Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Prva klasa voza

Dobar dan, rekla sam dok sam ulazila u kupe prve klase voza koji je išao za moj grad. Bila sam u kratkoj poseti drugarici, i sada sam se vraćala kući. U kupeu je sedeo bračni par pristojnog izgleda, mogli su imati četrdesetak godina sa dvoje slatkih klinaca, i jedna starija gospođa. Nekako sam se progurala do svog mesta saplićući se o stvari koje su klinci već razbacali po podu. Slučajno sam kolenom okrznula nogu glave porodice, izvinula sam se. Ljubazno se osmehnuo, ali kako me je samo pogledao ispod oka! Osetila sam blagu, ali začudo prijatnu jezu od njegovih očiju koje su me tako prostrelile.
Sela sam tačno naspram njega, i pokušala da povučem na dole svoju tesnu i kratku suknjicu. Imam dvadeset jednu godinu,lepo se oblačim,i stvarno dobro izgledam. Još jedanput me je odmerio od vrhova mojih špicastih cipelica sa visokom štiklom, preko mojih lepih vitkih nogu u svilenim hulahopkama sve do otkopčanog dugmeta na mojoj tankoj košuljici koja je ipak pristojno skrivala moje male, ali čvrste grudi. Predstojalo je dosadno klackanje od nekoliko sati, ili sam ja bar tako u tom trenutku mislila.
Izvadila sam časopis iz torbe i ovlaš ga prelistavala, povremeno gledajući na jednolični krajolik kroz koji smo prolazili. On je i dalje povremeno bacao kratke poglede ispod oka na moje noge i kraj moje suknje.Nesvesno sam čvršće stisnula kolena.
Posle nekih sat vremena puta, promrmljao je ženi kako su zaboravili da kupe vodu i da će otići do vagon restorana da to učini, i da popuši cigaretu u hodniku.Ustao je, kao slučajno me nemarno dodirujući nogom, još jednom me značajno pogledao i izašao u hodnik.
Posle desetak minuta kao da mi đavo ne da mira, i ja sam izvadila cigarete i naglo ustala i izašla u hodnik, počelo je da se smrkava a ceo voz kao da je već spavao. Osvrnula sam se , ali u hodniku u tom trenutku nije bilo nikoga osim mene. Zapalila sam cigaretu, i pošla niz hodnik do jedinog prozora na vagonu koji je bio odškrinut i koji se nalazio u blizini toaleta.
Povukla sam nekoliko dimova, i pošto mi se u stvari i nije pušilo, otvorila sam vrata od toaleta da bacim cigaretu, kada sam osetila da neko stoji iza mene. Naglo sam se okrenula i susrela sa očima mog saputnika , stajao mi je opasno blizu. Osetila sam njegov dah na licu, pomerila se korak u nazad i nespretno zakoračila u tesni i prenatrpani toalet, lagano se zanela i izgubila ravnotežu. Već u sledećem trenutku on me je držao jednom rukom za guzu, dok je drugom zatvarao vrata za nama. Bila sam totalno nespremna za tako nešto, nisam znala da li treba da mu se zahvalim što mi je pomogao da ne padnem ili da pokušam da pobegnem . Samo sam se glupavo osmehnula. A on je to shvatio kao da. Ruka kojom je maločas zatvarao vrata već je bila ispod moje suknje .
Grubo me je poljubio , osetila sam njegove prste koji su milovali moju picu, drugom me je i dalje čvrsto držao za guzu. A ja sam u tom trenutku uradila nešto što uopšte ne liči na mene, uzvratila sam mu poljubac. I on kao da se malo zbunio, ali to je trajalo samo sekund. Povukao mi je suknju naviše, potpuno otkrivajući moje noge, svilene čarape i gotovo providne gaćice koje sam dobila na poklon od drugarice. Sve brže je prelazio prstima preko moje glatke izdepilirane pice, pribijajući me čvrće uza zid. Ruka mi je sama skliznula na dole, pomilovala sam mu ga preko pantalona . Osetila sam pod prstima kako postaje sve tvrđi. Raskopčao mi je košulju i vešto milovao grudi. Mazila sam njegovu karu preko pantalona, a onda osetila njegovu ruku pored moje. Otkopčao je šlic, a meni je ruka sama skliznula unutra. Moji tanki prstići sa fino manikiranim dugim noktima su se sklopili oko njegovog već tvrdog kurca koga je sputavao samo tanki materijal njegovih gaća. Otkopčala sam mu kaiš i dugme na pantalonama i povukla na dole i njegove pantalone i gaće. Pristisnuo mi je ramena svojim snažnim rukama i primorao me da čučnem. Lice mi se sada nalazilo u visini njegove kite. Bila je velika i čvrsta. Pomazila sam mu jaja. Zastenjao je od zadovoljstva. Uzela sam ga u desnu ruku, i ovlaš počela da prelazim vrhom jezika i usnama po njegovom glaviću. Levom rukom sam ga uhvatila za jaja, desnom sam masirala njegov kurac. Pušila sam mu. Pušila sam kurac čoveku koga sam prvi put u životu videla pre sat vremena, dok su se dva kupea dalje igrala njegova deca , i sedela njegova žena. Držao me je za kosu, a onda me je u jednom trenutku jače ščepao tako da me je zabolelo i gurnuo mi ga je u usta koliko je god mogao da uđe. Gotovo da me je naterao na povraćanje. Još uvek me držeći za kosu povukao me je na gore. “Pušiš za desetku, skini gaćice i čarape da ti ih ne iscepam, hoću da te jebem.” To su bile prve reči ovog neznanca koje mi je uputio. Nisam se bunila, kao da sam i dalje bila u nekom transu. Skinula sam hulahopke i gaćice, i ostala samo u svojim cipelicama sa štiklom i visoko zadignutom suknjom. Pica mi je bila skroz mokra.
