Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Rodjaka

Put do veleprodaje je bio čest, Uvek smo išli u paru moja rođaka i ja.tada sam imao 29. Godina a ona 32. Kakva je ona bila riba,duge noge taman ten više na  ciganski ,crna kosa ,duga do pola leđa čista ali neuredno raspuštena,volela je da pokaže svoj seksipil svugde i na svakom mestu pa i meni.tada sam bio i lep i zgodan baš onakav kakve vole žene. Crn visik i krupan,lepo i skladno razvijen,utreniran,žene su prosto padale na mene svih generacija,od klinki do milfara.u to vreme sam često karao srednjoškolke,prosto su ludile za mnom ,a posebno za mojom podebelom kurčinom sa kojim sam bio umešan u upravljanju.voleo sam seks i jebavao dobro i dugo.među klinkama se pročulo da dobro gazim.

Često sam ih menjao. Po nekad je padala i po koja udata koja nije bila zadovoljna svojim mužem pa je monotoniju ubijala tako što sam je razvaljivao u njenom bračnom krevetu. Nije bilo pošteno jebati udatu ženu u njenom krevetu ali ja naprosto nisam mario za to.samo mi je trebalo puno pičke.nisam nikada mešao seks sa ljubavlju. Ja sam bio mašina za jebanje i nisam to uzimao k srcu. Dobra pička i dobra gimnastika je ono što sam voleo,ljubav sa tim nije imala ništa. Voleo sam oduvek videti lepe ženske noge,to me je palilo i bilo mi je prvo što sam gledao. Ako riba ima dobre noge ja sam je saletao dok ne završimo u krevetu.ovo sam ukratko ispričao jer je i moja rođaka imala prelepe noge,čak vrlo lepe,ali barijera je bila što mi je rođaka. Jeste dalja ali je rođaka.

Pre nego što smo počeli redovno da se vozimo ja kao vozač ona kao šefica tri privatna  lokala,radili smo i u jednoj društvenoj firmi gde je ona bila referent plaćanja. Tamo sam čuo da obožava dobar kurac. Čak i kada su dolazili partneri firme koristili su njeno umeće koketiranja sa mužjacima a čuo sam da je i neretko volela da završi druženje i negde u nekom hotelu na karanju. Kurac je obožavala i nikad joj nije nedostajao.njen muž a moj neki zet joj je branio da nosi miniće koje je ona obožavala, jer je mogla pokazivati svoje atrubute. Jedina joj mana bili što je imala male sise,ako je to uopšte mana. Od kuće bi kretala u sakou, crnim pantalonama i velikom torbom kao magacin u kojoj je svašta bilo za žensku lepotu. Pa i minić  koji bi tamo sakrila i par najlon čarapa.

Samnom je uvek bila bliska i preda mnom se nije ničeg ustručavala. Pričali smo o svemu pa i o seksu. Nije baš iznosila detalje ali mi je govorila da je trošila tipove zato što je njen muž to isto radio sa klinkama. Nije da nije i on voleo ali on nije bio cilj mog interesovanja .naravno da je samo tražila opravdanje jer je njen muž vodio ljubav sa novcem a ona sa kurcem. Redovan ritual kad zamaknemo iz grada je bio: “ gledaj kud voziš da se ne skrkamo negde pička ti materina“šta buljiš kao da nikad nisi video dobru ribu ( smeh) to joj je bila redovna uzrečica ,više iz milošte. Ona je kad izađemo iz grada izuvala štikle u kojima je uvek bila skidala pantalone,  navlačila njalonke  i uvlačila se u mini suknju i to sve na prednjem sedištu koje bi prvo oborila sa dizanjem nogu u vazduh od kojih vozačima koji su nam išli u susret nije bilo dobro.

Oskudne gaćice providne skoro skroz, su više otkrivale nego sakrivale njenu nabubrelu pičku koja je prosto zvala kurac. Nabubrena i tanko podšišana prosto je vapila da je uzmeš. Primećivala je da je gledam i samo mi se smeškala.“ a jesam li dobra riba ajde reci pizda ti materina, ha?“a? Prozborila bi kroz smeh. Uh,kurac mi se dizao na tu scenu ali ona je uvek htela da čuje  pohvalu.nije da nisi, ,rođena si za onu stvar. Smeh u autu do suza. Pizda ti materina voliš i ti čula sam,samo nemoj da bi pričao onom mom ubio bi me. -ma ne sekiraj se brzo odgovorih. Troši li te on, pitah direktno. Pa mogao bi i bolje,vezan je za posao i kurva se sa sekretaricom u klubu. Čuo sam to pomislih ,a čuo sam i da nije neki jebač ,i pored dobrog izgleda.nije joj nikad uspeo napraviti dete iz više razloga. Ona je imala ćerku od nekog tipa koji je karao kao studentkinju i nije je nikad priznao. U veleprodaji u drugom gradu je volela da sedi u udobnoj stolici i da pokazuje prekrštene duge noge . Kako su bile dobre uh. Kad bi mi htela dati pičke ne bih je odbio mislio sam .Možda bih mogao da ispipam situaciju mislio sam stalno.u autu je sedela izazivački ,butkice su sevale kao farovi,znala je da me to pali i stalno me opominjala da gledam kud vozim.

