Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Jebe kao niko

Odmah posle nove godine, a pre Božića krenuli smo za selo moga muža kod mog svekra i svekrve, a njegovih roditelja. Muž je bio nervozan što uopšte mora ići, jer nije voleo selo, pogotovo one koji bi ga podsećali odakle ustvari potiče, jer toliko dugo je radio na tome da bude kakav gospodin, mada dugo godina bio je jedan običan radnik na gradjevini, sve dok nije ušao u stranku, a onda sirovina kakva jeste dobijao da radi poslove obezbedjenja, a nakon toga i mesto kordinatora u vladajućoj stranci, pa se samim tim naše finansijsko stanje popravljalo, a on sve više uživao, praveći se važnim pred drugima. Stalno je mene i ćerku vucarao pa raznim skupovima, otvaranjima, mitinzima, upoznavao nas sa nekim bitnim ljudima pred kojima je šenio. Meni je uistinu svo to njegovo ponašanje bilo odvratno, jer dok bi u kući ili kraju izigravao kakvu veličinu, pred njima je bio mali kao kakav miš i radio bi sve što su od njega tražili. Jednom nas je tako poveo na otvaranju jednog hotela kraj Niša i nakon svečanog otvaranja imali smo večeru u restoranu.

Kraj mene je sedeo jedan jako debeo čovek, ćelave glave sa velikim podgusnjakom i ulepljene košulje od znoja. Pričali smo nešto neobavezno , kada je rekao mom mužu da se pobrine za neke goste i odveze ih na aerodrom. Predhodno sam terala muža da nas odveze kući, jer se našoj Mini, ćerki, jako spavalo, da sam je držala u krilo,a ona mi dremala glavom na ramenu. To nije hteo ni da čuje, govoreći da moramo da ostanemo, ali zato kada mu je ovaj debeli to naredio, on je odmah ustao, bez da nas pogleda i izašao negde napolju. Bila sam ljuta i besna, ćerka onako dremnjiva, terala me je da idemo pričajući kako joj se spava. Tad je debeli pored mene rekao da ima sobu na spratu i da mogu da je odvedem, pa tamo da spava. Ne razmišljajući sam ga odbila, ali onda je primakao glavu do mog uveta i šapnuo mi „Nisam ovu tvoju budalu, ovog potrčka džabe poslao da vozi. Kurac mi se digao čim sam te video. Hajdemo u sobu, platiću ti dobro, ovaj tvoj neće skoro“ . Kako je to rekao, spustio je svoju debelu šaku meni na nogu i krenuo duž svilenih čarapa rukom meni pod tesno pripijenom suknjicom uz butine. U glavi su mi se vrtele njegove reči „muž-budala-potrčko, njegov dignuti kurac, platice mi dobro“ a uz te njegove reči, njegova šaka koja mi je povlačila pod stolom suknjicu na gore, činila je da osetim trnce kako mi putuju, duž butina i čine da moja pičkica počinje da vlaži. Pogledala sam ga otvorenih usta, glava mu je bila tik uz moju, osećao se na alkohol i znoj pomešanim s parfemom. Poželela sam ga onako debelog i zadriglog, a onda ja spustila ruku pod stolom njemu na šlic i čvrsto ga uhvatila za kurac preko pantalona. Bio je čvrst, pulsirao mi je u ruci, činio se debelim. Rekla mu, hajde, podigla malenu, uzela je za ruku i pratila ga.

