Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Savršena trojka

Verovatno svaka cd ili trans devojka želi da proba seks sa dvojicom muškaraca. Naravno, između želja i ostvarenja je velika razlika. Često je teško odvažiti se za upoznavanje i sa jednim muškarcem, a više od toga je uglavnom fantazija. Ali, znate kako fantazije žele da postanu stvarnost. Duže vreme sam se mazila i zamišljala kako je to sa dvojicom. Kako bi se ponašali? Šta bi govorili? Kako bih ja reagovala? Koliko bih bila uplašena? Nekoliko meseci svako dodirivanje sam pratila takvim mislima.
Konačno sam jednom muškarcu, Ivanu, putem četa, rekla o čemu maštam. Naglasila sam mu da je to samo fantazija. Odgovorio mi je da tu fantaziju treba da ispunim i da bi želeo da se upozna sa mnom, kao i da ima poznanika koji bi se rado pridružio. Ponovo trenutak ludila. Želim, ali ne smem. Šta da mu kažem? Do sada sam odbijala takve predloge. Tresu mi se ruke dok kucam po tastaturi. Odgovaram da hoću. Traži mi broj telefona. Dajem mu poseban broj za ovakve kontakte. Odmah sam se pokajala zbog ovoga. Ne mogu da sedim, ustajem zabrinuta. Narednog dana Ivan mi je pisao i pitao kada on i njegov poznanik mogu da dođu. Razmišljam da li da odgovorim. Ružno je da ćuitm. Otkucala sam poruku da mogu prekosutra, jer znam da će mi stan biti prazan. Tešila sam sebe da će sve biti u redu, jer je Ivan pristojan, da je sjajno reagovao na moje slike, da je stariji, ozbiljan, naizgled normalan. Ponovo sam između straha i želje.

Došao je ponedeljak. Čitav dan sam bila ushićena i nervozna. Jedva sam čekala da moji odu iz stana. Negde oko 10 časova ostajem sama. Odlazim kod drugarice po moju odeću i brzo se vraćam nazad. Tuširam se, mažem se divnom kremom sa mirisom vanile. U ogledalu posmatram svoje depilirano telo, nežno pod mojiim dodirom. Vitka sam, čak i sasvim bez odeće izgledam kao devojka. Zadovoljna sam kako izgledam. Počinjem da se šminkam. Ne stavljam nikada puder, već malo rumenila, diskretan ajlajner, malo senke i crveni karmin. Lakiram noktiće u istu crvenu boju. Sve vreme razmišljam šta će se desiti večeras, dok mi srce brzo lupa. Pravim super frizuricu koristeći pink šnalice. Ostavljam šiškice, a plava kosa mi uokviruje lice. Volim prvo da obučem samodržeće i da tako prošetam po stanu. Prijaju mi. Odlučujem se za pink bluzicu i viseće minđuše. Teksas kratka suknjica i isprobavam štiklice. Užasno sam napaljena što ovako izgledam, dok istovremeno brinem.

Nešto pre 18 časova mi zvoni telefon i Ivan mi kaže da uskoro stižu. Oduzela sam se od straha. Ohrabrujem se tako što odlazim do ogledala. Lepo i ženstveno izgledam, to me teši. Prekida me zvono. Imam utisak da je glasnije nego inače. Otvaram vrata i ulaze Ivan i još jedan čovek. Predstavlja se i kaže da se zove Voja. Pružam mu ruku i on je uzima i drži je dugo, obaram pogled. Zaključavam vrata i Ivan mi kaže da sam još lepša uživo i da je oduševljen što sam prihvatila predlog. Pitam ih da li žele nešto da popiju. Kažu da hoće i odlazim do kuhinje i čujem jednog kako zviždi za mnom. Sklapam oči jer se stidim. Kada sam se vratila Ivan je rekao da nije očekivao da sam baš toliko lepa. Razgovor deluje normalno. Posmatram ih koliko smem, Ivan je visok, krupan do 50 godina, a Voja je niži, nabijen, širok i nešto stariji. Sedim na krevetu i Ivan mi prilazi, podize mi glavu i kaže „Lepa Sandrice, ja ne mogu više da izdržim“. Instiktivno ga pogledam dole i vidim izbočinu na njegovim pantalonama. Govori mi da Voja do sada nije tucao devojke poput mene, ali da je slab na lepe devojke i da je srećan što će da proba. Srce mi lupa, u glavi mi je reč tucao. Znam da se sve to odnosi na mene.

