Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Dudlanje iz zadovoljstva

Zaključak da me privlače muškarci zasnivao se na neumornom fantaziranju o drkanju i sisanju nečije kite. Čak i danas, najjači seksualni stimulus mi je slika glavića poludignutog kurca. Glavić u krupnom planu- ispred nosa, pokriven kožicom ili potpuno ogoljena glava obrezane kite je scena kojom počinje svaki moj seks. Samo posmatranje rupice na glaviću i ideja guste, bele sperme koja odatle izlazi u dugačkim mlazevima je dovoljno da se napalim do granice svršavanja. Ne znam zašto sam tako submisivan. Moji orgazmi su uvek izazvani posmatranjem drugih dok svršavaju i lizanjem njihove tople sperme sa stomaka, iz pupka, sa muda, šaka, poda, elemenata enterijera, stopala ili odakle god gde dospe i najmanja kap te moćne kurčeve nagrade za moj trud.

Prvi tip na koga sam redovno drkao je dve godine mlađi od mene, malo grub i neotesan sa kitom koju je neprestano razvlačio kroz trenerku. Mislim da je želeo svima da pokaže koliku kurčinu ima. Bili smo klinci, napaljeni na sve i svašta, željni istraživanja…Jednom prilikom mi je prišao s leđa, obuhvatio me rukama i počeli smo da se u zajebanciji rvemo. Kada sam shvatio da ću izgubiti tu bitku, rešio sam da ga uhvatim za muda. Prvo, to će ga naterati da me pusti i drugo, još važnije, hteo sam da bar na kratko pipnem kurac i muda koji su mi bezbroj puta do tada napunili usta i umazali facu nerealno velikim količinama sperme u mojim fantazijama. Proturio sam ruku iza leđa i zgrabio ga.

Prvo sam mislio da je to to i da nije ništa posebno veliko, a onda sam shvatio da je to mudo. Jedno jedino mudo! Ideja da pored njega leži još jedno i da je ono što sam ovlaš osetio na podlaktici zapravo kurac me je zaprepastila. Hvatanje tuđih jaja u tim godinama nije ništa specijalno- pubertet, rvanje se završilo, on se trznuo u nazad i istrgao najveće mudo koje sam imao prilike da pipnem do danas, prokomentarisao nešto kroz smeh tipa „aaa, pederu“ i onda smo nastavili da se zajebavamo tu po kraju. Kada sam to veče stigao kući, prvo sam se uhvatio za moja jaja i kurac i odmeravao šta ja imam, a šta je ono što on ima. Narednih nedelju-dve samo taj otisak njegovog međunožja na mojoj ruci bio je tema drkanja (a u tim godinama drkaš po pet puta na dan).

Vreme leti, osim kite menjalo mu se i telo, nije prošlo mnogo, a već je počeo da dobija V liniju i ravan donji stomak, nežno ocrtane pločice i grudi, oblo malo dupe i jake noge. Nije izgubio naviku da vuče taj kurac kroz trenerku na fudbalu ili basketu i uvek nekako nametljivo češe jaja. Ni ja nisam izgubio naviku da drkam na njega, na fantaziju kurčine koja mi pulsira duboko u grlu, puni me spermom dok se davim u njoj i pokušavam da se otrgnem, a on ga onda iznenada izvadi onako mokrog i balavog i kaže mi „e sad ću da ti odvalim bulju“ okreće me dok mu ostaci sperme kaplju sa glavića i počinje da kara snažno dok se trudim da mi se ne zabije baš cela ta kurčina u creva „polako, molim te, preveliki je, pocepaćeš me“.

 On se ne obazire, nastavlja da kara, ja klečim i grizem posteljinu dok on sve glasnije stenje, puni mi ovaj put bulju spermom, vadi ga, kaplje po podu, tera me da ga oližem celog opet, navlači gaće, trenerku i majicu, okreće se i u odlasku kaže „sutra uveče idem u grad da nahvatam neke bludnice, ako me ispale
biće opet posla za tebe“, ja ga gledam dok pipam da li mi se čmar zatvorio „pa i ako te ne ispale, dođi, hoću da ti uklonim miris tih raspalih pički sa kurca“, vrata se zatvaraju, a ja svršavam dok drkam kurac i trljam po faci ostatke sperme koja mi se još sliva iz dupeta.