Dok sam je spuštala u krevet, nameštajući joj jastuk, osetila sam njegovu ruku od pozadi pod suknjom, njegov prst gurao mi je gaćice u pičkicu. Zatvorili smo vrata sobe u kojoj je ostala da spava i počeli smo da se ljubimo, dok su mi njegove ruke snažno mesile guzicu. Potom je spustio glavu i počeo mi je ljubiti sise koje su virile iz dekoltea. Mrmljao je i uzdisao, a zatim se pomerio, skinuo onu zalepljenu košulju sebi sa ledja, dok mu ja šakom mesila kurac preko pantalona i jedva čekala da ga izvadim iz njegovih gaća. Tad je iz pantalona izvadio svežanj novčanica, stavio ih na sto, odgurnuo me rukom i zavalio se u kožnoj fotelji. „Hajde, kurvo, igraj i skidaj se. Hoću da gledam te tvoje debele sise kako ispadaju. Hoću da te gledam pičko“. Rekao je, a zatim otkopčao šlic i izvadio ga. Uh, kako debeo kurac, pomislila sam u sebi. Nije bio nešto dugačak, ali je zato bio jako debeo, ravnomerno se sužavajući ka glavićem, koji je nekako štrčao na vrhu onako debeo. Počela sam da mešam guzicom, da povlačim bratele na dole, mešam i vadim svoje velike sise. Samo je vikao to, to, dok ga drkao i gledao me znojeći se. Moje sise su konačno ispale pred njim, a ja se sagla, tako mešajući i stavila mu ruke na kolena, gledajući ga u oči. Sise su mi se tresle pred njim, kad je on pustio svoj kurac i počeo da ih šamara s jedne pa sa druge strane, tako da su odskakivale odbijajući se jedna od drugu. Htela sam da se kleknem i stavim taj njegov debeli kurac medju sise, ali mi je rekao da nastavim da se skidam. Podigla sam sam se, nastavila da mešam, otkopčala suknjicu, dok je on skidao svoje pantalone i nastavio tako go da me gleda.

Konačno, gotovo potpuno gola, sa svilenm čarapicama, halterima i štiklama na nogama, nagla sam se pred njim, nudeći mu svoju guzicu, jer iskreno,jedva sam čekala da mi taj debeli čovek, stavi svoj debeli kurac i izjebe ženu svom potrčku. No, on je tad ustao, uhvatio me za glavu i spustio na kolena. Imala sam osećaj da će mi razjebati usta onim njegovim svrdlom.medjutim on se tad pognuo nad stolom,a meni gurnuo glavu izmedju njegovih debelih guzova i ojeđenih butina. „ Sisaj mi čmak kurvo, liži ga“ glasno je naređivao, dok sam ja boreći se za vazduh palacala jezikom izmedju njegovih guzova i gurala svoj jezik njemu u dupe što sam dublje mogla. Nije me brinulo što je glasan, jer odozdo iz restorana dopirala je muzika, a i ćera mi je spavala, tako da sam i ja uživala dok mi je natiskivao glavu sebi u dupe. Tada je svojom ogromnom guzicom krenuo unazad i ja sam polegla na ledja, a njegova guzica zabila mi je glavu u patos. Onako debeo, ogroman trljao je guzicu od moje lice, bukvalno me davio njom, dok mi je snažno mesio sise, šamarao mi pičku i gurao prste u njoj.

Bila sam tako napaljena, tako gladna da mi ga konačno stavi, ali on je još uvek uživao tako dok su njegova muda upadala meni u usta, dok se nabijao guzicom meni na lice, a moje teme lupalo o patosu. Onda se okrenuo i dok sam ja još uvek ležala nabio mi taj debeli kurac u usta dok se njegov debeo stomak razlio po mom licu, bukvalno mi prekrivao glavu. I dok ga je ludački nabijao, uspevala sam nekako da dolazim do daha izmedju trzaja. Na trenutak je zastao, izvadio ga, uzeo onu njegovu košulju i pocepao joj rukav, dok sam ja i dalje palacala jezikom po njegovim jajima. Tada mi je vezao oči, i okrenuo me da klečim nagužena preko fotelje i konačno je ušao u meni.