Privukao me je k sebi, osetila sam na stomaku kao me dodiruje njegov tvrdi i od moje pljuvačke vlažni kurac. Lako me je podigao i stavio me da sedim na mali , prljavi lavabo. Bilo mi je užasno neudobno ali nisam rekla ni reč. Opet sam ga uhvatila za karu, bio je kao kamen, jedva sam čekala da ga osetim u sebi.Uhvatio me je sa unutrašnje strane butina, dok sam ja usmeravala vrh njegovog kurca ka mojoj rupici. Lagano je ulazio u mene, osetila sam se kao da polećem na mesec. Osetila sam kako njegova tvrda kurčina sve dublje i sve snažnije prodire u mene. Jebao me je. Rasturao me je. Ulazio je i izlazio iz mene onako kako je on želeo. Bila sam njegova. Jebao me je kao neku raspomamljenu kučku.Razvaljivao je moju picu sa tim tvrdim i velikim kurcem. Osećala sam kako me njegova jaja udaraju po guzi. U tom trenutku uradila bih šta god da je tražio od mene. Bila sam robinja njegove kare i njegovih jaja.
Za trenutak je zastao, povukao me je sa lavaboa i divljački bacio na pod. Našla sam se na podu tog prljavog, ispišanog toaleta. Bila sam na kolenima, osetila sam kako mi se približava odpozadi. Uleteo je u mene tako snažno da me je zabolelo, lagano sam vrisnula. Kao da je još više podivljao od mog promuklog kurvinjskog vriska. Njegov kurac se sve brže i snažnije zabadao u mene dovodeći me do ludila. “Idi do kraja, tako mi se sviđa tvoj kurac, napuni me”, mrmljala sam povremeno jecajući od zadovoljstva. Dovodio me je do ludila. Jednom rukom mi je stezao grudi, drugom je stiskao moju guzu, osetila sam njegov prst kojim mi masirao anus, polako mi je prstom ulazio i u tu rupicu. Odlepila sam od njegovog jebanja,zbog njegovog kurca sam zaboravila i na decu i ženu u susednom kupeu, na sve one frajere koji su mi se do tad nabacivali, na ceo svet… Cela sam se pretvorila u pičku koju je on tako dobro i snažno punio.
Kada sam već pomislila da ću se onesvestiti od užitka, on je odjednom ustao, opet me povukao za kosu , i nabio mi tu kurčinu u usta. Za sekund je počeo da svršava, osetila sam spermu koja mi je punila usta i grlo, curila niz bradu. Nisam želela da se branim od ovog divljačkog završetka. Udarao me je kitom po licu i ustima, nabijao mi ga u grlo, mogao je da mi uradi šta želi… Lagano mu je padao.
Bez reči je navukao svoje gaće i pantalone, iz džepa izvadio maramicu i dao mi je. Pomogao mi je da ustanem i dao mi vizit kartu! Kada je izlazio, okrenuo se, nasmešio i samo mi rekao “javi se…”
Ostala sam sama u tom smrdljivom i prljavom toaletu,kolena su mi se tresla, u ustima sam osećala ukus njegove sperme. Pokušala sam da se umijem i da nekako dovedem u red svoj izgled uz pomoć parčeta ogledala koje je tužno visilo sa zida. Nesigurna na nogama uspela sam da obučem gaćice i hulahopke.Pica mi je bridela. Još jednom sam se pogledala u ogledalo, frizura mi je izgledala gotovo normalno, obrazi su mi goreli, još uvek nisam želela da se vratim u kupe. Izašla sam u hodnik koji je i dalje bio prazan i zapalila jednu od svojih dugačkih cigareta i pokušala da se smirim.
Nakon nekih dvadesetak minuta vratila sam se u svoj kupe, klinci su se i dalje igrali, on je nehajno čitao novine,njegovu vizit kartu sam ubacila u torbicu zajedno sa upaljačem. Do kraja puta sam izbegavala da susretnem pogled sa njegovom ženom…

Oceni
[Total: 11 Average: 4.6]
Mračne tajne incesta

Sve je pocelo da ni sada posle par godina ne znam kako! Moja sestra Ivana starija je od mene dve godine, lepa, zgodna plavusica sa ne preterano velikim grudima ali za moj ukus savrsenim! Guza

Prijatelji na veceri

-Ajde ljubavi namesti sto, jer gosti svakog trenutka mogu da stignu a ja jos nisam spremna… Reci moje devojke su odzvonile hodnikom, bila je subota vece i posle dosta vremena imali smo posetu prijatelja koje

Samo pušenje

Živim u iznajmljenom stanu već par meseci sa cimerom kojeg sam upoznao preko neta… Doduše retko smo se viđali stanu, što zbog mojih obaveza na poslu, što zbog njegovih oko faksa… Često gotovo svako veče