Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Sada ili nikada

Te večeri je trebalo da prenoćim kod Predraga. Međutim Predrag je preterao sa pićem pa sam se predomislila, i čim su naši prijatelji otišli i sama sam odlučila da krenem kući. Inače zovem se Nadežda, imam 39. godina, samohrana sam majka, i živim u Nišu sa svojom devetnaestogodišnjom ćerkom Tamarom. Predrag i ja se viđamo već skoro dve godine i sve u svemu imamo predivan odnos. Ipak niko nije savršen, pa tako i Predrag. Jednostavno nema mere u piću. Daleko od toga da je alkoholičar, zaista ne pije često, ali kada popije nema meru. Pošto ne podnosim pijane muškarce, bez svađe i rasprave sam pokupila svoje stvari i krenula kući. Taksi me je dovezao do vrha ulice gde stanujem i zbog snega na putu sam morala peške do ulaza u zgradu. Lagano sam se spustila niz klizavu ulicu i ušla u zgradu. Otključala sam vrata stana i čula muziku iz Tamarine sobe. Znala sam da je Tamarina drugarica Jasmina tu i da će večeras prespavati kod nas pa se nisam obazirala na muziku, međutim iz Tamarine sobe su takođe dopirali neki muški glasovi. Ni danas ne znam zašto sam u tom trenutku postala toliko znatiželjna jer jednostavno nemam običaj da guram nos tamo gde mu nije mesto, ali činjenica da me niko nije primetio dok sam ulazila u stan mi je dala ideju da se ušunjam u svoju spavaću sobu, izađem na terasu koja je zajednička sa Tamarinom i malo špijuniram. Tiho sam se ušunjala i samo spustila torbu i kesu na krevet, i onako u bundi izašla na terasu. Dok sam se na prstima šunjala do Tamarinog prozora začula sam par muških uzdaha kroz prozor koji je bio otvoren na kip. Adreanalin je već počeo da mi ubrzava rad srca i moja znatiželja se pretvarala u strah da ću videti nešto zbog čega ću se možda pokajati. Znatiželja je ipak pobedila i stigla sam do poluzamagljenog prozora na sobi svoje ćerke.
Dočekao me je šokantan prizor! Moja ćerka Tamara, kao od majke rođena, samo u sandalama sa visokim potpeticama sedi zavaljena u dvosedu dok je neki mladić, takođe potpuno obnažen oralno zadovoljava. Na drugom delu dvoseda, njena drugarica Jasmina, u crnim kožnim čizmicama, gaćicama i brusu, sedi na obodu dvoseda i oralno zadovoljava drugog, takođe nagog, mladića…
Umesto da padnem u nesvest, skočim sa terase, ili slično, ja sam jednostavno nastavila da gledam kroz prozor! Ne znam kako, ne znam zašto ali mene je taj prizor izuzetno zaintrigirao. Gledala sam njihova mlada obnažena tela. Momci su bili izuzetno zgodni, visoki i atletski građeni. Mladić koga je Jasmina oralno zadovoljavala ponosno je gledao kako njegova pozamašna alatka nestaje u njenim ustima. Jasmina je uživala dok se trudila da ugura što više te batine u svoja usta. I moja Tamara je uživala. Pogled joj se caklio dok je oblizivala svoje usne gledajući u mladića koji joj je kružio jezikom po međunožju. Čučeći ispred nje, zabijene glave između njenih nogu, levom rukom šarao je po svom međunožiju masirajući svoje testise i nabreku alatku koju još uvek nisam uspela da ugledam u svom punom sjaju jer mi je bio okrenut leđima. Bili su totalno opušteni, nesvesni da ih neko posmatra. Odjednom je mladić koga je Jasmina zadovoljavala pridigao Jasminu sa dvoseda i počeo da je ljubi. Jezici su im se uplitali dok su se samozadovoljavali. Zatim je i