Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Provod sa profesorkom

Putujemo za Italiju. Prijatelj i ja sasvim slučajno seli smo iza profesorke engleskog. Najdoteranija profesorka u školi. Farba se u boju koja naginje na plavo. Frizura uvek na mestu. Napried su uvjek šiškice usmerene na levu stranu tako da joj dolaze do leve obrve. Mnogo su me asocirle na frizure kurvica iz pornića. Obično je nosila suknjice do kolena. Noge od kolena pa nadole zategnute mrežastim čarapama jednostavno teraju na uzdah. Dupe je uvek dominiralo. Kao da je rukom izvajano. Pod suknjom a i u pantalonama tako je čvrsto izgledalo da nikad nisam posumljao da je možda drugačije kad se skine. Sise srednje veličine, uvek dobro nameštene, fino oblikovane. Često sam drkao na nju, ali ne samo ja nego i većina mojih prijtelja.

Kako smo pre polaska vec bili pod dozom alkohola a i u autobusu nastavili nismo bas pazili sta pričamo. Pili smo zajedno sa profesorima sa kojima smo se inace dosta zezali i cak po nekad prelazili granice pristojnog. Bili su to definitivno najbolji profesori, velika većina njih. Dolazimo na odredište, smeštamo se u hotel i odmah odlazimo na plažu. Tu sam prvi put video profesorku engleskog Vesnu u kupaćem kostimu. Da, zaista je bila onakva kavu sam je zamišljao dok sam drkao. Noge opasno dobre, dupe moćno izgleda sa izuzetno malo ceulita. Tako je fino oblikovano i prosto izaziva. Struk savršenih dimenzija tako da guza još više dodje do izražaja. Ooo, kurac mi je tad hteo eksplodirati, samo kad se setim tog sekundnog dizanja kurčine. . . Sise malo spuštene u kupaćem kostimu, nisu kao u brusu. Malo su spuštene ali dobro izgledaju. Prijatelj i ja smo celo vrem na plaži proveli u kometarima i smišljanju plana kako bismo pokušali da je barimo, bilo je to više iz zezanja.

Dolazi prvo veče. Pao je dogovor da se provedmo u diskoteci hotela sa profesorima i jos nekoliko škola iz drugih gradova. Primetio smo Vesnu sa razrednim i jos jednim nama izuzetno dragim profesorom. Prišli smo, žurka počinje. Mnogo se pije. Vesna pije viski, mi ostali pivo. Mogao sam dosta popiti tako da mi nije predstavljao poroblem da popijem 8 piva i da se sasvim normalno osecam. Prijatelj i ja se dogovaramo kako da krenemo na vidno opuštenu profesorku. Pravim dogovor sa razrednim koji je mnogo popio. Kažem da želimo da je povalimo, potpuno nas je shvatio, šapuce nesto Vesni,pa on i drugi profesor odlaze. Prijatelju govrim da se ne ubacuje vec posmatra a ako zatreba da dodje u pomoć.

 Zamolih Vesnu da igramo. Rado je prihvatila. Bio je neki brz ritam, nikako da krene neka laganica kako bih se priljubio uz nju. Dajem prijatelju signal, dolazi. Rekoh mu da ode do DJ-a i objasni o čemu se radi kako bi pustio nekoliko laganica. Prijatelj je dobro poznavao jezike i brzo je nagovorio DJ-a. Priljubjujem se uz nju, pričamo. Bio sam izuzetno nadahnut, bio sam orginalno dugovit bez i jednog upotrebljenog šablona, trenutak me je inspirisao. Prijatelj nam donosi po viski i ja predlažem eksiranje, tako i bi. Spuštam joj ruke sa struka na guz u perpunoj diskoteci. Prosto sam se sa prednje strane zalepio za nju kako bi osetila nabreklu kurčinu na sebi.

