Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Samo ti mene uhvati, junačino!

Bilo je to jednog leta 2010. godine. Šetao sam glavnom ulicom našeg grada nervozan. I odjednom mi je „pukao film“. Pogledao sam preko puta ulice one tri kurve prodavačice u butiku. Pomislio sam u sebi, dosta mi je, izluđuju me, hoću da ih jebem. Dajte pičku! I pređem ja ulicu, dođem do njih i uhvatim jednu za dupe. One su se iznenadile, a ona uhvaćena je postiđeno izgovorila: „Ijao, gospodine, dal ste normalni“. I samo sam prošao dalje ponosno se smešeći. Koleginice su se smejale, bile su šokirane. Tu se našla u prolazu komšinica i pogledala me je zgranuto. Pomislim u sebi: „Uh, baš me briga šta ti misliš“.

Nastavio sam tako svojim putem, ali, iskreno, malo sam odećao neki neobjašnjiv strah. Verujem da sam ovim probio led, to me je tešilo. Dugo nisam ništa jebo, pa red bi bio da se malo osladim. Inače, sve tri prodavačuce su bile dobre pičke. Mlade, oko 25 godina, rekao bih. Sve su bile seksi obučene, utegnute. Lepe duge kose. Jedna je nosila jebozovne helanke, a druge dve lepe pantalone. Ona koju sam uhvatio nije imala neku facu, ali telo je imala vrhunsko. I bila je najviša stasom.

Kada sam se vraćao istim putem nazad, i približavao se butiku, ugledam nekog krupnog muškarca ispred. Prišao mi je iuhvatio me za ruku. Izgovorio je: „Jeli ti, druže, što hvataš devojke? Hajde sad da se izviniš“. One su to posmatrale, sa grimasama u smislu da ja kao zaslužujem kaznu za to što sam učinio. Ja sam se nekako iskobeljao iz njegovih ruku i uzviknuo: „Ma pusti me, pusti me!“. I nastavio sam dalje brzim korakom, baš sam bio besan, i okrenuo sam se i razjareno povikao: „Šta hoćete, bre, ne date mi da živim“. I opsovao sam jako. Iz daljine sam video kako se taj njihov „badža“ ponosito smeje. Uh, što mrzim takve „zaštitinike“, zbog kojih ne možeš da jebeš slobodno u ovoj državi. To su smradovi. „Alfa mužjaci“. More, marš bre, imam pravo da hvatam i jebem šta ja hoću!

Tog dana sam bio jako uznemiren, i nisam te noći mogao da spavam, od uzbuđenja i straha.

Sutra sam prolazio tuda par pura, jer u tom kraju i živim, i one su me gledale obazrivo i negodujući. A iz prodavnica pored su već zbijali šalu na moj račun, i kad god sam tuda prolazio, rekli su: „Pazi dupe!“. I meni je to bilo jako smešno.

Istoga dana, kad sam se vraćao iz kupovine, prolazim ja pored butika, kad ono ona na vratima. Smešila mi se. Bio sam iznenađen i izbezumljen. Nisam mogao da verujem. Uzvratim i ja njoj osmehom. Pitam je: „Ne ljutiš se više?“. „Pa nisam se nikad ni ljutila“, uzvrati ona kikotajući se. Bila je sama u lokalu, već je bio kraj radnog vremena. Pitao sam je da li mogu da uđem. „Naravno, uđi“. rekla je i sklonila se sa vrata. Zatvorila je vrata, to jest zaključala. I rekla je: „A sad navali, manijače moj!“. Zagrlio sam je i poljubio strastveno. Počeli smo da se skidamo, polako. Ljubio sam je svuda po licu , ramenima, divnim sisama. Već smo bili skroz goli. Bila je jako zgodna i vitka, prava ribetina. Fenomenalne noge i dupe je imala. Meni se kurac već odavno digao. Bilo je oduševljena sa mojih 18,5 cm. Uhvatila me je za kurčinu. Prvo ga je nežno milovala, a onda čučnula i krenula je da ga puši. Milovala mi je drugom rukom muda, što posebno volim. Znala je svoj zanat, nema šta. Izluđivala me je skroz svojim radom..  

Zanimljivo je to što, iako je bilo zakjučano, svako od prolaznika je mogao da vidi šta radimo. No, mi nismo marili za to, bili smo u pravom erotskom transu.

