Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Neke nove usne na mom glaviću

Srećem je u prevozu.
Svakoga dana, isto vreme, ista polazna stanica. Na istoj stanici silazi.
Već mi je postalo navika da je očekujem i posmatram.

Svakoga dana druga odevna kombinacija. Sve usklađeno, suknja do kolena i košulja, najlonke. Nekada mrežaste čarape, nekada sa nekim šarama. Par puta u pantalonama, sa ravnim cipelama na pertlanje.
U svakom slučaju, svakoga dana prelepa žena je ulazila u autobus.

Jednoga dana, odlučio sam da joj priđem, da se upoznamo i otpočnemo razgovor.
Nikola, predstavio sam se.. Milica, odgovorila je. Tu smo negde, sa godinama, pa smo brzo prešli na ti. Sa svojih 37 godina sam se držao solidno, a ona je imala.. pa recimo 35.

Prsten, znači udata. Da li je i verna, tako lepa???
Približila se njena stanica i rastanak je bio neminovan..
Sutradan, ušla je i pogledom me potražila. Čuvao sam joj mesto.. Ćao.. Kako si.. Ma evo.. klinci nešto kijaju.. Znači ima i decu… više od jednog.. Polako se upoznajemo sve više i više..
Radi u jednom restoranu, kao menadžer.. Ponudio sam se da svratim nekada na kafu, da napraivmo kao sastanak, da joj malo ikradem vremena i omogućim joj da odmori..
Nasmejala se i zahvalila.. Pre izlaska iz busa rekla mi je ime restorana.. Zavičaj..

Tog dana me je kopkao susret sa njom..
Iskoristio sam službeni auto i sastanak koji sam imao i otišao sam do restorana u kom j eradila.
Zatražio sam da pozovu menadžerku da popričamo oko poslovnog ručka koji planiramo sa svojim kupcima.
Pojaivla se, sa ogromnim osmehom na licu.
Nisam verovala da ćeš se pojaviti, rekla je.
Ja svoja obećanja ispunjavam, rekao sam joj.
Naručili smo po kafu i malo po malo.. došli do saznanja da smo generacija, da ima godina kao i ja, da je udata, dvoje dece, maltene sve kao i ja..
I da joj prija moja pažnja.
Kao slučajno, dodirnuo sam njeno koleno u najlonkama, pošto se suknja povukla iznad kolena. Nasmešila se, stavila svoju ruku na moju.
Zadržala je tako neko vreme a onda pomerila moju ruku, sa osmehom.
Kako sam pre dolaska proverio, restoran u svom sklopu ima i sobe za iznajmljivanje.
Kao naivno, pitao sam je da li imaju u blizini neke sobe za prenoćište, pošto ćemo imati i klijenata sa strane, pa ako popiju da imaju gde da odmore. Rekla je da oni imaju svoje sobe i da može da me povede u obilazak.
Uzela je svoju karticu i krenuli smo u drugi deo objekta u kome su sobe. Zanosno je hodala ispred mene, a hodnik je zvonio od njenog zvonkog glasa.
„Imamo više soba, od malih, jednokrevetnih, do velikih, sa jacuzzijem..“
Pošli smo da pogledamo par soba. Odvela me je prvi u malu sobu, simpatičnu. Krenuli smo dalje, jedna po jedna.
Na kraju smo došli do Royal apartmana, sa velikim francuskim ležajem i ogromnim kupatilom.
Povela me je da mi pokaže kupatilo, stajao sam na vratima, gledajući preko njenog ramena. Namerno.
Dahtao sam joj iza uveta, a onda spustio glavu i poljubio je u vrat. Zagrlio sam je oko struka, ali nije bilo potrebe da je zadržavam, pošto nije planirala nigde da beži.Izvila je glavu u stranu da mi omogući da je i dalje ljubim.
„Da li neko može da uđe“, upitao sam je tiho, na uvo.
„Ne može, koristim svoju karticu koja blokira vrata čim se uđe u bilo koji apartman“, rekla mi je..
Spustio sam ruke sa struka na njene bokove i privukao je sebi, da oseti moj tvrdi kurac na svom dupetu.
Nasmešila se..
„Ti nisi normalan“, rekla mi je..
„Nisam, znam“, odgovorio sam..
„Da li znaš da nisam do sada prevario svoju ženu, za 10 godina koliko smo u braku“, pitao sam je.
„Verujem, odgovorila je, i ja sam verna svome mužu.. do sada“..
To mi je bio znak da je rešila da bude moja, sada i ovde..

Okrenula se i dala mi svoj jezik, usne.. Kako se lepo ljubi.. Žena koja je željna nežnosti, prošlo mi je kroz glavu…
Zagrlio sam je i lagano spustio na krevet.
Nastavili smo sa ljubljenjem dok sam joj povlačio suknju naviše, da dođem do njenih bokova. Osetio sam dodir kože i shvatio da ima samodržeće čarape, bez haltera..
I tangice, glatke, lepljive.. I mokre. Skroz mokre.
Uhvatila me preko pantalona za kurac i stisnula jako dok mi je istovremeno zagrizla jezik. Nisam pustio glasa, a hteo sam..

