Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Rodjaka

Znamo se još odavno, zajedno smo išli u osnovnu pa u srednju školu.  Uvek mi se sviđala, još od klinačkih dana.Zajedno smo rasli, družili se, a i što je najgore dođe mi rodjaka.  Uvek je prijateljski gledala na mene, bar je tako delovalo, kao i ja na nju.  Bila je jedina za mene.  U zadnje vreme sam potpuno odlepio za njom, noćima sam drkao na njene slike sa fejsa, nismo bili ni tako bliski u zadnje vreme . . .

Sa njim kao sa nijednim

Jednom slučajno sam čuo priču sa njenom drugaricom, sa kojom sam se nekoliko puta kresnuo, kako joj govori da imam najveći od svih sa kojima je bila rečima: „Ima preko 20 sigurno, sa njim mi je bilo kao sa nijednim“. . . Dok se Đulijana čudila i smejala.  Nakon toga za 2-3 meseca kada sam razvozio društvo kućama sa neke žurke na kojoj smo se svi pomalo napili oblila me je neka želja, toliko sam se napalio da sam išao sporednim putevima po gradu samo da bi ona kući zadnja stigla i da bi sve ostale dobacio do kuća . Kada je ona ostala pitao sam je da li je za jedan krug do periferije grada prema obližnjem nacionalnom parku. Pristala je odmah jer je bilo vrlo toplo pa je šetnja po mesečini bila predivna.

Setnja po mesecini

 Celo vreme se uvijala, pričala neke gluposti, imala je tu harizmu da izazove najveće želje u meni, toliko mi se digao da sam mislio da će eksplodirati, pogled na njene duge fantastične noge i neku kratku suknjicu koju je nosila su mi stvarale knedle u grlu.  Pupak, uh, sise ni velike ni male, ma imala je genijalno telo,
potpuno skladno, i dugu smeđu kosu koja je imala neki poseban ton koji je vukao na svjetliju, oči, kad bi me pogledala tim očima meni je srce zastajalo, potpuno sam se zacopao u nju i to već godinama, nisam više mogao da izdržim.

Velika zelja

Pukao sam, stao pored puta i bez ustručavanja, ali naravno sa stidom u sebi, pitao: Imam veliku želju da sa tobom imam seks. Znam da bi to bio neka vrsta incesta, ali nismo toliko bliski rođaci. Zaljubljen sam u tebe godinama, al to je zabranjena ljubav, a i ti nisi za mene u fizičkom smislu, tebi treba neka veća faca (verovatno mi je alkohol dao snage za to) . Ona je ostala zbunjena, bila je pripita malo, ne mnogo, bukvalno je izašla iz auta i šetala nekoliko minuta i izderala se DAAAA, ja sam ustao izašao iz auta i pitam je, šta da ? – Hoću, odmah sada, ovde, briga me za sve, hoću da imam tvoj kurac u sebi i da svršavaš u meni, da me jebeš kao što si jebao Dejanu (njenu drugaricu).  Ostao sam u čudu nikad je nisam čuo da govori to, pomalo sam osećao sramotu.

Kad snovi i mastanja postanu realnost

Brzo sam izvadio šatorsko krilo iz gepeka i krenuo sa njom jedno 200-300 m udaljenosti od magistrale, raširio šatorsko krilo, stavio neku baterijicu i odmah mi je kroz farmerice uzela kitu u usta, bukvalno je nisam mogao kontrolisati, skinula mi farmerice, gaće, uzela ga u usta, povlačila i pušila sve do gušenja u grlo duboko, sisala muda i govorila „Nisam verovala da ti je ovoliki, jebi me odmah sad!

Nisam ni skidao suknjicu od tolike želje nisam imao vremena već samo tangice izbucao i zabio ga u njenu pičkicu, u trenu su se ispunila maštanja i snovi koje sam imao zadnjih 10 godina.  JEBI ME jebi me, stalno je ponavljala,
osjećao sam da umire od uživanja, jebao sam je kao nijednu drugu uhvatio za sise sisao, grizao bradavice i ljubio. Zatim je ponavljala da joj svršim u picu, SVRŠI MI U PIČKU MOLIM TE SVRŠI DA OSETIM TAJ MLAZ ja sam je poslušao i nakon 5-6 minuta tako svršio da sam imao osjećaj da će sperma izaći iz njene pičkice.  