Nisam nikad ništa imao sa njim. Otišao je u inostranstvo da radi neki glupi posao. Nije se oženio, pa sam počeo da mislim kako je možda peder i kako je možda samo trebalo da skupim muda i uhvatim ga za kitu dok smo sami u nekom mraku i kažem „molim te, mogu li da ti dudlam kurac i nagutam se tvoje sperme sad i ovde?“ Jednom prilikom kada sam dolazio kući za praznike (odselio sam se iz rodnog grada), neko mi je prišao s leđa i rekao „B, jesi li to ti?!“ Prepoznao sam mu glas „ahhh, vlasnik kurca mojih snova“ pomislio sam dok sam se okretao. „Ejjj, pa šta ima?! Jesi živ čoveče?!“ gledao sam ga odevenog u neki biznis kežual fazon. „Došao malo kući da sredim papire za apartmane, pa bežim nazad“ Nekim čudom je stvorio mnogo para u inostranstvu i sada nemilice kupuje apartmane po popularnim turističkim lokacijama u Srbiji i planira da to rentira ili preproda i tako se obogati. „Nema nikog od naših više ovde, ajmo do mene, hoću da poludim sam u stanu“. Na trenutak sam razmišljao- najgore što može da se desi je da popijemo piće, bacim još jedan pogled na kurac, a znajući ga, možda se i presvuče u trenerku preda mnom i tako dobijem priliku da ga prvi put u životu vidim bar u gaćama, uostalom, mislim da sam to i zaslužio posle svih onih litri sperme prosutih na njega.

Tako je bilo, ušao je unutra, pobacao sitnice iz džepova po stolu i dok sam se izuvao on je već skinuo pantalone u predsoblju, otišao sobu i otuda se vratio sa obučenom majicom kratkih rukava i trenerkom u rukama koju je navlačio na sebe tu ispred mene dok je nešto brbljao. Kad je završio sa oblačenjem, namestio je kitu, počešao jaja i pogledao me u oči baš dok je moj pogled bio zakucan na ne baš malo brdo muda i kurca između njegovih nogu. Bilo mi je neprijatno. Tim pre što sam osećao kako moj kurac usisava krv, diže se i glavićem utiskuje u oštre zupce šlica farmerki. Tanke bokserice između mog kurca i šlica nisu bile dovoljne da spreče vrlo neprijatan bol zbog koga sam refleksno pritisnuo svoje međunožje pokušavajući da ga par preusmerim na tkaninu. Dok sam pokušavao da ne isečem kurac pantalonama, on je već bio u kuhinji, zveckao čašama i pitao „viski ili rakija?“

„Lud si i kad si trezan, imaš neki sok?“ Nisam ništa slagao, zaista nikada ranije nije pio i uvek bio sklon incidentima, ali za 10 godina se čovek promeni možda. „Ne seri, viski“ i izašao iz kuhinje sa dve do pola napunjene čaše u rukama. Zvuk kucanja stakla presekao je tišinu u stanu i baš dok mi se prvi gutljaj pica slivao niz grlo, nešto me je šljapnulo po jajima. Zagrcnuo sam se, nos mi se napunio alkoholom, i peklo me, dok se on glupavo smeškao i ispijao dugačak gutljaj. Pretpostavljam da je to bio neki pokušaj evociranja uspomena iz onih dana kad smo bili klinci željni istraživanja, u zajebanciji se tukli, kenjali kako smo videli sise, a on nas nabeđivao da je najbolji jebač najboljih riba iz kraja (zbog čega mnoge od njih ni dan danas ne govore sa njim).

Ne znam šta mi je prošlo kroz glavu, ali u jednom koraku sam mu prišao, uhvatio ga za muda i mrtav ozbiljan rekao „molim te, mogu li da ti dudlam kurac i nagutam se tvoje sperme sad i ovde?“. Gledao me je, nije se branio i ćutao je, a meni nije padalo na pamet da ga pustim. Spustio je čašu na komodu. Izgledao je zbunjen, zatečen onim što se dešava ali nije izgledao kao da će odbiti. „Skini majicu“ rekao sam i dalje držeći neki deo njegovog međunožja u šaci. Skinuo se u potezu, a ja sam se lagano spustio na kolena, odvezao učkur na trenerci, lagano mu je svukao do čukljeva, a onda počeo polako da spuštam gaće. „To je to, videću ga, držaću ga, dudlaću ga, isprazniću mu jaja“ pomislio sam u sebi dok mi je srce ludački tuklo, a šum u ušima prikrio nešto što je tiho rekao.

