Pozovite Kupidon shop 062/695-596

Proslava 8. marta

Prošlo je neko vreme nekoliko meseci,stalno sam slušao priče o Vedrani i njenim vulgarnoistima,i na poslu i van toga.Tog dana sam menjao kolegu i bio prinuđen da se uverim u neke stvari.Bio je to 8.mart praznik žena.Parada cinizma i kiča.Mislim da nekoga ili ceniš ili ne,a ako ga ceniš 1 dana a ostalih 364,ne onda je to cinizam.Možda se moj odnos prema Vedran promenio zbog njenih nemoralnosti a u isto vreme pokušaja da se ponaša prema meni visoko moralno-njene DVOLIČNOSTI.

Tog 8.marta je bilo kao i uvek radnice se radile mnogo manje,latentno nezadovoljne platom su radile par sati,niskim intezitetom.Očekivale su da će se moći otići kući ako ne pre a ono oko pola smene oko 18 časova. Odobreno je da se radi do 18 a slavi do 20 časova. Radnice su radile i «slavlje» je počelo mnogo ranije. Društvo u kome ja nisam bio rado viđen se odvojilo u Perinu kancelariju i uz kafu je slavilo i cugalo.Čekali su da zaposleni počnu da slave pa i da oni budu komotni.Vedrana je bila standardni član tog društva. Tu je bio Pera,Marko,Vedrana,Milovan,Dara i Jana.Zorana nije bila dobra sa njima.Ja sam se družio sa radnicama pričao sa njima i trudio se da prekratim vreme. Otišao sam u kancelariju da uzmem telefon koji sam ostavio na punjaču. Tada je po nešto došla i Vedrana i pozvala me je iako smo bili službeno dobri da im se priključim. Bila je rumena u licu a i po smeškanju i alkoholu na koji se osetila,video sam da je malo popila. Znao sam stav koji o meni vlada među njima i nisam otišao tamo.

Iz njihove vesele prostorije je dopirao smeh,a inače su se smejali na sve i svašta,uglavnom gluposti. Sada je i alkohol bio tu. Znao sam da Vedrana u poslenje vreme voli da popije a budući da joj puno netreba par čašica je bilo dovoljno da bude pijana. Jadnom prilikom sam morao da je bukvalno vučem do automobila ,pomenute Zorane da je odveze kući. Iako ima 57 kg (po njenoj informaciji ) imao sam utisak da ima 100 kg,jer se sva ocmoljila. U neko vreme je došao jedan njen prijatelj da je poveze kući. Pričalo se da su oni više od toga. On joj je uvek pomagao i mislim da ju je iskreno voleo,ona je to zloupotrebljavala. Pozvao ju je da izađu u predvorje u garderobu i pitao je dali će sa njim kući. Ona je rekla da neće. Videvši da je pijana rekao joj je da razmisli i da on ide za 10 minuta. Usput joj je prigovorio što je pila što ju je razbesnilo i rekla mu je «da ona odlučuje i da radi šta hoće»,on se okrenuo i otišao veoma ljut. Žena koja je to čula je bila dobra samnom pa mi je u prolazu to ispričala. Meni to nije bilo ništa čudno. Sve je išlo nekako,ritualno. Posle 18 časova,neki radnici su izašli otišli kući neki ostali. U celoj euforiji,društvo je počelo da jedno po jedno da odlazi. Na samoj periferiji firme bila je jadna prostorija koju su čistači kruga koristili za ostavu alata,a u drugom delu su imali prostoriju u kojoj su boravili kada je hladnije. U nju se ulazilo spolja. Pored nje je bila jedna druga prostorija koja je imala dva ulaza,ali su unjoj stajale razne stare mašine koje su čekale svoj kraj. Meni je stigao sms od jedne radnice da ovi odlaze jedno po jedno ali se nevraćaju,i da ih je ona pratila pogledom pošto se vraćala iz Restorana.

Prema opisu sam znao da su sigurno otišli u prostoruju koju sam opisao u kojoj je bilo toplo jer je imala peć na gas. O ovome je morao znati bar još portir ili neko ko je obilazio firmu. Ja sam pošao da malo prošetam i primetio sam jednog čoveka koji je stajao i čuvao stražu. Sve mi je bilo jasno. Tih dana smo kao komisija za otpis sredstava boravili u prostoriji pored,a jedan ključ je do kraja rada ostao kod mene. Uzeo sam ključ i krenuo ka toj prostoriji. Ušao sam polako u prostoriju koju je samo zid delio od prostorije u kojoj je bilo drušvo. Prišao sam zidu koji je delio te prostorije. Na samom zidu su bili neki otvori koji su bušeni za pričvščivanje polica ormana. Nisu imali posebnu funkciju. Sada su mogli da posluže da se kroz nji vidi skoro cela prostorija. Pogledao sam kroz otvor i vidio da je drušvo već bilo pristiglo, svlačenje je skoro počelo. Odevni predmeti su sevali. Čini mi se da se Jana najbrže oslobodila odeće i oslobađala je odeće svog partnera Marka. I jedno i drugo su bili atletski gradjeni iako je ona imala 4 banke,izgledala je dobro,imala je solidno zaokruženo dupence i male čvršte sisice.