Letnje je doba bilo gole noge a gaćice čipkane providne minijaturne.kako bih joj gurnuo kurac mislio sam. Primetila je da joj često gledam u noge i jednom me pitala.“  znaš  imam osećaj da bi  voleo da me probaš. Grešim li?osmeh standardni na njenom licu. Nastavi – stalno me gledaš kad se presvlačim ,oči ne skidaš sa mene. – volim lepe žene, znaš me rekoh. Iskezi osmeh- laskaš mi? Ma ne bre,pričam istinu. Pizda ti matetina znaš da smo rod ,reče kroz smešak,videh da joj ne smeta saznanje da bih je rado jebao. Znam ali nismo blizak rod. – pa jeste to, ali da li bi voleo da budeš blizak sa mnom,tražila je iznuđen odgovor i izvi kurvinski osmeh.opet smeh .

Dođosmo blizu grada u povratku. Ona će.,gledaj sad pička ti materina i poče skidati minić opet osta u gaćicama ali ovj put se okrene prema meni dok se skidala. Planu pička u prvi plan lepa prelepa.napari oči da možeš jebati onu tvoju kući radosno zacvrkuta.- radije bih tebe hrabro odsekoh.opet smeh.kada se presvukla reče ozbiljno.“ znaš onaj moj ne ide na kupanje ,ja volim a nemam s kim.hoćeš sa sejom predveče oko šest da ne idem sama,moli te tvoja seja. Naravno, brzo uskočih. Ko bi još propustio takav prizor. – aaaaa to li misliš pička li ti materina. Dođeš po seju oko šest. Naravno.

U šest je već bila pred kapijom. Lagana haljinica na njoj, uskoči na prednje sedište,noge sevaju dekolte dubok.stadosmo pred jezerom. Voda nadošla plaže skoro da nema samo njih nekoliko na prilazu. Šta sada rekoh. Plivaćemo tamo dalje.kad je skinula haljinicu oči su mi stale.riba za desetku. Preplanula, zategnuta pojebljiva,kupaći minijaturan beli. Uhhh.nije mi bilo dobro.poče kurac da se javlja.uskočismo u vodu ,to me spasilo erekcije. Otplivali smo između drveća i nekih grmova više od pedeset metara daleko,i isplivasmo na uzvišenje, mini plaža ostala više od vodostaja. Tu izađosmo.

E ovde je super za sunčanje. Složih se skroz,mada sam mislio na jedno,kako bih je zalio spermom. Izvadih peškire iz najlonske kese vezane u čvor da voda ne uđe i postavih za ležanje. Ležali smo i nismo ništa pričali poduže. Ležala je potrbuške otkopčanim gornjim delom da ne ostane neosunčana linija,a donji deo je maksimalno smakla sa guzova. Od prizor mi kurac izronio glavićem iz kupaćeg.reših pokušati pa šta bude. Nisam se trudio sakriti erekciju. Glavom je bila okrenuta prema meni ali od tamnih naočara nisam znao da li gleda ili drema. Sunce je probudilo u meni muški nagon . Jednog momenta,ona progovori.kakve su klinke u krevetu pita skroz ozbiljno staloženim glasom. Pa ne mogu reći da su umešne,ne znaju koristiti ruke kao i većina žena,nemaju neko znanje ali brzo uče i piletina su. Pa jel voliš piletinu ?nastavi istim tonom. Pa ne znaš me od juče,ja žene ne klasifikujem samo mora da mi se svidi. Da boli te kurac samo jebi dok možeš život brzo prolazi. Ovo svatih kao možda poziv.hoćeš mi namazati leđa,(stari izlišni fazon pre jebanja).naravno rekoh.uzeh kremu i opkoračih preko nje. Koža joj glatka kao sapun, Kurac mi dignut .Teško se dvoumih ali dok mi je kurac bio naslonjen na njenu butinu završih posao uz povremeno pritiskanje mog kurca od njenu bitinu. Vratih se na peškir ,legoh na leđa. Kurac mi se malo smirio ali je bio i dalje polu dignut.

