legnem u postelju. Okrenula sam se, pogledala ga i legla. Opustila sam se u postelju. Malo sam raširila noge da bih obrisala vlažnost koja se nakupila na moju pičkicu. On me celu gleda. Želi da me liže. Lice mu je govorilo da on zaista nije kao ostale mušterije, kao ostali muškarci. Niko mi nije tražio da mi liže moju pičku. Niko mi nikad nije lizao moju malu pičku. Svakome je to uvek bilo gadno sa obzirom da znaju da sam kurva i da ležim sa svakakvim muškarcima. Prljavim, bolesnim ali on je to želeo. Čak i želi savet. Hoće da zna kako se to pravilno radi. Kažem mu da zamisli moju malu pičkicu kao jedan sladoled. I da liže sladoled nežno dok ne počne da se topi. I kako se sladoled topi tako i on jezikom da skupi svaki deo sladoleda nedozvoleći mu da se skroz rastopi dok ne poliže ceo sladoled. Celu moju pičkicu.

Prilazi mi usnama. Sad sam ja počela da se ježim. Možemo reći da smo i ja i on nevini u ovom slučaju. On nevin u sexu a ja nevina po pitanju lizanje moje pičkice. Kako je samo poslušan. On zaista liže moju malu mačkicu kao da liže sladoled. Osećam njegov jezik kako prelazi preko mojih usmina dok sam počela vlažiti a on svaku kap mene pokušava jezikom da skupi ne dozvoleći da se sva rastopim. Ja ga nežno pomilujem mrseći njegovu kratku kosu a on i dalje skuplja svaku kap mene. Ohhhhh kako se divno osećam. Govorim mu sugestivno kako mi prija, kako mi godi. Da ne prestane dokle god iz mene teče erotična reka, a on od mirisa moje napaljene pičkice još više gura svoj jezik unutra i unutra. Celu mi pičku njegovim ustima uvlači gurajuči jezik dublje i dublje kao da želi da pronadje moj mali kliktoris da bi me još više uzbudio i na momenat osetila sam jak bol. Primetio je moj trzaj i on na trenutak je prekinuo. Govorim mu da bude pažljiviji i nežniji. Znam da ne želi da povredi moju malenu pičkicu ali takodje znam da želi da nauči da zadovolji ženu.
Ponovo je krenuo na mene. Sad sa mnogo više nežnosti. Ahhh kako je lepo osećati se dominantnom. Kao da držim svog ličnog muškarca u zatočeništvu. Poslušan, stidljiv mladić pun ljubavi i koji nije imao gde da ispolji svu tu ljubav koju je držao u sebi. Osećam se ponosno. Osećam se počastvovana njegovim gestom. Da mu budem ja prva i ja da budem ta prva osoba koju je svu svoju ljubav ispraznio na meni. Žali bože onu ženu koja je ovog muškarca ispustila.

Ističe polako i zadnje minute predvidjenih sat vremena naše male seanse. Posao je posao i ne sme da se unesu emocije u njemu. Poželela bih da nikad ne prestane, da večno bude pored mene, da svaki dan osetim tu ljubav koju on ima u sebi. Ali posao je posao i tu nema kompromisa. Makar me koštalo i prilika kao što je ova. Upozorila sam ga da polako ističe i zadnje minute našeg druženja i da privede kraju. On se nije usprotivio. Ustao je poslušno kao i do sad i seo na postelju. Izvadio je novac i pružio mi ih je. Dvoumila sam se da li da uzmem novac ili ne ali na kraju ispružila sam ruku i uzela novac. Ipak mi je novac preko potreban a i imala sam utisak da bez obzira i da nisam uzela novac on bi svejedno ostavio pare na postelju. Zna da je kupio voljenu osobu na sat vremena i pošteno je platio.
Odpratio me do vrata hotelske sobe a ja sam se okrenula i pogledala ga. Poljubila sam njegove još vlažne usne od moje pičke kao znak zahvalnosti na ono što mi je priredio i ako dobro znam da ja ne ljubim mušterije ali je ovo bila specialna mušterija i specialna prilika. Prilika koja se neće skoro desiti a možda i nikad. Ko još zeli voleti kurvu osim ako joj nije placeno, pa i tad i dalje ostajem samo kurva.

Oceni
[Total: 3 Average: 4.3]
Prvi put u trojci sa bračnim parom

Gledajuci filmove sa tematikom svingovanja,probudila se zelja u meni da i ja tako nesto probam… S obzirom da u to vreme nisam imao devojku,bio sam ogranicen na trojku tj par koji bi zeleo pojedinca. Oceni

Oću i ja u guzu

Zovem se Dejan, imam 26 godine. U odličnoj sam formi, izgledam sasvim pristojno, imam ženu i jedno dete. Dugo sam bio bez posla i to je bio najtezi deo u mom životu, na sreću otvorila

Bludne radnje

Da, istina je drolja sam . ma koliko sam se trudila da to poreknem ne vredi, znam bila sam, sad sam i ostacu. Od malena sam muskarcima u mojoj okolini gledala kurcine, i razmisljala o