Osetila sam kako me prožima toplina tog kurca koji mi širi usmine i uvlači se u mojoj pički, prodire i čini me srećnom. Jahao me je jako, muški dok bi mi guzica pucala pod naletima njegovog velikog stomaka. Dok me jebao pitao me jesam li kurva, jesam li drolja, za šta služim. Pričala sam u transu da jesam, da sam kurvetina, da sam droljetina, da služim za jebanje,da služim da istrišu kurčeve , da sam zato stvorena, da zato postojim i da me jebe, da ne prestaje da me jebe. I jebao je, stvarno jebao muški. Potom me je podigao na sto, podigao mi noge i nabijao ga da su moje teške sise letele na gore na dole, dok sam osećala kako njegov znoj kaplje po mom stomaku i razliva se, a njegova pljuvačka po sisama i licu, a ja svršavala u naletima njegovog kurca. Tad me je spustio na kolena, zašao mi od pozadi, mlatio je moje guzove, pa me uhvatio za kukove i nabio mi ga u guzicu da sam jauknula. Jebao je, deljao mi guzicu, jako i dugo, ponovo sam svrsavala ne verujući kakvu snagu moj debeli jebač ima. Zamislila sam da može da me vidi muž, kako se nabijam njegovom šefu na kurac i kako me on jebe kako moj muž nikada nije. I tako dok me je ludački jebao od pozadi, odjednom mi je skinuo povez koji sam imala na oči i u mom prvom pogledu videla sam na par metara od mene ćerku koja me je gledala širom otvorenih očiju, potpuno nema, poluotvorenih usta. Refleksno sam htela da se otmem, ali me je debeljan čvrsto obgrlio rukama oko struka, bukvalno legnuvši preko mene, nastavljujući da me jebe i viče“ Gledaj kako ti karam mamu, gledaj kako ti karam mamu“. tad me je uhvatio za kosu i podigao mi glavu ka mojoj Mini „ Kazi ćerki, šta si ti moja, kaži za šta joj mama služi, sve ti jebem po familiji što imaš“ Gotovo da je vikao dok mi čupao kosu i ja sam tad rekla „Tvoja sam tvoja kurva, kurvetina.“Njoj kaži sve ti jebem, ne meni“ viknuo je ponovo. „ Majka ti je kurva Mina, majka ti je kurveštija. Tvoja mama služi da je jebu, svi da je jebu“ pričala sam, gotovo sva izgubljena i u transu, gledajući svoju ćerku dok gleda kako joj neki nepoznati čika jebe majku. Kažem, izgubljena, jer kao da nisam bila tu i kao da nisam bila to ja, dok sam osećala kako me taj debeli čovek guzi i razbija, a ja ponovo svršavam gledajući svoje dete. Konačno osetila sam ga gde me puni, njegovu spermu koja se razliva u meni, dok on viče jedno dugačko aaaaaaa.

„Idi Mina u sobu, sad će mama da dodje“ rekla sam joj kad je konačno ovaj debeljan ustao i obrisao svoju patku meni od kosu. Pošla sam ka kupatilu da se umijem, kad me je on uzeo za ruku i rekao da nema umijanja, da odem kod njegovog potrčka sa njegovim mirisima. Obukla sam je i uzela svežanj sa stola. On me je šljapnuo preko guze, rekao mi da uzmem malu i da se gubim. što sam i učinila. Dole u restoranskom kupatilu sam se umila koliko toliko i rekla Mini kako se mama igrala sa ovim čikom, ali da ne kaže tati a ja ću joj kupiti sve što poželi, što sam naravno kasnije i učinila.

Kada smo stigli kući muž je izvadio dvesta evra i rekao mi da sam budala što sam htela da idem, da sad ne bi imali dvesta evra. Po prvi put složila sam se sa njim, držeći u ruke torbicu koja je puna s novčanicama. Ipak, nisam mogla a da ne pomislim koliko je glup i jadan, potrčko, koji ni za godinu dana neće zaraditi kao ja za par sati. „Da, budala. Prava si budala“ pomislila sam.

