Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Seksualna energija

Jedno od veoma zanimljivih iskustava bilo je kada sam pojebao svoju najbolju drugaricu nakon deset godina druženja. Marina je bila visoka svega 160cm, imala je slatko lice i dugačku braon kosu do dupeta, a dupe joj je bilo veoma izbačeno, trćasto. Cela je bila nekako malecka. Grudi srednje veličine. I zaista sam je gledao kao sestru i ona mene kao brata. Delili smo tajne, iskustva, probleme, znali da provedemo zajedno po celu noć. Imala je svega par momaka u životu dok sam ja jebao non stop i pričao joj kakva je ova kakva je ona, šta koja voli. Moj fetiš su uvek bila ženska stopala i guza. Znala je sve ali nikada nam nije padalo napamet da bilo šta uradimo niti se takva tema ikada povlačila iako smo buvalno o svemu otvoreno pričali. Sem jednom. Marina godinu i po dana bukvalno nije ni poljubila ni jednog dečka, nije imala nikog, bila je veoma probirljiva. Stalno sam joj negodovao zbog toga ali ona je bila dostojna svog stava. Jednog dana sam bio kod nje u stanu na jutarnjoj kafi i ona je rekla da mora nešto da mi prizna.


– Šta sad da mi priznaješ? – oborila je glavu usled pitanja – ijaoooo, našla si nekog? Ko je taj, haha.
– Ma, nije to.

Ispijali smo kafu i dan je tek počinjao.


– Pa šta je reci mi, ionako sve pričamo – obraćao sam joj se kao sestri.

Počela je da crveni u licu a ja sam navaljivao, poznavao sam je dovoljno da znam da je nešto zaista zabrjala ovaj put. Pomislio sam da joj se nije omakao kres sa nekim nakon toliko apstiniranja.


– Ladno sam sanjala san, ja ne znam šta mi je bilo to da sanjam ali sanjala sam da smo se…
– Ja i ti? – Pitao sam hladnokrvno jer da sam se zapanjio verovatno bi bila još stidljivija.
– Da bre… – Odgovorila je.
– Iiiii, kakav sam bio? Hahaha. – okretao sam na šalu jer situacija je bila neprijatna.

Ogromna većina muškaraca se loži na svoje drugarice, da se razumemo. Ja nisam bio taj, imao sam žene na rende kad god sam želeo, ona je lepo izgledala ali ponavljam, kao sestru sam je gledao a znam da je i ona mene kao brata.


– Pa u snu, bilo je lepo, jer znaš, u snu je to kao bilo kul… kad sam se probudila mislila sam da to mora da se „poništi“ i odmah sam – opet je spustila glavu ali se ovaj put i nasmejala samoj sebi – Odmah sam izdrkala, da poništim.
– Izdrkala si na taj san da bi nešto poništila? Haha, ti si bre ludača!
– Znam znam, ajde menjaj temu, zaboravi.

Golicala me je samo jedna stvar, znao sam da je imala običaj svremena na vreme da izdrka ribu, pričali smo i o tome, ali me je zagolicalo da li je ludaja mala drkala zamišljajući san, dakle na mene, ili nešto drugo pa sam pitao još samo to.


– Pa na taj san sam… drkala… bio je odvratan osećaj al sam bila pod tim utiskom kad sam se probudila i završila sa tim tako što sam to uradila.
– E, jes luda…

Promenili smo temu i nastavili da ispijamo kafu. Tada mi je bilo malo čudno sve to, verovatno i njoj, samo je bila iskrena. Ali potisnuo sam to u svojim mislima i narednih dva meseca sve je teklo normalno.


Jedne noći smo igrali karte kod nje i ona me je pobeđivala non stop. Usput smo čavrljali o svemu i svačemu i ja sam opet počeo da je gnjavim da već jednom nađe nekog muškarca, da je zarđala, da nije zdravo za hormone, preterala ga.


– Pa, poljubi se barem sa nekim, čisto da „poništiš“ kao što si onda poništila san, haha. Nađi nekog aman bar za poljubac.
– Ma de, uopšte i ne izlazim, muvaju me ona trojica non stop na fb ali ne sviđaju mi se nikako.

Više mi je dokurčilo to njeno stanje, a u kurac, rešio sam da joj dam uslov.


