Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Rodeo sa koleginicom

To je bilo pre nekih 4-5 meseci. Bila je nedeljea. Setao sam se sa devojkom u popodnevnim satima kada mi je zazvonila poruka. Bila je ona…

‘Muz ide na put sutra. Deca ce biti kod mojih!
PS. Nedostajes mi. 21h’

Uzbudjenje je poraslo u meni samom cinjenicom da cu sutra biti sa njom. Volim svoju devojku ali biti sa koleginicom Biljanom je potpuno ushicenje u meni.

Videli smo se na poslu ali kao da nicega nece biti izmedju nas te veceri. Prikrivali smo osecanja koje smo izmedju sebe gajili kao najbolji glumci. Istina, nismo se cesto vidjali na poslu ali onda kada bi se videli popili bi zajedno kafu u kaficu a ja bi se nekako namestio da sednem do nje ne bi li se nogama dodirivali.

Susret kao po dogovoru

Sati su prolazili i 21 je vec bilo na mom roleksu. Kucam tiho na njena vrata i otvara mi boginja lepote. Vrata otvara crnokosa lepotica sa krupnim ocima, sa crnom svilenom kucnom haljinom, obasjana sa ono malo prigusenog svetla u njenom stanu. Zatvara vrata iza mene dok joj predajem bocu najboljeg vina i bombonjeru. Ostavsi bespomocna sa rukama drzeci mali present od mene uhvatih je oko struka i priblizih je meni osecajuci njene cvrste grudi preko moje kosulje.

Usledio je dugi poljubac u kome smo ljubili i jezicima dodirivali nase usne. To ti je za sve ovo cekanje koje sam imao, pomislih… Dok smo malo caskali i pili vino jurio sam je po njenom stanu zeleci da je ne ispustam. Bio sam joj straga u kuhinji i ljubio vrat i njene usne kada sam joj i otkopcao kucnu haljinu. Tada sam joj straga preko crnog cipkanog brusa dodirivao njene cvrste grudi dok je ona mesala guzom o moju kitu. Sedela mi je i u krilu dok smo ispijali vino, mrsili kosu, ljubili se po vratu, ramenima i usnama kada sam i ostao bez svoje kosulje.

Laganim potezima nevine devojcice otkopcala mi je svu dugmad i pomazuci mi da se oslobodim kosulje ljubio sam svaki deo njenih grudi koje je unosila u moje lice . Muzika je svirala tihu i laganu muziku teraci nas da igramo po stanu i da se jurimo poput dece. Tako sam je i u carobnom plesu zaljubljene dece uzdigao rukama i naseo na sto oslobodivsi je njene kucne haljine. Negde izmedju dnevne sobe i njene spavace sobe ostao sam go.

Naslonjen o zid honika gledao sam njenu glavu kako halapljivo guta moju kitu. Zabacio sam glavu unazad tezeci da se odbacim od zida dok sam uzivao u radu njenog jezika. Halapljivo je gutala moju kitu uzivajuci u svakom njenom radu. Osecao sam da je nevina devojka koja bi sve da proba u svakom trenutku. Pogledali smo se i video sam kako me gleda dok je oblizivala moj glavic svojim jezikom.

Uhvatio sam je za kosu i nabio svoju kitu u njena usta da jer sam se osecao napetiji nego ikada. Uhvatio sam je za ramena i povukao ka sebi zeleci da osetim njen jezik. Jezik koji je do malopre oblizivao moju kitu. Zeleo sam da osetim mesavinu njene strasti, njene energije i svog tela. Kada je vino uzelo maha vec smo bili u njenoj sobi zadihani od poljubaca i vrelog tela koje je uzivalo u ljubavi.

Devojka koja bi sve da proba

Polozio sam je na krevet i presao preko nje. Ljubio sam je jace i zesce kao nikada pre privlaceci je sasvim do sebe tako da sam osecao njene cvrste grudi o moje. Osecao sam kao da sam sa devicom koja bi da istrazi i najsitnije detalje ove prekrasne igre. Usne su mi se spustile do njenog vrata gde sam osecao pomesanu jezu njenog tela sa carolijom prafema Nine Rici.

