Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Liz,liz…

Porodični smo prijatelji dugi niz godina. Ona i ja smo poznati po vulgarnim i sexy vicevima i šalama, toliko da već i deca to znaju. Porodično idemo na more, zimovanje i osim naših verbalnih vulgarnih zajebancija, nikada nam nije palo na pamet da odradimo neku četvorku (ona i njen muž, ja i moja žena).

Ovaj događaj se dogodio pre par godina i cela situacija se nije razvila u nešto više i dalje.

Dovezao sam dete kod njih da zajedno sa njihovom decom ide na rođendan. Dogovor je da ih njen muž vozi jer ima nešto da završi u tom delu grada, pa se uklapa sa vremenom.

Nas dvoje smo sedeli, pili kafu i viski i čavrljali. Inače, oboje smo u nekim četrdesetim godinama, ona rasna plavuša, odličnog izgleda, uvek vedra i nasmejana. U to vreme, primećujem kod nje da nema tu vedrinu koja iz nje zrači ali ne pitam ništa. Primetio sam da ona i muž baš ne funkcionišu dobro ali i ako se uvek vulgarno zezamo i sex nam je uvek tema, nikada nismo prešli granicu da o tome ozbiljno razgovaramo.

Sedim na trosedu, ona se vrti po kući, donosi, odnosi pikslu, piće, kafu, cigare… stalno je u pokretu.

Onako rasna, sa velikim sisama, velikim dupetom i jebeno dobrim strukom, naročito za svoje godine samo njiše kroz kuću u nekoj svakodnevnoj suknji i bluzici. Ne obraćam pažnju na to jer se znamo godinama i naš odnos je kao da smo brati i sestra.

Sedim na trosedu, iz dosade vrtim kanale na TV-u i tako, vesti, sport, politika, film, muzika…

U jednom trenutku, neki film (nije pornić), scena sexa u kojoj je on zaronio među njene noge. Pogledam sekund, dve i nastavim dalje kad’ ona, dolazeći iz kuhinje:

– „Ček, ček, ček, šta je to?“
– „Sex sestro, zaronio među njene noge i liže li liže“

Vraćam kanal nazad, međutim scena je prošla.

Ona: „E, jebi ga, gde prođe, baš sam se uželela“

Valjda zbog svog tog našeg zezanja, meni bez razmišljanja izlete: „Hoćeš da ti poližem pičku!?“

Bez izgovorene reči i odgovora, samo je sela na drugu stranu troseda, podigla suknju i rekla: „Hajde“

Ne znam zašto i ne znam kako, bez trunke razmišljanja, klekao sam na kolena, dohvatio njena kolena i počeo da ljubim koleno, pružajući svoje ruke uz butine, ka njenim gaćicama.
Ljubio sam unutrašnje strane butina dok sam šake zavlačio pod njeno dupe i lagano se približavao pički. Bez skidanja gaćica, poljubio sam pičku preko gaćica i nežno zagrizao pičkicu. I preko gaćica se osećala toplina njene pičke.

Kako su mi ruke bile ispod njenog dupeta, uhvatio sam gaćice i počeo lagano da ih svlačim. Malo je pridigla dupe i gaćice su već bile na kolenima a ubrzo i na podu. Preda mnom je zasijala uredno podšišana, smeđa pička koja je lagano počela da pušta sokove. Provukao sam jezik sredinom njene pičke, lagano, na gore, sve do kliće. Ništa nije govorila, samo je lagano pridigla kukove dok sam ja usisavao kliću u svoja usta, igrajući se njime svojim jezikom.
Lagano sam lizao pičku gore, dole, spoljnom pa unutrašnjom stranom usnica, zadržavajući se na klići, uvek kada do njega dođem.
Sada je pička već bila sočna i ja sam bio opijen njenim sokovima.

Iskoristila je priliku i u jednom trenutku jednu nogu je prebacila preko mog ramena i uhvatila me čvrsto za glavu i pritisla. Lizao sam pičku sve jače i jače, sisajući i grickajući klitoris.
Njeno telo počelo je da podrhtava, i ponovo mi je pritisla glavu na svoju pičku ali ovog puta snažnije. To mi je bio znak da usisam već narasli klitoris u svoja usta i da jezikom palacam svuda oko njega.

Sada je već brzo disala i uzdisala a njen klitoris u mojim ustima i moje jezik na gornjem delu klitorisa su joj toliko prijali da je počela da vrti kukovima, uzdiše i stenje.

Nije mi puštala glavu, sve snažnije je pritiskala a ja sam sve brže lizao i jako sisao da se u trenutku ukočila, jauknula od zadovoljstva a pička je pustila takve sokove, da sam se slatko napio, da čak nisam mogao sve da popijem. Pustila mi je glavu, malo sam se odmakao ali i dalje na kolenima, sa glavom između njenih nogu. Gledao sam tu slatku i mokru pičku, uredno podšišanu i ćutao. Lice i vrat su mi bili mokri od njenih sokova a na trosedu je ostala fleka od njenog svršavanja.

– „Jebote, što dobro ližeš!!! Blago tvojoj ženi“
– „Ih, kakvi blago njoj, kad’ ne da da joj priđem“
– „Jeb’o ih život i ovaj moj, ne jebe me već duže vremena“
– „Uh, ja bih te slatko jebao ali znaš da bi to bio veliki zajeb. Ajde za njih dvoje, nego zamisli deca nam odrasla, druže se…“
– „Ma da, jebi ga… naći ću nekog jebača“
– „Pa dobro, nije da ne mogu nekada da priskočim u pomoć, kad’ zagoriš“
– Ha, ha, ha…

Ustali smo, otišao sam u kupatilo da se umijem a ona je čistila onu fleku na trosedu i sušila je fenom. Smejali smo se i zajebavali i dalje, kao i pre a ovo se nije rasplamsalo u nešto žešće

Oceni
[Total: 2 Average: 5]
Moj teča je odličan jebač

Svaka devojka ima neostvarenu skrivenu želju, moja je bila moj teča Petar. Moja tetka i on su u braku petnaest godina i nemaju dece zato nas često zovu u goste. Teča je naočit čovek, ima

Kum kumici nabi se u pici!

Probudila sam se pre svih, i ako smo sinoc ostali do kasno, okupljeni kod mog brata i snajke, povodom       obelezavanja cetrdeset dana od smrti moje i bratove majke.Odmah i ustade moja snajkica, i

Žena koja obožava jebanje

Jelena i Zoran  (naravno imena sam promenio), su bili bračni par ni po čemu drugačiji od drugih gostiju.Par godina mlađi od mene,iz unutrašnjosti Srbije,ona plavuša,lepih ali ne velikih grudi,oble guze,srednje visine.On malo viši od nje,prosečan