No, eto seljačina vraća se sad u svoje rodno selo, jer seljačina kakav jeste, žao ga da ne dođe svojima, ali ne zato što se njih uželeo ili mu nedostaje selo, nego njegovi kolju svinje, pa će imati jedna i za njega. Ne znam jesam li o tome pisala, ali ja sam nekada strašno bila zaljubljena u njega, strašno ga i volela. Ja njega volim i sada, ali na potpuno drugačiji način. Ranije se on igrao sa mnom, a sada se ja igram sa njim i uživam neverovatno. Možda ću nekada i da ga ostavim, ko zna, često se nadam da će da naiđe neko koga ću voleti istom snagom, kao što sam volela njega, ali do tada, želim da uživam što više i pobrinuću se kada se to desi da sazna sve. I s kime sam bila i kako sam bila i to će da bude moj konačni potez u vezi sa njim. Konačna i apsolutna pobeda mene kao žene nad muškarcem koji je tako želeo i jedno vreme i vladao nad ženom na najgore moguće načine.

Sada dok smo putovali samo mi je u glavi bila misao da li će i Miroslav da bude tu. Miroslav, Miki kako smo ga zvali, živeo je u komšiluku i često sam išla za mleko kod njih kad bi bili gore u selo. Stariji je dosta, možda stariji i od njegovih roditelja, ni lep ni zgodan, mršav i upalih obraza, ali nije nikada propustio priliku kad smo sami da mi nešto dobaci kroz šalu, onako po seljački, kako sam rasna ko njegova kobila ili bolje vime imam od njegove Šarke krave. Sada sam rešila ako dodje do takve prilike da ću je sigurno iskoristiti da se pojebem s njim ili sa bilo kim iz sela, a sve u inat gospodina koji je moj muž.

Već su bili zaklali dve svinje pre nego što smo došli, njegova majka ,rospija, nakon što smo se iscmakali odmah me je zaposlila pored kazana. No, kako je i Mina bila s nama, lako sam se izvukla da je pazim i budem sa njom. Popodne falila im je još jedna vangla i ja rekla, pošto oni rade da ću da skoknem do Miroslava da potražim. Nadala sam se da neću da zateknem njegovu ženu, ali kad sam pokucala na vrata, upravo je ona izašla. Nisam htela da joj kažem za vanglu, već rekla da moj svekar traži Miroslava ako može da dođe da pomogne. Onako uvek neraspoložna samo mi je rekla “Izlegni dole kod krave, pa vidi možda je tuj“ Divno, mislila sam u sebi, dok je ona zatvarala vrata. Zatekla sam ga gde gde čisti štalu, koja je strašno grozno smrdela. Kad me je video otvorile su mu se širom oči „ A eve gu, došla snajka. Kude si be snajka?“ Pitao je iz prve.“Kakvo rabotiš, koje trebaš?“ .“Evo, došla sam pa rešila da vidim rastu li sise na ove tvoje krave“ Rekla sam šaljivo, baš onako kako bi on meni uvek dobacivao. „More snajke rastu, rastu, al ne mož budu ko tvoje nikad, rastu i tebe kolko vidim“. „ Misliš, pa aj stisni, izmeri ih Miki, ti se najbolje razumeš u sise“ Rekla sam na šta je on mislio da se šalim, a ja mu tad uzela ruku i stavila je sebi na sisu. Zbunio se, videla sam da se zbunio i ukočio, da ne zna šta će, što mi je bilo simpatično. Uzela sam mu i drugu ruku i stavila je sebi na drugu sisu.“Zamesi ih Miki.Zato sam i došla, da ti ih dam, da budem tvoja krava, pa da vidiš koja je bolja, tvoja Šarka ili ja. Počeo je da ih mesi onako preko džempera a duge jakne koju sam nosila, gledala ga gde drhti, a zatim skinula jaknu i povukla džemper i majicu na gore i moje sise su ispale pred tim seljakom. „Uf, uf, uf uf“ izgovarao je dok ih je mesio. „Pomuzi me“ rekla sam mu već osećajući kako gorim, kad je on počeo da ih razvlači jednu pa drugu. „ Tako, tako Miki, muzi svoju kravu“ rekla sam jer sam postala svesna toga, kako me pali to što sebe zovem njegovom kravom.Okrenula sam se i pribila dupetom uz njega, trljajući se od njegov kurac dok mi je i dalje mesio sise. Provukla sam ruku i zavukla mu je u one njegove prljave pantalone. Konačno ga uzela u ruku. Bio je mali, bas neki mali kurac, mislim da nikad nisam bila s manji, ali već zadignut čvrst. Tako mali, poželela sam ga prvo u guzu. I dok je on dahtao na mom vratu i stalno ponavljao uf uf ,kravo, ja sam otkopčala drugom rukom farmerice i povukla na dole. Ne okrećuči se, izvadila sam mu ga iz gaća i prinela svojoj guzi. „Hajde, da oplodiš svoju kravu“ Rekla sam mu i navalila se na neku gredu. „Muž kude ti je, neće li dojde“ Pitao je dok sam ja nagužena pred njim stajala. „Ma ko ga jebe Miki, neće da dođe. Jebi mu ženu, ko njega jebe“ rekla sam i navukla guzicu na taj njegov maleni kurac. Ipak sam ga osetila, ponovo je počela da me prožima toplina, a on tad kao neka stvar na baterije brzo, brzo stao je da ga gura i vadi, gura i vadi, sav nekako drhteći. Naslonila sam glavu na gredu dok sam osecala njegova muda kako me lupaju. Nisam mešala da ne bi tako mali ispao,a i farmerice koje su mi onako tesle bile zaglavljene na butine nisu mi ni dozvoljavale da se nešto mrdam. Samo sam sklopila oči, zamišlajući da se gledam negde sa strane, dok jedan seljak zabija ga u moje meso, jebe dupe jednoj gospođi iz grada. Jer ja više nisam gospođa jednog umišljenog gospodina, već jedna obična krava koju gazda jebe u štalu, dok moje vime poskakuje sa svakim ubodom gazdinog kurca.