– Vidi ovako Marina, igramo partiju tablića. Ako te pobedim poljubićeš se odma sa mnom. Odma da ti kažem da to nije normalno – taman je zinula da kaže nešto ali nisam joj dao dok ne završim – čekaj, čekaj, ako te pobedim, a skoro je nemoguće da te pobedim, poljubimo se, usnama, skini prokletstvo taman, haha, i to je to. Zaboravljamo da se to desilo, meni poljubac ništa ne znači, ne brini, znaš da imam žene na sve strane. A ti preguraj taj trip, ovo je bukvalno drugarski.

Zaista sam smatrao tako kako sa i rekao.


– Jaooo, ne znam, lud si bre… – nakon kraćeg razmišljanja – doooobro, ajde, mešaj karte.
– Poljubac i ćao, kad ti prenesem moju seksualnu energiju ima da te juri pola grada, haha.
– Ma, ne možeš ti mene da pobediš – rekla je kroz smeh i zaista me je pobedila nekih 4,5 partija za redom pre toga.

Kada smo igrali partiju u poljubac to je bilo neverovatno kakve su karte meni dolazile, kreten bi mogao da je pobedi, skoro da sam sve štihove ja odneo sa talona, smejali smo se celu partiju oboje nismo mogli verovati očima da me ovoliko hoće karta ovaj put. Bukvalno sam je oduvao tu partiju. Kada se završila ja sam počeo da trljam ruke i da se cerekam a ona je prekrila lice rukama.


– Ajdeee mala daj usne, hahahaaha
– Jaoooo, Božeeee – žalila se držeči ruke preko lica.
– Kako ćemo ovo da izvedemo? – Upitao sam
– Nemam pojma, jaooo… nemam pojma…

Ustao sam sa fotelje i seo pored nje na krevet. Pravili smo plan za poljubac kao da treba banku da opljačkamo.Bilo nam je neprijatno ali i mnogo smešno nismo mogli da stanemo sa smejanjem. Ja sam trzao glavom ka njoj kao da ću da je poljubim a ona se sva trzala unazad i to je izazivalo još veći smeh.


– Čekaj – govorila je – čekaj, okej, hoću, poljubićemo se, ajde da namažeš usne ovom kremom – pružila mi je pantenol kremu a ja sam iskolačio oči koliko je blesava.
– Pa šta sa tom kremom jel si blesava, šta znači to da namažem usne time?
– Paa ne znam, možda si slan.
– Hahahaha, jebeš mi mater ako si normalna – Namazao sam usne.
– Ajde poljubi me.

Krenuo sam ka njenim usnama i koliko su se dotakle ona je pet uzmakla, udahnula par puta, videlo se da joj nije sve jedno a meni je bilo sve smešnije.


– Ajde bre daj te usne neću da te pojedem, završimo sa ovom glupom opkladom i to je to.

Skupila je hrabrost konačno i ja sam spustio usne na njene, nismo mrdali, bili smo u toj poziciji par sekundi. Ja sam zatim sa obe svoje usne poljubio njenu donju, zatim gornju usnu, a zatim sam počeo da joj ljubim obe usne, tada je uzvratila poljubac, držala je zatvorene oči. Potrajalo je duže neg što smo planirali. Stvila je ruku na moj obraz i sada smo se bukvalno ljubili više nego što je to bilo predviđeno u opkladi. Uzdahnula je i nastavila a ja sam osetio kako je počeo da mi se diže. Poljubac je bio toliko strastven da smo se oboje zapanjili, nismo verovali šta se dešava. Konačno smo prestali i ja sam odmah ustao seo nazad u fotelju. Ovaj put nastala je neprijatna tišina koju sam ja rešio da prekinem.


– Šta oni bi jebem ti.
– Ne znam – odgovorila je znajući da sam čuo njene uzdahe i posebno deo kada mi je rukom milovala lice dok me je ljubila – ovo moramo da zaboravimo.
– Marina, meni je ladno počeo da se diže dok smo se ljubili
– I meni je bilo svašta, zaboravićemo.
– Naravno.