Tako mi je lepo pušila i milovala po stomaku i butinama. A onda se dogodilo nešto čudesno! Njene dve koleginice su se pojavile na vratima i kucale, htele su da uđu. Smejale su se sa druge strane i zbijale šale na naš račun. Moja ribetina im je otključala vrata i one su počele odmah da se skidaju. Rekle su mi: „Gde si jebaču!. Sad ćeš da krešeš, je li?“. „Nego šta ću“, odgovorio sam ponosito. Sad su se sve tri sagnule i krenule da se otimaju oko mog kurca. Najzad su se dogovorile koja će prva da puši, napravile su neki redosled. Dok je jedna pušila, druge su me milovale po celom telu. Bilo je divno, predivno. Uživao sam kao nikad do tada u životiu. A o svemu su se dogovorile. Čoveće, dobio sam tri u jedan, džekpot, jebote! Koja jebačina me čeka, to je čudo jedno. Sve tri su bile odlične ribe, ali moja je bila najbolja. Sad sam im već rekao da se naguze jedna pored duge i da čekaju moj kurac, jedna po jedna penetracija. Već uveliko sam bio napaljen, ali sam imao toliko snage dovoljno da izdržim da još ne svršim. Mislim se, čoveče, ovo je raj na zemlji, premija. Nešto savršeno za muškarca. Gurao sam tako jednoj pa drugoj moju nabreklu kurčinu. Nabijao sam im ga jako. One su vrištale i govorile: „Da, jebi me, jebi kurvu, razvali tvoju kučkicu!“. Volele su seks, nema šta. Vrlo su jebozovne i rođene za muškarca. Ja sam uzvraćao sa: „Kurvo, droljo, jebačka kurvo, sad ću da te razvalim sa kurcem!“

A onda smo malo stali, to jest, ja sam stao, kako bih produžio odnos. Izvadio sam ga iz njenih vagina i počeo da ih nadražujem. Dvema sam mogao da milujem klitoris, a zamilio sam ih da mi pomognu oko treće. Milovale su trećoj pičkicu. Svršile su nekoliko puta, sigurno bar 3-4. Istovremeno je jedna uzela da mi ga drka. Bili smo u pravom seksualnom transu. Ja više nisam mogao da izdržm i uzeo sam ga i obilato svršio po njiohovim seksi facama. „Aaahhh, aaaaaahhhh, aaaaaahh, oooooooh, oh, uh“, urlao sam od svršavanja. Nikad nisam tako jako svršio u životu. Prelepo je bilo gledati ih zadovoljne i kako se oblzuju kao mačke. Inače, svršavanje po licu je moj omiljeni fetiš. San snova.      

Seli smo na pod da se malo opustimo. One su zapalile po cigaretu, a ja sam im pravio društvo iako nisam pušač. Ćaskali smo tako te prelepe večeri i ja sam na kraju rekao da moramo ovo da ponovimo. One su se svakako složile. A moja jebačica mi je rekla kako voli hrabre mušlatce, da ima veliko poštovanje prema meni što sam je uhvatio za dupe. To je veliki usud u ovoj kulturi licemerja i ostalog. Zahvalio sam joj od srca. Obukli smo se i izljubili za kraj. Ja sam otišao kući, a one svojim putem. Dok sam se penjao stepenicama do mog stana, mislio sam u sebi kako je ovo bio fenomenalan doživljaj i kada ćemo to da ponovimo.

Miloš Somborac

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Komsinica…

Oduvek su me palile starije dame,pogotovo moja komšinica. Jos kao mladji dok sam se igrao sa njenim sinovima uzbudjivala me pa sam je gledao iz prikrajka da ne bi primetili moji drugovi. Najviše sam voleo

Drugar sa faxa

Tijana, devojka iz unutrasnjosti, crna, 174cm, manekenske gradje preselila se u Beograd zbog fakulteta. Zivela je sa jos dve cimerke, Tanjom i Anom, a Ana je vrlo dobro poznavala Beograd i gradska desavanja. Dok su

Matora komšinica

Nadao sam se da će mi razvod lakše pasti, ali sam se zajebao. Nisam navikao da vodim računa, pogotovo oko kuhinje i kućnih poslova. Ipak me je najviše mučila nejebica, jer mi je bivša žena