Osetila sam da je već blizu da svrši i kada je hteo da ga izvadi, ja ga iza samo rukama stegla oko struka i nasela mu na kurac, jer obožavala sam taj osećaj kada neko nov, po prvi put svršava u meni i to je bio trenutak kad bih i ja obavezno svršila. Nisam ga pustila ni kada je svo seme istresao u mene, bilo mi je prelepo tako jednostvano s tim omanjim kurcem u svojoj guzi.“Pusti me, ću se umočam“ Najednom je rekao, a tad sam i ja govoreći kao on “Pa močaj, izmočaj mi se u dupe“. Osetila sam, malo po malo, tu vrelu mokraću kako se širi u mojoj guzi a njena toplota me sve više obuzima. A onda je krenuo u jakom mlazu, da me je istog trenutka nešto preseklo u glavu neka do tad nedoživljena lepota. Osećala sam kao da se oduzimam od sebe, sva sam drhtala i bridela dok me je punio. Izvukao je patku a njegova mokraća je počela da se vraća i da curi iz mene. Nisam je htela napolju, Stisnula sam guzu i ostavila sam je u sebi. Rekla mu da dodje i da ponese vanglu, a zatim izašla.

Nedugo zatim i on je došao. Šapnula sam mu da sam još uvek puna njegove sperme i mokrace. Izbegavala sam da se saginjem, plašeći se da ću nenadano da procurim. Tako sam volela sto je još osećam u sebi. Ipak na kraju morala sam da odem i sebe olakšam, dok što, kako kažu seljaci, ne pukne bruka u selo.

Već je padao mrak, žene su napolju topile mast, ja sam muškarce posluživala za stolom. Primetila sam kako Miki i taj Bora što je klao svinje šapuću nešto izmedju sebe, a onda me pogledaju pa se smeju. Jasno mi je bilo da mu je Miki pričao o meni, pa sam im ,onako preko ramena muža i svekra, namignula. Čekala sam da se muž dovoljno napije i ode u sobu. Mrak je uveliko bio pao, kad je Bora rekao kako mora do wca, koji je poljski i iza kuće je, kao i svaki takav wc sakriven od pogleda sa ulice i sa dvorišta.

