Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Pacijent

Sedim u ordinaciji I ocekujem sledeceg pacijenta. Ulazi muskarac u crnom odelu, beloj kosulji I crnoj kravati koja dodatno istice njegove crne oci. Crna kratka kosa I brada od tri dana, odaju utisak pravog muzjaka, dok njegov hod i nacin na koji drzi kljuceve od auta u ruci govore o odlucnosti muskarca koji je u kasnim tridesetim godinama.

Posto sam ga dobro osmotrio, pokazao sam mu stolicu na koju da sedne.

– Recite, u cemu je Vas problem.

– Pre neki dan sam imao seksualne odnose sa devojkom I tom prilikom sam imao blagih bolova prilikom zatezanja kozice.

Iako sam mogao odmah da ga uputim kod specijaliste, odlucio sam da prvo pogledam ja.

– Ustanite, skinite pantalone I donji ves.

Bez problema je ustao I izvadio svoj poveci kurac. Iako je bio u opustenom stanju, mogao sam zakljuciti da je poprilicno obdaren I da cu imati pune ruke posla. Velika jaja I velika mesnata kurcina budili su u meni zelju da ga sto pre stavim u usta.

– Pokusacu da zategnem par puta, pa mi samo recite kada Vas zaboli.

Uzeo sam njegova jaja u levu, dok sam desnom rukom povlacio njegovu kozicu napred-nazad. I dok sam ja uzivao gledajuci kako njegov mesnati kurac raste u mojim rukama, on se izvinio zbog nastale situacije, pokazujuci prstom na svoju sada vec skroz nadignutu kurcinu.

– Ne brinite, to je normalno. Uostalom, ja sam doktor tako da nemate razloga za paniku.

U jednom trenutku obostranog uzivanja rekao je da oseca blagi bol. Dodatno sam ga zagulio to cudoviste od kurcine, iako ga je to bolelo, I uocio malu bubuljicu koja je izazivala neprijatnos pracenu bolom. Znao sam sta da mu prepisem u toj situaciji, ali sam zeleo da vidim da li mogu tako mocnu kurcinu da osetim I u ustima, ne samo u rukama.

Krenuo sam da masiram vrhom palca mesto gde se nalazila bubuljica sto mu je prijalo I olakasavalo bol. U jednom trenutku, valjda od prevelikog zadovoljstva koje sam mu pruzao, mali mlaz sperme je krenuo pravo na moje lice. Onako zbunjen, nisam znao kako da reagujem. Kada je video sta se dogadja, krenuo je da se izvinjava I da se pravda kako ne zna zasto nije uspeo da kontrolise, jer uglavnom moze da odugovlaci vrhunac zadovoljstva.

Uzeo sam vlaznu maramicu, obrisao lice, I odgovorio da je sve u redu, kao I da bi trebalo da izbaci svu semenu tecnost jer zadrzavanje iste nije dobro, narocito u njegovom slicaju.

Vidno zbunjen onim sto sam rekao, samo je izustio – Kako?

– Opusti se – rekao sam mu I nastavio blago da stiskam njegovu ogromnu kurcinu. Ubrzo je I ostatak sperme krenuo da izlazi I ovoga puta je sve zavrsilo u mojoj saci. Bio je vidno zadovoljan I zbunjen, dok sam ja bio srecan sto sam makar medju prstima mogao da osetim njegovu lepljivu I gustu spermu. Mirisala je na musko, mirisala je na sve ono sto me uzbudjuje. Moj kurac me je izdao.

– Ne znam kako da Vam zahvalim, bas mi je prijalo. Ali mi je malo I neprijatno.

– Sve je u redu! Znam da Vam je prijalo – odgovorio sam I poceo da buljim u njegovu sada vec opustenu kitu.

Znao je sta treba da radi I odmah je tako olabavljenu I umazanu spermom priblizio mojim usnama. Krenuo sam da je mirisem od korena do vrha glavica, a potom sam kruzinim pokretima krenuo da obradjujem njegov balavi glavic. Ubrzo je njegovi mlohavi kurac zavrsio u mojim ustima. Krenuo sam da ga sisam I uzivam u ostacima sperme koja se zadrzavala na njegovom mesnatom komadu. Nije bilo potrebno puno vremena da njegovo koplje ispuni moja usta u potpunosti. Skroz nadignut, bio je van mojih mogucnosti I ubrzo je ispao iz mojih usta.


Levom rukom je pridrzao moju glavu, dok je nadignutom kurcinom u desnoj ruci samarao moje obraze. Bilo je nestvarno. Neopisivo me palila ta igra samaranja balave nadinute kurcine. A onda je usledio sok. Silovito mi ga je nabio u usta. Krenuo je zestoko da me jebe u usta, dok je sve vreme stenjao kao neka zivotinja. Uzivao sam u njegovom naletu muske snagu, dominacije I izdrzljivosti. Bio sam napunjen do kraja.

Ubrzo sam osetio ogromnu kolicinu sperme koja je ispunjavala moja usta. Sve sam uspeo da progutam, iako sam imao utisak da je u mene izrucio tone I tone tekucine. Bila je ukusna, prava muska.

Dobro izjeban I zaliven spremom, izvadio sam njegovu kitu iz usta I rekao:

– Mozete se obuci. Prepisacu Vam ovu kremu koju cete mazati dva puta dnevno, posle tusiranja. Potrebna su I cesta uzbudjenja da bi krv ispunila Vas ud I time pospesila otklanjanje bubuljice.

Na moje reci se samo seretski nasmejao, navukao crne bokserice I pantalone I uzeo prepisani recept. Pri izlazu iz ordinacije je smekerski izgovorio:

– Vidimo se na kontroli.

Oceni
[Total: 1 Average: 5]
Braća

Kad sam se doselila u kuću svog muža, imala sam 25. Udala sam se brzo, posle veze koja je trajala svega tri meseca. Pre njega, a u vreme neuspešnih studija psihologije, nisam uspevala da ostvarim

Mašta može svašta

Libido svoje supruge sam, zadnjih 5-6 godina podigao na zavidan nivo. Koliko god sam ja tome kumovao, verujem da su mi puno pomogle i njene zrele godine (kasne četrdesete). Inače, moja supruga je vrlo lepa

Od dečaka do pravog muškarca

Tog jutra su se Miloseva mama Marija(Mara), i njen brat , Misin ujak, Djordje (Djoka), strasno svadjali. Razlog je bio i te kako veliki, a glavna tema je bio mladjani Misa. -Pa ja te primila