Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Realnost i fantazija

Priča se odvijala u srednjoj školi. Nisam još uvek bio spreman da rizikujem da imam nešto sa likom, iako sam itekako uvideo da me pored cura lože muškarci. Moju seksualnost je dodatno “otežavala” činjenica da je moje odeljenje pucalo muškim hormonima. Likovi su jednostavno bili predobri. Sa svima sam bio ok I gotivili smo se, ali pored šala na gejeve ničeg krupnijeg nije bilo. Sve negde do 3. Godine I tog jula u Novom Sadu.

Moj najbolji drug (zvaćemo ga Stefan), koji je str8 100% I još jedan dobar drug (zvaćemo ga Igor) I ja odlučismo da provedemo Exit zajedno u stanu kod moje sestre. Stan prazan, jeftine karte, završili sa 3. Godinom – sve je bilo spremno. Stefan je na kraju ispalio za prva dva dana, jer mu roditelji nisu dali da ode odmah za Novi Sad. Tako da je Igor pošao sa mnom.

Igor je jebeno dobar lik. U to spada i njegov karakter koji je jako specifičan. Visok je, tamne puti, razvijen za svoje godine. To je onaj lik koji nije glup ali je lenj. Dosta sam mu pomagao oko predmeta, on je zauzvrat glumio nekog prijatelja. Ok je bio, samo razmažen i dosta svojeglav. Voleo je da iskoristi situaciju. Ali je zato bio dobar frajer. Ja mu odradim domaći, on meni oko fizičkog završi ocenu ili me „brani“ mada mi odbrana nije bila potrebna.

Elem, Igor se ponašao čudno tokom puta. Ubacivao je koske tipa: “Jebaćemo sad na Exitu sto posto”, “Kako mi se kara nešto brate sad” I sl. Ja tada nisam uopšte obraćao pažnju na ove izjave nego sam jednostavno ignorisao I gledao svoja posla. Iako sam se ložio na njega I na ostale u razredu, nisam uopšte imao ideju da bi ovo mogla biti moja šansa.

Prvi dan Exita, prvo Štrand. Goli do pojasa, žurka trešti, gomila ljudi. Blago pijani, Dance Floor sjajan. Vidim kako mu se koža sija I kako mu se znoji telo jer je bio pomalo I dlakav. Odjednom mi prilazi iza leđa. Ja iznenađen ostajem u mestu i gledam u DJ-a. Bez reči ostaje iza mene a osećam hladan dah na vrelom vratu. Digao mi se momentalno. Ostao sam u mestu i pravio se lud. Osećam kako nogom “slučajno” udara u moju a zatim rukom po ramenu: “E sorry, koja gužva”. Jao kao smotano nešto odgovorim ali on ostaje u mestu. Da sam tipa imao iskustva I godina, prislonio bih se namerno na njega “slučajno” guzom. Dao bih mu do znanja da me može imati kad god poželi I kako god poželi jer je jebeno dobar momak. Ostaje tu dobrih 15 minuta, osećam dah I njegovo prisustvo ali ne činim nažalost ništa. Igor napokon odlazi po piće, vraća se I staje iza mene, iako je okolo bilo mesta. Ja ne kapiram uopšte I ne povezuem stvari.

Prvo veče Exita, svanulo na Dance Areni. Do tada se vrzmao okolo, “muvao” ribe. Možda ih je I smuvao mada nijednu nije priveo. Blago agresivno ponašanje, možda jer nije uspeo u muvanju. Pored mene isfeminizirani lik. Igor se smeje I nabacuje kako bismo bili lep par. Ja još uvek ništa ne kontam.

A onda se desila ta situacija I taj trenutak. U stanu, drugi dan.Posle Štranda smo odlučili da zakuntamo jedno 3 sata da bismo se resetovali. Sutradan ujutru bi trebao da stigne I Stefan, ispala.

Nismo pili, jer smo se čuvali za 2.dan. Stan sa navučenim roletnama, na krevetima u jednoj sobi, on na većem, ja na duplom. Odjednom Igor počinje da radi sklekove?! Ja pomalo u čudu ali me ne interesuje. Motam kanale dok čujem kako uzdiše dok radi sklekove.

“Je l se to spremaš za večeras, a?” Ja ga zadirkujem.

“Ma puši ga, ti mi pričaš nešto, šta si ti smuvao” Igor tokom pauze između sklekova.