 Barim je… popušta. Vidno je pijana i totalno zaboravila da je profesorka koja drži do sebe u školi. Ljubim je po vratu ali na kratko kako nebi drugi primetili. Na žvaku i ne pomišljam, to bi bio skandal. Okrećem je i guz joj dolazi direktno na moju kurčinu a ruke joj stavljam oko stomaka. Predlažem joj provod u sobi zajedno sa prijtaeljem, nakon dugog barenja. Ne odgovara ali ja je igrom lagano dovlačim do izlaza. Spontano odlazimo uz stepenice. Pred sobom smo, ali ključ je kod prijatelja, sreća, dolazi i on. Brzo je uvlačimo u sobu i orgije počinju.

Želi da se istušira, ne dozvoljavam joj govoreći da volim znojavo telo. Već sam joj zavukao ruke medju sise dok je prijatelj bio na krevetu. Okrećem je, žvaljim, i tako odlazimo do kreveta. Bacam je na krevet, prijatelj nastavlja žvaku dok je lagano skidam. Prijatelj je skinuo majicu i brus a ja suknjicu i gaćice koje sam počeo zvakati koliko sam bio napaljen. Zavlačim se medju te predivne none i dolazim do pičkice koja me fscinira i tera kurac da prsne od pritiska. Usnice savršene, malo ih širim i pred mojim ocima se pojavljuje unutrašnjost uzarena kao vulkanska lava. Podrhtavam od uzbudjenja. Stidne dlačice obrijane na trougao, plave su. Da, prirodna je plavuša. Svaka dlačica zna svoje mesto, kao da su sve iste i ni jedna ne štrči. Celo medjunožje je znojavo ali mirise, neki preparat je odradio svoje.

Počinjem sa lizanjem klitorisa i cele pice strahujući da ću da opržim jezik na tom vulkanu. Prijatelj nakon što joj je polizao savršeno čiste i negovane sise koje su ekstrmno mekane na slobodi, vadi svoju motku dugačku 23cm ali ne previše obimnu. Vidno je iznenadjena, kao da ne moze da veruje kakvu je srećku izvukla. Rekla je: hoces me razvaliti?…Rekla je to tih ali uzbudjeno. On ga strpa njoj u kurvanjska usta i poče lagano da je jebe. To me mnogo napali i poceh da joj silno stimulišem klitoris. Poče da stenje i da se uvija, stomak joj se grči dok joj prijatelj nabija svoju batinu u usta a ja jezik u vulkan. Krenuše prvi sokovi. . . mnogo je vlažna.Prijatelj zajauka i poče da joj istresa spermu u grlo. Gutala je do zadnje kapi. Bio sam nestrpljiv da joj pokažem svoj kurac dugacak 16cm ekstremno debeo, ali ekstremno. Morao sam pre seksa uvek da dobro pripremim devojku kako bi mogla da ga primi u sebe. Došao je i taj trenutak. Prijatelj se premesti na ovlaženi pičić, a ja izbacih svoju palicu pred njena usta. Zinula je želeci da nešto izusti ali joj je ponestalo glasa.

Nakon par trenutaka reče, glasom moljenja: Dobro ćete me izjebati..joooooj… kako je masivan. Raširila je usta koliko je mogla i strpala glavić u njih. Pušila je ogromni glavić, lizala ga jezikom kao sladoled, milovala usnama a rukom ga konstantno drkala. Brzo je bujica sperme potekla kroz moj kurac i pocela da se prosipa po njenim ustima, licu i sisama. Nikad nisam toliko sperme prolio. Bila je sva umazana, kupila je jezikom i rukama spermu sa sebe i gutala. Nastavila mi je drkati i pušiti kako bi sto pre postao opet onaj ogromni kurac koji joj je oduzeo dah. Prijatelj joj nabaci noge na ramena i poče da ubacuje svog dugonju. Duboko ga je trapao, iz počteka lagano a zatim sve jace i jace. Nije više mogla da mi ga puši vec je samo drkala dok su joj usta bila zauzeta jecajima, dubokim disanjem a glavom je prebacivala levo desno. Kurac mi se opet ukrutio.