Nije bio maljav, imao je samo onu liniju dlaka koja se spušta od pupka do međunožja, a i ona je bila očigledno obrijana pre nedelju dve. Međunožje se lagano otkrivalo, gledao sam kratke dlake
oblikovane trimerom u nekakav trapez dok sam pogledom pratio deo po deo tela koji se pomaljao iza gaća. Konačno- koren kurčine, otkrivala se lagano dok sam ga svlačio, a kada se konačno oslobodila lagano je odskočila i visila u luku prema dole. Prišao sam bliže i duboko udahnuo kroz nos. Hteo sam da upijem u sebe miris njegovog tela pre nego što se pomeša sa mojim. Uhvatio sam jaja i lagano pomerajući prste ih masirao, izgleda da mu se dopalo pošto sam čuo uzdah. Bio je neobrezan, sa kožicom iz koje je virio samo vrh glavića. Muda nisam želeo da pustim, pa sam drugom rukom polako zavrnuo kožicu i osetio onaj oštar miris neobrezane kite.

Možeš da se kupaš koliko god hoćeš ali taj miris je uvek prisutan, i pali me jer prva sledeća stvar koja se dogodi nakon što ga osetim je glavić na jeziku. Stvarno je veliki. Na još uvek polutvrdog sam se nabio glavom dok se masivna kurčina probijala preko jezika u grlo, za trenutak se zaglavila negde duboko pre nego što je nastavila da se probija prema vratu. Konačno sam ga progutao celog. Tada sam osetio njegove dve šake na glavi.

Pritegao me tako da ga ne mogu izvući iz usta. Nos mi je bio pribijen uz onaj trapez od dlaka, disao sam teško zbog toga i svaki sam udah uvlačio kroz te dlake što me je dodatno palilo. Lagano mi se njihao u ustima i postajao sve tvrđi. Glavić mi je pritiskao nešto duboko u grlu dok se probijao sve dublje, zbog čega sam se zagrcnuo ali me on i dalje nije puštao, pokušavao sam da kašljem.

Narastajuća kurčina me je bukvalno davila, a on nije imao problem sa tim. Tada me je pustio, ja sam se skinuo sa njega i pogledao u oči. Nit bale se protezala od mojih usta do vrha njegovog glavića. Lagano je pulsirao, veliki i tvrd. „Imaš najbolju kurčinu koju sam video!“ rekao sam kroz osmeh, sav umazan. Glavić je bio toliko zategnut da su se na njegovoj površini presijavala dva prozora u sobi. „Izgleda da mu se ovo dopada“ pomislio sam kada me opet uhvatio za glavu, ja refleksno otvorio usta, a on mi opet zario kurčinu do korena u grlo. Opet ga je izvukao skoro celog, a onda ga opet zabio do kraja i nastavio da me tako divljački kara. „Voliš kurac, a?! Voliš? Mmmm“ rekao je dok me pumpao, a ja ponavljao u sebi „Da, volim kurac, želim tvoju kitu već godinama, volim kurac“.

Nabijao se tako dugo, a kada ga je izvadio pognuo sam glavu dole da dođem do daha i ugledao na parketu malu baru od bala koje su mu curile sa muda. Onda sam ga pogledao u oči, bio je ozbiljan, napaljen i očigledno rešen da ovu igru ne završi skoro. „Skini se i dođi u sobu“, bez reči je prošao pored mene, a bala koja nas je povezivala se prekinula tek kada je bio skoro pola metra udaljen. Gledao sam za njim dok je koračao prema sobi. Telo mu je i dalje vrhunsko, skladno, ramena zaobljena, na leđima se smenjuju pravilne i simetrične crte razvijenih mišića, dupe je još uvek okruglo, noge jake sa snažnim Ahilovim tetivama. Ranije nisam obraćao pažnju na tetive, ali vremenom su za mene postale simbol fizičke snage. Tipovi kojima na ulici proviruju ispod nogavica me izlude. Snažne tetive i izražene vene oko skočnog zgloba postale su moj novi fetiš. Na brzaka sam se skinuo do gaća i krenuo u pravcu sobe.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Čudna četvorka

Bio sam napaljeni klinac, 20 godina, neiživljen, non stop opsednut seksom. Do tada nisam imao stalnu vezu, vec samo neke kres kombinacije, obicno sa devojkama mladim od mene, takode sa malim iskustvom. Trebalo mi je

Nedojebana pička naše gazdarice

Tu gde smo se doselili kao podstanari su uglavnom bile stambene privatne kuće. Bilo je to naselje na periferiji grada, jer su tu kirije bile daleko manje nego u samom gradu. Iznajmiti smo stan na

U podrumu sa matorkom

Nekih mesec dana kako sam se uselio u stan ,raspakovao sam se,a višak kutija ću spustiti u podrum.Otključavam boks,ispada mi jedna od kutija a iz nje nekoliko panerotika,strast časopisa,obrisah jednu od dve stolice,listajući počeo sam