Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Sisata komšinica

Koliki baksuz moraš da budeš i da zakačiš stomačni virus nedelju dana pre polaska na more?

 E, upravo se to meni desilo. Doktor mi je naredio najstrože mirovanje. S morem sam morao da se oprostim, to nije dolazilo u obzir. Moji matorci su, naravno, otišli bez mene a moju malenkost su poverili komšenici Milici, koja je bila mamina najbolja prijateljica.

Njih dve su znale vazda da satima ispijaju kafu i čavrljaju o totalno bezveznim stvarima. Bio je to avgust mesec, prava vrućina u Novom Sadu, asvalt se užario, vazduh je bio lepljiv i težak, a ja u krevetu kao ko zna kakav bolesnik. Pod tutorstvom gđe Milice.

Milica je bila žena četrdesetih godina, duge crne kose i jako velikih grudi. Ona ih je stalno ponosno izbacivala u prvi plan noseći uske majice ispod kojih bi često znala da ne nosi grudnjak. Tada bi se njene bradavice jako oslikale, a bile su bagami i one jako velike. Osim što je imala velike sise imala je i pozamašnu zadnjicu.

Razvela se od svoga muža pre par godina i doselila se u naš kraj. Pošto sam bio jako bolestan, ona je preuzela na sebe, kako je rekla mojoj majci, sa posebnim zadovoljstvom, brigu o meni.

Dolazila svako malo kod mene da vidi kako sam, spremala mi da jedem, brinula da li sam uzeo probiotik…. Tih dana je bilo jako vruće pa je i ona na sebi imala malo garderobe. Nije nosila nikako brus ispod majice tako da su njene velike sise slobodno mlatile, a dole bi nosila neki kratki šorc.

Od toga prizora, iako sam ležao u krevetu kurac bi mi jako pulsirao i diazo sepri samom pogledu na nju i njene velike sise. Jako su me palile starije žene. Ložili su me i pornići sa njima. Umeo sam satima da blenem I drkam do ludila na pomahnitale matorke u pornjavama.

Elem, jednog popodneva, bila je užasna vrućina, ja sam se skinuo u bokserice i ležao na krevetu.

Pustio sam neki dobar pornić i počeo polako da drkam kurac. I sve sam više ubrzavao kako je odmicala radnja na filmu. Drkao sam ga nemilice kada se na vratima od dnevne sobe pojavila Milica. Nisam ni primetio kada je ušla. Ona je već neko vrijeme stajala na vratima gledajući kako natežem moju ogromnu kurčinu.

Kada sam je spazio, već se preko šorca dirala po svojoj pici. Samo mi je rekla kako je prava šteta da ga ja rukama drkam i kako sam se trebao obratiti za pomoć jer je ona voljna da mi i u tome pomogne. Prišla mi je i uzela moj kurac u ruku, polako ga natežući. Nije skidala pogled sa njega, govreći da u životu nije videla veći kurac.

Nakon par trenutaka, počela ga je polako pušiti. Imala je jako mala usta pa je samo mogao glavić da joj uđe. Pušila ga je jako dobro iako nije imala neku praksu sa kurčevima. Kasnije mi je priznala da je samo par puta pušila kurac. Lizala ga je svom dužinom od glavića pa sve do jaja.

Dok mi je pušila kurac sve vreme me je gledala u oči. Imala je taj kurvanjski pogled iz očiju, koji kao da je molio da je odmah izjebem. Ustala je i u par poteza skinula sa sebe majicu i šorc ostajući potpuno gola. Imala je uredno obrijanu picu koja je već bila jako mokra.

Položio sam je na dvosed i počeo ljubiti od usta prema sisama na kojima sam se zaustavio par trenutaka. Lizao sam joj ogromne sise, štipao je za bradavice, a ona je sve jače stenjala. Uvideo sam da joj je to jako prijalo. Polako sam se počeo spuštati prema pici, lizao sam je sa unutrašnje strane butine dok nisam došao do usmina.

Počeo sam je lizati sve jače, jebući je svojim jezikom. Nije više mogla da izdži pa je tražila da joj stavim kurac. Prineo sam ga otvoru njene pice i polako počeo da guram unutra. Iako je bila jako mokra bila je i jako uska pa je mogao svega do pola da uđe. Za nju je i to pola bilo mnogo. Kako sam joj polako širio picu tako sam počeo i da ubrzavam tempo. Sada sam je počeo jebati sve jače i jače, dok su njene velike sise skakutale kao lude. Nabio sam je na kurac koliko sam mogao, uhvatio sam je za kosu i povukaoprema sebi jer sam želeo da vidim izraz njenog lica dok sam je nabijao neumorno na kurac.

Pravila je ogromne grimace, uvijajući se ispod mene sve dok nije počela da svršava. Nakon toga se prebacila preko mene i počela me jahati kao kakvog pastuva. Kao da je bila na rodeu, dok su njene velike sise skakutale gore dole. Od tog prizora mi se sve pomračilo I bilo mi je jasno da svršavam.

Rekao sam joj to, a ona je skočila sa mene i primakla usta, isplazivši jezik, tražeći tako da joj svršim u usta. Svršio sam ubrzo i sperma se razlila svuda po njenom licu, kosi i ustima. Sve je ponosno polizala i progutala smešeći se.

Ostali smo da ležimo još par trnutaka na dvosedu a zatim smo otišli zajedno pod tuš gde mi ga je komšinica još jednom dobro popušila ali je ovaj put spermu izabcila na svoje sise. Nastavili smo da se jebemo svaki dan kod mene sve dok mi se nisu matorci vratili sa mora.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Rodjaka

Znamo se još odavno, zajedno smo išli u osnovnu pa u srednju školu.  Uvek mi se sviđala, još od klinačkih dana.Zajedno smo rasli, družili se, a i što je najgore dođe mi rodjaka.  Uvek je

Ispovest o seksualnim igrarijama

Dakle ja i suprug smo u braku vec dvadesetpet godina. Moje je ime Sladja a muž mi se zove Dule. Za sve ove godine živeli smo veoma skladno. Naravno imali smo i mi u toku

Naguzio me tata

Zovem se Lea imam 17 god . Prvi put sam spavala sa ocem! Bilo je nezaboravno iskustvo! Bio je to jedan obican dan Tata se vratio sa posla, a mama je bila na poslovnom putu.