“Radi radi, nemoj da staješ, lože se cure na mišiće”

Igor je počeo opet da me zadirkuje zbog fem lika sa Dance Arene. Nisam uopšte skapirao da je to bio njegov način da probije led. A blaga agresivnost je u stvari bila tu zbog frustracije jer nije uspevao u tome. Ja nisam jednostavno skapirao.

„Gledaj biceps“ Igor je prišao i ispred meine se stvori dobra muška ruka. Znojava, ali mišićava. U stanu je bilo toplo, iako smo spustili roletne. Još sa njegovim sklekovima..

„Gledaj biceps, da imaš našta da ga drkaš posle. Pogledaj ga dobro, a? jel dobar? Nemoj da si mi se nasmejao jednom dok sam radio sklekove, prebiću te, si čuo?“ Tek sam tada ukapirao da je lik jednostavno naložen do srži i da bi karao rado. Verujem i dan danas da je str8 ali nekada dođe trenutak gde se muškarci moraju isprazniti da ne bi bili isfrustrirani. Jednostavno – da isprazne jaja.

„Jebaću te u usta ta si čuo, samo ako se nasmeješ jednom“. Ja u muku totalno. Blago mi se diže kurčina ispod pokrivača, motam kanale, ne znam gde se nalazim. On završava sa sklekovima.


„Šta je pičko, ćutiš a?“ Ja tu kao nešto ne seri, ovo ono, nastavljam tipičnu nezrelu srednjoškolsku spiku. Igor je seo pored kreveta, onda se prebacio preko mene i legao do zida. Ja I dalje motam kanale, srce ubrzano kuca. Igor odjednom prebacuje nogu preko mene I “zarobljava” me. Ništa nije progovorio nego je jednostavno oslonio svoje telo na moje a ruku prebacio preko vrata. Trajalo je nekih 5-6 sekundi I tada sam bio 100% da otkidam na likove. Miris blagog znoja, težina tela i on, još sa blagom dominantnom spikom.

Ali, nažalost, nisam bio seksualno još uvek spreman da prihvatim izazov. Istinktivno sam ga odgurnuo od mene (blago). Ne sećam se izraza lica, znam da je ostao još malo tu. A zatim se okrenuo I ustao, a zatim otišao pod tuš. Ja onako zbunjen nisam znao šta da mislim, ali sam imao dovoljno vremena da se prisaberem. Kada se vratio, otišao je u krevet i počeo da lupa o nekom liku na TV, na kanalu koji je ostao. O tome niko više nikada nije progovorio.

———–
Da sam bio na nivou na kojem je on bio ne bih ga odgurnuo. Tu nastaje moja fantazija gde ga vidim kako mi oduzima nevinost mojoj extra glatkoj guzi. Kako mu ga sisam dugo, u stanu, na Štrandu, na Exitu, na Dance Areni, u tuš-kabini. Kako ližem njegov pazuh, kako on meni sisa kitu. Kako mi obrađuje dugo guzu i razrađuje je, pljuje je, blago me dominira. Kako mi priča kako će me polomiti ako nekome kažem, kako me ljubi po vratu i naslanja jezik gde želi. Kako mu praznim jaja kad god poželi i kada ne smuvamo ribe ili mu treba obrada. Kako mi govori da je znao da ga želim i da će to biti naša „str8“ tajna. Kako se karamo celu 4. Godinu do mature a onda i kasnije, kada obojica postajemo zreliji muškarci. Motam film sa milion scenarija, ali svaka uključuje dobru mušku priču, za situacije kada nam treba dobar izduvni ventil.

Oceni
[Total: 1 Average: 1]
MILF o kojoj svi maštaju

Imam komšinicu iz ulice, ona prava MILF o kojoj svi mi maštamo 40-ak godina. Često me tako pozdravi kada prođem, uvijek nasmijana. Jednom me tako u prolazu zaustavila da joj popravim nešto na telefonu. Kada

Mackica je bila sveze obrijana i spremna

Jutro, bas kada nastaje ova ispovest , srecem nju davno zaboravljenu koleginicu u medjugradskom autobusu vracajuci se iz nocne smene. Momentalno naviru secanja , uzimam tablet i pocinjem da tipkam . Pogledom preko ramena vracam

Naše ”igrice”

Balansirao sam vrlo uspešno između ćerke i majke, često bivao umoran, ali je nekako išlo. Vesna i ja smo koristili svaki slobodan trenutak da zadovoljimo svoju požudu i neutaživu želju za seksom, i to zabranjenim.