Neverovatnom brzimo mi je raskopčala pantalone, bacila me na leđa na krevet, svukla mi pantalone i boxerice i krenula da puši… Predivno, neke nove usne na mom glaviću, ni sam ni sam verovao šta se dešava. Povlačio sam je ka sebi, okrenula se, sa onako zadignutom suknjom. Podvukao sam se ispod njenog bedra i uvukao između nogu, počeo da lagano lićem butine sa unutrašnje strane i bližim se mirisnom carstvu čula.
Kada sam dodirnuo jezikom mokra i mirišljave gaćice, duboko je uzdahnula i zastala sa mojim kurcem u ustima. Pritisnuo sam, pa kliznuo prema klitorisu, a onda i njega dodirnuo. Prišao sam rukom njenom međunožju, smaknuo gaćice u stranu, olizao klit i ugurao jezik u njenu pičkicu. Prvi orgazam je već sustigao…
Podigla se, skinula sve sa sebe i rekla „Nadrljao si“…
Ja sam pratio njene pokrete i istovremeno skinuo sve sa sebe. Kurac je stajao uspravno, tvrd kao što nije odavno bio.
Iskreno, ponadao sam se ovakvom scenariju i posle ko zna koliko vremena kupio kondome pre nego što sam pošao da se sretnem sa njom.
Izvadio sam kondome iz džepa i navukao jedan.
Gledala me sa izrazom zadovoljstva u očima, jer sam se pobrinuo da budemo bezbrižni.

Prišla je, opkoračila me i uhvatila moj kurac u ruku. Namestila ga je na svoje usmine, provukla par puta, da osetim njenu vrelinu, a onda sela na njega. Onako odjednom.
Bila je jaaako vlažna tako da sam za tren oka osetio udar njene guze o moja jaja. Uhvatio sam je za bokove, privukao na sebe, a ona je počela da meša.
Moj tvrdi kurac je bio u njoj, osetio sam svaki detalj njene unutrašnjosti. Jako naložen, a ona.. Jako ume da uživa.
Moj stisak na njenim bokovima je popustio, počela je da se podiže duž moje kite, pa se nabije dole, pa iznova..
Nagnula se i uvukla jezik u moja usta. Izmešali smo svoje ukuse.. Ja sam osetio ukus svoje kite iz njenih usta, ona osetila ukus svoje ribice sa mog jezika.

Prišla je lagano mom uvetu i rekla mi: „Želim da me jebeš, mnogo, želim da uživam.“
Shvatio sam da mi se prepustila.
Okrenuli smo se zajedno, spustio sam je na krevet i podvukao urke ispod njenog dupeta. Nabijao sam se lagano, oslonjen svojim telom na nju, na njene sise…
Uspravio sam se, ona je podigla noge i namestila ih, tako raširene, da ih držim u visini svojih ramena. Blago sam joj raširio noge, uhvatio je oko gležnjeva i počeo da je tucam. Lagano, pa sve jače.
Njena ruka je pronašla klit i počela da ga trlja, lagano. U jednom trenutku je spustila ruku između sebe i mene i obuhvatila moju kitu rukom, prstenovala je. Nastavio sam da je tucam lagano, osetio sam njenu tesnu pičkicu i osetio sam stisak njenih prstiju oko moje kite. Dvostruko uživanje.
Povukla je ruku ponovo na klit i nastavila da ga mazi. Orgazam me je iznenadio.
Okrenuo sam je, postavio da se naguzi. Spustila je ramena na krevet, legla glavom, provukla ruku između svojih nogu i ponovo našla klit.
Raširila je pičkicu za mene. Prišao sam, olizao je, od klita, do guze.
„Nemoj guzu. Ne sada, neka ostane za sledeći put“, rekla je.
Oduševljen, gurnuo sam jezik u pičkicu, vrelu i punu sokova, predivnog ukusa.
Uspravio sam se, naslonio glavić na njenu pičkicu i lagano uklizao. Lagano, sve do samih jaja. Osetio sam njene nokte na jajima. Prošla me jeza. Onda je počela lagano da mi stiska jaja i da vrti guzom.
Popustila je stisak, to je bio znak da mogu da ga lagano izvučem i nabijem ponovo. Uskladili smo se. Svaki put kad sam bio u njoj, ona mi je pomazila jaja.
Jako napaljen, uhvatio sam je za bokove i počeo da se jako nabijam. Nije mogla više da mi drži jaja, osetio sam dodire njenih prstiju na mojoj kiti.
Lagano je uvukla jedan prstić u pičkicu, pored moje kite, pa ga izvukla i olizala.
Napaljen, tucao sam je sve jače i jače. Njeni prstići su ponovo bili na klitu i ubrzala je disanje.

Ja sam bio na samoj ivici svršavanja. Nabio sam se u nju, stisnuo je jako, a ona je počela da meša. Brže i brže. Počinjem da se trzam i ispaljujem spermu, punim kondom. Osećam stiskanje njene pičkice. Ciči, cvili.. Mlazovi moje sperme ne prestaju da pune kondom. Ona počinje da svršava.. Trlja klit ludačkom brzinom i u jednom trenutku hvata moja jaja i stiska ih, kao da želi da ih u potpunosti iscedi u sebe…

Opustila se, klonula. Polegao sam je na bok, legao i ja pored nje. Moj kurac je i dalje bio u njenoj pičkici, sada već sve mekši.

„Pomislila sam da će ovo biti obična jebačina, a dobila sam predivno vođenje ljubavi“ izjavila je, dok je ležala zadovoljno kraj mene.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Četvorka se brzo uigrala

Obećanje je obećanje. Stigli smo u Opatiju, na vikend, u sjajan apartman na plaži. Preskočiću dešavanja tokom samog puta, a bilo je interesantnih situacija. Kako smo stigli pred veče, na brzinu smo se spremili i

Rodjendanski poklon

Sedim sa drugaricom na krovnoj terasi simpatičnog kafića (ona u hladovini suncobrana, ja naravno na sred sunca), veselo ćaskamo, smejemo se, zabavljamo i uživamo u poklonjenom nam popodnevu. Izvukla sam se sa posla (istina ne

“Mica-pica”

Milicu sam redovno tucao. Navukao sam se na tu mladu nimfu i njenu usku vrelu pickicu .Osecanje krivice, što praznim muda u klinku od 18 godina, potpuno je nestalo, bio sam je prosto gladan, a