Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Sex sa maćehom

Muz je saopstio da ide na sluzbeni put rano ujutro sledeci dan i da nece biti tu nedelju dana,a ja sam se odmah dosetila da bih mogla poslati cerkicu kod mojih u drugi grad.
Sledece jutro,muz je izasao iz kuce jos po mraku i ja sam nastavila da spavam,ali par sati kasnije,Toma me je probudio dok je ulazio u moju sobu.Legao je iza mene i krenuo da me mazi po glavi i po ledjima.

Spavala sam u majici,bez grudnjaka ispod i u gacicama.Zavukao je ruku ispod majice i poceo da mi nezno dira sise.Ja sam polako svukla gace i osetila njegov nadignut kurac na svom dupetu.
Sada je ruku sa sisa prebacio na picku u nju je trljao,ovlazila sam.Okrenula sam se i snazno i dugo smo se ljubili i grlili.
Polako sam pocela da mu drkam,zatim sam mu pusila dugo i polako,pa sam lizala jaja,pa se vratim na kurac,dok me nije prekinuo i onkrenuo meni da lize picku i cmar,sto me je jako lozilo,dok me je lizao,dirao mi je sise.
Pridigao se i krenuo da me jebe u misionarskoj pozi,palilo me je sto me jebe i lize mi sise.
Nakon desetak minuta,ja sam legla na stomak i stavila jastuk ispod sebe,kako bi mu moja guza bila otvorena.Krenuo je da je lize i zatim je ubacio kurac u nju.Osecaj bola i prijatnosti istovremeno je naverovatan kod analnog seksa.
Svrsio mi je u guzu iz koje je sada curela sperma,ja sam se okrenula i pocela polako da mu lizem,da mozemo da nastavimo.Nije mu dugo trebalo i on je ponovo bio spreman za seks.
Sada sam se namestila za Doggy pozu,koja mu je jedna od omiljenih.Razvaljivao mi je picu dvadesetsak minuta i onda smo presli u kaubojku.
Posto sam u kaubojki ja glavna,malo sam usporila tempo,dok mi je on mesio sise.Ubrzavala sam tempo,pa onda usporavala i saginjala se da ga poljubim,nakon dobrih pola sata,osetila sam toplinu unutar sebe i znala sam da je svrsio.
Izvadio je kurac i postavio mene da lezim rasirenih nogu,krenuo je da mi lize picku i da je trlja,pa je prelazio na cmar.Zatim je krenuo da mi lize stopala,jer je znao da to volim.Vratio se na picku,koju je lizao,dok mi je u guzu gurao prste.
Svrsila sam i vrisnula i oko nas je sve bilo mokro,medjutim mi se nismo obazirali i samo smo legli i pokrili se.
Taj ceo dan smo lezali,mazili se i ljubili se.Nasa gola tela su se dodirivala i povremeno sam mu drkala i on je meni lizao picku i mesio mi sise.
Kresnuli smo se jos koji put tog dana ali ne zestoko,kao prvi put tog dana.Ovako smo proveli celu nedelju,s’ obzirom na to da smo bili sami.
Za ovaj seks mogu otvoreno da kazem da mi je bio najbolji u zivotu i da je muzev sin iz prvog braka najbolji ljubavnik.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Ljubavnica Ivana

Kad sam saznala da me moj suprug prevario, i to nakon petnaest godina braka, doživela sam pravi šok, jednostavno sam smatrala da je gotovo s našim brakom. Ali, na sreću, izvukla sam se iz te

Poslednja kap

Imam višegodišnju vezu sa predivnom devojkom Majom. Odlično se slažemo, i „nezvanično” smo se verili. Ja radim u jednoj privatnoj kompaniji, a Maja još studira. Upoznala je moje, a i ja njene roditelje, kao i

Jelena

Ja sam ovan u horoskopu. Nije da verujem bas u horoskop ali kazu da su ovnovi najvatreniji, najperverzniji i najmastovitiji ljudi u sexu jer retko ko moze da im parira u tome! Sto s kroz