Tamara naglo ustala i prekinula mladića koji se oblizivao ispod nje. Brzo je prišla Jasmini i njenom partneru, stala iza njega, obgrlila ga i pridružila se poljupcu. Sada su se svo troje ljubili ili bolje reći lizali jezike jedni drugima. Drugi mladić je diskretno prišao ostalima, još uvek na kolenima i na moje veliko iznenađenje rukom uhvatio nabrekli penis svog prijatelja. Bukvalno sam stavila ruku na usta kako bih sprečila svoju reakciju na taj prizor. Još se nisam potpuno pribrala, a mladić je već oralno počeo da obrađuje alatku svog druga. Tamara i Jasmina su se i dalje ljubile sa njim. Ruke su im se preplitale po telima dok je batina jednog mladića nestajala u ustima drugog. Sada sam mogla da vidim i alatku onog mladića koji je čučao. Neznatno manji ali dosta deblji od njegovog prijatelja, i on je imao čime da se ponosi. Shvatila sam da mi je desna ruka između nogu i da već neko vreme nesvesno stiska moju osetno vlažnu vaginu. To je bilo previše za mene!
Brzo sam se odšunjala u svoju spavaću sobu i onako izgubljena sela na krevet. Tek tada sam shvatila da sam se, uz to što sam upravo posmatrala svoju ćerku u orgijama i pritom mazila samu sebe, još i smrzla. Tresla sam se, uglavnom zbog hladnoće, ali verovatno i zbog svega što sam videla. Đavo mi nije dao mira. Deo mene pokušavao je da shvati šta se događa samnom a drugi deo me je terao da se vratim na terasu i nastavim sa voajerisanjem. Ponovo je pobedila znatiželja, i ja sam se ponovo našla na terasi. Dok sam se šunjala prema prozoru bukvalno sam se pitala jesam li ja to poludela!?
Ponovo sam stajala u polučučećem stavu pred prozorom i širom otvorenih očiju posmatrala tu pohotnu četvorku. Za razliku od mene oni nisu pauzirali. Sada je Jasmina sedela na naslonu dvoseda dok ju je Tamara oralno zadovoljavala. Iza Tamare bio je onaj „veći“ mladić koga je onaj drugi maločas oralno zadovoljavao, i lagano se nabijao u moju ćerku. Drugi mladić je stajao na dvosedu i sada je njegova batina bila u ustima njegovog prijatelja. Svi su bili zauzeti. Jasmininu vaginu obrađivao je Tamarin jezik, Tamarinu vaginu je ispunjavao jedan mladić, alatka drugog mladića bila je u ustima mladića koji je pumpao moju Tamaru dok se Jasmina ljubila sa njim.
Moja ruka je ponovo završila u mom međunožju. Ovoga puta svesno. Odjednom je nestalo sve, i moral, i predrasude, ostala je čista strast, požuda, i želja za seksom, čistim seksom. Da, verovali ili ne, htela sam istog trenutka da uletim u tu sobu i pridružim se toj razuzdanoj četvorci!
U meni je ipak preostalo malo zdravog razuma. Dok sam se mazila samoj sam sebi govorila „Kučko bolesna“, „Perverznjakušo“… Međutim to sve kao da je dolivalo vatru na ulje. Umesto da se dozovem pameti, mene je još više palila činjenica da radim nešto zabranjeno, nešto perverzno, nešto bizarno. Pokreti ruke su se ubrzavali dok sam drugom rukom masirala svoje grudi. Zaboravila sam na hladnoću i mogućnost da budem uhvaćena na delu. Bilo je gotovo, zaglibila sam do kraja, “sada ili nikada”, pomislila sam i onda brzo svukla čarape i gaće do gležnjeva. Brzo sam pod suknju gurnula svoju ruku i nabila sebi prst. Bila sam potpuno mokra. Izvukla sam prst i polizala svoje sokove. Ruka mi se pušila koliko je bilo hladno napolju.