Od tog trenutka više ništa nije bilo isto, znao sam da smo okrnjili drugarstvo, sve sam više počinjao da joj gledam u zadnjicu dok se motala po kuhinji narednih dana, hvatao sam sebe kako je počela da me loži više nego sve one žene koje sam imao, nisam znao šta da radim sa time, prvi put da nismo pričali otvoreno. Znao sam da se i ona otkačila, nije me gledala isto, tako u sred razgovora sam primećivao kako me sve češće gleda u usne dok je grizla svoju. Kada se vidimo nikada nije brinula o svom izgledu a sada je često bila u tesnim helankama i bosih nogu. Znao sam da zna moje fetiše, nikada nije to radila. Ona me želi. Znao sam to. Kao i ja nju. Nisam povlačio nikakav korak. Jedno veče je smo bili u njenom stanu i ona je pila vino.


– Drkala sam na tebe više puta od onog dana – kao grom iz vedra neba.
– I ja sam na tebe – bilo je vreme da padnu maske.
– Šta ćemo da radimo?
– Mislim da smo uprskali dovoljno, ajmo opet da se ljubimo.

Prihvatila je i ljubili smo se dugo, ovaj put se i mazili, pipnuo sam njenu guzu, pomazio je po stopalu, kosi, ona je meni dodirivala usne prstima i opet vraćala svoje usne na moje, ljubili smo se jezicima, stenjala je sve više, dugo nikog nije imala, imao sam utisak da se ovo ne događa. Bilo je prelepo, u stomaku sam imao čudan osećaj i predsemena tečnost iz mog kurca je curila i kvasila mi bokserice. Legli smo na krevet i počeli da skidamo stvari jedan drugom. Nije bilo povratka. Bila mi je kao sestra. Sada smo otišli predaleko, Ljubio sam je po grudima, vratu, mogao sam da osetim kako se bukvalno cela trese.


– Jel te je strah? – tiho sam pitao a ona je samo klimnula glavom. – Jel ti je lepo? Odgovorila je tako što je opet ubacila svoj jezik u moja usta i ja sam počeo da ga sisam dok je ona vukla svoje helanke na dole. Skinuli smo se potpuno goli samo sam ja ostao u boksericama. Gledao sam svoju najbolju drugaricu sa kojom sam kao brat punih deset godina potpuno golu kako leži ispred mene raširenih nogu, bila je blago dlakava po celoj ribici, znao sam da se često sređuje iako nema nikog, zaključio sam da ovo nije planirala nikako da se desi. Izvadio sam ga iz bokserica i prislonio na njenu pičku. Bila je abnormalno mokra, nikada nisam osetio vlažniju. S obzirom koliko je minijaturna po celoj konstituciji, nisam bio siguran kako će se nositi sa mojim debelim kurcem. Znala je da imam debeo kurac ali naravno nikada ga nije videla. Znala je samo iz mojih priča. Zavukla je ruku i uhvatila ga je, njena šaka nije mogla da ga obavije celog.
– Jaojj – to joj je bila jedina reakcija kada je osetila koliko je zaista debeo.
– Marina znaš da nisam nežan u seksu?
– Budi sada koliko možeš, molim te – poljubila me je.

Klimuo sam glavom i počeo da prodirem u svoju najbolju drugaricu, ušao je glavić, grizla je usne i disala jako kroz nos. Trudio sam da joj što bezbolnije ubacim batinu i u tome su mi mnogo pomogli njeni sokovi, bila je baš baš tesna. Zvala me je po imenu, ponavljala je moje ime i pričala kako je lepo. Osećao sam kako ću se otkačiti i poludeti totalno, ako mi krene ona moja želja da je razbijam kao kurvu znao sam da joj bar za sada neće prijati.


– Još malo i ceo je u tebi.
– Ubacuj ga, aahhhh, ubacuj ga samo lagano molim te molim te
– Ne brini, razradiću te polako.

Zagrlila me je jako sa obe ruke, znala je da volim treš tolk, stopala, guzu… rešila je da upotrebi bar nešto da se dokaže kao dobra u krevetu, znala je sva moja ludačka iskustva. Bila je svesna da u tom trenutku to neće moći da isprati ali se trudila.


– Jebeš svoju najbolju drugaricu, mmmmm, je…jebeš me… kao da sanjam. Prelepo je…
– Jel te lepo jebe tvoj najbolji prijatelj? – osećao sam kako se lagano širi njena mala pička
– Lepo…Ppprelepooo…Moj drug…ahhhh, jebote, ovo je… ovo je identično kao u onom snu, baš kako sam sanjala, baš…ahhhh. Baš kako sam zamišljala dok sam drkala na tebe.
– Isto kao što sam i ja drkao na tebe lepoto. Hoćeš malo jače, udovolji mi, hoću da te jebem malo jače.
– Ajde, jebi jače ali nemoj mnogo, hoćeš moja stopala?

