Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Seksanje u toaletu

Tog dana sam se osećala ekskluzivno! Kosa uredno skupljenja, šminka besprekorna. Ulazeći u elegantni restoran, osećala sam zrake sunca koji me obasjavaju i muške poglede odabrane elite na sebi. Nosila sam crnu čipkanu haljinu u kombinaciji crne svile, ispod koje su se nazirale čipkane tangice čineći moju savršenu guzu još izražajnijom.Poslovni partneri moga šefa već su sedali za stolom i čekali da im donesem ugovor koji su trebali potpisati ukoliko im odgovara sadržina.  Pre nego što sam krenula šef mi je namignuo i rekao da koristim sve atribute. Njegova životna deviza bila je  CILJ OPRAVDAVA SREDST VO.

Pribižila sam se stolu i noge su počele da mi klecaju, kolena otkazuju. Ugledala sam njega, Stefana, starijeg muškarca tako jebozovnog i  seksipilnog da mi je svaki put tekla voda na usta kada bih ga ugledala.  „ Jovana, dugo se nismo videli“, pozdravio me je, dok mi je ljubio  ruku kao pravi dzentlmen,nasmejao se djavolje dok sam pokušavala uzvratiti pozdrav. Sela sam na jedino slobodno mesto pored njega, crvenela jer sam osećala da pogled ne skida sa mene, dok sam naručivala piće i sa drugim delom njegovog tima razmatrala ugovor.

Stefan i ja znamo se od ranije, jednom prilikom smo ostali sami u kancelariji, dok sam bila okrenuta  ledjima njemu, i pokušavala naci jedan dokument, prišao mi je i sasvim bezobrazno bez pitanja zavukao ruku u moje gaćice. Dok sam vlažila pri samom dodiru pokušavala sam ostati prisebna i tiho sam prošaputala „Gospodine Stefane, nemojte, ostanimo fokusirani na posao“.  Sećam se da je nastavio da mi trlja pičkicu dahćući mi po vratu i uvetu sve dok nisam svršila! A onda me je okrenuo i pogledao u oči, a njegove reči su mi odzvanjale u ušima „Sve žene su kučke, a muškarci samo napaljena pseta“.

Dve godine posle tog dogadja je i dan danas je pravi zavodnik, dovoljno je da ga žena pogleda i padne bez puno muke u njegove ruke.  Odjednom dok sam bila u punom jeku ubedjivanja i razlaganja ugovora, glas mi je zadrhtao. Osetila sam njegovu ruku na kolenu, promukao njegov glas „Nastavite Jovana, ugovor mi se za sada čini solidan. „Ruka mu je klizila ka mojim butinama zavlačeći se ispod moje haljine.    Njegovi nestašni prsti podvukli su se pod moje mokre gaćice, uzbudjivala ga je činjenica da uprkos mojoj napaljenosti, sam ostala pribrana i sasvim normalnim glasom nastavila objašnjavati tačke ugovora.  A sve je kiptelo u meni, želela sam da stenjem da vrištim, da se naguzim preko onog stola zadignem haljinicu i da mu kažem JEBI ME!

Pred samim vrhuncem koji se bližio zastao je  izvukao prste iz mojih gacćica i rekao „ Pristajem, potpisujemo ugovor!“ . Nasmešila sam se i prokomentarisala „Drago mi  je,radujem se našoj daljnjoj saradnji.“ A samo sam želela da vrati one prste u gaćice i da doživim vrhunac zadovoljstva.

Ugovor je bio potpisan, atmosfera opuštenija, ćaskalo se o svemu i svačemu, a ja i dalje napaljena i željna seksa sa tim čovekom da sam se migoljila na stolici.  Po prvi put u životu rešila sam da budem bezobrazna i drska, ista kao i on, zavukla sam ruku ispod stola i počela kliziti po njegovoj butini do jaja, masirala sam ih i opipavala kurac koji je postao za tren oka čvršćiji od kamena. Iznenadjeno me je pobgledao dok sam je jebozovno smešila mu u facu. Osećala sam kako mu kurac sve jače pulsira pod mojim prstićima, ali nisam htela da mu pružim to zadovoljstvo orgazma, te sam nonšalantno sklonila ruku u stranu, izvinjavajući se ustala sam i rekla da idem do toaleta. Ustao je odmah i rekao „Dozvolite da Vas ispratim“. Pristala sam.