Melem za sve

Nastavio sam jebati odmah zatim jer kad bih je video imao sam volje za sve, uhvatio sam je za dugu kosu i okrenuo zguza, nastavio da je jebem ko nikad do sad, vrištala je i pominjala moje ime i govorila TVOJ KURAC JE BOŽIJI MELEM ZA SVE, jebi me jebiiiii meeee, vrištala je, sreća što nije bilo nikog u okolini.  Skinuli smo sve sa sebe i počela je da se nabija na kurac i skakala dok sam ja ležao, tako je jako skakala da sam umirao od uzbuđenja, oblio me je neki hladni znoj koji ne mogu opisati. . . .

-Uskoro svršavam rekoh ja, ona reče molim te sačekaj i ja ću brzzzzoo, ja sam gledao da iskontrolišem situaciju, ali jednostavno teško je išlo pošto je skakala kao luda i nabijala se i smejala svo vreme.  Ja sam čekao 10tak sekundi i nisam više mogao, izletela je sperma tako jako dase naježila i zadrhtala. . . . nastavio sam iako mi je želja prestajala, i posle nekih 5 minuta reče.

Upravo sam imala orgazam, prvi put orgazam od kurca, hvala tiiii, izdera se.  Prevrnuli smo se i tako ležali 10-20 minuta bez reči.  Najednom, HOĆU JOŠ, hoću da mi svršiš u lice, krenuo sam da joj zabijam u dupe, nabijao sam, išlo je teže ali ona je tako ludila da mi je davala elana da nastavim da jebem bez kontrole, izvadila mi ga je nastavila da drka sa dve ruke tako jako da sam mislio da će da mi odpadne.

Osecaj zadovoljstva

Zagrizla ga je zubima sperma je pod pritiskom izašla tako jako da se zagrcnula, no sada znatno manje, odmah je ispljuvala i krenula da puši i liže, nisam više mogoa a ni ona, ljubli smo se lizao sam je po celom telu svaki deo tela sam temeljno oblizao a posebno sise i picu na kojima sam se zadržao duže. . . bilo je 3 sata, već skoro 2 sata smo zajedno, obukli smo se, pošli ka autu, samo je rekla HVALA TI, a ja sam je pitao BOJIM SE DA NE ZATRUDNIŠ ZAŠTO SI INSISTIRALA DA TI SVRŠIM U PIČKU, reče mi „Osećaj je bolji“ . . . e jbg pomislih u sebi.

Sreca je na nasoj strani

Krenuli smo ka kući, počela je da mi ga puši u autu jedva sam je dovezao kući poljubila me je za laku noć i prebacila njenu žvaku u moja usta.  Otišla je, otišao sam i ja kući. Idući dan kasno uveče mi je poslala sms da smo napravili grešku, ali da se ne kaje jer taj osećaj vredi toga.  „Napravili smo incest ili si zaboravio da su nam babe prve rodjake- sestre, a i radili smo sve bez kondoma, ako ostanem trudna moraću u svakom slučaju abortirati a i mladi smo“ . . . osećao sam sramotu u sebi, ali vredelo je.
Srećom, nije ostala trudna, ali naši odnosi nikada nisu bili kao pre, nije se više nikad ponovio taj životinjski seks (ali ne znači da neće jer nije prošlo od tada mnogo) ali uvek kad me sretne na uho mi šapne „Jebi me, jebi me kuronjo“ kroz smejanje.  Naši putevi su se pomalo i razišli, sticaj okolnosti, studentski život i ostalo. 

Oceni
[Total: 9 Average: 4.4]
Nova mlada nastavnica

Nova mlada nastavnica engleskog jezika, Marina, od prvog dana školske godine svojom pojavom dizala je kurčeve većini učenika završnog razreda Gimnazije i izazivala zavist kod učenica, jer je izgledala lepše i jebozovnije od većine njih.

Kurvetina samo za jebanje

Malo cudno ali te veceri izasla sam sama na veceru.U restoranu je bila guzva tako da sam morala deliti sto sa Nikolom. Prisla sam za sto,pruzila ruku: -Dobro vece,ja sam Olja,nadam se da vam ne

Ljubav i sex sa komšinicom

Ziveo sam u malom prigradskom beogradskom naselju.Kuca mi je bila poslednja u slepoj ulici, 150 metara udaljenom od glavne.Ziveo sam u cetvoroclanoj porodici(roditelji, sestara i ja).Do nase kuce bila je ogromna kuca, takodje cetvoroclane porodice