Ponovo sam pogledala u sobu. Jasmina je sišla sa naslona i istrćila se pored Tamare. Mladić je stao iza nje i naciljao svoju batinu u Jasminu. Sada su bili u identičnoj pozi kao Tamara i njen pastuv. Prvo su se samo gledali međusobno i glasno uzdisali, a onda su Tamara i Jasmina počele da se ljube. Nedugo zatim i momci su spojili glave i počeli da se ljube. Vrhunac mi je bio blizu, gurnula sam dva prsta u sebe i shvatila da sam i sama počela da uzišem na sred ledene terase. Brzo sam izvadila prste kako bih se primirila, makar na trenutak i počela da pasiram svoj klitoris. Uvijala sam se pod naletima svoje ruke koja je bila vruća i lepljiva od mojih sokova koji su bukvalno cureli iz mene.
U sobi je nastalo neko komešanje, svi su ustali na noge, ljubili se i bukvalno dogovarali oko sledeće poze. Napinjala sam se da čujem o čemu pričaju. Tako me je palila njihova opuštenost, kao da igraju između dve vatre, a ne da orgijaju. Nedugo zatim Jasmina je sela na desni kraj dvoseda postrance i pored nje je seo onaj “deblji” mladić. Malo duže su se nameštali, i tek onda sam shvatila da on ustvari cilja Jasminin anus, pa im zato treba malo više vremena. Tamara je klekla ispod Jasmine, i iako nisam videla najbolje, verovatno pljuvačkom podmazala Jasminin anus i njegovu alatku. Za tili čas Jasmina je pravila bolne grimase na svom licu i shvatila sam da je upravo primila tu podeblju alatku u svoj anus. Tamara je i dalje klečala ispred Jasmine i rukom joj masirala klitoris. Jasmina se ubrzo opustila dok joj je mladić lagano i nežno penetrirao anus. Nakon nekoliko guranja i vađenja, mladić se primirio i spustio se uz Jasminu. Zatim je onaj drugi mladić seo iza svoga prijatelja dok je Tamara podmazivala njegovu batinu i anus njegovog prijatelja. Znala sam šta sledi, vagina mi je pulsirala dok je Tamara detaljno podmazivala njih dvojicu. Ponovo sam ugurala sebi prste i iskolačenih očiju posmatrala šta će se dogoditi. Ubrzo je i mladić koji je bio u Jasmininom anusu počeo da pravi bolne grimase na svom licu. Nisam odmah videla od Tamare ali sam znala da njegov prijatelj lagano prodire u njegov analni otvor. Uvek mi se gadila sama pomisao na seks između dva muškarca ali ovo što sam upravo gledala me je toliko palilo da sam htela da izludim. Tamara se najzad sklonila i počela jezikom da zadovoljava Jasmininu vaginu dok je mladić koji je bio u Jasmininom anusu lagano počeo da vadi i gura svoju alatku iz nje. Za to vreme je mladić koji je bio u anusu svoga prijatelja samo uživao dok je njegova alatka izlazila i nestajala u anusu onog drugog. Svi su glasno stenjali osim moje Tamare koja je bila zauzeta dok je jezikom oralno zadovoljavala Jasminu. Dok je to radila ubrzano je trljala svoju vaginu i uguravala prste u nju. I ja sam pomahnitalo počela da se samozadovoljavam. Gledala sam u njih četvoro, istovremeno uživajući i čudeći se njihovoj perverznosti.
