Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Sexy trudnica

Bila sam već pet meseci u drugom stanju,sva obla, podgojena, nabubrelih grudi i povelikog stomaka. Prva tri meseca sam jedva pregurala, stalno sam povraćala, preosetljiva na sve mirise, nervozna, nikakva. Valjda i zbog toga su mi smetali Željkovi pokušaji da me dodiruje, da vodimo ljubav. E, onda su mučnina i nervoza prošli, svaki čas mi se javljala želja da me Željko uzme ali on je digao ruke od mene, posebno kada je stomak došao do izražaja. Verovatno sam mu se i gadila, mada je on nalazio sijaset izgovora a najtupaviji mu je bio onaj da ćemo, ako se budemo tucali, povrediti bebu. Džabe sam ga ubeđivala u suprotno nudila dokaze u vidu stručne medicinske literatute ( koja čak kaže da žene u stanju u kom sam ja bila zaista imaju veliku potrebu za seksom, da su baš tada najosetljivije, da im sve mnogo više prija, a što prija majkama prija i njihovim bebama!), pokušavajući da ga odobrovoljim i svojeručno i svojeusno. Željko je digao ruke od mene, tako da sam, htela to ili ne, sve češće sama sebe mazila i tako se olakšavala. Bože, kako mi je klitoris bio osetljiv a pica vlažna i večito nabubrela!
Trudnoća mi je bila uredna, beba živahna sve je funkcionisalo kako se poželeti može osim što mi je mnogo falio seks! I taman sam počela da ubeđujem sebe kako se moram pritrpeti još bar pet meseci ( strašno, strašno!) kada me je iznenadio komentar Željkovog mlađeg brata Ivice:
– Bogami snajka, sad si prava ženska!
– Sigurno, pa ti to najbolje znaš! – nisam mu ostala dužna aludirajući na njegove godine
Ivica je bio maturant tehničke škole, klipeta koji je po ceo dan jurio za fudbalskom loptom i maštao da će iz nižerazrednog Omladinca još ovoga leta preći u Radnički i zaigrati u ligi sa profesionalcima, potpisati dobar ugovor i nadavati se golova. Živeo je skupa sa nama i svojim i Željkovim roditeljima u velikoj porodičnoj kući blizu stadiona.
– Ne majke mi, izgledaš kao avion! Ono ranije, oprosti, ali više si mi ličila na veš motku nego na bivšu manekenku. Tek sad si u pravom izdanju! Blago Žeci (tako su svi u kući tepali mom mužu)!!- bio je uporan i bezobrazno me je odmerava kad god smo bili u prilici da budemo jedno pored drugog.
Začudo, to se sve češće dešavalo: Željko je po ceo dan ostajao sa ocem u njihovoj porodičnoj automehaničarskoj radionici, svekrva je radila u Opštini od 9 do 17 a Ivica je još oko jedanaest stizao iz škole, majao se po kući do jedan popodne, jurio na trening i već od tri do sedam popodne tumarao iz sobe u kupatilo, iz kupatila u kuhinju i odlazio na popodnevni trening ili utakmicu malog fudbala. Posebno je postao primetan kad se batalio bojler u njihovom kupatilu u prizemlju pa je svaki čas uletao u naše na spratu kuće, tuširao se, pevao, prskao nekim dezodoransima teškog, slatkastog mirisa i tutnjao u prizemlje. Tako sam ga, jednoga dana i zatekla pod tušem kako žestoko drka. Dok je sa njega mlaka voda u jakim mlazevima spirala tonu pene, malo povijen u leđima, okrenut meni levim bokom upravo je svršavao i dahtao, frktao i duvao vodu koja mu se uporno sa kose i lica slivala u usta. Gledala sam ga samo nekoliko trenutaka i brzo, zbunjena i ljuta izletela iz kupatila i odjurila u našu sobu. Posle dva tri minuta u sobu je ušao i Ivica ogrnut samo velikim peškirom oko struka, nasmejan.
– Snajka, što si videla nisi videla. Izvini, nemam običaj da se zaključavam dok se tuširam!
– Baš si odvratan, konjino!- bila sam stvarno ljuta na njega
– Pusti priču, ženska glavo. Šta sam to ružno uradio, malo sam se zaneo, bilo mi došlo i šta? Živa duša! Lako je tebi, imaš kad hoćeš.