Zamenili smo mesta. Prebacio sam joj obe noge na levo rame kako bi joj pica bila malo skupljena i kako bi joj što bolje svojim debelim kurcem širio medjunožje a ona osećala sto veće zadovljstvo. Počeo sam da je jebem. Ušao sam u nju lakse nego u devojčice naseg godišta. Jebao sam sve jace i jace držeći je čvrsto za noge. Stomačni mišići su joj se počeli grčiti. Mnogo je uživala. Batina od 23cm u ustima a ekstremno debeo kurac u užarenoj pici. U jednom trenutku je ugrizla prijatelja za kurac nakon čega je on glasno vrisnuo, izvadila ga iz usta i počela sebi mesiti sise dišući do sad najdublje. Svršavala je u serijama, ta moćna prfesorka. . . Naglo sam ga izvadio i počeo da prolivam spermu po njenom stomaku koji je podrhtavao. Legao sam na krevet isto tako duboko dišući izmoren. Prijatelj se jos oporavljao od ujeda, sreća pa ga nije progrizla.

Pauza je trajala nekih 5min a onda je to moćno dupe selo na mog prijatelja i počelo da meša ujedno se nabijajući na njegovu kurčinu. Ležeći pored njih i gledajući nisam ga ni morao uzeti u ruku da ga stimulišem a vec je bio kao koplje spremno za boj. Njeno stenjanje je bilo potisnuto stenjanjanjem i puštanjem krika zadovoljstva moga prijatelja. Ulazio je do jaja dok je je njena guza poput želatina talasala i pravila razne vragolije. Kako je bila naučena, pokazla je da zna mnogo. . . Nije dugo izdržao, izvadio ga je i poprskao mlazom sperme po razigranoj guzi. Sela ja na mene. Lagano ga je strpala u sebe. Moja kurčina je manja ali mnogo mnogo deblja, prilagodjavala se takvoj situaciji. Čim ga je do jaja lagano strpala u sebe počela je da divlja jer je do sada bila i više nego razradjena.

 I mene je dovela do krika zadovoljstva. Dok se nabijala tako da je pri tome koristila svaki mililmetar kurca svo vreme sam u svojim šakam imao njene moćne guzove koje je moja batina osetno razdvojila. Dao sam joj da mi ga lagano liže a prijatelj je prišao s guza i lagano ušao u čmar. Podmazana je i ne treba dodatno mazanje a on se ipak mučio dok je ulazio praveci bolne grimase. Prošlo mi je kroz glavu a kako cu tek ja da se namučim a jednstavno maram probati to moćno dupe na koje sam najbolje svršavao u kupatliu stana. Lagano je guzio dok je meni obradjiala glavić jezikom i usnama i povremeno se izmicala kad bi joj dublje trpao i skretao kurčinom na stranu.

Rekao sam: Jeste spremni na završnicu, sendvic? Prodrhtala je, dok joj taj vidni talas išao od glave prema nogama. Tiho je rekla: Da. Da li sam ja to u raju? Sela je na prijatelja, kurčina je uronila u najmoćniji sokovnik koji sam video do tad. Prišao sam s guza, nije se micao, kao ni ona. Čekali su da pokušam uroniti u čmar. Pokušavam ali je bolno, ne ide, ona se izmiče ali ne mnogo, ne moze od 23cm u njenom vulkanu. Uzimam kremu, trljam joj čmar, ubacujem 2 prsta, okrcem ih i širm je. Mažem svoj glavić i zatim pokušavam drugi put. Ulazi, tesko ali ide. Guzovi se sve vise rastavljaju i prete da će se razići. Ušao je…Lagno ga vadim…čmar vise nije zatvoren, moze da se vidi mrak dubine anala. Opet ulazim u nju i počinjiemo obojica da radimo.