Duže su se zadržali u toj pozi, uživali su svo četvoro, čak i moja Tamara koja je samu sebe zadovoljavala dok je jezikom obraživala vaginu svoje drugarice Jasmine. Ja sam već nekoliko puta do tada odlagala svoj vrhunac, u nadi da ću uspeti da izdržim do kraja i uskladim svoj orgazam sa njihovim. I taman kada sam razmišljala o tome da prekinem ovu bizarnost i pustim da me orgazam uhvati, mala Jasmina je počela da se stresava u jakom orgazmu. Sklonila sam ruku sa svoje vagine i ponovo izbuljena posmatrala Jasminu koju je tresao neverovatan orgazam dok ju je moja ćerka oralno zadovoljavala a batina onog mladića joj ispunjavala analni otvor. Odjednom se Jasmina primirila i brzo ustala i zamenila mesto sa Tamarom. Kao po komandi su se zamenile i sada je moja ćerka bila na redu. U potpuno istoj pozi, samo sa zamenjenim akterima nastavili su u istom ritmu. Prvo nežno i lagano a zatim sve brže. Sada je Tamarin anus ispunjavao onaj podeblji penis njenog prijatelja dok je njegov anus i dalje primao poveću alatku onog drugog mladića. Jasmina je sada jezikom kružila po klitorisu moje ćerke i terala je da glasno stenje pod naletima batine onog mladića. Naježila sam se, što od hladnoće koja je bila sve gora, što od sramne pomisli da posmatram svoju ćerku dok u orgijama dobija oralni i analni seks.
Ponovo su svi stenjali i videlo se da se svima bliži vrhunac. Nedugo zatim, moja Tamara je počela da se stresa i koluta očima, baš kao i ja kada doživim orgazam. Dok sam ja u sebi primećivala neverovatnu sličnost orgazma svoje ćerke sa svojim, četvorka se razdvojila dok su se Tamara i Jasmina su se strastveno ljubile, ošamućene od orgazma koje su doživele maločas dok su se momci stojeći samozadovoljavali i gledali njih dve. Ubrzo je jedan od njih ubrzao pokrete ruke i izmakao se malo u stranu na šta su se ostalo troje kao po komandi poređali ispred njega na kolenima. Jasmina sa leve, Tamara sa desne i drugi momak u sredini. Svo troje su palacali jezikom gledajući mladića koji je masturbirao pred njihovim jezicima. Odjednom se mladić ukrutio i usporio pokrete ruke i iz njegove batine poćela je da kulja sperma. Mlazevi su izletali jedan za drugim i padali po licima ostalih. Njih troje kao da su se takmičili na čije će lice više sperme završiti. Osetila sam da se i moj vrhunac bliži pa sam ubrzala masiranje klitorisa. Tek što je završio sa ejakulacijom, drugi momak je naglo ustao i njih dvojica zameniše mesta i sada je ovaj drugi počeo da prska spermu po licima ostalih. I ja sam počela da se tresem u orgazmu. Stresala sam se i stenjala sebi u bradu kako me neko ne bi čuo. Vagina mi je pulsirala i svaki puls me je terao da vrisnem. Jedva sam se smirila i pribrala, a onda sam primetila da se njih četvoro u sobi ližu i jedni drugima jezicima skidaju spermu sa lica. Htela sam da legnem na sred terase od iscrpljenosti, ali sam se nekako dovukla do svoje spavaće sobe i onako sa gaćicama i čarapama oko gležnjeva sam se ispružila na krevet. Ujutro sam se probudila sa sve bundom na sebi, razmišljajući da li je ono sinoć bio samo san…

Oceni
[Total: 1 Average: 4]
Neodoljiva tašta

Nakon jedne avanture, nisam ipao priliku da ostanem nasamo sa svojom tastom. Razmisljao sam o njoj non stop, ali prilika se nije ukazivala. Veza sa njenom cerkom se nastavila i cak smo poceli da igramo

Dešavanja u butiku

Imao sam 23 godine. Vec uveliko sam razmisljao o napustanju fakulteta,a bio sam zaposlen u kladionici u centru mog malenog grada. Nisam imao stalnu vezu u tom periodu, i svo slobodno vreme provodio sam jureci

Oženjeni ljubavnik

Kada se javio, pre nego što sam odgovorila, pogledala sam podatke. I znala da od toga nema ništa. Nisam nameravala da se udajem, pa čak ni vezujem, te mi je, sa te strane, sasvim nebitno