Na vratima toaleta koji je bio prazan smo se zaglavili! Išao je iza mene te me je odmah sa vrata uhvatio za sise, zadigao haljinicu i i povukao gaćice na dole, naguzio me je preko lavaboa, dok je nestrpljivo i ubrzano otkopčavao  pantalone koje su pale brzinom svetlosti. Uzbudjivalo me je to što smo se gledali u ogledalo, njega je izludjivalo moje dahtanje, šaptanje da želim da me jebe, da mi ga metne što dublje jače, žešće!  Nabio ga je jako u moju zabalavljenu pičku, odjednom ceo, dok mi je brzo trljao kliću, „ Ahhh tooo, ohh nastavi, jebi me kao kučku, reci mi da sam tvoja nevaljala kučkica“, dahćala sam, dok su mi se noge tresle od orgazma čuvsi njegovo šaputanje da sam jebozovna kučka, da će me urnisati kurcem!

Izvadio ga je, razmakao mi guzove i počeo da liže svrštotinu moje pičke i razmazuje po čmarčiću, znala sam da će me pojebati u dupe te sam se još više naguzila, počela da se uvijam što ga je jos više palilo te je ubrzo stavio vrh glavića na čmar i počeo polako da ga zabada a onda najednom jako ceo do jaja! Vrištala sam od slatkog bola i zadovoljstva stezala sam mu kurac i osećala da je na vrhuncu. Stegao mi je jako sise i naslonio se na mo ja ledja dok je ubrzano zarivao kurac u moje dupe. Osetila sam jak mlaz sperme i njegov neartikulisani krik dok mi je punio dupe.

Ostali smo tako ispražnjeni nekoliko sekundi smirujući  ubrzane ritmove srca, a onda me je okrenuo pogledao u oči i rekao: „ Mala, sledećeg puta ću te jebati u usta!“ Nasmejala sam se, olizala usne  i rekla promuklim glasom „Jedva čekam!“

Izašli smo  iz toaleta, prvo ja i otišla do stola. Čula sam komentare gde se izgubio Stefan, a ja sam prokomentarisala da je otišao pričajući telefonom ispred vrata restorana.  Ubrzo je i on došao, priključio se razgovoru svo vreme držeci ruku ispod stola na mojoj butini.  Pri rastanku me je poljubio u ruku pošto sam prva krenula i obratio se „Gospodjice Jovana, možete li u toku sutrašnjeg dana doneti kopiju ugovora u hotel u kome sam odseo, pošto imam jos nekih obaveza da ne bih gubio vreme?“. Dobio je moj potvrdan odgovor, a oboje smo znali da je to poziv na seks i jebanje u usta. I zaista… sledeci dan je bio jos uzbudljiviji od seksanja u toaletu restorana. 

Oceni
[Total: 1 Average: 3]
Tvrd kao kamen i zeljan nje

Na mestu sam.Zadnji deo busa, sam cosak okrenut ka putnicima.Cekam je, sledece stanica je njena.Ulazi sa poznanicama kao i svakog jutra.Bus je vec pun.Prinudjene su da ostanu u zadnjem delu.Odahnem kada se postavlja ledjima ka

Rodeo sa koleginicom

To je bilo pre nekih 4-5 meseci. Bila je nedeljea. Setao sam se sa devojkom u popodnevnim satima kada mi je zazvonila poruka. Bila je ona… ‘Muz ide na put sutra. Deca ce biti kod

Divna noć

Filip i ja smo, posle nekog vremena, počeli da se krećemo u istom krugu ljudi. Uspešno smo skrivali naš tajni odnos od svih, i svi naši zajednički prijatelji bili su ubeđeni da smo mi super