Bože koliko mi je bila slatka kada me je to pitala. Stopala su joj bila 36, uspravio sam se a ona je skupila noge i stavila ih ispred mog lica. Mogao sam gledati te lepe negovane tabane i niže sam imao pogled na moju batinu koja ulazi i izlazi iz nje bržim tempom. Počeo sam da joj ližem pete, tabane i prste. Znao sam da joj niko to nije radio.


– Koliko je lepo ovo, mmhhhhh, koliko je lepo, liži i jebi, ahhhh… koliki je uopše, još ga nisam videla, osećam kako me širi.

Izvadio sam ga iz nje, tek sada je pogledala u kurac. Uhvatila ga rukom i drkala.

– Vau… ne mogu da ga obuhvatim
– Uhvati ga sa obe ruke

Tako je i uradila i drkala ga je sa obe ruke, u njenim rukama izgledao je još veći. Približila mu je usne i sočno me je poljubila u glavić. Uzdrhtao sam.


– Ovo je kurčina a ne kurac, kurčina mog druga… Okrenuću ti guzu, ali nemoj da ga stavljaš u guzu, samo u picu odpozadi, okej?
– Naravno.

Okrenula se i istrćila, prizor je bio prelep. Ne prelep, ne znam kojim rečima da opišem lepotu tog dupeta. Stavio sam joj ga onako kako je želela. Uhvatio je malo grublje za kosu i izvijo joj glavu kako bih joj video lice.


– Hoću da te gledam dok te jebem
– Okejj

Gledala je i ona mene. Ljubio sam sam je po celom licu. Disala je duboko, izvrtala oči od uživanja.

– Drži taj tempo, jebi me ne staj, isto tako, mislim da ću svršiti… hhhhoću, hoćuuu, blizu sam,nastavi (nazvala me po imenu)

– Svrši na kurac svog drugara, ahhh

Osećao sam kako me mišići njene pičkice stežu veoma jako i u naglim trzajima je svršavala, polu osvetljena soba bila je idealna da je gledam sve vreme kako je lepa i koliko uživa. Oboje smo mislili da sanjamo. Svršila je glasno i divlje dok sam je ljubio i držao isti tempo. Uspeo sam da se suzdržim da ne podivljam i ne razvalim je… biće vremena za to pomislio sam. Bio sam i ja blizu, uspravio sam se i gledao kako udaram u njene guzove, držao sam je za kukove i navlačio sve brže, osećao sam da se bližim kraju. Izvadio sam ga i prvi mlaz joj je izleteo po leđima, ostali su padali na obe njene polutke i između guzova. Režao sam kao tigar dok sam izbacivao spermu. Ustala je odmah i obrisala se peškirom koji je bio na krevetu. Tada sam mogao videti da je njena pička bukvalno napravila baricu na posteljini. Iscedila je sokove u ogromnoj količini. Pokrili smo se ćebetom i pričali o celoj situaciji. Shvatio sam da sam bukvalno vodio ljubav sa njom. Sada je bila moja. Sve se promenilo za 30 minuta.

– Marina?
– Hej – držala je glavu na mojim grudima dok sam je mazio po kosi.
– Znaš da si sada moja?
– Znam. Sada to i želim.

Nakon veze od godinu i po dana sa Marinom, rakinuli smo i sada kada se sretnemo kao stranci smo na ulici. Nedavno sam je video. Pogledala me je na kratko i nastavila svojim putem.

Pitao sam se: Da li je vredelo?

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Dve musave kurvice

Veče nakon onog ludog seksa koji smo imali kraj bazena bilo je poprilično opušteno.Stefan je otišao ranije zato što je sutra ujutru morao na posao, a ja sam ostao sam sa Gordanom i Vesnom. Kada

Iskusni mužjak

Supruga mi radi na jun festu kao promoterka na tezgi. Inače pre festa se baš picnula i sredila noge, guzu i ribicu jednom dobrom depilacijom voskom. Od tada nismo, kao i par dana pre toga

Žestoko prskanje

Moj kolega Lazar je bio zgodan tip, visok, duže crne kose i pravi zavodnik.Kad god bi dolazio da završavamo promocije, a inače u našoj firmi je zadužen za marketing, ostao bi da spava u našem