Gledam ga dok ležim na levom boku, stomak mi pao po krevetu, široka trudnička haljina se uspentrala na pola butina. On nasmejan, svež, namirisan, još uvek sa kapima vode po telu i nogama, stoji ispred mene i izvinjava se. Na peškiru kojim se opasao jasno se ocrtava poludignuta kita od koje ne mogu da odvojim pogled. Vidi to i on i polako mi prilazi, pušta peškir da padne na pod, na kolenima prelazi deo kreveta i potura mi pod nos svoj opušteni kurac sa povelikom glavom sa koje se svukla kožica i naborala ispod nje. Odmah ga trpam u usta, rukom mu hvatam muda, stiskam, gutam ga celog pa istežem kao žvaku vukući usne po njemu, od korena do glave. Još dva-tri minuta i kurac mu je prav kao strela, topao, mokar od moje pljuvačke. Ivica se spušta niže, podiže mi levu nogu, pomera lastiš na mojim gaćicama i uteruje mi ga u mokru otečenu pičku.
– Ooooh! -Stenjem i drhtim dok ga on nabija uhvativši moju levu butinu svojim nogama kao makazama ) leva ispod moje desne, njegova desna preko moje desne, njegov kurac u mojoj mačkici, ceo, krupan, razigran. Odlično me nabija držeći me levom rukom za dupe, odmaknut od mog stomaka zakucava li zakucava. Željna kurca, stisnutih zuba samo usrkujem vazduh, osećam mu žilu celom dubinom upaljene pice i točim kao da piškim.
– Ah, snajka kako si tesna i meka, kako mi prija ova tvoja upišulja!!- reži Ivica gledajući me pravo u oči i jebe kao mladi junac
– Ćuti, konjino – šištim- čuće nas neko!
– Da prekinemo? – pita me i ceri se bezobrazno ubrzavajući pokrete.
– Mmmm, nemoj, još malo….požuri…
Ivica me kara, valjda željna svršavam u dugim talasima, navlačim se još više na njega, guram ga stomakom i hvatam za guzove koji se grče da ga još više približim sebi. Ivica uporan, ritmičan, vadi ga skoro do kraja i opet nabija do korena, pljeska me svojim stomakom u moj, od pupka pa dole i jebe li jebe!!
– Hajde svrši – stenjem osećajući novi talas strasti, stežem mu desnu nogu mojim butinama, stežem mu kurac oteklom picom, nabijam se maksimalno, drhtim, čekam prvi mlaz njegove lepljive sperme i…. ništa.
– Hoću još, hoću još da te karam, da te ovako nabijam, nabijam… Ah, kako mi prijaš, kako mi ga lomiš, mmmm osećam te celu na kurcu- priča Ivica kao u bunilu i jebe li jebe!!
– Hajde maleni, završi… usreći me…daj mi ga sad, tako… pucaj, pucaj….
Ivica se podigao na bok i levi lakat i zakucava kao sumanut, stenje, nabija se kao da bi da uđe ceo u mene, grči se, ukopava i pljuska najzad kao iz odvrnutog šmrka. Puni me vrelom supermom u mlazevima ječeći kao ranjenik i tresući se kao u groznici. Ostajemo tako spojni još minut dva, osećamo podrhtavanje onog drugog, miluje mi stomak ispod haljine ( sad shvatam da sam potpuno obučena, da me žuljaju gaće) gleda me opet bezobrazno i pravo u oči i mazno šapuće:
– Ih kakva si ti kurolomka! Blago Žeci!! Ni jedna mi nije ovako pasovala. Pička ti je zlata vredna!!
Zadovoljena hvatam normalan ritam disanja, smišljam odgovor ali on nastavlja:
– Vidim da i tebi nije bilo loše? Reci mi, da li sam bio dobar?
– Jesi.
– Hoćemo li ovo ponoviti?
– Mmmm.
– Odmah?
– Ne, budalo. Hajde vadi ga i briši u kupatilo! – pomeram se unazad, teško ustajem, spuštam haljinu i osćam kako mi njegova sperma curi u gaće i niz butane, koje brišem krajevima haljine. – Znaš Ivice da ovo nije normalno. Desilo se, Žeca me ignoriše, uželela sam se ti si naišao i iskoristio trenutak…
– Ej snajka, nemoj to da mi radiš. Pusti moral. Htela si kurac, hteo sam da te pljasnem, jebali smo se, mislim stvarno je bilo dobro i kad nešto valja zašto to odbacivati. – pametovao je Ivica, ogrtao se onim vlažnim peškirom, prišao mi iza leđa, trljao se o moje dupe, hvatao me oko stomaka – Pred nama je još mnogo toga što moramo probati. Željko neće – zato ja hoću. Hoćeš i ti, zar ne?
Njegov dah mi pali uho, od njega me ponovo podilaze žmarci, stresam se, oseća on to i nastavlja:
– Nemoj mi se femkati. Uzmi sve što ti se nudi i uživaj. Zar nisam u pravu?
– Jesi. – šapućem a pička mi se ponovo budi, ponovo bih volela da mu osetim kurac, savijam ruku iza leđa, hvatam ga za opuštenu karu i stiskam je.
– Eto vidiš. Opet bi ga htela, zar ne? Reci.
– Da, opet ga želim. Uh, bože kako mi pička drhti! Volela bih da mi ga staviš.
– Strpi se malo. Do večeras!
– Ohhh, želim ga sad!! Hoću da mi ga nabiješ opet, Ivo!- mešam dupetom i čvrsto ga držim za olabavljen kurac koji ne reaguje
– Do večeras, pa ćeš ga imati kako ti budeš htela!
– Kako večeras, svi će biti tu. Nećemo moći, hajde sad!!
– Nemogu. Večeras dođi do svlačionica na igralištu, posle sedam. Izmisli nešto, ideš u šetnju, kao da će to Željka baš interesovati. Čekaću te tamo, i spremam ti iznenađenje!!
Nisam mogla da dočekam kraj Ivicinog treninga. Minuti su bili kao večnost. Još sat ranije sam bila spremna, istuširana, namirisana u tankoj širokoj trudničkoj haljini bez rukava koja mi je padala do članaka i u sandalicama sa malom potpeticom, podignute kose, ukrućenih bradavica, oteklog klitorisa i bez gaćica. Tako sam želela kurac da to samo slep nije video. Jasno nije to video ni moj Željko.
– Ideš negde?
– Malo ću prošetati. Možda svratim i do mojih. Hoćeš li i ti samnom, ljubavi?
– Nemoj molim te. Mrtav sam umoran! Idi ti sama. OK?
– Dobro, samo ti tako! – ljutim se, a milo mi što sve teče po planu – Ako se zadržim nemoj da brineš.
Kod svlačionica na igralištu sam bila mnogo pre vremena. Sela sam u parkić pored, sačekala da se raziđu fudbaleri i članovi uprave i blenula u ulaz očekujući da se na kraju pojavi Ivica, međutim njega ni od korova. Nervozna, napaljena krećem do svlačionicama, stojim ispred, pa kako se on ne pojavljuje ulazim. Polumračan hodnik, sa desne strane prozori koji gledaju na ulicu i parkić odakle sam upravo stigla, sa leve nekoliko vrata, neka od njih poluotvorena. Sve je puno vlage, vodene pare i ustajalog mirisa znoja.
– Tu sam. – čujem Ivicu i prilazim jednim vratima. Povelika soba, betonski pod u plavoj boji, oko zidova drvene klupe i čiviluci iznad njih, na sredini ogroman sto, bolje reći debela ploča na četiri masivne nogare a sa desne strane četiri tuša u nekom udubljenju odvojeni desetak santimetara visokim nadzidom od poda svlačionice. To im je valjda zajednička tuš kabina. Ispod tuševa iz kojih još teče voda meni okrenut leđima tušira se neki čovek.
Ivica go podignute kite, nasmejan prilazi, ovlaš me ljubi u obraz, dolazi do vrata kroz koja sam ušla, zatvara ih i zaključava. Zabezeknuta pokazujem mu glavom na čoveka pod tušem. Prilazi mi iza leđa, grli me oko ramena i šapuće:
– To je iznenađenje koje sam ti obećao! Vaske, golman i najveći kurac u gradu!
– Ti nisi normalan dečko. Odmah odključaj idem kući!
– Polako, snajka, opusti se. Vaske je momčina, moj dobar drugar. Rekao sam da ćeš doći.
– Ivice hoću kući! – pokušavam da se oslobodim njegovog zagrljaja, osećam njegov dignuti kurac kako me udara po dupetu, njegove ruke na mojim grudima i jezik na vratu.
– Zar nisi rekla da želiš kurac? Evo, imaćeš dva! – šapuće Ivica, gricka mi resicu uha, steže sise, gura onu svoju igračku od pozadi, među butine zajedno sa mojom tankom haljinom.
Još malo se otimam, bunim, pa sve vrelija i ustreptala prepuštam njegovom milovanju. Ruke mu sa mojih sisa silaze na stomak, nežno ga gladi, dolazi šakama do kukova, povlači haljinu naviše, osećam kožu njegovih butina na svojima, osećam mu kurac ispod mog dupeta kako me lupka, blago širim noge, on počučkuje, osećam ga na pički, naginjem se napred, oslanjam na onaj ogromni sto i on mi ga uteruje. Oh kako me razgrće i klizi, ne mnogo duboko, tek ovlaš, gura jače ali položaj je takav da može u mene tek samo vrhom i još malo više!!
