Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Sex u svlačionici

Zajedno sam sa svojom prijateljicom Majom sa fakulteta redovno išla na utakmice naših momaka iz odjeljenja. Obe smo volele fudbal ali mislim da smo ipak radije gledale igrače nego igru. Ali zabava je zabava. Ja sam imala dečka, već godinu dana i bila sam sretna u vezi. Ali primetila sam da je Maja stalno pokušavala da mi nabaci nekog drugog frajera, bilo to prilikom izlaska u diskoteku ili kao sada – na utakmici.
Njen omiljeni igrač bio je Jovan. Utakmice na sportskom fakultetu su bile česte, ali Maja je na svaku dolazila u kojoj je igrao i Jovan. Osim toga, on je i trenirao u jednom gradskom klubu.

Bilo mi je uvijek neprijatno posle utakmice čekati Maju, da se ona pozdravi s Jovanom. I slep bi primetio da je Jovan umišljeni “bog” koji je Maju smatrao samo devojkom za jednu noć. Dok je ona ludela za njim, pokušavala je sve, samo da bude makar trenutak uz njega. Ali kada bolje razmislim, Maja je bila zaljubljena u svakog igrača iz tima. Ona je jednostavno bila (iako meni bliska prijateljica, moram tako reći) kurva.
Tako sam jednog popodneva ponovo čekala Maju. Ona je verovatno otišla za njim da ga sačeka ispred svlačionice, pa sam i ja otišla tamo. Ali od nje nije bilo ni traga. Već sam se počela ljutiti, jer mi se činilo da je ona otišla zajedno sa momcima na predavanje i to bez mene. Ali onda sam začula čudne zvukove iz svlačionice. Bila je to Maja. Ljubila se s Jovanom. Sve sam bez problema videla kroz ključaonicu u vratima.
Nisam bila puno iznenađena i već sam htela krenuti sama, ali onda sam videla nekog drugog muškarca koji je Maji iza leđa počeo da stavlja kitu u pičku. Ona je uhvatila dvojicu da jebe. Spustila sam svoje stvari i kleknula na kolena. Pažljivo sam posmatrala kako se Maja već spustila da ga popuši Jovanu, dok je ovaj Jovanov drug jebao otpozadi.

Koliko sam se šokirala, toliko me je i uzbudilo sve ovo. Maja je tako lepo pušila, pažljivo i precizno. Kao da liže lizalicu. A Jovanov drug je brzo i žestoko zabijao svoju karu u njenu picu. Maja je stenjala dok joj je Jovanov kurac bio u ustima. Jovan je uhvatio za glavu i počeo joj zabijati kurac u usta. On je imao lepo telo, čvrste ruke, blago mišićave, ravan stomak i mišićave noge. Nemilosrdno je iskorišćavao Majinu zaljubljenost, samo da je pojebe. Ali je nisam žalila, kako da je žalim u tom trenutku kada sam upravo sebi trljala već vlažnu mačkicu. Želela sam da budem tu sa momcima i da poližem njenu picu. Da pokažem momcima kako se jebe.
Tada sam po prvu put shvatila da mi se dopadaju i žene. A Majina guza je tako lepo primala kurac od ovog fudbalera. Volela bi da je sada ja jebem, da joj zabijam prste u vrelu pičku i da se trljamo jedna o drugu. Jovanov drug je Maju sve brže i brže tucao. Pažljivo sam posmatrala njenu guzu, i kako lagano ulazi kita u njenu picu.
A Jovanov drug je odjednom počeo da stenje.

Dečki su svršavali Maji na lice. Ona je jače stenjala i držala širom otvorena usta. Tada sam podigla svoje stvari s poda, navukla hlače, i diskretno se povukla u hodnik.

Kasnije sam je pitala ispred sale za sport gdje se tako dugo zadržala, a ona mi je ispričala nešto o romantčnom poljupcu s Jovanom. Nasmejala sam joj se, u znak da mi nastavi dalje pričati o tom “poljupcu”…

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Moja avantura sa nepoznatim

Zovem se Tanja, imam 47 godina, rodjena sam i odrasla u Pancevu, udala sam se rano sa 23 godine i iste godine postala mama, muz mi je bio taj koji mi je uzeo nevinost i

Naplata kirije u naturi

Prošli petak mi je bio gazda za kiriju. Zamisli posle tri mesca on dolazi i traži mi kiriju. Jer on normalan, dvadeset peti ja nemam para za cigare a on oće tri kirije, do kurca

Kancelarijski sex

Moja kancelarija je moje malo carstvo, tu sam sama i sve je podređeno meni i mom poslu. Veliki kancelarijski sto, računar, štampač, skener… ormani puni fascikli i registratora. Moj partner je često navraćao kod mene