Zatim sam spustio svoje usne, tople i mekane, na njene bradavice i cuo topot njenog srca koje odzvanja iz nje pomesanim sa uzdasima koje su dopirali iz njenih divnih ustiju. Ponovo smo se ljubili po vratu i usnama dok sam joj pomogao da se oslobodi crnih tangica i pri prvom blagom dodiru njene mace osetio sam koliko je vlazna. Nepresusna tekucina njene vagine ovlazila je moje prste. Ljubila me je po vratu i grudima osecajuci toplotu moje koze. Saputao sam joj na uhu:

‘Ti si savrsenija od svih. Ti si najlepsa zena koju sam ikada video’

Rukama svojim je dodirivala moju muskost i uverila se u cvrstinu moje zveri koja zeli da prodre duboko u njoj. Namestio sam se na ulazu u njenu vaginu osluskujuci dahove njenog tela pomesanim njenim migoljenjem. Zelela ga je poput device i mrdala guzom ne bi li prodro u nju. U pocetku nisam ulazio ali kada je svaki delic njenog tela plakao za mnom, pokrenuo sam se brze i brze. Usne su nam se spojile dok je moj jezik radio u ritmu moje zveri u njoj, dok su se uzdasi njenog tela komesali sa potpunim ushicenjem koje sam joj pruzao. Ubrzavali smo ritam dok sam cuo komesanje njenih glasova.

Njene ruke su leprsale iznad moje glave u mahu da me zagrle sto jace ili da se odgirurnu od naslona na krevetu. Lagano ali duboko sam zaranjao u nju zadrzavajuci svaki put svoj ulazak koji mili-sekund duze. Uzivali smo u jebanju dok sam ja svoje ruke podvukao pod njena ramena. Uhvativsi je za ramena usmeravao sam je da prodre u mene i vise i jace.

Zastajo sam u nekim momentima da dodjemo do daha ali sam onda samo mogao da dojem do njenih usana i jezika koji je prodirao u mene. Rukama bi me obgrlila i nabijala svoj jezik u moja usta… Zatim bi pogledala na dole ne bi li videla kako prodirem u nju. Zabacila bi glavu unazad isturajuci svoj vrat mojim usnama.

Zastali smo na trenutak. Izasao sam iz nje i dok sam bio na boku mazio sam svaki deo njenog tela. Ustala je u kleknula na kolena pozivajuci me da nastavim. Prisao sam joj straga, rasirio njene guzove, usmerio svoju kitu i usao duboko u nju…Nabila je glavu u krevet istureci svoju guzu ka meni. Prstima sam prosao duz njene kicme dok se ona podizala na gore dok nam se usne nisu spojile. Ulazio sam joj straga dok smo se ljubili a ja joj mesio grudi svojim rukama.

Zatim sam je odvoji od sebe dok smo plesali nabijeni jedno na drugo. Pravio sam se kao da sam u rodeu dok je ona zabacivala svoju glavu sa jedne na drugu stranu. Ponovo je pala glavom u postelju izdizuci mi svoju guzu dok sam ulazio s traga u nju. Polegao sam je da legne i celom svojom tezinom bio sam preko njenih ledja. ulazio sam i dalje strga dok smo podizali temperaturu svojih tela. Uzurbano smo disali dok su nam se prsti pleli zajedno sa posteljjom.

Uranjao sam jace i svakim delom svog tela i zeleo da ostnem u njoj vecno. Uzdisaji su nam se komesali od ushicenja dok smo se priblizavali vrhuncu. Tezinom svoga tela bio sam preko nje dok ulazio duboko u nju. Ubrzanim ritmom priblizavali smo vrhuncu kada smo poceli obostrano da svrsavamo….

Ostao sam jos malo nad njom pa legao pored nje.. jos dugo, dugo smo se ljubili i produzili nasu noc u jos nekim pozama…

Oceni
[Total: 2 Average: 5]
Šokiran veličinom k…

Nikad nisam bio posebno napaljen na veliki kurac, ali pomislio bih tu i tamo kakav bi bio to osećaj. Prvi penis koji sam ikada sisao bio je veliki 19 cm, po njegovoj proceni, ali sam imao

Ispunjavala je sve što sam tražio…

Upiso sam poljoprivredni fakultet posle gimnazije i moji su mi nasli sobu u Beogradu kod jedne zene, usedelice, kako bi nasi rekli. stan je starinski, salonski, ogroman, a Mima zivi sama u njemu. Ne bih

Svastika u sendviču

Svastiku sam uhvatio pre cetri godine, dok mi je zena sa decom bila na moru. Ona je imala tridesetjednu, a ja tridesetdevet godina. Od tada smo koristili svaku priliku za seks, uglavnom smo to morali