Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Prsti su me lagano hvatali za guzu

Sedela sam u busu zatvorenih očiju i trudila se da ne mislim ni o čemu.
Misli me nisu slušale… Kako bih kada sam znala da me čeka. Da će me poljubiti čim otvori vrata stana.
Da ću ga poželeti.

Da me želi…
Znala sam da će biti sexa.
Znala sam da će nam biti lepo.
Tako je od kada se viđamo.
Gorelo mi je među nogama, pička mi je obilno vlažila.
Bilo je toplo, ja lagano obučena u svetlu pamučnu usku suknjicu… Bojala sam se da će mi se vlažna fleka videti kad ustanem…
Obliznula sam suve usne jezikom i nadala se da ću uspeti misli da zaposlim nečim drugim…
Nisam uspela.
Umesto toga, pred očima mi je sevao čvrst kurac koji želi moju ruku, prste, usne, jezik, usta… Pičku…
Stiskala sam noge guzeći se na sedištu… U pokušaju da nekako smirim pičku.
Na tankoj majci ocrtavale su se isturene naježene bradavice.
“Bože, na šta ličim!” pomislila sam u strahu da neko to može i primetiti… Preostalo je još oko pola sata putovanja. Bus je stao, neki putnici su izašli, neki ušli.
Iznenadila sam se kada je neko pitao: “Slobodno?” pošto mi se činilo da u busu ima dovoljno mesta. Povukla sam se do prozora, pored mene je seo mlađi muškarac. Nisam ga ni pogledala. I ne bih verovatno, da mi nozdrve nije zaparao prijatan muški miris. Onako napaljenoj, nije mi mnogo trebalo. Pogledala sam ga oprezno… Za trenutak. Uzvratio je pogled i osetila sam kako se sa očiju spušta na prilično slobodan dekolte (gornje dugme i onako tesne majce bilo je otkopčano, linija grudi se jasno ocrtavala), zadržava se na napaljenim bradavicama, pa klizi do ivice suknje, svakako kratke pa još malo podignute malo zbog sedenja, malo zbog onog meškoljenja… Zadrhtala sam. Pokušala sam rukom da povučem suknju, ali sam morala malo da izdignem guzu i on je hitrozavukao ruku ispod. Gledao me je ravno u oči. U normalnim okolnostima bih ga verovatno ošamarila, ovako napaljena nisam znala kako da reagujem… Prsti su me lagano hvatali za guzu preko tanke tkanine, ja sam oblizivala vlažne usne. Shvatio je to kao poziv na poljubac i zavalio mi jezik u usta! Drugu ruku je zavukao između mojih butina i čvrsto me stezao po unutrašnjoj strani. Uzvratila sam poljubac svesna da ako još malo povuče ruku, oboje ćemo biti raspamećeni. Pička mi je vlažila i vapila za dodirom, maženjem, prodiranjem, jebanjem… “Uf… Kako te želim!” prošaptao mi je u uho dk sam se ja gnjezdila na njegovu ruku ispod svoje guze. Okrenuo je glavu tako da sam mu gurnula jezik u uho, dok mi je nozdrve parao miris njegovog parfema, paleći me još više. “I ja tebe želim…” rekoh po malo stidljivo, uplašena od navale sopstvene strasti. “Dođi!” rekao je povlačeći me za ruku i grabeći moj ranac koji je stajao iznad sedišta. Poveo me je ka prednjim vratima, promumlao nešto vozaču, bus se zaustavio i otvorio nam vrata. Bili smo na samom ulazu u grad, u nenaseljenoj industrijskoj zoni, dan je bio dug, letnji, mrak se tek nazirao.
Tu kraj samog puta, čvrsto me je stegao zagrljaj i Nastavio da me ljubi najstrasnije. Ruke su mu bile čas na sisama, čas na dupetu, najpre preko suknje a onda ispod nje. “Mmmmm…” oteglo mu se kada mu se ruka našla na mom golom dupetu “Znao sam da si prava… Obožavam ribe bez gaćica!”
Osetila sam kako mu je kurac tvrd, ali se setih zašto sam bez gaćica…
“Ali… Ja sam pošla kod dečka…”
“Mmmm… Odlično! Dobiće podmazanu i potpuno spremnu pičku!” , rekao je lutajući pogledom okolo.
Stajali smo pored samog puta, malo dalje nalazila se ograda neke firme… Ispod same bandere sa svetlom. “Jesi li se nekad jebala pod reflektorom?” pitao je vodeći me ka ogradi.
“Jako sam napaljen… Hoćeš da mi pušiš… Malo?” pitao je naslanjajući se na ogradu leđima i gurajući mi glavu dole. “Mmmm… Obožavam kad gledam kako mi kurac klizi u usta… Tvoje su divna… Želim tvoje usne na kurcu što pre…”
Spustila sam se na kolena i bacila na lep, tvrd, velik kurac… Povremeno bacajući pogled prema njemu…uživajući u njegovom užitku, uzdasima, rečima: “Kako si dobra… Uf… Kako ga sjajno pušiš… Divno je… Jezik ti je savršen..”
“Mmmmm… Jako mi je lepo, ali hoću da i ti uživaš… I da ti ga zavučem… Da ga osetiš u pički… Podigni se i okreni mi guzu”
Namestio me je ispred sebe, zadigao suknjicu i zabio lice među noge, pomažući se prstima. Uzdisala sam uživajući, ali sad mi to već nije bilo dovoljno. Trebao mi je kurac. Okrenula sam se i smestila mu se u krilo navlačeći se na kurac.
Držao me je čvrsto oko struka i diktirao ritam.
Nije nam trebalo puno.
Svršila sam vrišteći, ubrzo se i on zgrčio izlivajući se u mene čvrsto me držeći na sebi.
Izvadio je mobilni i pozvao taksi.
U taksiju smo nastavili besumucno da se ljubimo.
Kada se taksi zaustavio blizu Njegove zgrade, pre nego što sam izašla, zavukao je ruku ispod suknjce i jako me uštinuo za guzu… umesto pozdrava.
Još uvek drhteći požurila sam ka nekom drugom zagrljaju, nekim drugim usnama, jeziku…svemu…

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Priroda i sex sa ujnom

Posle nekoliko meseci bez izlaska iz sela poceo sam da mislim samo na sex. Priroda svuda oko mene dobra hrana ima i dobre rakije ali nema devojku da vidis na sedam dana. Posto sam rakiju

Samo pušenje

Živim u iznajmljenom stanu već par meseci sa cimerom kojeg sam upoznao preko neta… Doduše retko smo se viđali stanu, što zbog mojih obaveza na poslu, što zbog njegovih oko faksa… Često gotovo svako veče

Izjebi me jako

Znate za ona iskrena prijateljstva koja se radjaju jos u djetinjstvu?E takvo smo prijateljstvo imali ja i Zarko.Odrasli zajedno u malom sirotinjskom kraju,gurali se kroz zivot,borili,zajedno upisali pravo,zavrsili i danas postali jako ugledni ljudi,u svojim