Mnogo sam napaljen. To savršeno dupe je u sendviču. Želim da ga grizem, ližem, razvaljujem. Počinjemo sve jače. Cepam je svom preostalom snagom, izvlačim i poslednji atom iz sebe. Ona počinje da vrišti zabacivši glavu nazad dok se ujedno čuje i lupanje mojih jaja i stomaka o guzove. Mnogo sam se zaneo. Ne moram da pazim, u analu sam, mogu da svršim u nju. Glava joj pada ka dole… sva je mokra. Niz ledja curi znoj, kosa joj je prilično mokra. Ne vidm joj izraz lica, jos bolje, kad bih ga video odma bih svršio. I prijatelj je prilično nabija ali mnog sporije od mene, mora da pazi, u pičiću je. Hvatam je za sise, sve su od znoja, kao da sam uhvatio sundjer pun tople vode. Ližem znoj sa svoje ruke, mnogo je slan. U svom tom zanosu neko me pipa po glavi, okraćem se, tu je razredni. Ne pomeram se, i on je pijan, osmeh mu je na licu. Šapuće mi(oni ne mogu da ga primjete): Dobro razvalite kučku. Trebali ste zaljključati vrata, staću na ulaz da neko ne bi ušao i desio se skandal. Samo cepajte. (odlazi) Prijatelj je pojačao ritam, ona baca glavu na sve strane, stomak joj pravi ogromne amplitude prouzrokovane neverovatnim uzdisajima. Dupe joj je postalo crveno, bio sam blizu kraja, nabijao sam je nekih zadnjih 10 sekundi ekstremno jako. Bila je van sebe, pokušavala se izmicati ali nije mogla. Svršio sam joj u čmar i srušio se na pod dok je moja pocrvenela kurčina pulsirala kao luda a srce htelo da iskoci od ekstremnog pumpanja krvi. Prijatelj joj je svršio u usta.

Bilo smo mokri kao pod tušem. Ležali smo, ja na podu u položaju kako sam i pao i njih dvoje na raštimanom krevetu. Nismo progovarali nekih 40min. Nakon tog smo se malo sabrali pijući alkohol, a ona je novom dozom alkohola sve više otvarala svoje srce opisujući nezaboravne orgije. Zaspala je kod nas. Kad smo se probudili i kad joj se mozak razbistrio bilo je sramota. Rekli smo da nam neće pasti na pamet da pričamo o ovome dajući svoju reč. Bilo joj je lakše. Rekla je(kroz stidni smešak): Opasni ste. Svih drugih dana nismo bili sa njom u kontaktu, tj nismo komunicirali na javnim mestima radi sumnje.

5. dan je došla u sobu rano ujutro kako bi nas sigurno zatekla jer smo lumpovali po celu noć, a rekla nam je, opet stidno, kako joj ne izlazi iz glave ona noć. Rekla je da je to za nju bilo kao u najlepšem snu i jos jednom nas zamolila da to bude naša tajna rekavši da bi se za nekih godinu dana kada odemo iz grada i krenemo da studiramo mogli naći i pokušati ponoviti isto.

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Naguzio me tata

Zovem se Lea imam 17 god . Prvi put sam spavala sa ocem! Bilo je nezaboravno iskustvo! Bio je to jedan obican dan Tata se vratio sa posla, a mama je bila na poslovnom putu.

Fenomenalne guze!

Sparno letnje veče, na radiju neka žalopojka, moja kita nestaje u Marininim ustima. Malo, malo pa jezikom koluta po mom usijanom glaviću pa ga hirovito proguta celoga. Gledam njene sise koje se trljaju po mojim

Prijatelji na veceri

-Ajde ljubavi namesti sto, jer gosti svakog trenutka mogu da stignu a ja jos nisam spremna… Reci moje devojke su odzvonile hodnikom, bila je subota vece i posle dosta vremena imali smo posetu prijatelja koje