Približava mi se i ljubi me. Seda pored mene i ruku zavlači između mojih nogu. Smiruje me što me ljubi. Prstima mi pomera gaćice i dodiruje rupicu. U jednom momentu prestaje i počinje da se skida, a Voja isto. Povlačim se još više na krevet, rukama grlim kolena i posmatram ih sada u već polumraku. Čujem zvuk metalnog kaiša kod jednog od njih, svlače se. U jednom trenutku pogledam i vidim dva potpuno gola muškarca. Ivanu je sasvim dignut i pulsira mu. veliki, blago povijen na gore. Pokušavam da vidim i Voju. Dignut je i njemu, ne toliko dugačak, ali debeo. Obožavam taj prizor, ali sam napeta. Ivan mi prilazi i kaže lepotice, uzima me za zglobove ruku i prebacuje ih preko moje glave, tako da ležem na krevet, a on leže na mene. „Sva si mi slatka nežna“. Malo tiše govori „Ne znam da li bih te mazio ili jebao“. Voja dodaje „I jedno i drugo“. Smeju se. Mene obuzima stid jer pričaju na taj način, ali mi istovremeno i prija. Ivan mi drži ruke i dalje iznad moje glave dok leži između mojih nogu. Par puta je napravio pokrete kao da me… Čujem kako kaže mmmm. Zvalači mi ruke ispod suknje, skida mi tangice. Osecam kako ih svlači preko mojih nogu. Sada suknjica, kaže i smeje se. Ostajem i bez suknjice, dok je na meni veliki muškarac. Sada znam da nema nazad i da će mi uraditi sve što žele. Opa, ova je prava ribica, čujem Voju. Tek ćeš da vidiš, polako, odgovara mu. Ivan me jako ljubi i pritiska, hvata me za kukove. Snažne su mu ruke. Hajde, mala, kaže mi. postavlja me na sve četiri i leže ispred mene. Znam šta hoće. Glava mi je iznad njegovog kurca. Kako to da uradim, a gleda me drugi muškarac?

Sklapam oči spuštam usne na njegov. Osećam pod usnama kako je čvrst i gladak. Otvaram usne i ulazi mi njegov kurac. Klizi mi između usana i čujem njegov uzdah. Pušim kurac muškarcu dok drugi gleda. Otvaram oči i vidim kako mu je veliki. Svidja mi se da ga posmatram. Prilazi Voja dok sam tako na krevetu na sve četiri i jako me udara po guzi. Zabolelo me je, ali mi ne smeta. Ivan me drži za glavu dok mi ga stavlja u usta. Shvatam kako to sve izgleda, nemam suknjicu, ni tangice, nagužena sam na sve četiri i pušim krupnom muškarcu, dok me drugi šljepka po guzi. U šta sam se to pretvorila? Ivan je uhvatio ritam dok mi ga zabija u usta. Staje. „Mala, lezi na ledja“. Znam šta sledi.

Ležem, a on preko mene. Sada je između mojih nogu. Osećam kako hoće da ugura kurac u moju guzu. Šta ja to radim? Kažem mu da me boli, on mi odgovara da ne brinem. Očigledno ga ne bi sprečilo šta god da kažem. Osećam kako me širi i ulazi u mene. Boli, trpim. Stigao je do pola i nadam se da će ostatak manje boleti. Konačno je došao do kraja. Čujem ga kako govori mala i još nešto. Izvlači ga malo, zabija se u mene, opet ga izvlači, jako se zabija, ponavlja opet i opet. Težak je i jak. Usnama dodirujem njegovo rame. Sada me već energično tuca, počinjem da se prepuštam. Osećam kako mi širi guzu svaki put kada ga stavi do kraja. Jako se zabija u mene svaki put. „Ostavi malo i za mene“, čujem Voju kako govori. Ivan ne odgovara, već samo mumla sve znažnije i snažnije, svaki put kada me nabije. Tiho cvilim, što njega još više pali. Hvata me rukama za glavu i jako zabija. Telo mi je skroz prepušteno, ne mogu da se mrdnem. Čujem ga, svršava. „Opa, pa ova je skroz kao pička. Bio si u pravu, nema razlike“, govori Voja. Ivan mu odgovara „Rekoh ti, ribica i po“. Hajde sada ti“. Osećam kako Ivan ustaje sa kreveta.