To je bio trenutak koji sam čekala. Još pre nego da on ustane sa stola, ja sam otišla. Zatekao me je spustenih gaćica kada je ušao. Rekla mu da zatvori vrata, odmah ga uzela i otkopčala mu šlic izvadila i počela da ga ljubim. Bio je to jedan prelepi kurac, za razliku od Mikijevog. Prav, ne ni predebeo, niti predugacak, kurac koji mi je tako lako upadao u grlo, da sam počela da ga uvlačim i sisam kao mahnita.

On me je samo držao za glavu, ponavljajući tiho moje ime, nabijao je sebi u jaja i mumljao zajedno sa mnom. Ustala sam i natrtila mu se i on mi ga je gurnuo pa zaveslao njime po mojoj pičkici. Isprva naslonila sam na zidove wcea, ali pošto je od drveta i počeo je da se klima i čuje , samo sam se uspravila dok me je on uhvatio za sise ne prestajući sa nabijanjem. Nismo smeli dugo, znao je i on to te mi je ubrzo napunio pičkicu. Rekao mi je da bolju kurvu nije u životu jebao, a ja tad klekla i rekla mu „Pišaj, zato si došao“ a zatim ga uzela u usta, dok je on u meni pišao svo pivo i svu rakiju koju je taj dan popio. Poljubila sam mu jaja pre nego da sam se podigla i rekla mu da sam uživala, a on meni da sam njegova prasica.

Te noći na polasku, ušli smo da se pozdravimo s njima. Namignula sam im prilikom pozdrava, nevoljno se poljubila sa svekrvom, a kad prišla svekra da poljubim,osetila njegovu ruku kako mi pod jaknom stišće guzu. „Sledeći put te ja jebem kravo“ Šapnuo mi je a zatim me poljubio u obraz.

Upravo, malopre, pre nego sam sela ovo da napišem, a muž otišao na posao,čuli smo se telefonom. Rekao mi je da je oduvek mislio da sam kurva i da varam njegovog sina, jer sam tako dobra lepa i rasna zena. Bora i Miki su mu još one večeri sve rekli, al da nisam trebala s njima jer sad celo selo zna da mu je snajka kurva. Rekla sam mu da ću da budem i njegova kurva,a svi u selo ima da mu zavide, na šta se složio i bio srećan zbog toga. Pitala sam ga za sina, rekao je da ga baš briga, da on sinu da svinju, a sin njemu njegovu prasicu. Smejali smo se zajedno. Kaze ,da jebe kao niko i da jebe Ratkovu ćerku Milicu. Kaze da ima veliki kurac, a ja njemu da jedva čekam da ga osetim. Uskoro ce da pozove sina i da ga izlaže da je bolestan pa da dođemo. Pričajući s njim, shvatila sam da su muškarci divni, kada im daš svoje telo, guzu, pičku, sise, a uzimaš njihov kurac, budeš njihova žena, kurva, krava, kobila, prasica… Jer ja se nikad nisam preterano mirisala ni sa svekrom ni sa svekrvom, a sad mislim da je ovo početak jednog divnog odnosa, pun seksa, pun sperme, pun uzdaha. i muskarci jesu divni ali ne sa svojom ženo, čast izuzecima, jer da jesu ne bi nama ni palo na pamet da uživamo sa drugim muškarcima. A uživamo, itekako uživamo…

Oceni
[Total: 2 Average: 4]
Muška želja – kosooka devojka

Poslom sam otisao u bivsu Formozu a sadasnji Tajvan. Puno letova iz Budimpeste preko, Bangkoka i konacno Taipei. Posle treceg napornog poslovnog dana i puno sastanaka na sajmu otisao sam do hotelske sobe da se

Davala sam se i uzimala

Nema srodne duše koja svet napušta sama; srodne duše uvek odnesu i deo svoje druge polovine sa sobom.Tešim se mišlju da je moja, znajući to, zauzvrat ostavila deo sebe, da me prati kroz ceo život…“Tu

Novogodišnje orgije

Dugo tokom gimnazije bio sam napaljen na jednu od boljih prijateljica iz razreda..Društveno-jezički smer, gimnazije u Somboru od 36đaka 30 su bile devojke…Tokom te četiri godine nas šestorica drugara smo gledali i potajno drkali na