Vaske se okreće prema nama. Nemogu da zaustavim uzvik zaprepašćenja: pred sobom vidim krupnog glavatog momka, primetno starijeg od Ivice, sigurno je stariji i od mog Željka sa kitom kakvu nisam ni sanjala da postoji. Kurac piton! Ogroman, glavat, natečen, kao u konja!!
– Šta sam ti rekao? Kurčina ko avion! – čujem Ivicu koji se muči iza mene da mi ga još malo utera, pokušavam da se što više istrćim, širim noge, stomak mi pada do kolena, primam ga do pola i nesvesno mešam ne skidajući pogled sa kurčine ispred mene.
Vaske izlaci ispod tuša, trlja po svom vlikom kurcu šampon, on peni, prilazi do velikog stola, ispod njega uzima hoklicu koju do tada nisam videla seda na nju drkajući.
– Hoćeš li da mu sedneš na kurac? – čujem Ivicu i klimam glavom, i dupetom namičući se na njegov.
– Hoću, – šapućem – Hoću!
Ivica izlazi iz mene, okreće me leđima ka Vasketu, zadiže mi haljinu do pola leđa, ja se trćim i primičem njegovom buzdovanu, širim noge, idem unazad, opkoračujem ga, malo, vrlo malo povijam kolena i na razjapljenoj pički već oseđam glavonju. Polako se još spuštam i umačem Vasketov kurac. Glavonja me otvara, širi, ulazi glava, još malo se spuštam klizim niz ogromnu kurčinu koja me raščepljenu nabija lagano milimetar po milimetar. Stiskam ga, ali samo malo jer je veliki, razgrće mi oteklu pizdu, širi njene mišiće koji nemogu da ga stisnu ali ga osećaju do bola. Sedam, kurac iako čvrst kao balvan se uvija, savija od nas ka Ivici. Od mog stomaka Vaske nemože da ha uhvati, da ga rukom još više učvrsti kako bi mi ga nabio do kraja, U meni je tek prva polovima i mada mi je sasvim dovoljno pomeram se napred, nazad kako bi ušlo još. Klitoris nabubrio, češe o deo kurčine koji je van mene svaki put kad se pomerim unazad. Počinjem da uživam. Naginjem celo telo napred, oslanjam se o Vasketova kolena šakama ( i stomakom) jebem se dahćući. Pokreti postaju brži, žešći. Ustajem i sedam, primam ga sve više, mokra od svojih sokova i onog šampona kojim je Vaske namazao svoj palamar. Jebem se žestoko, pička šljapće, dupe mi mokro, sise poskakuju ispod haljine, udaraju o stomak i odskaču ka mojoj bradi. Stenjem, mešam, lupetam ( puna kurca sikćem o njemu, o karini, o drvenjeku, o jebcu nad jebcima, o sreći) i taman da počnem da glasno arlaučem primam Ivicin kurac u usta, do krajnika, krkljam, balim, on ga vadi, jedva hvatam vazduh, pljuvačka mi lije i opet mi ga nabija do kraja, udaram nosom o njegove dlake iznad kurca, gušim se, otvaram se potpuno i natičem na ceo Vasketov buzdovan.
Nabijena i spread i od pozadi, drhtim i svršavam. Momci me jebu lagano, ritmično i dugo. Opet svršavam, mumlam i gutam prvo Ivicinu spermu pravo u grlo, a onda i Vasketovu koju mi sipa direktno u stomak.
Izjebena kao nikada u životu, trudna mislim samo na to kako ovo ludači želim , kako ću imati još par meseci i dok mi se sve muti znam da ću čim se porodim zeznuti Željka da mi napravi još jednu bebu da mogu, trudna i napaljena ponovo da uživam i da se jebem, jebem i jebem.

Oceni
[Total: 3 Average: 5]
Ostvarenje mojih snova

Jos kao deckica u pubertetu privlacile su me zene srednjih godina.Voleo sam da vidim lepu sexy doteranu zreliju zenu,dok se za mladjim devojkama nisam cak ni okretao,jer one su bile skoro sve isto obucene,niste ih

Mala,živa si vatra

U braku sam vec 15 godina imamo skladan brak , moj muz je ok imam super sexs bar sam ja tako mislila . Volim da citam dosta svakavo stivo tako sam i krenula da citam

Sanjao sam te…

Sanjao sam te prošle noći. Došla si na posao u nekoj sivoj bluzi koja je otkrivala tvoja gola ramena preko kojih je padala tvoja plava kosa. Duboki dekolte preko koga je padala neka ogrlica stidljivo