Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Kučkica

Još kao mala sam osećala da sam drugačija i koristila sam svaku priliku kada ostanem sama u stanu da se doterujem, da oblačim žensku odeću, da se šminkam. Vremenom sam počela da gledam porniće, kao i svi moji vršnjaci. Ali, za razliku od njih, ja sam zamišljala da sam jedna od lepih devojaka koju muškarci pune. To nikome nisam smela da kažem, ali su to, nekako, drugi osećali i trpela sam razna zadirkivanja. Ne želim da sada govorim šta se sve dešavalo u tom periodu. Ono što je značajno je da kada bih pomislila na seks u glavi bi mi bilo da sam ja devojka. Nikada nisam mogla ni da razmišljam o devojkama kako bi to drugi činili. Kada bi mi to prošlo kroz glavu ostajala bih bez erekcije i ikakvog uzbuđenja. U svemu ostalom sam bila za primer. Odličan đak, potom odličan student. Cigarete i alkohol me nisu zanimale. Oduvek sam volela da čitam i gledam filmove. Nikada nikakav incident, niti neprijatnost nisam napravila. Ono što mi se u glavi dešavalo niko nije znao, ali izvesno su neki pretpostavljali.

Kada sam imala dvadeset godina bila sam sama u stanu. Tu priliku nisam propustila. Kupovala sam sebi odeću, oblačila se, doterivala. Nije mi bilo teško da izgledam kao devojka. Vitke sam građe i lepog lica, tako da je samo malo šminke potrebno i slatka odeća. Posebno volim samodržeće, brusiće, brazilke ili tange, kratke suknje, neke pink nijanse bluzica ili majica, viseće minđuše, štiklice Pri tom imam nešto dužu kosu, ali sam nabavila i perikice. Tako bih se doterivala i radila po stanu, učila, čitala. Polako sam počela da izlazim na čatove. Sviđalo mi se da se dopisujem sa muškarcima koji vole trans i cd devojke. Ponekad bih se usudila da pošaljem sliku, što bi izazvalo super reakcije, ali se nisam usuđivala da se vidim sa nekim. Tako se sve svodilo, na četovanje, dopisivanje, poneki razgovor telefonom, gledanje filmova sa transciama, ali nisam imala hrabosti za naredni korak. Posebno mi se sviđalo da se poistovećujem sa transicama plavušama, poput Sarine Valentine, Miriam Rivere. Postale su mi uzor, pa sam nadalje negovala tu nežnu lepotu. Ipak, osećala sam da mi to sve nije dovoljno. Želela sam da se upoznam sa muškarcem koji će mi ispuniti sve ono što želim i postaviti na pravo mesto. Posebno su mi se sviđali stariji, krupniji, muževni. Upravo sa takvima sam i ostvarivala kontakt u smislu razgovora. Jednom prilikom me je kontaktirao stariji, krupan muškarac, sa bradom. Baš onakav o kakvim sam maštala. Dopisivala sam se sa njim. Bio je smiren i iskusan. Poslala sam mu slike, odgovorio je da sam prelepa, lepša od bilo koje devojke. Kada bi dopisivanje potrajalo govorio bi mi šta bi mi sve radio. Sve mi se to sviđalo.

Nakon nekog vremena sam pristala da se vidimo, rekla sam mu da dođe kod mene. Odgovorio je da odmah kreće. Strašno sam se uspaničila. Jako sam želela da dođe kod mene i da mi uradi sve ono što je govorio, a u isto vreme je to bilo previše. Tokom tih sat vremena sam stotinu puta htela da ga pozovem i zamolim da ne dolazi. Gledala sam se u ogledalu. Potpuno ženstveno lice. Crveni ruž, malo maskare, plava perikica sa šiškama, viseće minđuše. Na meni pink majica, isti takav brusić i tangice. Imala sam još samodržeće, kratku teksas suknju i cipele sa štiklicama. Izgledala sam lepo i istovremeno kao kučkica. Bilo me je sramota šta sve pisala muškarcu koga ću uskoro uživo i videti. Rekla sam sebi, želiš celog života da te muškarčina učini pravom fuficom. Budi ono što jesi i pusti ga da te kresne. Tada je zazvonio. Srce mi je lupalo kao ludo. Znala sam da je sada kasno i da moram da mu otvorim vrata. Učinila sam to. Spustila sam glavu, otvorila vrata i on je ušao. Ne gledajući ga u oči, rekla sam mu izvoli. Stao je ispred mene, rukom mi dotakao kosu i obraz i rekao da sam u prirodi još lepša. I dalje nisam smela da ga pogledam. Ušli smo u sobu. On je seo na jednu fotelju, ja dalje od njega na drugu. Shvatio je da se plašim i pokušao da razgovara sa mnom. Jedva sam govorila, srce mi je lupalo. Bila sam doterana kao devojka pred muškarcem. Tom istom muškarcu sam pisala da želim da mu pušim, da me tuca, da me učini svojom kučkom, a sada je on tu ispred mene i ja u takvom izdanju pred njim. Htela sam da me nema zbog straha i stida. S druge strane, toliko sam to sve želela. Rekao mi je da se ne stidim, da se opustim. Ponavljao mi je da sam prelepa i da on obožava takve devojčice.