Baš je vrelo reče,hoćeš da ja tebe namažem. Nikad to nisam praktikovao pomislih u sebi ali pristadoh.leže na bok do mene i poče utrljavati kremu dugo polako,više me je milovala no mazala,osetih njen dah i usporeno isprekidano disanje.riba se uspalila izgleda,obradovah se,čini se da će zadatak biti mnogo lakši nego što sam mislio. Jebote reče ozbiljno “ izgleda da je istina što klinke pričaju“. Šta pričaju ? . Pričaju da imaš lep kurac što i sama primećujem.samo ne vidim baš najbolje.ćutao sam čekajući njen siguran potez. Znao sam iz iskustva da je stvar gotova.,u vazduhu se osećala napetost,njena ruka je obigravala kremom blizu kurca ,poče se uspravljati i polako izroni iz kupaćeg na gore jer nadignute bradavice mi igrahu pred očima u mokrom providnom kupaćem, skroz providnom. Crne krute bradavice su stajale kao dva prsta dirigenta i klatile se u taktu poteza ruku.

Lagano uvuče ruku u moj kupaći i uhvati me za sredinu kurca koji je pulsiro od erekcije.lagano poteže kožicu gore dole nekoliko puta . Mene jeza prođe  a on se uspravi u punoj veličini, krut jak tvrd i moćan.balio je.- Istina je, prelep je. Odrka ga sada već malo žustrije i u jednom momentu zastade i reče više sebi mego meni.,“ za ovo ne treba niko da zna,neka ide u pičku materinu, moram, i uze ga u usta . Poče žestoko pušenje. Sisala je mesto gde se spajaju jaja sa kurcem.,lagano polako,videlo se da ima iskustva u tome.nije bila ni glupai ni nespretna kao one klinke.polako se penjala prema vrhu završavala na glaviću koga je dobro protresla a onda opet lagano se vraćala na početk dole. Pušila je kao profi kurva. Sačekao sam da se vrati na glavić. Zgrabio sam je za glavu i nabio duboko na kurac. Zanimljivo da se nije ni mrdnula samo je blago zavrtala moj nabubreli glavić,stalno sam bio pri vrhuncu.

Hoćeš da ti ližem pičić upitah. Hoću da me jebeš najbolje što možeš.lizaćeš posle.toliko smo se tucali jako da do lizanja nismo ni stigli. Sami na brežuljku okolo grmovi i voda, Nigde nikog. Jeeebooote što je glavat dahtala je cupkajući na kurcu.izvlačio sam ga do glavića i jako nabijao napred. Oslonjena na laktove posmatrala je kurac kako ulazi i izlazi užarenim očima,videlo se da voli ovu vrstu zabave. Besomučno sam je tucao,jako i žustro, Jaja su lupala o njenu guzu a pica šljapkala pod naletom mokrog sjajnog kurca. Navalio sam na njenu rupu kao smrt na babu.nije joj smetalo što je rođak kara, ali ni meni. Otkopčao sam joj grudni deo ispadoše krupne crne brsdavice i uhvatih je jako za sise. Mesio sam ih u teškom porivu ali kurac nisam vadio iz njene mokre pičke koja je svršavala u talasima. A a a joooooojjjjj jjeeebboteee. Svrššaaaavaaaammmmm.ciknu ,krenu iz nje potok ,htede klonuti ali sam je čvrsto držao za guzove i nije mogla mrdnuti,moj kurac je hteo još i još,

Prebrodio sam krizu i sada bih mogao do ujutru. čekaj da se okrenem. Legla je na leđa. Uvukla ga je u pičku i nastavih tucati. Jezici su palacali,sisali jedan drugog ne htedoh ni sa pičke ni sa sisanja.potraja tako.gde da svršim ,osetih da sam blizu.- u nju mamu ti jebem,u nju- dosta si je gledao napuni je koliko god možeš. Dala se u isprekidani kikot.kipovao sam spermu mnogo i dugo,volim polako da svršavam,sperma je curila iz pičke a ja sam i dalje cupkao po njenoj unutrašnjosti. Najzad padoh pored.  Ćuti. Ćutim i ja. Ne govori ništa, dugo.ne izdržah. Jel bilo dobro upitah.- Jeste bilo dobro ali nije bilo u redu. Prekršili smo prirodni zakon.neću da pričamo o tome reče iskreno.i nismo od tada to više spominjali ali ni ponovili jebanje. Ja nisam imao moralnu dilemu.kurac je šteta da stoji u gaćama.nisam je više spopadao.znala je da je pametno prekinuti.moglo bi otići daleko.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Braća od tetke

Oduvek lepa devojcica izrasla je u isto tako lepu devojku a potom i zenu,tamnozelenih okica ,tamnosmedje kose i manekenske radje, uostalom, manekenstvo je bio jedan od poziva kojim sam se bavila.Zato je moje ime Ivana

Mesecar

Ziveli smo na visokoj nozi,imalo se za sve pa cak i za luksuze.Cak sam isao i na casove tenisa a to bas i nijebilo jeftino. jednom me moj stariji drug sa tenisa upita odakle mi

Posao i zadovoljstvo

Bio je vreli letnji dan, jedan od onih kada ne želite ništa da radite, samo da se zavucete u neku hladovinu i uživate uz neko hladno pice. Završavala sam sa mazanjem mog omiljenog bordo laka