U uglu se svlačila Dara,za nju i za njenog partnera Milovana nebi se moglo reči što i za prethodni par,Milovan je imao pivski stomak,a i Dara je imala malo vidljiviji stomačić,a i dupe je počelo da se zaokružuje i povećava. Milovanova alatka je već bila u pripravnom stanju 20-21 cm veličine. Darine sise su bile podignute kao odlikaovanja. Pored nji su bili Pera i Vedrana. Bili su već svučeni. Pera je imao pivski stomak,ali je utisak popravljo debeli kurac 25-27 cm. Vedranine sise su bile male ali nakočoperene,sada ni traga od sala,a dupe se zaokružilo i bilo je kao gumeni odbojnik. Videlo se da je iako su svi bili pod uticajem alkohola ona bila najviše pijana jer se klatila. Jana i Dara su već obrađivali alatke svojih partena,a to je počela i Vedrana. Posle nekoliko minuta,na altke su navučeni kondomi i počela je žestoka jebačina. Sreća je bila da je prostorija udaljena prilično a budući da se odsvakud čula glasna muzika,ona je amortizovala,krike i uzdahe. Jebanje je bilo takvo da se mogao steći utisak kao da je po sredi mučenje a ne čin uživanja u seksu.

Jana i Drada su bile tiše od Vedrane koja je jaukala kao da je kolju ali nije odustajala. To se vidilo po njenom crvenom licu ,iskolačenim očima,i znoju koji je lio niz njeno telo. Poze su se menjale,partnerke su primale ubode svojih obdarenih partnera. Posle nekih pola sata jebači su poskidali kondome i počeli bukvalno tuširanje svojih partnerki. Bile su kao okupane. Ja sam mislio da je tome kraj. Video sam po njima da su popadali na stolice iscrpljeni. Samo časak posle toga. Jana je ustala ja sam mislio da se obuče ,ali ona je prišla Peri i uhvatila ga za veliki kurac i počela da drka,Vedrana je to isto učinila Milovanu kao i Dara Marku. Posle nekoliko minuta kurčevi su bili spremni za akciju. Partnerke su im navukle kondome i akcija se nastavila. Bilo je čudno videti sa koliko žara su to radili kao da nisu već odradili pola sata seksualnih užitaka. I ova seansa je trajala više od pola sata ako ne i duže. Videlo se da je Jana iskusnija od Vedrane i da je iste udarce amortizovala bolje,nije bila toliko glasna,a kao Vedrana koja je to isto činila i sada sa Milovanom.

Približavao se kraj,videlo se to po licima jebača a i položaju seksualnih partnerki.Stragali su kondome.Bili su svi mokri,a mlazevi spermi koji su bili još jači čini mi se nego prvi put tekli su kao potoci po telima jebačica Jane, Dare i Vedrane. Pronašli su neke peškire,ali nemajući kud su se obrisali. Obuli su se pa su muškarci krenuli u izvidnicu i obećali da će im sms-om javiti. Ja sam brzo napustio prostoriju i otišao do kancelarije. Pva trojica su došla,pošto su videli da su skoro svi otišli poslali su sms ovima trima. Na stolu sam primetio Vedranin mobilni i video da je stigla poruka,i video sam da je poruka stigla. Verovatno da su poruke dobile i Jana ili Dara,a za nekoliko minuta su sve tri bile tu. Jana je rekla da su sve sredili i da je sve OK. Vedrana je ušla u kancelariju da uzme stvari,a ja sam se pravio da neznam ništa. Pomešan parfemsperma i alkohol su ostavljali čudan miris (vonjali). Ja sam izašao i seo u auto,malo zatim izašli su i akteri i svaki je svoju jebaljku povezao kući. Sutradan su čistači pričali,da kada su ušli u prostoriju osetio se smtad alkohola,znoja i sperme. Navodno su našli i jedan kondom. Niko im nije verovao,mnogo ili su to bili likovi koji su to isto radili na istom mestu pa nisu želeli da se odaju. Eto i to se dešavalo u našim društvenim firmama….

Oceni
[Total: 0 Average: 0]
Jelenina fantazija

Jelena je otpila malo vina gledajući me preko čaše pravo u oči. Držala je čašu u ruci i nije progovarala. Čekao sam je da nastavi i zapalio cigaretu. Činilo mi se kao da okleva, mada

Čista emocija i sex

Vraćajući se pre neki dan sa posla, ugledao sam sa ledja jednu devojku koja me je u momentu podsetila na meni jednu veoma dragu osobu iz, pa nečega, što mi iz ovog ugla sad izgleda

Direktor

Svako jutro išla sam u jednu malu uvalicu da se kupam i napunim baterije za naredni dan. U hotelu smo imali unutrašnji i spoljni bazen i teretanu, ali osoblju nije bilo dozvoljeno da ga koristi.