Predložio je da me izmasira kako bih se opustila. Pristala sam. Legla sam na stomak, na krevet, u odeci. Osetila sam kako krevet utanja pod njegovom težinom. Stavio je ruke na moja leđa i počeo da masira. Ponavljao je da sam prelepa, sve dok u jednom momentu nije rekao da on voli da jebe lepe kučke poput mene. Pretrnula sam. Zavukao mi je ruku ispod bluze i masirao me. Spuštao se niz moja leđa i onda sam osetila njegove ruke na guzi. Iz čista mira sam počela da mešam guzom. Zgrabio me je. U tom momentu sam se malo okrenula i videla da je on u stvari samo u boksericama. Od silne strepnje nisam videla kada se skinuo. Zavukao mi je ruku pod suknju i moje tange su spuštene sa kukova na butine, listove i potom ih nije bilo. Otkopčao mi je suknjicu i onda i nju svukao. Ostala sam samo u samodržećim i majici. Dupence mi je bilo bez ičega na sebi, a on je u međuvremenu skinuo svoje bokserice. Okretala sam glavu i videla njegovu ogromnu kurčinu. Bio je suviše veliki i još gore, bio mu je debeo. Pomislila sam da izgleda kao parče nekog drveta i da to neće moći. Namestio me je na sve četiri. Nisam shvatila šta se dešava dok se nisam okrenula i videla da mi liže guzu. Video je da gledam i samo se osmehnuo. U jednom trenutku je stao, gurnuo mi je glavu ka jastuku, a guza mi je ostala u vazduhu. Shvatila sam šta će se desiti. Stavio je svoj kurac na ulaz moje guze. Osetila sam strahovit bol i molila ga da stane. Bio je divan i stao je. Rekla sam mu da to ne mogu, jer me boli. Odgovorio je da sam ja suviše dobra pička i da će me svakako danas jebati i da nema šanse da se to ne desi.

Shvatila sam da ga prvi put gledam u oči. Prišao je do mog lica i rekao mala jebaću te, to da ti bude jasno, potom me je poljubio i usta su mi bila puna njegovog jezika. Rekla sam jasno. Odgovrio je puši ga lepotice. Stao je na krevet, ja sam klečala ispred njega. Pred mojim licem je bio ogromni kurac. Dotakla sam ga rukom, čvrst je i vruć. Približila sam glavu, osetila ga na licu, prodrkala sam mu ga par puta i onda otvorila usta. Kurac mi je bio u ustima. Gledala sam kako mi ga zabija u usta, videla njegov stomak ispred sebe i ponekad ga pogledala u lice. Kurvo malena, ti si rođena za ovo, rekao je. To je bilo tačno, shvatila sam da sam rođena da budem devojka koja ugađa muškarcima. Počela sam lepo da mu pušim. Čula sam njegove uzdahe, videla tragove mog karmina na njegovom kurcu. U ustima mi je bilo nešto tvrdo i veliko. Pokušavala sam da se snađem sa svim tim, ali sam očigledno dobro pušila sudeći po njegovoj reakciji.

