Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Sekretarica direktora

Već dvadeset godina radimo u istu firmu. Dobra je bila riba ko devojka ,sada je prelepa rasna žena . Znam da je imala nekoiko jebača.Pokrivali smo jedno drugo pred drugim jer smo putovali zajedno i bili smo poznati kao dobri drugovi.
Više puta mi je rekla da me je želela ko devojka ali me tada nisi primećivao ,eto nije nam se dalo. Ja u šali kažem pa nije ni sada kasno,a ona kad nismo dosad ne moramo ni sad pod stare dane da ne kvarimo.
Od kako nam je fabrika propala I od nekoliko hiljada radnika ostalo je sada stotinak,vise se družimo jer nas u režiji ima samo nekoliko,a I putujemo zajedno jer radimo u susednom gradu u nekada velikoj fabric.Ona radi kod direktora ko sekretarica obračunski radnik I sve ostalo ja ko konstruktor I sam sam u kancelariji. Često dolazi da joj nešto skeniram I na kompjuteru odradim jer se tek uči na kompjuteru silom prilika. Odavno imam želju I uzbuđuje me pomisao da je pojebem na stolu u kancelariji.Koči me to što joj znam I muža I decu I njene tajne kao I ona moje.
Uvek kada joj nešto skeniram stane iza mene I nasloni mi se na rame,nekoliko puta mi je rekla šta bi ona bez mene.

To jutro ,kada je ušla na svoju stanicu ,sela je pored mene mada nikada zajedno ne sedimo,svako ima svoje mesto I retko ga menjamo.Prozborili smo po neku uobičajeno, stekao sam utisak da me čudno gleda. Jel sve u redu sa tobom. Jeste ,jeste, onako nešto sam se zamislila.Da ti nije palo napamet ,našalio sam se . Nasmejala se ,zar se toliko vidi reče smejući se reče.
Kada smo stigli u fabriku reče mi ,ajde staviću kafu šef danas ne radi da ne pijem sama. Ne rekoh ,dođi ti kod mene ja ću da skuvam.Važi ,dolazim reče gledajući me, il se to meni učinjelo, duže nego obično. Rekoh u sebe ,sad će da padne jebačina.