Otvaram oči, iznad mene je Voja. „Hajde, mala, hoću da te jebem drugačije“. Okreće me i postavlja na sve četiri. „Kakva si kao prava devojka. Nisam verovao, pičić moj. Odavno ovako slatku nisam jebao“. Osećam na guzi njegov kurac. Nagužena sam i on gura u mene. Deblji mu je nego Ivanov. Ulazi polako u mene, kao da me razdvaja na pola. Ušao je skroz. „Sada ćeš da vidiš kako čika Voja jebe“. Hvata me jednom rukom za guzu i počinje da me jebe. Na kolenima i rukama sam, spuštene glave. Čujem kako se zabija u mene. Svaki put kada mi ga gurne pomeri me celu. „Pičko malena, kurvo malena, pičkice. Jel prija, a? Jesi li ovo htela?“. Neprijstojniji je od Ivana, ali mi čak ni ovo ne smeta. Ne govori ništa pogrešno, jer i jesam kurva koju sada jebu dva muškarca. Istina je da sam ovo htela. Jako me udara i nabija da osećam njegova velika jaja. Imam utisak da ću svršiti, osetila sam kako curkam dok me ovako tuca. Svršava sada, osećam. Sva sreća da me jebe sa kondomom. „Pička ko pička, bio si u pravu. Sve vole isto“, čujem Voju kako govori, smeju se obojica.
Legla sam na ledja svesna svega što se desilo. Jebala su me dva muškarca. Klitić mi po malo curi.

U sobi je sada već popriličan mrak. Prilazi Ivan. „Mala, svidjaš mi se“. Mazi me po licu. Šapuće mi na uho. „Mogao bih da te zavolim tako slatku. Hoćeš li da budeš moja ljubav?“. Ne mogu da verujem šta mi govori, barem da smo sami. „Šta još šapućeš, jebi je!“, čujem Voju. Ignorišem to i govorim Ivanu, „Hoću“. Po prvi put ga gledam u oči. „Sada ću te jebati, ljubavi“, kaže mi. Mazi me rukama po telu. Širim noge za njega. Osećam njegov kurac na mom stomaku. „Hajde, mala“, kaže i potom ga stavlja na ulaz u moju guzu. Kako ulazi pita me „Jesi li ti moja ljubav?“. „Jesam“, odgovaram. Ulazi u mene i počinje da me tuca. Već sam umorna i fizički i emotivno, ali me nešto pokreće u njegovim rečima. Gledamo se u oči. „Hajde lepa da te vidim“, govori mi, dok me tuca. Počinjem da svršavam od njegovih reči i toga što mi radi. Stenjem glasnije. On me ljubi u usta. „Jebi, bre, kurvu, vidiš kako voli“, čujem Voju. Spuštam glavu na jastuk i okrećem se prema Vojji. Vidim kako nadrkava svoj kurac dok je Ivan na meni. Sva utanjam u krevet od jebanja. Izlazi iz mene i skida kondom. Drka ga i prska svuda po meni. Nakon poslednjeg uzdaha se spušta do mene i ljubi me.

„Mnogo si ti fin sa njom, sada ću je ja“. Ivan je sišao sa kreveta, a Voja mi stavlja njegov kurac ispred lica. Umorna sam i nisam sigurna da li želim, ali otvaram usta i on me bukvalno tuca na taj način. „E, sada ćeš da vidiš“. Leže na mene onako težak i krupan. Diže mi noge i stavlja kurac u mene. Bučan je dok me tuca. „Šta je mala, jel ti valja?“. Gledam prema Ivanu, on se sa drugog kreveta osmehuje. „Da ti nije ovoga ženio bih te“, govori Voja, dok me hvata za moj mali k. Par puta ga je protresao dok me je jebao. Svršila sam vrišteći. „VIdi malu kurvu šta ona ume“. Sišao je sa mene, skinuo kurton i svu spermu istresao po mom licu.

Kada sam se opet okrenula ka Ivanu videla sam da je već poluobučen. Voja je još nešto govorio. Ivan mi je prišao i rekao „Mala moramo da idemo. Sledeći put te hoću nasamo“. Uz još par reči sam ih ispratila do vrata. Ivan me je poljubio, a Voja lupio po dupetu. Zatvorila sam vrata i čula njih dvojicu kako pričaju u hodniku. Nisam čula o čemu govore, ali sam , naravno, znala. Spustila sam se na krevet, bez snage da navučem tangice Onaj grubi Voja je bio u pravu u pogledu toga šta sam ja. Šta drugo mogu da budem kada sam posle ovoga srećna. Ja znam, a znate i vi.

Oceni
[Total: 2 Average: 5]
Čari incesta

Dok sam bio na fakultetu u Beogradu, mama me je pozvala telefonom i objasnila da su se ona i otac razveli na najkorektniji nacin. Oboje su shvatili da dalje ne mogu zajedno i to je

Bludničenje moje žene

Milan je bio u krevetu sa mojom jebozovnom ženicom. Ona je zadovoljno prela u njegovom krilu. Zgužvana posteljina i velike fleke sperme po njoj, svedočile su o bludničenju moje ženice i njenog starog – novog

Svi smo mi naši

Sala za večeru bila je puna, lepo dekorisana. Stolovi puni luksuznog pića i meze.  Petstotinjak gostiju zabavljalo se u dve dvorane. U jednoj je svirala romska muzika. Za stolom smo sedeli s tetom Milenom, nerazdvojnom