Jebanje, mala, rekao je glasno. Gurnuo me je na krevet i legao na mene, između mojih nogu. Rekla sam, nemoj molim te. Pokušala sam da se izvučem, ali sve što sam uspela je da mu okrenem leđa i on je opet bio na meni. Osećala sam njegovu težinu. Ljubio me je po leđima, grebala me je njegova brada. Naguzio me je ponovo. Osetila sam opet njegov kurac na guzi. Širio mi je rupicu, bolelo je. Molila sam da stane. Rekao je, polako mala, tek je glavić ušao. Kroz glavu mi je prošlo da je onaj veliki glavić u meni. Bolelo me je, ali mi se neopisivo sviđalo što sam doterana i nagužena pred muškarcem, što mu je kurčina tako tvrda i što ulazi u mene. Osetila sam kako je još ušao. Taj veliki kurac je bio do pola u mojoj guzi. Raširio me je. Debela kručina probija i širi moju rupicu. Istrpela sam da mi ga stavi skroz. Mislila sam da nema kraja. Konačno sam osetila negova jaja na mojoj guzi. To ja značilo da me je sasvim nabio na svoj kurac. Znači tako izgleda kada muškarac jebe. Kombinacija napaljenosti, bola, poniženja, želje, sramote, straha, pohote. Malo je izašao iz mene i ponovo ušao do kraja, ponovio je to. Svaki put sve jače i brže. Jebao me je. Radio je to neko vreme. Bilo mi je ludilo u glavi.Nerazgovetno sam ga čula šta govori, više njegov glas nego reči. Svaki put kada mi be nabio celo telo bi mi pomerio. Udarao me je rukom po guzi. Jako je to radio, ali me nije bolelo, već me je palilo. U jednom trenutku me je rukama uhvatio za kukove i počeo jače da me navlači. Vikao je kučkice lepa, malena pičkice. To sam i bila, kučkica muškarcu. Shvatila sam da me muškarac jebe kao drolju, da jesam drolja. Njegova velika kurčina je bila u mojoj guzi. Ja sam doterana kao lutkica, nagužena, potpuno pod njegovom kontrolom, vrištim kao kučkica. Onda se to desilo. Čula sam sebe kako jače vrištim. Nisam shvatila šta se dešava. Svršavala sam sa njegovim kurcem u guzi. Bila sam polusvesna svega. To je trajalo i sve je bilo kao kroz maglu, kao da to nisam ja. Ali, bila sam ja jebana od muškarca i svršavala sam dok me tuca. On je video šta se desilo. Bolje da nije. Počeo je tako jako da mi ga zabija. Mislila sam da ću se raspasti. Odjednom sam osetila prazninu u guzi. Izvadio ga je i okrenuo me na leđa. Opkoračio me je ispred lica i zadrkao ga. Kuuuuurvooooooo, urlao je. Vrela sperma je počela da me poliva po licu. Nisam smela sasvim da otvorim oči, ali sam nazirala ti kurčinu isped lica i osećala vrele mlazove. Nakon nekog vremena se utišao i legao na mene. Bio je težak. Ležao je na meni tako raskrečenoj, izjebanoj, ulepljenoj od sperme. Više nije bilo dileme šta sam i ko sam. Droljica postavljena na pravo mesto.

Pogledao me je dok je ležao na meni. Malo mi je rukom skinuo spermu sa lica i rekao da sam tako ulepljena još lepša. Treptala sam i nisam znala šta da kažem. Skrljao mi je jezik u usta. Ljubio me je. Prijalo mi je i zbog toga što me je bilo sramota i nisam znala kako da se ponašam. Dok me je ljubio nisam razmišljala o tome. Podigla sam noge. Osetila njegovo telo između mojih butina, kurac mu je ležao na mom stomaku. Rekao mi je, mala, lepo se jebeš. Danas ćemo da nastavimo. Biće ti još bolje i nemoj da se zajebavaš da te neko drugi jebe. Nasmejao se, a po prvi put i ja. Ujedno sam gricnula usnu, srećna što sam njegova i što ću biti ko zna još čija. Postala sam kučkica.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Poslušna devojčica

Ova prica pocinje kada sam imala 17 godina. U tom periodu davala sve od sebe da budem lepa i uvek napucana klinka. Zelela sam drustvo bogatih momcica, fine izlaske i provod o tudjem trosku. U

Decko sa chat-a

Jos pre godinu I po dana izasla sam iz duge veze,i samo sa tim deckom sam imala sex….Posle njega nisam zelela ni jednog…Mazila sam svoju pickicu svakoga dana ali nisam zelela ni sa jednim drugim

Komšinica

Na poziv taze razvedene komsike (inace drugariceine majke )da joj pomognem oko zamene guma na autu odlazim kod nje kuci. Na samom ulasku sam primetio da me nekako drugacije gleda kao nikada do tada. Dok