Pročitaj i ovo : Kod strike i strine na selu


Dočekao sam je na vratima ,stajao sam ispred nje I gledao sam je pravo u oči.Nije se odmakla I nije pogled skretala. Nagao  sam se polako glavu I približio moje usne njenim. Netrmice me gledala ne izmičući tako da sam joj nežno naslonio usne na njene. Nemoj molim te ,reče, ćuti ne govori ništa rekoh ljubeći je u usta dok sam rukom iza njenih leđa zaključavao vrata.Nemooojj.Uzvratila mi je poljubac otvorila usta tako da su nam se jezici dodirnuli.Ljubio sam joj pune meke I tople usne .Podigla je ruke zagrlila me oko vrata I strasno uzdahnula. Rukama sam je uhvaio za tanak struk I podigao je I naslonio na kancelarijski sto . Ljubili smo se strasno stajao sam između njenih blago raširenih nogu ,glave zabačene unazad sa isprepletanim jezicima sve teže dišući.Uhhh koliko sam ovo želela I čekala.
Rukama sedržala za ivicu stola stojeći blago naslonjena na sto. Desnom rukom  sam prešao sa njenog ramena na levu sisu nježno je stiskajući preko bluzona . Osetio sam preko bluzona I preko brusa kako joj je bradavica tvrda I nadignuta. Protrljao sam je između palca I kažiprsta tako da je samo tiho jeknula.Usne nismo odvajali lizući se jezicima .Gutala je moj jezik I ubacivala svoj u moja usta. Kolenom sam je trljao između nogu, I sama se trljajući o moje koleno. Rukama sam je milovao po sisama stomaku I po leđima spustajući ih do oble tvrde guze. Ustala je sa stola pripila se uz mene krljajući mi ceo jezik u usta. Stegao sam joj guzu . Jeknula je ,Uhh .Osetio sam njenu ruku na šlicu otvorenim dlanom mi je preko pantalona stezala jaja I trljala kurac,koji se već digao kao lud.Uhvatio sam je rukom za pičku preko helanki koje je nosila.Raširila je noge istrćila karlicu napred da bih mogao celu da uhvatim.Celom šakom sam je uhvatio za pičku.Jeknula je kao I ja sve teže dišući .
Osećao sam kako mi steže kurac dok sam joj trljao vrelu pičku. Uhvatio sam krajeve helanki I svukao ih ispod guze ,zavukao ruku u njene gaćice I uhvatio meku toplu vlažnu pičku.Joooj reče ,petljajući oko dugmeta na mojim pantalonama.Srednjim prstom sam joj trljao klitoris I celu pičku.
Najzad mi je otkopčala pantalone I I uhvatila moj tvrdi kurac  dugačak oko 19.cm.ali prilično  debeo . O bože kolik ti je I kako je tvrd reče drkajući ga I povlasčeći prema svojoj skroz mokroj pički.Joj kako si me napalila rekoh gurajući joj srednji prst u vrelu meku utrobu. Nabio sam joj ceo prst u pičku jako je trljajući dlanom.Joj reče grizući mi usne stežući mi kurac I trljajući sise o moje grudi.Spustio sam pantalone zajedno sa gaćicama ispod kolena stojeći ispred nje sa podignutim kurcem u njenoj ruci.
Uhvatio sam je za kukove okrenuo naopačke gurnuo blago rukom u leđa tako da se laktovima oslonila na sto sa natrćenom guzom prema meni. Uhvatiuo sam joj gaćice I helanke I spustio do poda svlačeći joj ih sa jedne noge da bih mogao da joj ih raširim .Bela obla guza mi je sevnula pred licem stajao sam iza nje podignutog kurca držeći je I meseći njene guzove. Raširio sam joj još malo noge tako da joj je obrijana mokra pička ispala između guzova. Hajde jebi me hoću  kurac ovaj tvoj debeli i tvrdi .Molim te jebi me ovo čekam ceo život.
Zabacila je ruku iza uhvatila me za kurac I njime protrljala sad već skroz mokru pičku. Uhvatio sam je za kukove zavukao glavić u njenu toplu pičku I zastao trenutak . Iznenadila me jer se jako iznenada trzajući guzicu nazad nabila na moj devetnaest santimetara dug I debeo kurac. Dočekao sam je jako nabijajući ga do kraja. Vrisnula je kroz zube ohhhh… bože ..jebi me molim te.
Provukao sam ruke ispod bluzona strgao brus uhvatio za sise I počeo snažno ali polako da je jebem. Dočekivala je svaki moj nalet spremna nabijajući se još jače. Jače ..jače jebi me ,uzdisala je ko da se guši. Izgubio sam kontrolu nabijao sam joj kurac iz sve snage do jaja .nije uzmicala držeći se rukama za sto spremno je dočekivala svaki moj nalet.
Kurac mi je bio tako tvrd ,tako me je napalila da sm mislio sigurno će mi pući. Svo vreme je mrmljala ,tooo oh ,oh na svaki udarac čulo se njeno ohh..Odjednom se gotovo uspravila ,okrenula glavu zabila mi jezik u usta sa kurcem duboko u sebi I sisama u mojim rukama počela da mumla I da svršava:Ojjjj  jecala je opet poležući po stolu istrćenog dupeta . Uhvatio sam je za kukove I nabio do kraja iz sve snage ne vadeči ga osećao sam kako se cela pička grči oko njega I kako ga u orgazmičkim trzajevima steže.Grčila se u orgazmičnom grču podižući I spuštajući leđa gore dole I jecajući vrteći I tresući guzom .
Osetio sam kako mi iz kičme kreće neka milaina ,još kada me  je rukom uhvatila za jaja,krenulo je . Svršaaavvaam jooooj svršiću..Izmakla se tako da je ispao iz nje I šljepio me po stomaku . Okrenula se I uhvatila ga rukom I usmerila u stranu. Prvi mlaz sperme je šiknuo iz njega I prebacio sto. Jecao sam I grčio se u orgazmu koji me je skoro oborio sa nogu. Stajala je pored mene sa kurcem u ruci koji je izbacivao spermu . Ceo sto je bio poprskan spermom dok sam se grčio od miline.Stezala mi je jaja i drkala kurac da je sperma letela na sve strane.Polako sam se smirivao dok mi je nežno cedilla I stresala sa kurca poslednje kapi sperme. Nisam mogao da stojim ,kolena su mi klecala naslonio sam se na sto zagrlio je uvalio joj jezik u usta stegao za guze I tako jedno vreme smo ćuteći stajali teško dišući i ljubeći se.
Odmakla se navukla helanke i gaćice na nogu ,dohvatila maramicu obrisala pičku I mokre butine I sela na stolicu sva zajapurena od jebačine . Navukao sam pantalone I gaćice uzeo papir I pobrisao spermu sa stola uzeo đzezu I rekoh . “E sad ću tu kafu da skuvam”. Čutala je gledajući me zamagljenim pogledom sa blagim osmehom. Oh ,reče ne mogu da verujem da ovo može da bude  ovako lepo,ne mogu na noge da stojim.Uživotu nisam ovako svršila.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Druženje u troje

Zabavljam se sa mojom kolenicom Oljom vec pet godina. Oboje smo u braku ali nam to ne smeta da se vidjamo. Veza nam je skroz otvorena, ja imam uvek jos neku sa strane a ni

Bez obaveza sa konobaricom

Imam 20 godina. Pre 3 godine, kad mi je bilo 17, počeo sam da dolazim u jedan kafić sa društvom. Preko dana, čisto da bi se družili. Poznavali smo gazdu, 30-ogodišnjaka preduzetničkog duha. Nedavno je

Olga

-Halo, Jelena, srećo, nadam se da nemaš ništa protiv, ali sutra mi dolazi sestra iz Danske i ponudio sam joj da boravi kod nas. Ako je tebi teret, reći ću da unajmi sobu u hotelu.-govorio